ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

28 Μαρ 2008

ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ

Δυο μέρες δε δούλευα και κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού (όσα βλέπει η πεθερά γιατί η οικοκυρική δεν είναι και το φόρτε μου), είπα να ανοίξω την τηλεόραση για συντροφιά.
Και τι δεν έμαθα! Δηλαδή, που ζούσα εγώ τόσον καιρό που δεν είχα ενημερωθεί για τα σημαντικά αυτά γεγονότα που συγκλονίζουν το πανελλήνιο;
Πως μπορούσα και κοιμόμουν τη νύχτα χωρίς να γνωρίζω το δράμα του αοιδού Βοσκόπουλου που δεν ξέρει αν είναι ή όχι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού του; Το συναισθηματικό βάραθρο που έπεσε η «κόρη» του Χαρά, που εντός ενός μηνός (!) από τη δικαστική εντολή δεν προσήλθε για τεστ DNA; Βέβαια, για να λέμε και τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, λίγο αργά δε θυμήθηκε ο εν λόγω τραγουδιστής να αμφισβητίσει την πατρότητα; Τόσα χρόνια που ήταν; Όταν πριν δέκα – δεκαπέντε χρόνια μας έτριβαν στη μούρη την ευτυχισμένη οικογένειά του και τα σχόλιά του ότι η μικρή Χαρά ήταν το φως στη ζωή του, δεν είχε αμφιβολίες; Ξαφνικά το θυμήθηκε τώρα; Που έχει άλλη οικογένεια; Μήπως από πίσω κρύβεται υποκινούμενη σκευωρία για τα χρήματα της διατροφής; (Λέω τώρα εγώ, η στρίγγλα, που παντού βλέπω συνομωσίες!).
Και μια και μιλάω για συνομωσίες, για διατροφές κ.λ.π., ζήταγε η Βατίδου 23.000 ευρώ διατροφή από τον Κούγια; Και θα τα έπερνε; Αν είναι έτσι, παντρεύομαι και εγώ τον Κούγια. Και ωραία είμαι (τρομάρα μου!) και μορφωμένη και κορίτσι για σπίτι (αρκεί να έχει μια δούλα για τις δουλειές του σπιτιού) και στο δικαστήριο θα πηγαίνω να καμαρώσω το στεφάνι μου, και δε θέλω να κάνω καρίερα στην τηλεόραση! Κούγια μ’ ακούς; Εδώ είμαι! Και ας σοβαρευτούμε: ποιο παιδί έχει ανάγκη από 11.500 ευρώ το μήνα για να μεγαλώσει; Είπε η Βατίδου, λεφτά βρήκαμε, ας φάμε να έχουμε, να πληρώσουμε και το Φουστάνο για τα μερεμέτια, ε, να μην κάνουμε και συλλογή από τη νέα σειρά Luis Vouitton, Cavalli, rolex, και πάει λέγοντας. Μαγκιά σου Αλέξη (Κούγια) που έριξες το ποσό που ολόκληρες οικογένειες δηλώνουν σαν ετήσιο εισόδημα σε μόνο τρία μηνιάτικα! Μπράβο και σου βγάζω το καπέλο! Όχι εσύ να ξημερωβραδιάζεσαι στις αίθουσες του δικαστηρίου και τα κανάλια και να έρχεται η κάθε αμόρφωτη που ο θεός την έκανε λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο εμφανίσιμη να δρέπει τους κόπους σου! Αλλά φταις και σύ αγόρι μου! Φταις! Τι την ήθελες τη μικρούλα που νομίζει ότι η ένσταση είναι μια στάση πριν; Χάθηκαν ένα σωρό μορφωμένες (σαν και μένα –χεχεχε), εμφανίσημες (επίσης σαν και μένα) και σοβαρές (δεν είπα σαν και μένα – αμέσως το μυαλό σας σε μένα, τι κακό είναι αυτό με σας;) να κάνεις οικογένεια; Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι μόνο η Βατίδου πληρούσε τις προϋποθέσεις; Δεν πειράζει, σφάλματα είμαστε και ανθρώπους κάνουμε… ουπς, λάθος! Το ανάποδο παρακαλώ! Στερνή σου γνώση να την είχες πρώτα! (Σε συμπονώ την έχω πατήσει πολλάκις και μυαλό δε βάζω!).
Άλλη πατρότητα για την οποία έμαθα σήμερα. (φοβερά ενημερωτικά τα πρωινάδικα!). Ο Πασχάλης, έτερος αοιδός, αειθαλής και αειγ……τερός όπως αποδείχθηκε! Και πάλι είμαι με το μέρος του Πασχάλη. Και εξηγώ: ακριβώς επειδή είχε να περιφρουρίσει μια οικογένεια και μια σύζυγο που του συμπαραστεκόταν πάντα, Κυρία (το προσέξατε το κεφαλαίο γράμμα;) με τα όλα της, αν ο έρμος ήξερε ότι η γυναίκα αυτή ήταν έγγυος –πιστέψτε με- θα έκανε τα αδύνατα δυνατά να την πείσει να ρίξει το παιδί! Αλλά η τσούπρα (λίγο σιτεμένη, δε λέω), δε μιλάει, σου λέει που θα βρώ τώρα άλλο ματσωμένο πουρόγερο να κάνω ένα παιδί για μένα (γιατί αν το έκανε για το παιδί, να χέσω τα διδακτορικά της, αφού το καταδίκασε να μεγαλώσει ευθύς εξ’ αρχής χωρίς πατέρα!) και να διεκδικήσω και φράγκα την κατάλληλη στιγμή; (γνωρίζω πολλές γυναίκες που όταν έμειναν έγγυες από μια σχέση και ο έτερος συμβαλλόμενος –μα πως τα λέω έτσι; Προπονούμαι για σύζυγος μεγαλοδικηγόρου- αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή, τον είδαν αφ’ υψηλού και του γύρισαν την πλάτη, μεγαλώνοντας οι ίδιες το παιδί τους χωρίς να ζητήσουν μια δραχμή – ευρώ – δολλάριο! Και δεν ήταν ούτε μορφωμένες ούτε με διδακτορικά και συλλογές πτυχίων. Απλές καθημερινές γυναίκες που θεώρησαν υποτιμητικό να εκλιπαρίσουν χρήματα αφού μόνες τους πήραν την απόφαση να κρατήσουν το παιδί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα! Κυρία μου, οι αποφάσεις μας έχουν και το κόστος τους! Και πρέπει να τις στηρίζουμε, αν ζητούσες μόνο το όνομα για το ζουζουνάκι σου και τίποτα άλλο, τώρα όλοι θα είμασταν στο πλευρό σου, αλλά δεν ήθελες μόνο αυτό! Ήθελες να το «εξασφαλίσεις» και μαζί μ’ αυτό και τον εαυτό σου! (ρε μπας να το ξανασκεφτώ όσο τεκνοποιώ ακόμα να βρώ έναν πλούσιο γεροξούρα να κάνω και εγώ ένα παιδί και μετά να του πάρω τα σώβρακα;). Άρε Αλίκη (η κερατού), τι τραβάς! Αυτός θέλει παντόφλα κάθε μέρα επί τρία σαν αντιβίοση, μπας και βάλει μυαλό που σε άφησε να εκτεθείς έτσι και μετά να φας την κατραπακιά! Λένε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πουτάνες, αλλά υπάρχουν και κάτι κρυφοπουτανίτσες που φορούν παντελόνια, άλλο πράγμα!
Και ο Φραν; Ο Φραν καλέ! Ο αλβανός της Ρούλας. Ποιας Ρούλας; Μα καλά που ζεις; Αυτής που βγαίνει στα κανάλια και κλαίει για τον γεροντοέρωτά της με τον αλβανό σύζυγο που είπε ο άνθρωπος μετά τη γίδα να φάει και κατσικάκι γάλακτος! Επανέρχομαι, ο Φραν έφυγε για τη Γερμανία. Οποία θλίψη στο πανελλήνιο που έφυγε αυτός ο ανθός της εργατιάς από τη χώρα μας! Ήταν απαραίτητη τέτοια ενημέρωση για το μέλλον της Ελλάδος και των κατοίκων της. Σημείο ορόσημο για την πορεία των νεοελλήνων που αν δεν αναλυθεί εξονυχιστικά, θα αφήσει κενό στην ενημέρωση. Έρε σανίδα που χρειάζονται μερικοί!
Και θα μου πείτε, και σωστά, αφού τα θεωρείς χαζομάρες γιατί τα παρακολουθείς; Είπα να κάνω το λάθος μέχρι να ψιλοσυμμαζέψω και να πλύνω τα πιάτα (χάλασε το αναθεματισμένο το πλυντήριο και ο μάστορας θα έρθει την άλλη εβδομάδα). Και μετά ήθελα να δω μέχρι που φτάνει η μαλακία μας να καθόμαστε να ακούμε τέτοια πράγματα. Γιατί τα παρακολουθούμε, μην πείτε όχι, γιατί τα πρωινάδικα έχουν υψηλή τηλεθέαση –εκτός αν λένε ψέματα-. Και δε χαλάνε ποτέ μια πετυχημένη συνταγή. Ίσα ίσα, την αναπαράγουν. Όλα τα κανάλια τα ίδια είχαν.
Ουπς, πρέπει να σας αφήσω. Τα σαλιγκάρια που μαγειρεύω θα γίνουν ψητά αντί για βραστά! Και μην πείτε στη μαμά μου ότι έφτιαξα σαλιγκάρια γιατί δε θα ξαναφάει σπίτι μου που «λοβιάζω» τις κατσαρόλες μου!
Ματς μουτς στα μούτρα σας και τα λέμε σύντομα!

7 σχόλια:

  1. ρια καταρχην αυτα τα πρωιναδικα που λες δεν διαφερουν καθολου απο τις μεσημεριανες εκπομπες,ολα ειναι κουτσομπολιο,πως θα απαλλαχτουμε απο τα περριτα κιλα,τι διαιτα θα κανουμε-
    λες κι εμενα με ρωτησαν και συμφωνησα οτι θελω να βγω χωρις (παχακια και ψωμακια) το καλοκαιρι παραλια...
    το μονο που διαφερει ειναι ο αρναουτογλου που σκαω στα γελια που ολες οι γριες του απαντουνε- ποια εισαι-.
    μερικες φορες πιστευω οτι αυτες τις εκπομπες τις στηριζει και η κυβερνηση για να ασχολουμαστε με ολα τα τηλε σουργελα και να ξεχναμε τα πραγματικα προβληματα,ειλικρινα σου μιλαω...
    η θεια μου παιρνει 600 ευρω συνταξη και αντι να ασχοληθει με αυτο και να διεκδικησει φωναζοντας καθεται μπροστα στην ΤV και περιμενει την αποφαση του δικαστηριου για το θεμα του πασχαλη....
    κανονικη πλυση εγκεφαλου ρια μου...
    απιστευτα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τη θεία σου είναι ο αυτιάς.

    είναι όμως στο χέρι μας, σπύρο, να αλλάξουμε κανάλι ή να δούμε μια ταινία αν δεν θέλουμε να κλείσουμε το χαζοκούτι και να διαβάσουμε ένα βιβλίο. ακόμα και το χειρότερο βιβλίο είναι καλύτερο από τα πρωινάδικα ή τις μεσημεριανές εκπόμπές (γυρνάω σπίτι στις πέντε και δεν έχω δει καμιά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πω τα εξής:

    1. Ο Κούγιας εμένα μου είναι βαθύτατα αντιπαθής και πολλά ψιθυρίζονται για την τύχη της πρώτης του γυναίκας. Σε ό,τι αφορά τη Βατίδου, μια χαρά τον βόλεψε κι αυτόν, γιατί την παντρεύτηκε για να κάνει φιγούρα και να τον δείχνουν τα κανάλια.

    2. Ας πιάσω τώρα τον Πασχάλη... Ως άνδρας, ντρέπομαι που ο Πασχάλης είναι άνδρας. Αλλά εδώ για δεκαετίες ολόκληρες δήλωνε ξεδιάντροπα διασκευές ξένων τραγουδιών ως δικές του δημιουργίες (π.χ. το "Γράψε Στ'Αστέρια Τ'Όνομά Σου" που σε μια συλλογή των Olympians που έχω γράφει "Στίχοι-Μουσική: Π. Αρβανιτίδης", ενώ είναι το "Don't Let The Sun Catch You Crying" των Gerry and The Pacemakers"), στην ιστορία με το "στιγμιαίο λάθος" θα κόλλαγε; Η Αλίκη του Πασχάλη (ή μάλλον, ο Αλίκης, γιατί αυτή κάνει το κουμάντο - πού να τολμήσει ο μουσιού Αρβανιτίδης ν'αρθρώσει λέξη) μου είναι αντιπαθής, γιατί πρώτον μιλά με απαράδεκτο τρόπο, δεύτερον γιατί βγαίνει μπροστά εκείνη για ένα θέμα που είναι ευθύνη του συζύγου της. Αυτό δεν είναι στήριξη, είναι καπέλωμα. Αν ο Πασχάλης είχε αξιοπρέπεια και ανδριλίκι, αντί να κάνει όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια, θα κρατούσε το θέμα μακριά από τη δημοσιότητα (και, απ'όσο θυμάμαι, ήταν η δική του πλευρά που το έβγαλε στα κανάλια) και θα αναλάμβανε τις ευθύνες του σαν κύριος.

    Οι σοβαροί άνδρες, Ρία, τα οικογενειακά και τα ερωτικά τους δεν τα βγάζουν στα κανάλια. Δεν είναι αυτά τα θέματα για να τ'απλώνει κανείς στα μανταλάκια των περιπτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αιρετικέ

    την άποψή μου για τους δυο αυτούς κυρίους την εξέφρασα στο ποστ!

    δεν έχεις καθόλου άδικο σε ότι λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμ βρε Ρία, αν ο Κούγιας ήταν ένας σοβαρός άνθρωπος, προσγειωμένος, που ήθελε πραγματικά να κάνει οικογένεια και ν'ανοίξει σπίτι, δε θα'παιρνε τη Βατίδου. Θα'βρισκε μια κοπέλα που να'χει ένα κάποιο επίπεδο, μια μόρφωση (κοινωνική και - γιατί όχι; - πιστοποιημένη από εκπαιδευτικούς φορείς), να μπορεί να σταθεί σαν σύζυγος ενός επαγγελματία. Αλλά ήθελε ακόμα ευκολότερη πρόσβαση στα κανάλια και πήρε τη Βατίδου...

    Για δε τον Πασχάλη, θα γίνω ακόμη πιο κακός: είδε ότι τον είχε ξεχάσει ακόμα κι ο λογιστής της δισκογραφικής εταιρείας, τέλειωσε και το σουξέ με το "Είσαι Το Ταίρι Μου", δε μπορούσε να κάνει άλλες αρπαχτές σαν αυτή που έκανε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (όπου ερμήνευσε τα γνωστά του γλυκανάλατα άσματα-υποκατάστατα του υπνοστεντόν και του Lexotanil συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων και πνευστών - μου ήθελε να γίνει κάποτε ο Χούλιο Ιγκλέσιας της Ελλάδας... Ωραίο πρότυπο διάλεξε), οπότε τσουπ η ευκαιρία μια και προέκυψε η εγκυμοσύνη της γυναίκας με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, κάτσε να τη βγάλουμε τη γυναίκα να την κάνουμε ρόμπα στα κανάλια ότι μια ψυχοπαθής εκβιάζει τον συμπαθή αιώνιο έφηβο Πασχάλη... Ακριβώς τα ίδια μ'εκείνον τον απίστευτο τύπο που έβγαινε κι έλεγε ότι η Κατερίνα Θάνου του... έκλεψε το σπέρμα!!!

    Ευτυχώς που υπάρχουν τα τεστ DNA κι ο Πασχάλης έγινε τελικά ρόμπα χνουδωτή με πασουμάκι ροζ. Και, βέβαια, εγώ είμαι με τη μητέρα του παιδιού αυτού, γιατί δέχθηκε χυδαιότατες επιθέσεις από την πλευρά Αρβανιτίδη. Σε ό,τι αφορά δε την Αλίκη, αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι pit bull.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αίρετικέ

    εγώ εδώ ήμουν, ο κουγιας δε με βρήκε!

    πασχάλης: ρόμπα ξεκούμπωτη με πασουμάκι ροζ! καλά δεν παίζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πλάκα θα'ναι αργότερα, όταν θα'χει πια μπαχατελέψει ο Μιχάλης ΟΤΕγιάννης (ο διάδοχος του Φοίβου στην κλεψιά: το "και αντίστροφα ο χρόνος μετράει" ή κάπως έτσι είναι ξεσηκωμένο από το "Sultans Of Swing" των Dire Straits, η "Ακατάλληλη Σκηνή" από το σούπερ-ντούπερ σεξουλιάρικο "Pourvu Qu'elles Soient Douces" της Mylene Farmer και ένα πρόσφατο είναι κατ'ευθείαν κλεμμένο από το "Smalltown Boy" των Bronski Beat), θα τον δεις κι αυτόν να ακολουθεί τα χνάρια του Ξεγλιστρώ-από-το-σάρακα-και-φυτεύω-παιδιά-μα-δεν-έχω-τα-κότσια-να-φερθώ-αντρίκια-και-γίνομαι-ρόμπα-χνουδωτή-με-πασουμάκι-ροζ (εννοώ τον μουσιού Αρβανιτίδη).

    Σου φάνηκε μεγάλο το όνομα; Το εμπνεύστηκα από το μάγο της φυλής Φιναφίνα, στην οποίαν ανήκε ο Ούμπα-Πα: το όνομα του μάγου είναι Παρά-ένα-δόντι-φαφούτης-που-τώρα-το'χασε-κι-αυτό-κι-είναι-φαφούτης-πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες