ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

20 Ιουλ 2008

ΣΧΕΣΕΙΣ

Καλησπέρα φίλοι μου.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τις σχέσεις των ανθρώπων. Και όχι μεταξύ του ζευγαριού και μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αλλά για τις σχέσεις πεθεράς και νύφης!
Θα μου πείτε, και με το δίκιο σας, τα έβαλες με την πεθερά σου Ρία; Όχι δεν αφορά εμένα. Αφορά την αγαπημένη μου θεία και τις σχέσεις που έχει με τη γυναίκα του γιου της.
Λίγα λόγια για το τι έκανε η θεία μου, έφυγε από το σπίτι της για να μείνει ο γιος της με τη γυναίκα του που φρόντισε να μείνει έγκυος ενώ έλεγε στον ξάδερφό μου ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά και ενώ ήξερε ότι για δυο χρόνια η οικογένεια είχε πένθος λόγω του θανάτου της αδερφής του. Ήταν στόχος της να επισπεύσει το γάμο λόγω του δίσεκτου 2008! Η θεία μου που δεν έχει έσοδα, αποποιήθηκε το ενίκοιο που έπαιρνε από το προικώο διαμέρισμά της για να ενισχύσει οικονομικά το ζεύγος και αυτή μετακόμισε στο χωριό και ενοικιάζει τα τέσσερα δωμάτια που έφτιαξε όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να έχει κάποια έσοδα για να ζει χωρίς να ζητά.
Σαν καλή μάνα, ότι είχε φτιάξει για την αδικοχαμένη κόρη της, έφτιαξε και για το γιό της. Η νύφη της δε δέχτηκε τίποτα από τις κουβέρτες τα σετ σεντόνια και πετσέτες που ο μακαρίτης ο θείος έφερνε από τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Έβαλε τη θεία μου να αγοράσει καινούργια χαλιά και έπιπλα για το σπίτι που θα έμενε. Τα «παλιά» τα είχε αγοράσει η ξαδέρφη μου όταν έκανε τις τελευταίες χημειοθεραπείες πιστεύοντας ότι θα ζήσει μέχρι τα χριστούγεννα που θα αρραβωνιαζόταν. Όλα αυτά μεταφέρθηκαν σε ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι που ήταν το εξοχικό μέχρι τότε της οικογένειας. Η νύφη αρνήθηκε τα κοσμήματα της νεκρής κουνιάδας (μοναδικά ομολογουμένως γιατί η ξαδέρφη μου είχε γούστο και έμφυτη τάση στο ωραίο) και επέβαλε στη θεία να της αγοράσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ διαμαντένιο δακτυλίδι και παντατίφ για τον αρραβώνα. (Τι λες μωρή, είχες και τέτοια στο γκαραγκουνοχώρι σου;).
Και τώρα περνούμε στα δρώμενα. Δεν επιτρέπει στη θεία μου να τηλεφωνεί στο γιο της όταν αυτός είναι σπίτι και η θεία μου του τηλεφωνεί κάθε πρωί στο κινητό που αυτός είναι στη δουλειά του. Δεν της επιτρέπει αν δεν ενημερώσει από την προηγουμένη να τους επισκεφθεί. Δεν της επιτρέπει να παίρνει αγκαλιά τον εγγονό της αν δεν είναι ο ξάδερφός μου μπροστά.
Θα μου πείτε ότι η θεια σου είναι άψογη και η λάθος είναι η νύφη; Όχι. Όταν γίνεται ένας καυγάς, τότε φταίνε και οι δυο. Ίσως τα ποσοστά να αλλάζουν αλλά έχουν και οι δυο μερίδιο ευθύνης.
Ο προβληματισμός μου είναι στο γιατί πρέπει δυο γυναίκες που έχουν κοινό στόχο και αυτός είναι να είναι ευτυχισμένος ο ίδιος άνδρας, να τσακώνονται. Είναι δυνατό να αντικαταστήσει μια γυναίκα στην καρδιά του άντρα της τη μητέρα του; Αποκλείεται. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ. Είναι δυνατό να μπει στη θέση της συντρόφου η μάνα; Ποτέ επίσης. Αντί αυτές οι δυο να είναι σύντροφοι, σύμμαχοι, φίλες και να αλληλοϋποστηρίζονται, αυτές βρίσκονται σε συνεχή αντιπαλότητα.
Πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη, να ρίχνουν και οι δυο στο κρασί τους νερό. Μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Αρκεί να υπάρχει θέληση. Αν η κάθε μια αποδεχτεί το ρόλο της άλλης στη ζωή του μοναδικού τους άντρα, τότε θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Οι μεγάλες νίκες δεν είναι μόνο επέλαση, υπάρχουν και οι υποχωρήσεις. Αν η κάθε μια υποχωρεί μπροστά στο δίκιο της άλλης, δεν είναι αδύνατη η συνύπαρξη στην καρδιά του γιου/συζύγου. Θέληση χρειάζεται και καλή διάθεση.
Σαφώς και κάθε νύφη σε κάθε δύσκολη στιγμή τη μάνα της θέλει κοντά. Αυτό πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλες όσες έχουν γιους. Είναι όμως δικαίωμα του κάθε γιου να επιλέξει αυτός τη σύντροφο της ζωής του και σε καμιά μάνα δεν πέφτει λόγος. Αυτός μένει και ζει και κοιμάται με την επιλογή του. Καθήκον της μάνας είναι να συντρέχει και να βοηθά το γιo της όχι να του δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Καθήκον της κάθε νύφης είναι να σέβεται τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον άντρα της και να της το δείχνει. Δεν εννοώ να την προσκυνά αλλά όχι και να της λέει να μην τηλεφωνεί στο γιo της όταν αυτός είναι σπίτι. (σε ποιο σπίτι ρε καρακατσουλιό που το δικό σου ήταν πλινθόκτιστο; Που θα ήσουν αν αυτή δεν έφευγε για να μείνεις εσύ με το καλάμι σου; και αν δε σ αρέσει που τηλεφωνεί στο σπίτι της που για να το χαίρεσαι εσύ τώρα έκανε αυτή το σκατό της παξιμάδι, πήγαινε και νοίκιασε, αλλά το τζάμπα είναι πιο φτηνό!). Αλλά ας μην παρασύρομαι από τα προσωπικά μου βιώματα.
Στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχει πιο χρήσιμο πράγμα από τις πεθερές; Όχι. Και εξηγούμαι. Οι γυναίκες σήμερα εργάζονται. Που να φτάσουν τα λεφτά σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι για οικιακή βοηθό; Ενώ η πεθερά, είναι και πρόθυμη και δωρεάν. Και έμπιστη πάνω από όλα. Δεν κινδυνεύεις να βγάλει αντικλείδι και να σου κάνει το σπίτι καλοκαιρινό. Άσε που αν της δώσεις κλειδί εσύ, την έκανες για πάντα σκλάβα σου! Θα θες να βγεις και δεν έχεις που να αφήσεις τα παιδιά; Η «μαμά» θα είναι εκεί. Θα έχεις κόσμο και χρειάζεσαι βοήθεια για το μαγείρεμα, η πεθερά θα κάνει το θαύμα της. Και δε λέω για τις βαριές δουλειές που πάντα θα υπάρχει ένα πρόθυμο χέρι για να σε βοηθήσει. Και τι ζητάει η καημένη; Να της δείχνουμε λίγο ότι έχει σημασία και να μην την παραμελούμε θέλει. Να πάμε κάπου και να της πούμε να έρθει μαζί μας. Όχι στις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά σε μια ταβέρνα, σε μια βόλτα, σε ένα θέατρο, σε ένα κινηματογράφο…
Αν κάποια έχει μυαλό, τότε κάνει ζωή χαρισάμενη. Γιατί όπως λένε και στις εξωτικές καρδιτσίους νήσους, το ήμερο το αρνί βυζαίνει από δυο μανάδες…
Φιλιά και τα λέμε αύριο, μεθαύριο, βλέπουμε…


Υ.Γ. το προηγούμενο ποστ το είδατε? πλάκα δεν έχει?

43 σχόλια:

  1. λολ πολύ καλό θέμα! Ναι έχεις δίκιο .. και οι δύο θέλουν το καλό του ανθρώπου που αγαπάνε αλλά και οι δύο στο τέλος τα κάνουν σκατά! Δεν αλλάζουν όμως.. αυτό βλέπω...
    Κρίμα... ευτυχως δεν πρόκειται να παντρευτώ.. (ποτέ δνε ξέρεις φυσικά..)
    Καλησπέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hfaistiwna

    μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες μου έλεγε η γιαγιά μου που την είχαν για μάγισσα

    και διαπίστωσα από προσωπική πείρα, ότι είχε δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ τι θέμα κι αυτό!!!
    Να είστε σίγουροι ότι στο τέλος την πληρώνει ο ...γαμπρός.
    Ναι ναι αυτές οι δύο (νύφη πεθερα) σε ένα μόνο πράγμα θα συμφωνήσουν, ότι δηλαδή ο μόνος που φταίει για τις κακές τους σχέσεις είναι ο μα...ας ο γιος/σύζηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωωωω! Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της πεθεράς! Μα και ο γιός δεν λέει τίποτα? Τόση έντονη προσωπικότητα (ή κελεπούρι) είναι η νύφη?
    Πάω να διαβάσω και το προηγούμενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρία δε θέλω να γίνω κακός αλλά ρίχνω το μεγαλύτερο φταίξιμο στον υιό. Βάζουμε και κάνα σκουφάκι, ειδικά αν δεν πάει για γάμο η υπόθεση. Αν το σκεφτότανε αυτό από πριν τώρα δε θα έτρεχε (και δε θα έφτανε) η θεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρολοι ζωής

    μα φταίει ο γιος γιατί δεν παίρνει θέση στην προκειμένη περίπτωση!

    γενικά όμως είναι μια σχέση που αφορά δυο άτομα, αυτά πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους και μέσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ραδιο μαρκονι

    ο γιος δεν ξέρει γιατί δεν τηλεφωνεί η μάνα του στο σπίτι. η θεία μου δε θέλει να τον στενοχωρήσει και να τον βάλει να τσακωθεί!
    οπότε και αυτός μένει στην άγνοιά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανος κωνσταντινίδης

    το χαϊβάνι έμεινε στο γεγονός ότι αυτή έπαιρνε το χάπι!

    και τώρα, δεν παίρνει θέση γιατί δε γνωρίζει. αν ήξερε, ίσως επειδή είναι και λίγο μαλακάκος να μην τσακωνόταν άλλά οπωσδήποτε κάτι θα έλεγε στην προκομένη του που πήγα 400 χιλιόμετρα στην καρδίτσα και του τηλ για να τους επικεφθώ και να κεράσω και το νογέννητο και μου είπε ρία μου να τηλ στη βάσω να δω αν δέχεται επισκέψεις!!!
    τρίχα από νινί σέρνει αεροπλανοφόρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δε βλέπω να στεριώνει το πράμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να σου πώ. Ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του και η κάθε περίπτωση όμως έχει ιδιαιτερότητες.
    Γενικά πιστεύω ότι κάθε τρίτος στο ζευγάρι δημιουργεί πρόβλημα και πρέπει να απομονώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πρεπει ομωσ να υπαρχει καλη θεληση και απο τις 2 πλευρες αλλιως δεν γινεται τιποτα...
    υγ.καλα τι σου ηρθε και εβαλες μετριασμο σχολιων?
    αντε καλο σου βραδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φίλοι μου συγνώμμη για το μετριασμό των σχολίων αλλά δεν αντέχω να σβήνω τα δεκάδες σχόλια του μαλάκα του διαδικτύου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δοξάζω τους θεούς του Ολύμπου που μου τυχες πεθερά μάλαμα!!! Αλλά κι αυτή..τι νύφη έκανε εεε;;

    Απαράδεκτη η "ξαδέρφη".. αλλά να με συγχωρέσεις που θα το πω..κι ο ξάδερφος ψιλοκότα! Μα δεν της λέει μια κουβέντα τις βλακέντιας να κόψει τις μλκίες;;;;
    Έλεος πια!

    Μπορείς να μου δώσεις το τηλεφωνο του να του τα πω ένα χεράκι...άντε γιατί έχω γίνει έξαλλη πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ είμαι με τήν πεθερά! Κι ακόμα περισσότερο μετά τήν πληροφορία που έγραψες για τήν καταγωγή της από το... Καραγκουνοχώρι. Και μόνο που κατάγεται από το χωριό τού Καραγκούνη εμένα είναι ήδη εχθρός μου η νύφη! Σουβλίστε την μωρέ! Τι τήν κοιτάτε; Αύριο θα κάνει χειρότερα. Θα τού βρω εγώ μια καλή κοπέλα. Έχετε και τήν καλύτερη ομάδα τής Β' Εθνικής εκεί. Τήν Αναγέννηση Καρδίτσας! Βάιος Καραγιάννης και ξερό ψωμί!
    Και για να δούμε μια πιο... σοβαρή εκδοχή, μού αρέσει ο τρόπος που κλείνεις το ποστ σου και ειδικά το πώς προτείνεις να διαχειριστεί μια νύφη τήν πεθερά. Έτσι θα έπρεπε να ήταν οι σχέσεις τών ανθρώπων. Η παροιμία με το αρνί τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραίο θέμα για συζήτηση που όμως δε νομίζω οτι θα υπάρξει λύση ποτέ.....Τα πεθερικά πρέπει να τα σεβόμαστε γιατί έτσι σεβόμαστε και τον σύντροφό μας.Αυτό όμως είναι αμφίδρομο και θα πρέπει να είναι και από τα δυο μέλη κατανοητό....Είναι ανοησία να χαλιέται το ζευγάρι από κάποια λόγια ή πράξεις που έκανε η πεθερά ή ο πεθερός...Χαλαρααααά....Μόνο έτσι θα είμαστε πιο κοντά στην δική μας οικογένεια που είναι ο/η σύζηγος και τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. athinovio


    hfaistiwnas


    παιδιά, είναι τόσο υποκρίτρια, που δεν ξέρω τι να πω! πήγαμε με τη θεία μου σπίτι τους για να τους πάμε κάτι έγγραφα και ο ξάδερφός μου δεν ήταν εκεί, μας φερόταν σα να της είχαμε σκοτώσει τη μάνα και τον πατέρα, και μόλις ήρθε ο γιώργος σα να ήμασταν αδέρφια της, με το γιώργο μπροστά είναι αλλος άνθρωπος! δεν έχω ξαναδεί τέτοια ηθοποιό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρόλοι ζωής

    δίκιο έχεις αλλά από το να μην υπεισέρχεται κάποιος στο ζευγάρι μέχρι να απομονώνει ο ένας από τους δυο τον άλλο από τους πάντες απέχει πάρα πολύ, ειδικά όταν τον αποκόβει από τη μοναδική οικογένεια που έχει για να τον κάνει δούλο της δικής της, αυτή τη στιγμή οι γονείς της είναι διακοπές στη θάλασσα και ο ξάδερφός μου πάει στο γκαραγκουνοχώρι και ταΐζει τα ζωντανά τους ενώ η αδερφή της άνεργη κάθεται και πίνει καφέ στην καρδίτσα και στο νεοχώρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σπύρος 1000

    σπύρο μου, έτσι είναι, χρειάζεται να καταλάβει κάθε μιά τους ποια είναι και τι ρόλο πρέπει να έχει στη ζωή του γιου/συζύγου! αλλά πρέπει να έχεις να κάνεις με ηθικά άτομα. όχι υποκριτές και ψεύτες. όυτε να κάνουν ψυχολογικό εκβιασμό με κλάματα και ψευτοπόνους στο στήθος! 23 χρονών κορίτσι, που γέννησε φυσιολογικά, με το παραμικρό, πονάει στο στήθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μανιταράκι μου

    του έχω κλείσει ραντεβού τον αύγουστο και να μην ξέρει η γυναίκα του δήθεν για τα κληρονομικά του παπού!
    θα του ανοίξω τα μάτια, αν θέλει να τα ανοίξει βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπλογκούλη

    το έγραψα και παραπάνω, τρίχα από νινί σέρνει καράβι

    είναι και λίγο μαλακάκος, τον κάνει ότι θέλει η αμόρφωτη, ακαλλιέργητη, που δεν έχει τρόπους!!!

    δεν είμαι της άποψης να χωρίσει, την αγαπάει, αυτή δεν τον αγαπάει και τον τύλιξε από υπολογισμό, αλλά έχουν και ένα παιδί. δεν υπάρχει λόγος να φτάνουμε στα άκρα, απλά να τη βάλει λίγο στη θέση της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πάνος

    αρχές και σεβασμό μαθαίνουμε από το σπίτι μας. όταν όμως και εκεί τα πράγματα είναι χάλια δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα ιδιαίτερο!

    έχουν δίκιο οι μεγαλύτεροι που λένε, πάρε γυναίκα από σπίτι και σκυλί από κοπάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άμα δε θέλει να τ' ανοίξει..βούλωσε του τα..και τα δύο!!!!

    Βούρ στον πατσά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτη Κυρία

    Και εγώ καταψηφίζω τον υιό!

    Λάπτοπ αγόρασες τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kalispera filenada......
    ego pali gi;;ayto den pantreyomai.
    oloi moy tin lene alla kano tin zoi moy,ta troo apo toys malakopitoyres ,pigaino kai me kana tekno gia tin kayla moy,eimai sta 24 ki exo 4 spitia stin simproteyoysa,ena aytokinito 45000eyro kai polla kosmhmata aksias 25000 eyro peripoy...
    afoy oi antres einai malakes,ego ftaio?
    na po oxi?
    polla filia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΞΗΓΟΥΜΕ!
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    ο ακαματης ακόμη αστεφανωτη μ έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. σπυριδουλινι οσο υπαρχουνε μαλακες που τα σκανε εκμεταλευσου το,εγω μαζι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σύμφωνα με τις χολιγουντιανές ταινίες το επόμενο θα είναι αφού τον πήρε από υπολογισμό, να τον απατήσει και μετά να του ζητάει και τα ρέστα

    ου μπλέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μανιταράκι

    το έχω στα υπόψιν μου! δεν τον σώνει τίποτα θα του τα χώσω και ότι θέλει ας γίνει. μήπως μου φέρεται καλά και φοβάμαι μήπως χάσω τη φιλία του?

    αλίμονό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μυστήριε,

    την τρίτη θα πάω. εχω καταλήξει σε ποιο, απλώς δε μου αρέσουν τα βίστα που έχει πάνω αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς!

    ο ιάσιος είναι εξπέρ στην τεχνολογία και το εγκρίνει. ευτυχώς, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να ψάχνω από την αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. spyridoulini

    τώρα εγώ πρέπει να είμαι χαρούμενη που με διαβάζει μια δηλωμένη κατ' ομολογία της πουτάνα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θεία ντόννα

    δεν έγινες ακόμα κυρία κοκοβίκου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αθηνόβιε

    το θεωρώ δεδομένο γιατί ο ξάδερφός μου δουλεύει πρωί στο γραφείο και το απόγευμα σε ένα φωτογραφείο, γιατί δε θέλει να πηγαίνει ξαφνικά η θεία μου σπίτι της?

    οσο για λεφτά, δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα γιατί όλα είναι γραμμένα στη θεία και τη νεκρή ξαδέρφη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρία για το φορητό να κοιτάξεις το θέμα της εγγύησης. Πολλά φορητά έχουν ένα χρόνο εγγύηση (αν και στην EU όλα τα προϊόντα πρέπει να έχουν δύο χρόνια εγγύηση) και προσφέρουν ως υπηρεσία την επέκταση εγγύησης. Σε αρκετές περιπτώσεις αξίζει.
    Έχω αρκεστεί χρόνια στο b2b των υπολογιστών και ξέρω αρκετά μυστικά.

    Έχω την υποψία ότι μπορεί να σου γυάλισε κανένα μοντέλο SONY (εάν ναι ξανασκέψου το)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μυστήριε

    σιγά μην πάρω σόνυ, έισερ θα πάρω, είναι ότι καλύτερο βρήκα γύρω στα 900 ευρώ γιατί θέλω και δυο όχι μόνο ένα, βλεπεις ο σπόρος τα πήγε καλά στη βαθμολογία και πρέπει να ανταμειφθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το φορητό έχει πολύ καλό εξοπλισμό αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι η acer έχει τη χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό δε σημαίνει ότι θα χαλάσει αλλά στατιστικά έχουν το μεγαλύτερο failure rate από τα μεγάλα brand.


    Το e-shop είναι πάντα αξιόπιστο:

    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907976

    Διάβασε προσεχτικά τι γράφει για την εγγύηση στη σελίδα του προϊόντος. Ενημερώσου για το Acer Advantage (επέκταση εγγύησης) από πωλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΑααα....

    Ο μόνος τρόπος για να έχεις φορητό με xp είναι να αγοράσεις custom φορητό από Πλαίσιο/Multirama και να "φορτώσεις" τα xp μόνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. mistirios

    εγώ δεν είμαι σαν εσένα, εγώ απλά χειριστής υπολογιστή είμαι και ο ιάσιος έχει πολύ δουλειά για να παίζει με τα παιχνίδια μου. οπότε θα συμβιβαστω η καημένη με τα βιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ria ένα σχόλιο μου φαγώθηκε. Οπότε αναπαράγω:

    Το e-shop είναι αρκετά αξιόπιστο.

    http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907976

    Το φορητό έχει πολύ καλό εξοπλισμό αλλά οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι η ποιότητα κατασκευής των ACER δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα χαλάσει αλλά από στατιστική άποψη έχουν το μεγαλύτερο failure rate από τα μεγάλα brand.

    Διάβασε προσεχτικά τι γράφει στη σελίδα του e-shop για την εγγύηση.
    Ενημερώσου από πωλητή για το ACER Advantage (επέκταση εγγύησης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λοιπόν, σόρυ για τον ξάδερφο αλλά όποιος φέρεται στη μάνα που τον γέννησε κατά τέτοιο τρόπο (η τουλάχιστον δεν τσεκάρει λίγο τι γινεται) είναι αναίσθητος.

    Φυσικά και να του τα ψάλλεις.

    Όσο για την τύπισσα, θέλει πολλές κλωτσιές το βλαχαδερό, κρίμα που πρόλαβε και έκανε παιδί αν και με μια καλή διατροφή όλα διορθώνονται...

    Αυτή δοελεύει η να υποθέσω πως όχι????
    Να σου πω πως θα την αναζητούσε την πεθερά!

    Η θεία σου που εχει χάσει παιδί να σου πω, αφού άντεξε αυτό μπορεί να αντέξει και να απειλήσει το γιόκα της πως θα τους ξεσπιτώσει να δουν πόσα απίδια βάζει ο σάκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μυστήριε

    ευχαριστώ πολύ το κοίταξα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πατσιούρι

    φιλενάδα, άσε θα τον περιποιηθώ εγώ αυτόν. του έχω ήδη μηνύσει ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό να του πω και να μην το πεί στη γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρία καλησπέρα.
    Σίγουρα η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό της και με τους γύρω της, η ανασφάλειά της είναι τόσο μεγάλη που κοντεύει να την καταπιεί. Μπορεί να το παίζει καπετάνισσα, αλλά όλα αυτά το μόνο πράγμα που δείχνουν είναι ΦΟΒΟΣ. Δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό της (κι από αυτά που λες μάλλον έχει δίκιο) και φοβάται ότι δε μπορεί να κρατήσει τον άντρα της, ότι δε μπορεί να ανταγωνιστεί κανέναν από το περιβάλλον του, και γι΄ αυτό θέλει να τον έχει αποκομμένο από όλους.
    Καλά, γι΄ αυτόν δεν το συζητώ, είναι άξιος της μοίρας του (συγνώμη κιόλας που είναι ξάδελφός σου, αλλά έτσι είναι!)
    Γενικά είμαι υπέρ της ανοιχτής συζήτησης, αν ήμουν η θεία σου θα την έπαιρνα τη νύφη να πάμε για έναν καφέ και να μιλήσουμε ανοιχτά για όλα. Να εξηγηθούμε μια και καλή, να τα ξεκαθαρίσουμε και να θέσουμε τους όρους μας. Επίσης πιστεύω ότι ο ξάδερφός σου θα έπρεπε να γνωρίζει τί γίνεται, είναι τραγική ειρωνεία να μην τα ξέρει. Άσε που αυτό του δίνει τη δικαιολογία "εγώ δεν ήξερα τίποτα", σε ό,τι κι αν συμβεί.
    Προφανώς η θεία σου είναι υπερβολικά καλή. Δε βγαίνει σε καλό τόση καλοσύνη.
    Φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες