ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

3 Μαΐ 2010

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ...


Μια χώρα χωρίς οίκτο για τους ίδιους της τους πολίτες. Πολίτες δυο ταχυτήτων. Οι έρμοι οι φορολογούμενοι και ο κλήρος και η εκκλησία ως μεγαλοπρούχοντες, αφορολόγητοι και με τη συνεχή ανάγκη τους για λεφτά. Ωραία χριστιανική θρησκεία. Βουτήξτε το λαό στην ανέχεια αλλά εμείς οι ρασοφόροι, ο Ιάσιος τους αποκαλούσε Μαύρη Λαίλαπα, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και σαράντα μασέλες. Κωλοπαπαδαριό! Μα κανένας πολιτικός να μην τιμάει τα παντελόνια του και να απαιτήσει το χρυσό της εκκλησίας;;;

10 σχόλια:

  1. Ποιός να μιλήσει και τί να πεί; Αφού η Εκκλησία είναι το κράτος, ή καλύτερα κράτος εν κράτι. Αν είχαμε πολιτικούς (και όχι κομματάρχες) ίσως κάτι να γινότανε, αλλά βλέπεις αυτή η χώρα έχει να δει ηγέτη εδώ και πολλές δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα καταλαβες; οτι εκει μεσα δεν κυκλοφορουν αντρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..όσο χρυσό κι αν (..λέμε τώρα!) της πάρεις της εκκλησίας, ο πραγματικός χρυσός της είναι οι θείες και οι μπαρμπάδες που θα τρέξουν να της δώσουν τον ελάχιστο δικό τους σταυροκοπούμενοι. Και φροντίζει καλά οι εκκλησία να μη ξεμείνει ποτέ από θείτσες και μπαρμπάδες ..αυτός είναι ο λόγος που τα θρησκευτικά δεν θα καταργηθούν ποτέ από τα σχολεία και οι πολιτικοί θα ψιλοκόβουν τουμπεκί μπροστά στα εξώφθαλμα ..
    ..δεν είναι τυχαίο που σε ΟΛΕΣ της σοβαρές επαναστάσεις (..εκτός από τη δική μας, που δεν πρόλαβε η καημένη) τους παπάδες τους καθαρίζαν πρώτους πρώτους ..και μετά ελεύθεροι και με καθαρό μυαλό προκόβανε!

    ..την ευαρέσκεια μου για το κλιπάκι και το τραγούδι !
    ..ήταν κάποιες εποχές που οι άντρες διαλέγαν και ριχνόταν πίσω από ΜΙΑ γυναίκα ..και ξέραν γιατί το έκαναν!
    ..σου εύχομαι να το χορέψεις με κάποιον..όπως πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΜΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι πολλα ψηφαλακια...Και μεγαλο το πολιτικο κοστος...Και τεραστια τα συμφεροντα... Καλησπερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ..."
    Καλησπέρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ώρα των ... βλάσφημων :

    Mεγάλα μαύρα ράσα

    Δυστυχώς! Στα μάτια των πολλών τα ... γράσσα και οι προσευχές στα χείλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ήθελα να απαντήσω σε όλους σας, έναν έναν ξεχωριστά, μετά όμως που έμαθα για τα τέσσερα θύματα, υπολογίζω και το αγέννητο παιδί, δεν έχω διάθεση...

    λυπάμαι, ζητώ συγνώμη αλλά δεν έχω διάθεση. οι αναρτήσεις ήταν προγραμματισμένες σε ένα διήμερο που είχα ρεπό.

    τα σημερινά γεγονότα με έχουν αφήσει άναυδη, δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτοί που παρακίνησαν τόσο κόσμο να βγει στους δρόμους, αγνοούσαν ότι θα έδιναν δρόμο και στους τραμπούκους που αυτή τη στιγμή έχουν κάνει τρεις οικογένειες να θρηνούν.

    ντροπή μας. ντροπή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες