ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

8 Φεβ 2013

ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...



Μετά από απαίτηση του φίλου μπλόγγερ Ιταλού (λινκ δεν ξέρω να βάζω, τσιμπάτε το μπλογκ του http://madonnaonthecocks.blogspot.gr/), αναρτώ (προγραμματισμένα) τη συνέχεια του σήριαλ οι καμένοι!
 
Κεφάλαιο τέταρτο: ο μίζερος.

Φίλος του πατέρα μου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έρχεται να τον δει ένας παλιός του φίλος με το γιο του. Ο γιος φεύγει, ο πατέρας μένει και κάνει παράπονα στον ασθενή γιατί χώρισε ο γιος του και είναι μόνος του δυο χρόνια τώρα. Είναι διευθυντικό στέλεχος σε μια μεγάλη τράπεζα, έχει ένα γιο που σπουδάζει κάπου στη βόρειο Ελλάδα. Ο φίλος του μπαμπάκα μου, θεωρεί υποχρέωσή του να αποκαταστήσει το γιο του φίλου του με την κόρη του συναδέλφου του… δηλαδή εμένα.

Με έχει κάθε μέρα στο μπούρου μπούρου. Βλέπει ότι εγώ ανθίσταμαι σθεναρά. Με ακούει να μιλάω στο τηλέφωνο με το σύντροφό μου, αλλά επιμένει. Όταν λέμε επιμένει, τον έχω στο γραφείο μου τουλάχιστον δυο ώρες τη μέρα. Μου λέει μια φίλη και συνάδελφος,
-Ρε Ρία, δες τον μπας και ηρεμήσει ο άνθρωπος και ξεκολλήσει και από το γραφείο!
-Και να κολλήσει σε μένα ο τραπεζικός;
-Σώπα μωρέ, σιγά και τι θα πάθεις, το πολύ πολύ αντί για έναν, να σου τηλεφωνούν δυο κάθε μέρα και να μην το σηκώνεις! Ξέρεις εσύ, έχεις μάθει!

Και το σταματώ εκεί! Ο τύπος επιμένει και τηλεφωνεί και στη μαμά μου. Έβαλε βλέπεις τα μεγάλα μέσα. Μέσω δυο πυρών, τελικά λέω το ναι να συναντηθώ με τον τύπο…

Του δίνει το τηλέφωνό μου, μου τηλεφωνεί αμέσως, ευγενέστατος ο άνθρωπος, συστήνεται, μου προτείνει μέρες, του λέω πότε μπορώ και δίνουμε ραντεβού μια Παρασκευή βράδυ που την επομένη δε θα δούλευα. Θα ερχόταν να με πάρει στις δέκα στη γωνία της λεωφόρου. Εγώ ως τυπική γυναίκα (!), είμαι έτοιμη από τις δέκα παρά είκοσι. Κάθομαι μπροστά στο τζάκι, χαζεύω λίγο τηλεόραση μέχρι να μου τηλεφωνήσει ότι μπήκε στη λεωφόρο να κατέβω. Και με παίρνει ο ύπνος. Και κοιμάμαι. Κανονικά. Χτυπά το τηλέφωνο, αφήνω αναμμένα φώτα και τηλεόραση και μέσα στη φούρια μου ξεχνώ και το τζάκι αναμμένο και κατεβαίνω σαν τρελή με το ασανσέρ διορθώνοντας το μακιγιάζ μου. Είμαι στη γωνία σε δυο λεπτά. Αργεί ένα πεντάλεπτο. Κοιτώ το ρολόι, η ώρα ήταν έντεκα και δέκα. Είχε αργήσει μια ώρα να έρθει στο ραντεβού μας! Κίνηση μηδέν. Πρώτο αρνητικό!
Σταματά ένα τζιπ, τον τύπο δεν το ξέρω, μου ανοίγει το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού, και φωνάζει το όνομά μου. Γυρνώ, τον κοιτώ. Βλεπόταν!
Μπαίνω μέσα, του δίνω το χέρι μου, το τραβά, με αγκαλιάζει και μου δίνει δυο φιλιά στα μάγουλα. Δεύτερο αρνητικό. Αυτό δε μου άρεσε καθόλου. Κάτσε ρε φίλε, με ήξερες και από χθες και με φιλάς;
Μαζεύομαι στη γωνίτσα μου.
-Που θα πάμε, τον ρωτώ.
-Όπου θες Ρία μου.
-Θέλω θάλασσα.
-Πάμε θάλασσα.
Και ξεκινάμε από την αρχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης να πάμε Βάρκιζα. Με τριάντα χιλιόμετρα την ώρα. Θα φτάναμε το μεσημέρι της Κυριακής. Μουσική στο αυτοκίνητο κάντρυ. Ναι αμερικάνικα δημοτικά… και κρύο. Δεν άναβε το κλιματιστικό γιατί δεν ήταν υγιεινό. Εννοείτε πως δεν κάπνιζε…
Άδειος ο δρόμος. Όταν λέμε άδειος άντε να συναντήσαμε και τρία ταξί! Τρίτο αρνητικό.
Σιωπή είχε πέσει στο αυτοκίνητο μέσα. Τον ρωτώ,
-Τι ώρα είχαμε δώσει ραντεβού;
-Στις δέκα εκεί που σε πήρα, μου λέει.
-Τι ώρα είναι τώρα;
-Έντεκα και τέταρτο.
-Δε χαρακτηρίζεσαι και πολύ από συνέπεια, του λέω. (Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το σχολιάσω). Και τι μου λέει ο άνθρωπος που με έστεισε μια ολόκληρη ώρα, άσχετο αν εγώ κοιμόμουν και το πήρα χαμπάρι όταν βγήκα στο δρόμο. Αν το καταλάβαινα νωρίτερα, δε θα κατέβαινα καθόλου, θα συνέχιζα τον ύπνο μου.
-Ε βρε Ρία, δεν ήσουν στημένη και στο δρόμο μέσα στο κρύο, ήσουν στη ζεστασιά του σπιτιού σου!
-Και είναι αυτός λόγος να με στήσεις; Επέμενα εγώ.
-Μου έτυχε κάτι.
-Σαν τι; Τον ρωτώ.
-Έκοβε την πίτα του το Αρσάκειο και επειδή εκεί τελείωσε ο γιος μου με κάλεσαν και πήγα και άργησαν να αρχίσουν.
-Ο γιος σου παίρνει πτυχίο φέτος, εσύ, πας ακόμα στις πίτες του Αρσακείου;
-Έχει ωραίο μπουφέ! (είναι και γύφτος!).
Αφού κοντεψε να τελειώσει το σιντί με τα αμέρικάνικα δημοτικά, φτάνουμε στο καβούρι. Λέω,
-Είναι μακριά η Βάρκιζα, ας σταματήσουμε εδώ.
-Α, είπαμε Βάρκιζα, Βάρκιζα θα πάμε! (δεν έχει και ευελιξία!).
Και πάμε, μιλάμε στις στροφές στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, αν περπατούσα έξω από το αυτοκίνητο, πιο γρήγορα θα πήγαινα!
Επιτέλους φτάνουμε, αντί να με πάει σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί που το ξέρω πολύ καλά, που με πάει; Όχι πες τε μου που με πάει;
Σε ένα καφενείο. Ναι, καφενείο! Δε μιλάω. Παρκάρουμε, μου εκθειάζει το μαγαζί γιατί είναι λέει παραδοσιακό και βγαίνουμε από το αυτοκίνητο. Φορά κοτλέ παντελόνι (ο θείος μου που είναι 74 φοράει τέτοια), ένα δερμάτινο σακάκι (που μυρίζει ναφθαλίνη), ένα καρό πουκάμισο (ασορτί με τη μουσική υπόκρουση του αυτοκινήτου). Μπαίνουμε στο μαγαζί, το μαγαζί άδειο, πάνω στη θάλασσα βέβαια.
-Να καθίσουμε εδώ; Τον ρωτώ.
-Όχι έχει κρύο.
-Να καθίσουμε εδώ;
-Όχι γιατί έχει πολύ φως.
-Να καθίσουμε εδώ;
-Μπα, θα μας ενοχλούν όπως θα περνούν. (ποιος θα περάσει μωρέ; Δώδεκα και δέκα, άδειο το καφενείο, οι γέροι κοιμούνται τέτοια ώρα…).
Κάθομαι σε μια πολυθρόνα δίπλα στην τζαμαρία, θέλει δε θέλει κάθεται και αυτός. Έρχονται να πάρουν παραγγελία, παραγγέλνουμε και αρχίζει να γκρινιάζει, οι καρέκλες είναι άβολες, το μαγαζί κρύο, ο φωτισμός κακός, οι ξηροί καρποί μπαγιάτικοι. Έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα εντελώς. Γι αυτό το λόγο ήταν μόνος του δυο χρόνια. Και θα τον βγάλω εγώ από τη μοναξιά του; Αμ δε! Τον ρωτώ γιατί χώρισε. Μου είπε. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε, αλλά το μήνυμα το έπιασα. Την έπρηξε την καημένη τη γυναικούλα τόσο, που έφυγε με κάποιον και έφτιαξαν στον Έβρο μονάδα εκτροφής χοίρων!
Και τι μου λέει κάποια στιγμή που σκεφτόμουν πώς να φύγω μια ώρα αρχύτερα από τη γοητευτική (!!!) συντροφιά μου; Τα συμφραζόμενα δεν τα έπιασα, είχα το νου μου αλλού, μου λέει λοιπόν, ότι αυτός με τις πρώην που τον παράτησαν (εμ δε θα τον παρατούσαν;;;), επικοινωνεί τακτικά.
-Δηλαδή, του λέω, σου τηλεφωνουν;
-Όχι, εγώ τις παίρνω.
-Γιατί;
-Γιατί μπορεί να άλλαξαν γνώμη και όσα είπαν να τα είπαν πάνω στα νεύρα τους και τώρα να θέλουν να γυρίσουν αλλά δεν τις αφήνει ο εγωισμός τους! (και στην καρακοσμάρα του ο τυπος!). Του εξήγησα πως όταν μια γυναίκα θέλει, τότε πολύ απλά βρίσκει μια αληθοφανή δικαιολογία και πετυχαίνει το στόχο της.
-Ναι αλλά μου μιλούν…
-Από ευγένεια το κάνουν! του λέω…
Δεν είχε νόημα να το παρατραβάω. Ο άνθρωπος νόμιζε ότι ήταν στη δεκαετία του πενήντα. Καφενείο, μουσική κάντρυ, βιβλία δε διάβαζε, προτιμούσε την τηλεόραση, κουφιοκέφαλος, ας γυρνούσα σπίτι μου, τουλάχιστον δε θα μύριζα και ναφθαλίνη…
Αρχίζω να χασμουριέμαι. Το έπιασε το υπονοούμενο, πλήρωσε και κάνουμε άλλη μια ώρα να φτάσουμε σπίτι μου. Με αφήνει στην πόρτα, περιμένει να μπω μέσα και μετά μου τηλεφωνεί να μου πει ότι δεν τον φίλησα πριν βγω από το αυτοκίνητο! (εντελώς εκτός τόπου και χρόνου)!
Συνέχισε τα τηλεφωνήματα για καμιά βδομάδα, είδε πως εγώ δεν ευκαιρούσα να βγω μαζί του και κάποια στιγμή είτε το πήρε απόφαση (πιο πιθανό μου κάνει να του εξήγησε κάποιος ότι δε…), είτε βαρέθηκε (που δεν το πολυπιστεύω) και ησύχασα.

Άντε πάμε για άλλα!

36 σχόλια:

  1. Πολύ γέλασα με τον σημερινό. Νομίζω ότι έχεις μαγνήτη και τραβάς όλους τους προβληματικούς Ριάκι μου. Βέβαια έχεις να γελάς μιά ζωή με τέτοιους τύπους.
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας είμαστε ειλικρινείς. δεν είναι όλοι τόσο σκάρτοι όσο σας τους περιγράφω.
      αλλά επειδή δεν τους επιλέγω εγώ, όλα τα ελαττώματά τους μου φαίνονται υπερβολικά. έχω κάνει σχέσεις με ανθρώπους που ήταν πολύ χειρότεροι. όμως, τους είχα επιλέξει εγώ. και παρέβλεπα, δε με ενοχλούσαν πράγματα και υπήρχαν άλλα που με είχαν γοητεύσει και δεν έβλεπα αυτά που ίσως να ήταν πολύ χειρότερα.

      αυτοί οι άνθρωποι, ήταν γνωριμίες που ήθελαν οι φίλες μου να μου κάνουν. οι γνωστοί μου, που επειδή ήξεραν ότι είμαι μόνη, γιατί έχω και αυτό το κουσούρι, δε λέω όταν έχω σχέση. ούτε η μητέρα μου γνωρίζει, ούτε οι φίλοι, ούτε καν ο γιος μου. και θεωρούν υποχρέωσή τους να με συστήσουν σε κάποιο γιατί με αγαπούν. τα κίνητρά τους είναι πράγματι αγνά και υψηλά. δε με θέλουν μόνη.
      είτε έχουν ένα γνωστό, είτε ένα φίλο, και μου κάνουν τη γνωριμία. δε λεω όχι, γιατι και εγώ έχω κάνει πολλά τέτοια και κατέληξαν σε γάμο.

      όμως, επειδή δεν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τα τυφλά αυτά ραντεβού, η τρίχα μου φαίνεται τριχιά. ίσως επειδή είμαι ήδη, τις περισσότερες φορές, συναισθηματικά καλυμένη, είμαι εξαιρετικά αυστηρή και ψάχνω να βρω ψεγάδια.

      και έτσι έχετε εσείς αυτές τις αναρτήσεις!

      Διαγραφή
  2. Α, τα θέλει το πωπουδάκι σου!!!!
    ΡΕ τι σπόρ είναι αυτό να βγαίνεις με όποιο μαλάκα σου πούνε? εεε?
    δεν σε πιάνω μάνα μ' δεν σε πιάνω.....
    Γνωρίζω όμως κι άλλον έναν που δεν αφήνει θυληκό κουνούπι που να μην βγεί μαζί της.
    Ε, μόνοι σας είσαστε!!!!
    αει συγχίστηκα πρωί πρωί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμ άμα με έπιανες, τι ενδιαφέρον θα είχε;
      ανθίσταμαι, αλλά είμαι και περίεργη. και αν είναι ο μίστερ πέρφεκτ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      μη συγχίζεσαι για τέτοια πράγματα καλε, υπάρχουν και χειρότερα, θα σου πω στο τηλέφωνο!

      φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Ανθίστασαι, σθεναρώς !!!! Α, χα χα χα !!!!!

      Διαγραφή
    3. ναι καλέ, η πολιορκία κράτησε γύρω στις 15 μερες!

      Διαγραφή
  3. Τελικά χάνω που δε βγαίνω ραντεβου...

    Τρελή διασκέδαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν μη τι άλλο, θα έχεις μετά να λες στις φίλες σου!
      θα περάσεις μια χαρά, θα τα θυμάσαι μετά και θα γελάς!

      Διαγραφή
  4. Με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι ο μοναδικός νορμαλ άντρας! Τα χάλια μας τα μαύρα έχουμε!
    Θα την πω την αμαρτία μου πως και εγώ δεν έχω φίλους και παρέες.
    Απορείτε; Μα γιατί; Μα τι να συζητήσω μαζί τους; Για μπάλα ή για την απέναντι γκόμενα πόσο ώραίο πισινό΄έχει αν μας κοιτάζει και πως θα την πηδήξουμε, άσχετα αν έχει την ηλικία της κόρης μας! Τα ίδια χάλια έχουν και πολλές γυναίκες δυστηχώς!
    Δεν θα το συνεχίσω Ρια και εγώ έχω κάνει το τεστ στην Μενσα αλλά το πέταξα στα σκουπίδια!
    Στην Ελλάδα ζούμε και εδώ δεν συμπαθούν τους έξυπνους ανθρώπους ούτε τους δίνουν ευκαιρίες!
    Όσο για το διαδύκτιο και εγώ απο το 2007 έχω φάει το κάζο της ζώης μου!
    Γεώργιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι γεώργιε. δεν είναι όλα τόσο τραγικά. αλλά όπως έγραψα και στη μαρία παραπάνω, ίσως επειδή συνήθως έχω κάτι που δεν το ξέρουν οι γνωστοί και οι φίλοι, ειμαι πολυ αυστηρή και επιλεκτικη. έπειτα, άν ο άλλος δεν έχει κοινά ενδιαφέροντα μαζί μου, δεν μπορώ να συζητήσω, δεν μπορώ να μοιραστώ πράγματα με κάποιον, ή με χαλάει κάτι στην όλη κατάσταση, γεμίζω αρνητισμό και όλα μου φαίνονται τραγικά και αστεία στον τύπο.
      όλοι οι άνθρωποι είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες, τις ίδιες ανάγκες έχουν. ειδικά αν είναι μόνοι τους. όμως, το πως διαχειρίζεται ο καθένας το γεγονός είναι που κανει τη διαφορά. εγώ άμα μου πουν έλα να σου γνωρίσω κάποιον, επειδή εγώ στη θέση τους, θα έκανα πολύ προσεκτική επιλογή για το τι θα γνωρίσω στη φίλη ή το φίλο μου, ωστε να μην εκτεθώ, θεωρώ ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο. παρότι οι άλλοι είναι πολύ επιφανειακοί κοιτούν μόνο το ότι κάποιος είναι ελεύθερος, μου γνωρίζουν ότι να ΄ναι. άσε που εσύ για τους φίλους σου μπορεί να είσαι τέλειος. σα σύντροφος όμως μια γυναίκα όπως εγώ, θα κοιτάξει τελείως διαφορετικά πράγματα πάνω σου απ' ότι μια φίλη σου ή ο κολλητός σου. και εκεί γίνεται το μπέρδεμα.

      το να είσαι λίγο ασυνεπής στα ραντεβού σου ως φίλος, μπορεί να είναι αποδεκτό και κατανοητό. ως σύντροφος όμως είναι απαράδεκτο για τα δικά μου δεδομένα και κριτήρια!

      όσον αφορά τη μένσα, είμαι μέλος από το 1984. μας είχαν κανει ΄τεστ στο σχολείο και μετά δυο χρόνια για να μπω στη σχολή. ο πατέρας μου επέμενε, το έκανα, το χάρηκε και απλά ακόμα πληρώνω. δεν έχω κερδίσει κατι από αυτό. πέραν του ότι γνωρίζω εγώ. και μου φτάνει προσωπικά.

      άσε το διαδίκτυο. με έχουν καταξεσκίσει. αλλά όπως έγραψα και στα σχόλια των προηγούμενων αναρτήσεων, δε με απασχολεί τη γνώμη έχουν οι άλλοι για μένα, με απασχολεί εγώ τι γνώμη έχω για μένα. και τη σχηματίζω από τη συμπεριφορά των άλλων που συναναστρέφομαι επι καθημερινής βάσεως στην πραγματική ζωή. όχι στο ίντερνετ που απλά κάποιος προσποιείται κάτι που δεν είναι γιατί έχει τις φοβίες του.

      καλή σου μερα. βελτιώνεται η ορθογραφία σου. αλλά συνεχίζεις να το θες το λεξικό σου. πες που να το στείλω....

      Διαγραφή
  5. Καλημερα
    Για γελια η για κλαματα τετοιοι τυποι; Μεγαλο κουραγιο να το υποστεις για χαρη φιλων η εστω και την περιεργεια σου.
    Μια απορια εχω.Περιπου δυο χρονια σε διαβαζω,τρεις φορες εχω σχολιασει κατι, δεν σε ξερω, το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα σε δω ποτε αλλα αν καποιος μου ελεγε να σε περιγραψω σαν χαρακτηρα θα επεφτα μεσα θεωρω αρκετα καλα, αλλωστε γι αυτο που μου βγαζεις επιμενω να επιλλεγω να σε διαβαζω.Οι φιλοι σου οι κολλητοι, οι συγγενεις, οι ανθρωποι που σε γνωριζουν χρονια και σε αγαπουν πως σου συστηνουν καποιον αυτου του τυπου (να μην χαρακτηρισω) και επιμενουν κιολας;
    Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ μαρία για τα καλά σου λόγια.
      οι φίλοι εστιάζουν στο ότι είμαι μόνη ή νομίζουν όιτ είμαι μόνη. γι αυτούς αυτό έχει πρωτεύουσα σημασία. έπειτα, άλλα στοιχεία έχει κάποιος εκτιμήσει σε ένα φίλο και άλλα θα εκτιμήσει μια γυναίκα για μια σχέση. ετοιμάζω ανάρτηση για να εξηγήσω αυτό το θέμα.

      και πάλι ευχαριστώ. διάβασε τις απαντήσεις που έδωσα σε άλλα σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση και θα σου λυθούν τυχόν απορίες!

      Διαγραφή
  6. Μ'αρέσει που αντί να κάνεις εσύ παράπονα έκανε αυτός! Καλά του κανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ηφαιστιωνάκο, είχε και τα καλά του. μέχρι να βγούμε ραντεβού και για καμιά βδομάμα μετά που ήλπιζε ο καημένος, μου τηλεφωνούσε κάθε πρωί στις πέντε και μισή για να με ξυπνήσει για τη δουλειά. απλά ήταν πάάάάάάάρα πολύ μίζερος για τα γούστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να έχει τα καλά του αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις και τα άλλα.. οπότε οκ..
      Η κίνηση να σε ξυπνάει μου άρεσε! Αν μου την έκαναν σίγουρα θα ήταν ένα συν..

      Διαγραφή
    2. ναι αυτό γραφτηκε στα υπέρ του, διατηρήσαμε φιλική επαφή για λίγο καιρό αλλα΄για σχέση ούτε λόγος. χρειάστηκε τη βοήθειά μου, του την έδωσα, αλλά μέχρι εκεί.

      Διαγραφή
  8. θέλω κι εγω ραντεβουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!
    τι κριμα που δεν μπορω να σας πω για ενα ραντεβού μου πριν τον Κωστα!(γιατί θα με ζαλίσει,θελει να ξερει τα πάντα,που τα πριν απ'αυτον ΔΕΝ του τα λέω)για ποιο λόγο είχε την κατάληξη που ειχε και το δικό σου!θα γελούσατε μέχρι ''θανάτου΄΄....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στειλτο σε μέηλ, θα το βαλω για δικό μου και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!

      πως κοιμήθηκες χθες; ήρθε ο γείτονας να σε νανουρίσει;;;

      φιλιά στα παιδιά!

      Διαγραφή
    2. πάλι εφιάλτες θα βλέπω;;;;
      καλό βράδυ

      Διαγραφή
    3. ούτε ένα αστείο δε σηκώνεις;
      το χιούμορ κάνει τη ζωή πιο εύκολη!

      επίτηδες τα έγραψε για να ζηλεύεις. είμαστε περίεργα όντα εμείς οι γυναίκες!

      Διαγραφή
  9. χαχαχα! Ε, αφού έπιασε και το υπονοούμενο, μη μιλάς καθόλου. Μετά πάλι με τα 30 σε γύρισε πίσω??? Σε φαντάζομαι στο αυτοκίνητο καθώς επιστρέφατε να σου λέει όλα αυτά και να παραμένεις ευγενής και έχω λυθεί στα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ, ότι και να έλεγε, το έριχνα στην πλάκα. αλλιώς δεν παλευόταν. όταν καποια στιγμή προσπέρασε ένα ταξί που σταματούσε να αφήσει πελάτη, του λέω, μην τρέχεις, θα σκοτωθούμε! μια ώρα κάναμε να επιστρεψουμε. τα είδα όλα!

      Διαγραφή
    2. έχω λιώσει όμως με την ατάκα, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. μα να διακινδυνέψω; έχω και ένα παιδί από πίσω. έτρεχε. μπορεί να πήγαινε και με 35 χιλιόμετρα την ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΣΗ!

    μπαίνω το πρωί στο κομπιουτέρι στη σχολή για μια εργασία και εννοείται τσεκάρω και μπλογκ, και βλέπω ανάρτηση skepseis του καμένου η συνέχεια... 6 ώρες είχα αυτη την ωραία προσμονή που έχεις κάτι να σε περιμένει σπίτι ( πέρα απο συγκάτοικο, φαγητό κλπ. χοχο).

    Ε λοιπον πάτησα το λινκ ευλαβικά, άναψα το καρέλι και άνοιξα την φιξούλα μου και ναι μου χάρισες-χαρισα ένα πολυ όμορφο τέταρτο.

    Δεν ξέρω και ΔΕΝ με νοιάζει αν υπάρχει κιάλλο παρτ αλλά να εφευρέσεις!

    Ευχαριστώ για την αναφορά! Α και σόρυ αν τις προάλλες το πήρες στραβά που ζητούσα μόνο καμένους ασούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω προγραμματίσει άλλους δυο.

      τελικά, όσο το απολαμβάνεις εσύ, δεν το απολαμβάνει κανείς άλλος! κοίτα επιτυχία οι καμένοι!

      Διαγραφή
    2. Με έχεις κάνει να ανησυχήσω για τα γούστα μου αντι να χαρείς που εκτιμάω την ικανότητα σαρκασμού-αυτοσαρκασμού σου(σλουρπ-σλαρπ).

      Ώστε μόνο άλλους δυο, οκ ΜΟΝΟ άλλους δυο, (ηρέμησε Ιταλέ) ΜΟΝΟ ΔΥΟ!...μονο δυο..χααχα αστειεύομαι μην με κατσαδιάσεις πάλι!

      Διαγραφή
    3. έχω προγραμματίσει δύο, έχω υλικό για άλλους πολλούς, μη στενοχωριέσαι. θα σε έχω μέχρι το πάσχα καλυμμένο!

      Διαγραφή
  11. Αμάν Ρία, αυτός ήταν και βλαξ!!!!!
    Εντύπωση μου κάνει που έπιασε το υπονοούμενο και σε γύρισε σπίτι.
    Καλά λέω πως οι ελεύθεροι άντρες είναι ελεύθεροι για κάποιο λόγο, δεν είναι τυχαίο.

    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμένα μου έκανε εντύπωση που το έπιασε το υπονοούμενο!
      πάντως αυτος είχε στραβώσει μία. του είχε κάνει και παιδί και τον ανέχτηκε και καμιά εικοσαριά χρόνια!!!

      Διαγραφή
  12. Ρε έπρεπε να του πεις να αλλαξει αποσμητικό, το ναυθαλινεξ δεν είναι της μόδας..
    χαχαχαχα δεν ήθελα να έβλεπα πως αντιδρούσες στην κάθε ατάκα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να φόραγε κολώνια ο καημένος ο καμένος, πάλι ναφθαλίνη μύριζε. τα είδα όλα! και όχι κλιματιστικό γιατί είναι ανθυγιεινό στο αυτοκίνητο! κασάτη έγινα μέχρι το σπιτι γιατί άνοιγα και το παράθυρο, η ναφθαλίνη με ξετίναξε!

      Διαγραφή
  13. Υποκλινομαι στην αντοχή σας,κυρία Ρία μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κλαίω από τα γέλια!
    Θα μιμηθώ το μπεμπέ της φωτογραφίας και θα πω: "Έλεος τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα;"!
    Πάντως δεν μπορείς να πεις... Χρωστάμε σε όλους αυτούς τους απερίγραπτους τα γέλια που κάνουμε όταν μας τους περιγράφεις!
    Άντε, περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο των καμμένων, γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτή σου η Οδύσσεια δεν τελειώνει εδώ!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο Ρία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως τα λές αθηνά μου. έχει πολλά κεφάλαια αυτό το βιβλίο!!!

      υπομονή να έχετε όση εγώ και θα γελάσετε τόσο που θα κάνετε καινούργιο συκώτι!

      φιλιά στο δον μήτσο!

      Διαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες