ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

16 Ιουν 2010

ΑΧΤΑΡΜΑΣ...

Εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζετε!
Υπάρχει καλύτερη παροιμία που να εκφράζει το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα ασχολείται με το πάρτι των εφοπλιστών αντί για τα χάλια της χώρας μας;
Αρχικά δε με απασχολεί αν χόρεψαν ή έκαναν και όργια. Σε όλον τον κόσμο δίνονται τα πάντα για διάφορες εκδηλώσεις. Ακόμα και εκκλησίες.
Σημασία έχει το γεγονός ότι έδωσαν πέντε χιλιάδες ευρώ. Αυτό είναι ξεφτίλα. Δε νοικιάζεις ένα μουσείο με πέντε χιλιάδες. Δίνεις πενήντα και κάνεις ντραγκ σόου!  Κακώς που ο υπουργός γύρισε πίσω τις πέντε χιλιάδες. Έπρεπε να ζητήσει και τις υπόλοιπες 97.000 ευρώ. (Ένα απλό νυχτερινό κέντρο στοιχίζει τόσα, ένα μουσείο λίγο παραπάνω. Το Αβέρωφ διπλά!). Ακόμα και βιβλιοθήκες δίνονται για εκδηλώσεις. Το άσχημο είναι ότι ο ναύαρχος απλώς επιβεβαίωσε, ότι το ναυτικό, μόνο για δεξιώσεις είναι!
Το προσέξατε ότι η Μαριέτα πήγε στο νοσοκομείο με κρίση πανικού; Και είναι μόνο μιας βδομάδας νύφη! Σε δυο χρόνια τι θα έχει πάθει; Σχιζοφρένεια;;; κρίμα το καημένο το ψωνισμένο κοριτσάκι!
Εδώ οι μαθητές που μια χρονιά ξεσκίστηκαν στο διάβασμα δεν ξέρουν αν θα βαθμολογηθούν τα γραπτά τους και τα κανάλια ασχολούνται με το πάρτι και τις ξεβράκωτες καλεσμένες!
Άσχετο. Την πεθερά την είδατε;;; έχει εκθέσει όλους τους πλαστικούς χειρουργούς με το να εμφανίζεται! Ένα κανάλι την έβαλε δίπλα στην Ντονατέλα Βερσάζε! Σα δυο σταγόνες νερό μοιάζουν! Ας της θυμίσει κανείς ότι την αρχοντιά δεν την αποκτάς με λεφτά, την έχεις μέσα σου. Και όσοι είδαμε τα βίντεο της πεθεράς, μόνο αρχόντισσα δεν την είπαμε… Αρχοντας ήταν ο μακαρίτης ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος. Δεν ήξερε κανείς ότι αυτός που προίκισε και βοήθησε οικονομικά πολλά νέα παιδιά ορφανά από το Διακοφτό, ήταν ο αγαπητός ηθοποιός! Άρχοντας είναι αυτός που βοηθά τον άνεργο της πολυκατοικίας του και μετά το ξεχνά. Που προσλαμβάνει όλους αυτούς που η πεθερά απέλυσε και ας ήθελαν δυο και τρία χρόνια για να βγουν στη σύνταξη. Το όνομά του δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι είναι ο ιδιοκτήτης της ΙΟΝ, ναι αυτής με τις σοκολάτες, την πρώτη μας αγάπη και παντοτινή! Αυτός είναι άρχοντας. Όχι αυτός που πετάει ψίχουλα για να ξεπλύνει την ντροπή του.
Αλλά πολύ δεν ασχολήθηκα με τη μαριγούλα;
Φιλιά και τα λέμε σύντομα. 




16 σχόλια:

  1. Το αβέρωφ?

    Όταν χωρίσει και ξαναπαντρευτεί όπως συνηθίζεται στους κύκλους αυτούς, που θα πάει, στη Βουλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να ξέρουν απο κιμπαριλίκι!

    Αυτό το κουβαλάς δεν το πληρώνεις!

    Πολύ καλά τα λές!

    Κι όσο για τη συμπεθέρα ένα θα πω...

    Ταιριαστό το όνομά σου Μαριγώ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ Ρια μου σαν τραβελι είναι η θεία!!!!φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη ειναι η καταντια της κοινωνιας μας...Να μας πεταει το καθε κακομαθημενο νεοπλουτο 5000 στην μουρη και να ξεχναμε την ιστορια και την αξια του καθε πραγματος.
    Αντε και το επομενο event στον Παρθενωνα βρε...Αλλα αυτος που θα το κανει να δωσει κατι παραπανω μην το ξεφτιλισουμε τελειως!
    Ανθρωποι σαν τον Παπαγιανοπουλο πια ειναι ελαχιστοι και υπαρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανονα της αναισθησίας της εποχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολες αυτες τις μερες σκεφτομαι ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να σου πω αν πληρωναν δεν θα με χαλαγε να κανουν και τον γαμο πανω στο πλοιο
    Αλλα τζαμπα μαγκες δεν γουσταρω
    καλα η θεια μαριγω με το εξτε ολα τα λεφτα
    σαν ροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hfaistiwnas

    μπα, και αυτό τζαμπατζίδικα θα θελήσουν να το κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. athinovio

    μάλλον κατά βυζαντινό μουσειο τους κόβω!!!
    εκεί οι παπάδες και με 500 ευρώ θα κάνουν μωκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Merlin

    και ξέρεις που λένε ότι: η νύφη από όταν γεννηθεί της πεθεράς της μοιάζει;;;

    η πεθερά είναι όνομα και πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΥΛΗ

    πές τα ρε φούλη!
    ούτε εκπαιδευόμενος να την χειρουργούσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Iανος

    έτσι είναι, χάθηκαν οι πραγματικοί άρχοντες.

    όσο για το σόι, δεν έχει σημασία πόσα λεφτά έχουν, αλλά πόσο τσίπιδες είναι! αν είναι τόσο γύφτοι και θεωρούν ότι ολόκληρος λαός θα ξεχνούσε τα ξεφτιλίκια τους με 5000, τότε, ναι, είναι τσίπιδες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aunt Donna

    ευτυχώς εσύ θεία, έφυγες νωρίς από το... αυτό το πως το λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. stella

    εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα, δεν πληρώνουν τόσο όσο αξίζει αυτό που νοίκιασαν. περίμεναν να το πάρουν τζάμπα το αβέρωφ.

    τα εξτένσιον, ξέρεις πως ε΄ναι από τρίχα ουράς αλόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαν δενε φτανε η ξεφτιλα με τις μοντελες που ειχαν καλεσει για να "ψυχαγωγησουν" τους καλεσμενους τους, μετα Ο Μπενυ , θεωρησε οτι να μην λεει ο κοσμος πως το ΓΕΝ το ..εκανε ... για τα λεφτα και πεταξε πισω στον εφοπλιστη τα ευρωπουλα! Του ..σπιλωσε την υπόληψη! Κακο που του εκανε! Τζαμπα του ηρθε του τυπου , τελικα!
    Οχι μην γελας φιλεναδα!Για κλαματα ειμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και η σχετικη γελιογραφια , χαρισμα σου!
    http://www.flickr.com/photos/xeimwniatikhliakada/4719029450/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες