ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

30 Μαρ 2008

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια πραγματική απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Η απάντηση ήταν τόσο βαθιά σε νόημα που ο καθηγητής θέλησε να τη μοιραστεί με τους συναδέλφους του μέσω ιντερνετ και για αυτό έφτασε και σε εμάς και πιθανόν και σε πολλούς απο εσάς.
Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς:
Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη? (στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά). Οι περισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξεις βασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκος και θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο. Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:
Πρώτον πρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο. Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουν στην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν. Νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή παέι στην κόλαση, δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για το πόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες απο αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαι οπαδός τους τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες απο μία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε περισσότερη απο μία θρησκεία τότε μπορούμε να εξαγάγουμε ότι όλες οι ψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων, θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθεί εκθετικά.
Τώρα, ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου της κολάσεως είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνει σταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει να αυξάνεται ανάλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2 περιπτώσεις:
1. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό απο αυτόν με το οποίο εισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρι να σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.
2. Εαν η Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών, τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνια της.
Ποια απο τις 2 περιπτώσεις ισχύει??
Αν αποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής ότι "Θα πρέπει να παγώσει η Κόλαση πριν κοιμηθούμε μαζί" και συνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ κοιμήθηκα μαζί της, τότε ισχύει η δεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η Κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει.
Απόροια αυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση αφού έχει παγώσει άρα δεν δέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει.... αφήνοντας μόνο τον Παράδεισο.
Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός Θεϊκού Οντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς: ¨Θεέ μου, Θεέ μου"
Αυτός ο μαθητής πήρε το μοναδικό "Α"

Απίστευτο και όμως αληθινό, έχει πολύ γέλιο

11 σχόλια:

  1. Τελικά, τα κατάφερες!!!

    Η Τερέζα ήταν το πειστήριο της απόδειξης ότι όλοι θα πάμε στον Παράδεισο.
    Άλλωστε η κόλαση είναι εδώ...

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πράγματι τα κατάφερα, χάρη σε σένα και σε ευχαριστώ πολύ!

    η τερέζα έδωσε τη λύση, ευτυχώς δηλαδή γιατί θα χάναμε ένα τέτοιο αστείο διαγώνισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερο ..το να φωναζει ω Θεε μου!
    Ψαξε να βρεις...τον δραστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κώστα, είναι και αληθινό! τι γράφουν αυτοί οι φοιτητές στα τεστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου θύμισες μια σκηνή από μια ταινία του Χάρι Κλιν όπου πεθαίνει και του κάνουν ένα τουρ στην κόλαση και μετά στον παράδεισο για να επιλέξει πού θα πάει. Όπου η κόλαση είναι ένα σκυλάδικο, με ντρίγκι ντρίγκι, τραγουδιάρες, λέλουδα, τσακίρ κέφι, της κολάσεως δηλαδή. Κι ο παράδεισος ένα σούπερ βαρετό μέρος με άρπες και χασμουρητά. Φυσικά ο Χάρι επιλέγει την κόλαση και ξαφνικά βρίσκεται να βράζει σε ένα καζάνι. Και όταν διαμαρτύρεται και ζητάει να πάει στο σκυλάδικο του απαντάνε: Χα, την πάτησες! Αυτό που είδες ήταν ... το διαφημιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητή (και νόστιμη) πάστα-φλώρα, και εγώ εξεπλάγειν όταν διάβασα την ανάλυση, νόμισα ότι θα ήταν ένας βαρετός τύπος του μπόυλ με ενδελεχή ανάλυση, αλλά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατά την ρήση του Σαρτρ, η Κόλαση είναι οι άλλοι. Κι ο Παράδεισος επίσης!

    Υ.Γ: Ελπίζω να διάβασες την απάντηση στο σχόλιό σου στο blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχ geysser, με τρόμαξες αλλά χαλάλι αφού είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου!
    και εμείς ολυμπιακοί είμαστε αλλά δεν πεθάναμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΙΑ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΞΑΝΑΗΡΘΕ
    ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ
    http://www.bulgarmak.org/minorities.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και η οικογένεια μου δεν πάει και τόσο καλά! Μεγάλη Παρασκευή! Κόκκινοι παιδιόθεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σπυρο, ολόκληρο άρθρο έβαλα και ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες