ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

17 Απρ 2010

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΓΩΝΙ



Επειδή είμαι και ξανθιά, έχω μερικές ερωτήσεις να κάνω.
Αυτός που ζωγραφίζει, δε λέγεται ζωγράφος;
Αυτός που τραγουδάει και πουλάει σιντί με τα τραγούδια του, δε λέγεται τραγουδιστής;
Αυτός που διδάσκει τα παιδιά μας γράμματα, δε λέγεται δάσκαλος;
Υποθέτω ότι θα μου πείτε, ναι.
Ε, τότε, αυτή που γυρίζει πορνό και το πουλά στα περίπτερα και παίρνει και χρήματα αρκετά, δε λέγεται πορνοστάρ;;;
Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά και ο καημένος ο
Παπαδημούλης, τον ίδιο συνειρμό με εμένα έκανε και ο έρμος τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη…(λέμε τώρα!)
Θα μου πείτε, ότι είναι διαφημιστικό κόλπο και ότι όλα αυτά γίνονται για να ασχολούνται με το απόλυτο τίποτα. Δεκτόν. Αλλά ρε παιδιά, έλεος.
Έχουν καταλυθεί τα πάντα.
Και άλλες φορές έχω γράψει ότι το μυαλό έχει φυράνει τώρα τελευταία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η ανοχή του κόσμου έπαψε να υφίσταται.
Τα έβαλε με τους γονείς της το απόλυτο τίποτα. Τα έβαλε με την αδερφή της που δεν την είχα ακούσει ποτέ, αλλά διαπίστωσα ότι κράτησε μια αξιοπρεπέστατη στάση. Τα έβαλε με τη λαίδη. Ποιά λαίδη;  Την ΄Αντζελα ρε παιδιά, την Άντζελα Δημητρίου. Δεν είμαι φαν της, αλλά δε θα βγει και η πορνοστάρ, να πει ότι είναι χειρότερο που η Άντζελα τραγουδούσε στην εθνική από το να γυρίσει τσόντα!!! Τα έβαλε και με το βουλευτή του ΚΚΕ, κύριο Παπαδημούλη. Τουλάχιστον εσείς που με διαβάζετε, ξέρετε ότι μόνο το ΚΚΕ δε θα υποστήριζα. Αλλά όσο και να είναι, είναι μερικά πρόσωπα που αξίζουν και το σεβασμό μας για τη στάση τους, το λόγο τους και τις γνώσεις τους. Είναι ένας πτυχιούχος που ειδικεύεται στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και την εφαρμογή τους σε κτήρια ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτόν τον άνθρωπο, χιλιάδες τον υποστηρίζουν με την ψήφο τους, μιας και εκλέγεται στη Β’ Αθηνών. Και έρχεται μια όμορφη, αλλά τίποτ’ άλλο, κοπέλα και τον μηνύει γιατί την είπε πορνοστάρ!!! Η οποία κοπέλα, δεν έχει ταλέντο ούτε στο τραγούδι, ούτε στο να προωθηθεί, ούτε όμως και να @#μηθεί! Αν δεν είχε το όνομα που έχει, ποιος θα έδινε 20 ευρώ για να πάρει την τσόντα που γύρισε; Και δε λέει και τίποτα, καμιά σχέση με αυτό που λέγεται τσόντα. Ένα αγγούρι που παίζει με ένα μπουκάλι και έναν άντρα…
Αλλά, ας κοιμίσω τον Τιμογιαννάκη που ξύπνησε μέσα μου.
Το ξέρω πως είναι διαφημιστικό κόλπο, αλλά με έχει κουράσει η δικομανία του δίδυμου απόλυτο τίποτα/κασκέτο με πούλιες!
Δικαίως θα μου γράψετε στα σχόλια ότι με αυτά που κάνει το δίδυμο, μέχρι και εγώ ασχολήθηκα με το τίποτά τους!
Δεν είναι έτσι όμως! Δείχνει την κατάντια της κοινωνίας μας. Δε μας απασχολεί που η οικονομία του κράτους πάει κατά διαόλου, αλλά αν τον παίρνει, πως τον παίρνει  και από ποιον τον παίρνει το απόλυτο τίποτα!
Το απόλυτο τίποτα που δεν έχει συναίσθηση του τι είναι, τι κάνει και πως το βλέπει ο κόσμος. Που προκαλεί με το ντύσιμο, τα λόγια, τις ενέργειές του. Και βγαίνει και η Τατιάνα και την κάνει είδωλο της νεολαίας! Ποιος διεστραμμένος νους συνέλαβε αυτήν την εκπομπή με το απόλυτο τίποτα, δεν μπορώ να καταλάβω!
Τι πρότυπα περνά στην  κοινωνία μας η εκπομπή; Τι ιδέες μπαίνουν στα μυαλά των έφηβων κοριτσιών; Τι μηνύματα παίρνουν όλα τα παιδιά που διαβάζουν νυχθημερόν  για  τις πανελλαδικές; Ότι πρέπει να κάνουν δίαιτα να αποκτήσουν ωραίο σώμα, να γίνουν τραγουδίστριες και ας κράζουν σαν παγώνια, ότι θα πάνε σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς (;) και μετά θα πηδιούνται για τα λεφτά! Ξέρετε πόσα κοριτσάκια έρχονται στο νοσοκομείο με νευρική ανορεξία; Πάρα πολλά…
Το απόλυτο τίποτα, είναι σαν το παγώνι.
Υπέροχο όταν ανοίγει την ουρά του, με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια… αλλά από ήχο και φωνή, $#@ησέ τα! Σκέφτηκε κανείς όμως γιατί το αρσενικό παγώνι είναι τόσο εντυπωσιακό και όχι το θηλυκό; Γιατί πρέπει το αρσενικό να τραβήξει την προσοχή στους θηρευτές γιατί το θηλυκό μεγαλώνει τα μικρά και η φύση προνόησε να το προστατεύει και με τον τρόπο αυτό να υπάρχει συνέχεια και στη ζωή του είδους…
Κάπως έτσι είναι και με τη ζωή. Οι πραγματικοί άνθρωποι είναι άφαντοι. Έχουν καλό καμουφλάζ. Η εμφάνιση δεν προκαλεί και πιστέψτε με, αν βάφονταν μερικά κορίτσια που πάνε στις 06:30 το πρωί στη δουλειά τους, σκόνη θα κάνανε το απόλυτο τίποτα! Η Μαρινέλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που έχουν φωνή, είδατε να βγουν στην πίστα με τα εσώρουχά τους; Όχι, γιατί δε χρειάζεται να τραβήξουν την προσοχή των άλλων από τη φωνή τους. Το απόλυτο τίποτα, αν δεν κάνει και καμιά μήνυση, ποιος θα ασχοληθεί μαζί της;;; Εκτός από το ΣΔΟΕ, ποιος θα της δώσει σημασία;
Κατανοητό μεν, δύσκολο να το καταπιείς δε. Και με ενοχλεί, ρε παιδιά, η έλλειψη ήθους. Δε διδάχτηκε αρχές από την οικογένεια. Να το δεχτώ αλλά γιατί η αδερφή της είναι τελείως διαφορετική σε συμπεριφορά; Είναι νέα και ωραία. Τι άλλο όμως είναι το απόλυτο τίποτα; Η Άντζελα μεγάλωσε ένα παιδί μόνη της, φωνή έχει, έχει κάνει και κορδελιάστρα μέχρι να τραγουδήσει και να γίνει η λαίδη. Και είναι μεμπτό που πετάει μαργαριτάρια, αλλά τουλάχιστον δεν πήγε και σχολείο. Αυτό το τίποτα που πήγε και μεγάλωσε σε αξιοπρεπές περιβάλλον, γιατί πετάει κοτρώνες;
Αισθάνομαι μόνο εγώ ότι ζούμε σε μια κοινωνία υπνωτισμένων και καθοδηγούμενων πολιτών; Μόνο εγώ ενοχλούμε που ένα τίποτα σε τρία χρόνια παίρνει σπίτι αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ εργαζόμενοι σκληρά σε αντίξοες συνθήκες μένουν σε τριάρια με ενοίκιο; Μόνο εγώ διαπιστώνω μια κατρακύλα όχι της οικονομίας αλλά των αξιών, των αρχών και των προτύπων; Μεγαλώνουμε παιδιά, τι θα τους πούμε; Γύρνα μια τσόντα παιδί μου, αφού πηδάς και πηδάς, ας βγάλουμε και φράγκα από αυτό; Παλιότερα οι πουτάνες, έκρυβαν το επάγγελμά τους. Τώρα το τίποτα το κάνει σημαία και κανείς δε δείχνει να ενοχλείται!
Τελικά δεν είναι μόνο το απόλυτο τίποτα χαλασμένο. Και η κοινωνία μας είναι σάπια…

42 σχόλια:

  1. Πόσο σωστά τα λες αλλά κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!!! και το μ...ι χτενίζετε πόσο θα υπάρχουν όμως οι κατάλληλες τσατσάρες;
    Καλημέρα Ρια μου,πάω να καθαρίσω 7 γραφεία, γιατί δεν θα μου δώσει καμία και κανένας ετσι τα ευρώ....
    Πολλά φιλιά, καλό σκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν είναι ηλίθιο; Όποιος γυρίζει τσόντες, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο! χαχαχαχαχαχαχα! Η καημένη παρεξηγήθηκε! λολολολ!
    Σωστά τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω τι σε έπιασε με το κορίτσι.

    Μία τσόντα γύρισε να βγάλει λεφτάκια και της πέτυχε η επένδυση, ποιό το πρόβλημα?
    Μήπως η μενεγάκη και οι άλλες, δεν πηδιούνται κι αυτές για τα λεφτά? Μήπως ο λαζόπουλος και ο λυριτζής δεν "τον έφαγαν" για τα λεφτά αλλά πουλάνε και μούρη από πάνω?

    Η κοινωνία? Μήπως έτσι δεν είναι η ελλάδα? Να αλληλογαμιόμαστε και μετά να φταίει το σύστημα για τις πομπές μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eπειδη κι εγω ειμαι και ξανθια έχω κι εγω ερωτησεις -αποριες :
    H ΣΔΟΕ αφου γνωρίζει καλα οτι τους δουλευει με το κολπο να κανει δηλωση στα κατα τοπους αστυνομικα τμηματα οτι εκει που παει θα κανει αφιλοκρρδη εμφανιση , δεν μπορεί να βρει τρόπο να τη στριμωξει και να της πεταξει τα ματια εξω στη φορολογια?
    Σκασε και δουλευε εσυ!

    Το αλλη την ατακα την ακουσες να ξεραθεις στο γελιο? Βγηκε η Αντζελα ( Δημητριου) και ειπε οτι :Kαλα κανει που κανει τσοντα! Τουλαχιστον δεν μπορουσε να κανει μια αξιοπρεπη τσοντα?
    Πιστευω πως το εχουν παραξηγησει το κοριτσι!
    Καποιοι αναρωτιονται. Γιατι δεν το μαζευουν μεσα το κοριτσακι για αποτοξινωση? Δεν το βλεπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες αν μαθει αυτο που ειπε η Αντζελα να παραξηγηθει η Τζουλια? χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρια, ξερειςκανεναν που να κανει το ..παγωνι?
    Εγω πολλους! Το φαινομενο έχει παρει ανησυχητικες διαστασεις..
    Κατι σαν επιδημια θα ελεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γειά σου Ρία

    Η ανάρτησή σου, μου θύμισε την ΠΡΩΤΗ στο blog μου στις 11 Απριλίου 2009, και συγκεκριμένα την 4η παράγραφο:

    Πραγματικότητα και καλλιέργεια

    Φυσικά, ο κάθε ενήλικας έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως εκείνος-η θέλει. Εκείνο όμως που δεν δικαιούται να κάνει είναι να προσβάλει την νοημοσύνη και ιδιαίτερα την αισθητική των πολλών, επειδή έχει πρόβαση στα ΜΜΕ. Αυτό είναι κάτι που σιχαίνομαι αφάνταστα.

    Μία διόρθωση. Ο Παπαδημούλης είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ΚΚΕ. Όχι πως αυτό έχει καμμία σημασία, ιδιαίτερα για μένα που ανέκαθεν αδιαφορούσα για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κόμματα και τους κάθε λογής β(ο)λευτές τους, που επίσης υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη των πολλών, οι οποίοι δυστυχώς χρησιμοποιούν το μυαλό τους μόνο για αντίβαρο και όχι για να σκέπτονται.

    Καλό σ/κ σε σένα και σε όλους-ες με κάτι όμορφο (νομίζω):

    Χωρίς τίτλο

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμενω σχολιο σου απο κει ..!Εχω αφησει νομιζω υλικο στις τελευταιες απαντησεις μου και οχι σε νεα αναρτηση )για να πεις πολλα επι του θεματος!
    Νεα αναρτηση μεσοβδομαδα και αν..
    Και ξερω οτι θα εχει ενδιαφερον το σχολιο σου γι αυτο και η ιδιαιτερη προσκληση !
    Φιλια! -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρία λες πολλές αλήθειες. Παρ' όλα αυτά όμως θα πρέπει να δούμε και το φταίξιμο του μέσου Έλληνα. Η Τζούλια (και η κάθε Τζούλια) κάνει τη δουλειά της, δηλαδή πουλάει αυτό που έχει (στην προκειμένη περίπτωση τη φήμη της και το όμορφο σώμα της), εμείς τί κάνουμε όμως; Βγαίνει ένα DVD και τρέχουμε σωρηδόν να το αγοράσουμε. Βγαίνει σε μια εκπομπή και την παρακολουθούμε ομαδικώς. Φταίμε ή δε φταίμε και εμείς; Της δίνουμε έτσι χρήματα και αξία ναι ή όχι;

    Όλα αυτά τα κάνει διότι την παίρνει και τα κάνει, ξέρει ότι θα πουλήσει. Αν όμως μας ενδιαφέρανε τα πραγματικά προβλήματα και όχι η τσόντα της τότε δε θα πουλούσε ούτε το 1/10 από αυτά που πούλησε. Αλλά έτσι είμαστε κι εμείς, αφήνουμε τα πραγματικά προβλήματα στην άκρη και ασχολούμαστε με βλακείες. Καλά να πάθουμε λοιπόν και καλά κάνει η Τζούλια και μας τα παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως ξέρεις δεν ξέρω καλά να γράψω ελληνικά, για αυτό θα πρωσπαθώ να τα πω με λίγα λόγια αυτά που θέλω. Δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα αυτοί που πουλάνε τον κώλο τους στην οθόνη, οι οποίοι είναι πόρνες στο σώμα ή τον εγκέφαλο ...
    Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στους καθυστέρημένους και ηλίθιους που τα ακολουθούν. Δεν λέω αυτοί που ντρέπονται όταν πέφτει το πρόγραμα στο μάτι τους όταν κάνουν θάπινγκ, γιατι και εγώ βλέπω κομματάκια από τέτοια προγράματα, όχι. Λέω αυτοί που τα παρακολουθούν ένθερμα.
    Σ'αυτούς πουλάνε τα μουτρα τους!!!

    Πολύ μου άρεσε το κείμενο σου, αν και δεν ξέρω σε ποιούς μιλάσ.

    Φιλάκια πάρα πολλά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ VERÓNICA

    Κλίκαρε την παρακάτω λέξη-link και θα έχεις απάντηση στη απορία σου Veronica.

    Τσόντα !

    Καλό σου βράδυ ...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή φίλη
    Επειδή θέλω να βλέπω την καλή πλευρά θα πω το εξής:
    Συμφωνώ με την αγανάκτησή σου και τις υποσημειώσεις αλλά το θετικό είναι το ξέσπασμά σου.
    Χρόνια τώρα όλοι σε μια νιρβάνα ζούσαμε και ζούμε που μας πήγε εδώ που είμαστε σήμερα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα για επιστροφή.
    Το πως θα γίνει αυτό;Πάντα επώδυνα όπως πάντα για τον εγωισμό μας όμως πρέπει να γίνει. Το που ακριβώς θα πάμε αδιευκρίνιστο όμως σίγουρα όχι εδώ.
    Θα ήθελα να γυρίσω πίσω σ' έναν κόσμο με αυλές και γειτονιές. Έναν κόσμο με καλημέρες και χαμόγελα. Όχι άλλη μιζέρια, τρομοειδήσεις, φτηνά όντα. Θα ήθελα να βρω να ανθρώπους που θα με σέβονται και θα τους σέβομαι. Θα με ακούνε και θα τους ακούω. Θα κάνουμε παρέα χωρίς υστεροβουλίες και ψέμματα. Σ' έναν τέτοιο κόσμο δυστυχισμένα πλάσματα όπως η εν λόγω κοπέλα θα εύρησκαν νόημα στην ζωή τους και δεν θα φώναζαν ΒΟΗΘΕΙΑ μέσα από τις ακραίες πράξεις τους.
    Δεν χρειάζεται ν' αλλάξουμε την κάθε Τζούλια, τον κόσμο πρέπει ν' αλλάξουμε και σήμερα έβαλες μια μεγάλη πέτρα στον νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά μόνο εγώ δεν είδα την τσόντα, βασικά βαριέμαι και να την ψάξω.
    Μήπως όμως αυτό εκτός των χρημάτων να ήταν το ζητούμενο; όχι μόνο άντρες αλλά και γυναίκες να ασχολούνται μαζί της;
    Καιρό πριν την τσόντα είχα δει μια συνέντευξή της όπου παρίστανε την έξυπνη και σχεδόν με είχε πείσει, στην Τατιάνα λίγο που είδα στο τέλος μια συνέντευξη το έπαιζε κακομοίρα. Τελικά, είναι μια όμορφη ξανθιά ηλίθια ξυλάγγουρη καθως λένε όλοι μαστούρα που στην πορεία της ζωής της θα μετανιώσει κάθε δεκάρα που έβγαλε από αυτό.

    Νίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΟΥΛΗ

    εμείς αν δεν πάμε στη δουλειά μας δε θα μας πληρώσουν, δουλεύουμε τόσα χρόνια και δε μας είπε κανείς να μας δώσει βίλλα στην εκάλη!

    εγώ καλά τα λέω, το θέμα είναι ποιος τα καταλαβαίνει!

    καλη εβδομάδα να έχουμε από αύριο φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hfaistiwnas

    το θέατρο του παραλόγου αυτή η κοπέλα ηφαιστιωνάκο.
    δηλαδη τι θεωρεί ότι είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. athinovio

    εσύ ρε αθηνά, γιατί δε βγάζεις ντιβιντί;
    δεν είναι η κοινωνία μας τόσο χάλια, είναι τα μμε που προσπαθούν να τη χαλάσουν! αυτά κυβερνούν και επηρεάζουν αυτά δημιουργούν είδωλα. αν δεν την προέβαλλαν τόσο, ποιος θα την ήξερε για να κάνει το πορνό της τέτοιες πωλήσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xeimwniatikhliakada

    μπα, της την έχει φυλαγμένη το σδοε, χαμός θα γίνει, δεν είδες που βγήκε το λαμέ κασκέτο και άρχισε την επίθεση στους εφοριακούς;

    κρίμα βρε το κορίτσι, γαμιέται από το πρωί μεχρι το βράδυ να συντηρήσει τη παλιόσπιτο στην εκάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xeimwniatikhliakada παρτ του

    καλά αναμενεται νέος τρωικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xeimwniatikhliakada παρτ θρι

    ουουουουουου!
    μέχρι και στο τμήμα μου έχω μία!
    με τέτοια πρότυπα, τι περίμενες να γίνεται; κάθε μέρα και χειρότερα θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. negentropist

    το είδα το ποστ και έχεις απόλυτο δίκιο.
    είμαστε ένα ωραιότατο κοπάδι που το σαλαγάει ο βοσκός όπου θέλει.
    χάσαμε την ταυτότητα και τα θέλω μας, τις αρχές και τις αξίες μας.

    υπάρχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης αλλά να θυμόμαστε και το τι κάνουμε. αν σκοτώσω, και με πουν δολοφόνο, δε θα πρέπει να παρεξηγηθώ!

    ωραίο το κομμάτι, πάντα με το κατιτίς σας κύριε σταύρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xeimwniatikhliakada

    τώρα μαζεύτηκα σπίτι, είχα αφήσει σχόλιο στο κείμενο χωρίς να διαβάσω τα σχόλια που σου έκαναν και τις απαντήσεις. θα απαντήσω εδώ και έρχομαι να δω τι διάλογο έχετε ανοίξει εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Panos Konstantinidis

    καλά κάνει και μας δουλεύει, το τραβά ο οργανισμός μας.
    απλά ενοχλούμε που έχει ισοπεδώσει τα πάντα!
    και σε αυτό δε φταίμε εμείς. φταίνε τα μμε. εκεί είναι το κλειδί και αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. VERÓNICA MARSÁ

    μια χαρά κατανοητή έγινες βερονικούλα και μια χαρά τα λες. έτσι είναι. απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμμένο κοινό, εθισμένο στις τσόντες. απευθύνεται στο ματάκια της διπλανής πόρτας.

    μιλάω για μια νέα που δε διακρίθηκε στα καλλιστεία, μετά το έριξε στη μουσική αλλά από φωνή είναι ψάρι και τέλος γύρισε μια τσόντα που πούλησε σε μια εβδομάδα 200.000 αντιτυπα. μετά αρνήθηκε ότι τη γύρισε, μετά το παραδέχτηκε και πλάκωσε στις μηνύσεις όσους την είπαν πορνοστάρ, ακόμα και ένα βουλευτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. VERÓNICA MARSÁ

    τσόντα είναι η πορνοταινία στην καθημερινή μας ομιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. negentropist

    σταύρο, η βερόνικα είναι ισπανίδα και τα ελληνικά της δεν είναι και πολύ καλά για να καταλάβει από το λινκ.

    ευχαριστώ πάντως γιατι εγώ δούλευα και τώρα βρήκα χρόνο να απαντήσω στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    έχω αγανακτήσει για πολλά θεόδωρε, αλλά φαίνεται ότι μόνο εγώ εχω τέτοιες ευαισθησίες. ο μέσος ελληνας αποβλακώνεται καθημερινά στην τηλεόραση και σε όσα του σερβίρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. stella

    εμείς βλεπεις, το δίνουμε εκεί που θέλουμε και όχι εκεί που πρέπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμη Νίνα

    εγώ είδα μόνο μερικές φωτογραφίες και ένα απόσπασμα που μου έστειλε μια φίλη με μέηλ.

    δεν προβλέπεται να έχει μακρά ζωή αν όντως παίρνει όσα της καταλογούν. το θέμα είναι όμως ότι για την κατάντια της φταίνε τα μμε. αυτά της φούσκωσαν τα μυαλά. και αυτό το νούμερο που τη συνοδεύει παντού, τι σόι πράμα είναι και που βρίσκει τα χρήματα;;;

    αν πέσουν σε σαΐνι εφοριακό, θα τους δούμε στη στενή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΡΝΑΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ Τον τρελο αμα τον ρωτησεις αν ειναι τρελος ΟΧΙ θα σου πει
    αρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    καλά κάνεις φοιτητάκο!
    πάντα ευπρόσδεκτος είσαι εδώ.
    καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Skouliki

    έχεις ένα πόιντ, δεν μπορώ να μη στο αναγνωρίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο σ. Παπαδημούλης κακώς ασχολήθηκε με την πόρνη εντός του κοινοβουλίου. Δεν είχε το δικαίωμα να ομιλεί κατ' αυτόν τον τρόπο για πολίτη.
    Εάν κοίταζε γύρω του θα έβλεπε πάρα πολλούς που είναι χειρότεροι από δαύτην. Όμως δεν μιλά για αυτούς.
    Σιωπά και ανέχεται τον βόρβορό τους.
    Τα σάλια τους και τα υγρά τους μόνο για την Τζούλια. Ένα μαζί της....
    Και μην μου πείτε ότι υπερασπίζομαι το πουτανιζέ αντικείμενο. Για το μέγα καραπουταναριό μιλάω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμε

    το μέγα καραπουταναριό, άκουσα πριν λιγο ότι θα μειωθεί!!! αυτό να δω, ποιοι θα φύγουν από τη βουλή είμαι περίεργη να δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρία

    "και σε αυτό δε φταίμε εμείς. φταίνε τα μμε. εκεί είναι το κλειδί και αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα. "

    Δε νομίζω να φταίνε τα ΜΜΕ, πάλι έτσι αποποιούμαστε τις ευθύνες μας και τις ρίχνουμε αλλού. Είναι σαν να μου λες ότι φταίνε οι τράπεζες που είναι υπερχρεωμένα τα νοικοκυριά, όχι οι δανειολήπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όχι και πορνοστάρ! Ηθοποιός είναι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και ...ατάλαντη!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Panos Konstantinidis

    αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, θα μου πεις και πολύ σωστά, ότι μπορούμε να την κλείσουμε...
    αλλα μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση είναι και μια συντροφιά για πολλούς ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Radio Marconi

    μπορείς να το πεις και έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα έπρεπε να ξέρεις Ρία πως, οι αξίες ποτέ δεν κάνουν θόρυβο.
    Οι τενεκέδες κάνουν.
    Το κακό είναι πως μιλάμε για αυτούς, και ξεσαλώνουν περισσότερο. Αγνοήστε το το κορίτσι, πήρε κατηφορικό δρόμο, και δίχως βοήθεια απο ανθρώπους που όντως την πονάνε και την αγαπάνε, αποκλείεται να μπορέσει να βγεί μονάχη. Προσωπικά κάπου την λυπάμαι, μα μη με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. AATON

    πέστο ψέμματα!
    ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, λεμε στην καρδίτσα.
    έλα όμως που εκνευρίστηκα και γι αυτό ασχολήθηκα μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες