ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

13 Οκτ 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

Τον Απρίλιο, θέλοντας να ξεφύγω από έναν πολύ κουραστικό θαυμαστή, πήγα στο χωριό μου. Ήξερα ότι θα είχε κρύο και ήμουν εξαιρετικά καλά προετοιμασμένη. Αυτό που δεν ήξερα ήταν ότι η θεία μου, δεν είχε βάλει σε όλα τα δωμάτια αποκωδικοποιητή στις τηλεοράσεις.
Είχα βέβαια βιβλία μαζί μου, αλλά μια ταινία, τη θες ρε παιδί μου αν η βροχή δε σου επιτρέπει να κάνεις βόλτες.
Είχε η τηλεόραση μια πολύ ωραία, δε θυμάμαι ποια, και πήγα να τη δω στις δώδεκα και μισή που άρχιζε στο δωμάτιο που δίνει τα πρωινά. Άναψα το τζάκι, περισσότερο για να έχω παρέα και κουκουλώθηκα με την κουβέρτα.
Θυμήθηκα ποια ταινία ήταν! Μια γιαπωνέζικη του Κουροσάβα, με τον Τοσίρο Μιφούνε! Ασπρόμαυρη, επιβλητική, μιλούσε για έναν φτωχό σαμουράι που πήγε και αυτοκτόνησε σε ένα οχυρό και η οικογένειά του προσπαθούσε να μάθει τις συνθήκες του χαρακίρι που έκανε. Και εκεί που η χήρα μάθαινε ότι ο άντρας της αυτοκτόνησε με λεπίδα από μπαμπού γιατί είχε πουλήσει την ατσάλινη για να στείλει τα χρήματα στην οικογένειά του, βγαίνει από το ένα δωμάτιο μια γυμνή που φώναζε: καίγομαι, καίγομαι, ΚΑΙΓΟΜΑΙ…

Πετιέμαι όρθια, την πιάνω, και πάω να την καθίσω στην καρέκλα. Άρχισε και με έβριζε. Τι συμβαίνει καλέ και υστεριάζεσαι;;; τη ρωτάω με δυνατή φωνή.

Κάηκα στο μπάνιο. Θα σας κάνω μήνυση. Θα δουλεύετε για να με πληρώνετε…

Ξυπνάω τη θεία που είχε πάρει και το λεξοτανίλ της αλλά που δεν την πολυπιάνει και έρχεται και αυτή στο σαλονάκι.

Τι είχε συμβεί: Πήγε να κάνει μπάνιο. Έβαλε το τηλεφωνάκι του ντους στην πλάτη της και άνοιξε το ζεστό νερό. Και βγήκε καυτό και την έκαψε. Πολύ την έκαψε. Έκανε δευτέρου βαθμού έγκαυμα στην πλάτη.

Συνέχιζε να φωνάζει ότι θα κλείσει τον ξενώνα, θα πάρει εκατομμύρια για αποζημίωση. Εγώ ψιλοκώλωσα για να είμαι ειλικρινής.

Η θεία ψύχραιμη την έβαλε να ξαναπεί τι συνέβη. Το βούρλο, γιατί βούρλο ήταν, την είχα τυλίξει και με ένα σεντόνι γιατί έσταζε και έκανε και κρύο, ξαναείπε ότι άνοιξε μόνο το ζεστό νερό για να κάνει ντους.

Της λέει η θεια μου, ρε κορίτσι μου, καίνε τα καλοριφέρ και τα τζάκια από το πρωί και η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι είναι αρκετά υψηλή. Δε φαντάστηκες ότι το νερό ζεσταίνεται με το καλοριφέρ; Γιατί δε δοκίμασες το νερό πριν το ρίξεις πάνω σου; Τι περίμενες, ότι θα ερχόμουν εγώ να στο φτιάξω μέσα στη νύχτα; Μέχρι και ο βασιλιάς στο μπάνιο, πάει μόνος του. Θα είχα ευθύνες αν ερχόσουν στον ξενώνα μου μέσα στα χιόνια και δε σου είχα ζέστη και ζεστό νερό. Αν εσύ δεν ξέρεις βασικούς κανόνες επιβίωσης στα τριάντα τόσα σου, δε σου φταίει κανείς. Και έφυγε και πήγε στο δωμάτιό της.  Παιδιά είχε δίκιο. Εγώ πανικοβλήθηκα από τις φωνές της, αλλά η θεία δε χαμπάριασε.

Έδωσα στην τραυματία παυσίπονα, της έβαλα κρέμα που πάντα έχω στο φαρμακείο του αυτοκινήτου και τη βοήθησα να ντυθεί. Ο σύντροφός της την πήρε στο δωμάτιο, ξύπνησαν και από τα άλλα δωμάτια δυο ζευγάρια, ήρθαν να δουν τι συνέβη και έτσι έχασα και την ταινία.

Τώρα που ήμουν εκεί, σκάει μια Τετάρτη βράδυ ο συνοδός της καμένης με άλλη κοπέλα. Εγώ βέβαια δεν τον θυμόμουν γιατί δε συγκρατώ φυσιογνωμίες αλλά η θεία τον θυμήθηκε και τον ρώτησε και εκείνος είπε, ότι αυτή είναι άλλη, αλλά δεν ξέρει ότι έχει ξανάρθει στο μέρος αυτό και της κλείνει το μάτι λέγοντας: αυτή δε θα με ντροπιάσει κυρία Ελένη!

Είμαστε χαζές οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες είναι κάτι μούτρα…


20 σχόλια:

  1. Σπίρτα αναμμένα διάλεγε ο τύπος, μια χαρά τονε βρίσκω!

    Κοίταξε να δεις πάντως που από γιαπωνέζικη ταινία κατήντησες να τρίβεις πλάτες γυμνής τριαντάρας! Και δεν τις είχα σε εκτίμηση τις γιαπωνέζικες!

    Να σου πω, πρέπει να κάθεσαι δίπλα σε τζάκι για να πεταχτεί η γυμνή ηλίθια, ή δουλεύει και με καλοριφέρ? Ρωτάω γιατί γιαπωνέζικη ταινία βρίσκω, κουβέρτα βρίσκω, τζάκι δεν βρίσκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα μακαλά χαζή ήταν; Ακόμη και τα παιδιά το ξέρουν αυτό!!! χαχαχα! Είναι και οι άντρες... άσε..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα!! ωραία η τύπισσα!!!
    Μάλλον κάποιος άλλος της έφταιγε και την έκαιγε και βρήκε αφορμή να ξεσπάσει!!

    Φιλί Διαμαντένιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χχααχχαχχαχα! Πολύ γέλιο!!

    Και από αυτές, παντού έχουμε...
    Προχθές η μία στην παραλία πήγε σε ένα μπαράκι, εκεί που καθήσαμε με τα παιδιά, να πεί στον σερβιτόρο ότι την πονούσε το λαιμό της μία βδομάδα γιατί τις έβαλε πολύ κρύη την μπίρα, και τον μάλοσε, δεν μπορείς μα φανταστείς!!!!

    Φιλάκια!

    Εκπεδευτικός, ε; Δεν "κατούρισα" πολύ έξω από την γλάστρα (έτσι λέμε εδώ) όταν είπα καθηγητή πανεπιστημίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ετσι ειναι οι αντρες ,σε λιγο καιρο μπορει να παει με αλλη!
    επρεπε να μην της βαλεις αλοιφη αλλα να την βγαλεις εξω στο κρυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε, δεν βλέπω σε τι φταίει ο άντρας, εκτός από το πήγε και έμπλεξε με χαζή. Το ότι πήγε και με μιά άλλη εμένα δεν με χαλάει ούτε κι αν πήγαινε μιά γυναίκα (και η δική μου) μέ άλλον θα με χάλαγε. Ελεύθερο πρέπει να είναι το σεξ, χωρίς κανένα περιορισμό. Αυτά τα ταμπού έκαναν μεγάλο κακό στον άνθρωπο! Η θεία σου πολύ ψύχραιμη πάντως! Μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι βλαμμένη!! ήθελε να βγει και από πάνω το βούρλο,άραγε τόσο άσχετη να ήταν σε όλα της;
    τι τραβάει η έρμη θεία σου!!
    Φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την επόμενη φορά που θα πας, καθώς θα βρίσκεσαι στην μέση του Persona του Μπέργκμαν, επίσης μαυρόασπρο, θα αφιχθούν για διαμονή Σαββατοκύριακου η πρώτη φιλενάδα, και η δεύτερη φιλενάδα, οι δυό τους μαζί, χωρίς τον τύπο (έτσι για να μην τα λέμε σεξιστικά τα πράματα! και να γίνουν και πιο ενδιαφέροντα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να της άλειφες το κάψιμο με...ξίδι,νά'βλεπες πώς θα τσίριζε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν και η δεύτερη σαν την πρώτη. Καλά αυτή η θεία, χαρά στο κουράγιο της της γυναίκας. Πέφτει από τους ηλίθιους στους πανηλίθιους!
    Καλό Σ/κ ria μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμερικλάνος

    καλά, αυτός έκανε την τύχη του με τις γκόμενες που έβρισκε!

    ολόκληρο κονέκτικατ, και δε βρίσκεις ένα τζάκι;;; ντεκαντάνς μον σερί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hfaistiwnas

    και ζήταγε και τα ρέστα το νούμερο ηφαιστιωνάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαμαντένια

    η χαζομάρα της ίσως;
    δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει η θεία μου; να γράφει στο μπάνιο οδηγίες πως να κάνουν ντους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Verónica Marsá

    νόμιζα ότι τόσο χαζοί άνθρωποι φυτρώνουν μόνο στην ελλάδα, αλλά βλέπω ότι και εσείς στην ισπανία έχετε τα νουμεράκια σας!!!

    φιλιά στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. stella

    έτσι όπως τρόμαξα, φιλενάδα, ούτε να σκεφτώ μπορούσα. άσε που χιόνιζε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Heliotypon

    όχι καλέ, δεν έφταιγε ο άνθρωπος. σ' αυτόν μου έκανε εντύπωση που έκρυψε από τη δεύτερη ότι είχε ξανάρθει εκεί με άλλη γκόμενα. τουλάχιστον κατάλαβε τι βούρλο ήταν η καμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΟΥΛΗ

    μην το συζητάς τι βλέπει. μια φορά την επισκέφθηκε και ο τύπος που το έσκασε με ελικόπτερο από τις φυλακε΄ς. δε θυμάμαι το όνομά του. της το είπε ένας άλλος πελάτης που τον γνώρισε δυο μερες μετά που έφυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thinks

    άμα έχεις κέφια δεν παίζεσαι, δημήτρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. VAD

    δε χρειάστηκε, τσίριζε και χωρίς ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αθηνά...

    η δεύτερη που έμειναν μόνο δυο νύχτες, δε δημιούργησε θέματα. κυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες