ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

7 Νοε 2011

ΜΗ ΔΑΓΚΩΘΕΙΣ, ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ!

Με πόση κακία μερικοί άνθρωποι κατηγορούν κάποιους άλλους, λέγοντας αισχρά πράγματα που είναι και τελείως ψέματα! Είμαι ολόκληρη γαϊδούρα, και ακόμα δεν έχω χωνέψει την ευκολία με την οποία κάποιοι δυσφημίζουν τους άλλους!
Πριν λίγες μέρες μίλαγα με μια κυρία που υποτίθεται ότι έχει κύρος και κάποιο επίπεδο. Σκατά επίπεδο έχει! Μη σου πω δάπεδο…
Όταν της είπα κάτι, μου είπε για έναν κοινό γνωστό μας που η ίδια συνεργάζεται μαζί του στην εταιρεία που δουλεύουν και οι δυο, ότι όταν αυτός, ας τον πούμε Βρασίδα, όταν λοιπόν, ο Βρασίδας δει κάποιον να μιλάει με την, ας την πούμε Παρθενόπη, όταν λοιπόν,  ο Βρασίδας δει την Παρθενόπη να μιλάει με κάποιον, ζηλεύει και κάνει τα αδύνατα δυνατά να διακόψει τη συζήτηση. Δηλαδή, τη ρωτάω, θες να πεις, ότι ο Βρασίδας, δείχνει ενδιαφέρον για σένα;;; Όχι βέβαια, μου λέει, δεν ξέρεις;;; Τι να ξέρω ρε Παρθενόπη; Να, πώς να σου το πω ρε Ρία, σου φαίνεται ο Βρασίδας πολύ άντρας; Τόμπολαααα!
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ άντρας και μάλιστα πολύ ωραίος. Ψηλός, τριχωτός, με κάτι πλάτες νααα (με το συμπάθειο), αρμονικά χαρακτηριστικά…
Τίποτα στη συμπεριφορά του μαρτυρά ότι δεν είναι φανατικός άντρας. Εν ολίγοις, η Παρθενόπη μου τον είπε εντελώς πούστη. Δεν έδωσα σημασία στα λεγόμενά της, γιατί και η εμπειρία της στους άντρες είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Και το ίδιο απόγευμα, πάω με το γιο μου στη Γλυφάδα να πιούμε ένα καφέ και να τσιμπήσουμε κάτι. Του λέω πως το μαγαζί που θέλει να πάει αργότερα με τους φίλους του, είναι από την εποχή μου και πως σε ένα τραπέζι υπάρχει χαραγμένο με ένα κλειδί η φράση, Ρία σ’ αγαπώ και του λέω ποιος το έγραψε. Σιγά, ρε μάνα, που είχατε βγει από το σπήλαιο όταν ήσουν εσύ 18! μου λέει. Κωλόπαιδο, πάμε να στο δείξω. Και πάμε…
Μπαίνουμε, καθόμαστε στο τραπέζι, του το δείχνω και την ώρα που παραγγέλνουμε, ένα ποτό να πιούμε, μπαίνει ο Βρασίδας με μια τύπισσα που ο γιος μου λέει, κοίτα μωρό που κυκλοφορεί το πουρό… αγόρι μου, η κοπέλα είναι στην ηλικία μου του λέω. Ε, άμα είχες και συ τη μέση της, μωρό  θα σε έλεγα. Μου απαντάει…
Την κοπέλα την ξέρω. Είναι γνωστή μας. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, όμορφη, αλλά εύκολη. Με μεγάλο στήθος, κομψή, αλλά και αντροτραγανίστρα.
Δε θα έβγαινε με το Βρασίδα αν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Βέβαια θα του φάει  μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά ο καθένας όπως μπορεί και βολεύεται.
Φεύγω χωρίς να χαιρετίσω το ζευγάρι, πάω σπίτι, και βρίσκω τρεις κλήσεις από την Παρθενόπη. Της τηλεφωνώ και τι μου λέει; Ότι όλο το απόγευμα ήταν με το Βρασίδα, και τώρα ήρθε σπίτι να αλλάξει για να πάνε για φαγητό!
Ε, της λέω, μην πας στο ……. Γιατί ο Βρασίδας είναι εκεί από τις εννέα απόψε με την Δ……, και από ότι μου είπε ο γιος μου, ακόμα εκεί είναι… μην έχεις κανένα κακό συναπάντημα. Ε μα, με είχε πρήξει. Ή είναι ομοφυλόφιλος, ή έχεις ραντεβού μαζί του. Που δεν έχεις, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Ρε κοπελιά, στάσου σταθερή σε ότι λες. Μου τον είπες πούστη, τώρα πως λες ότι βγήκε μαζί σου; Ή εσύ είσαι ντιπ απελπισμένη, (που είσαι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και βγαίνεις με κάποιον που είναι ομοφυλόφιλος, ή απλά τον κατηγορείς γιατί δε σου κάθεται.
Και ας πούμε ότι είναι το δεύτερο (που είναι, αλλά δεν είναι το θέμα μας), δεν καταλαβαίνεις ότι αν τύχει και το πεις και κάπου αλλού, μπορεί να φτάσει στα αυτιά του και να έχεις ντράβαλα;;; δε θέλω να σε σκέφτομαι να τρως σφαλιάρα από το Βρασίδα, έχει ένα χέρι σαν κουπί…ούτε να σε πιάσει μπροστά στους συναδέλφους σας να σε ξεχέσει! Και θα έχει και δίκιο.
Πως κατηγορείς έναν άνθρωπο ελαφρά τη καρδία;;;
Ακόμα και αλήθεια να ήταν, είναι δικαίωμά του. Εσύ τι ζόρι τραβάς και το διαδίδεις;
Άσε που έχει ακριβώς την αντίθετη φήμη με αυτή που του κόλλησες…
Πως ξεφτιλίζεις έτσι έναν άνθρωπο που συνεργάζεσαι σε καθημερινή βάση; Πως μπορείς και τον κοιτάς στα μάτια ενώ ξέρεις ότι από πίσω του, του σκάβεις το λάκκο;

Η κακία είναι εξαιρετικά άσχημο συναίσθημα με ολέθριες επιπτώσεις. Είναι ψυχοφθόρα, είναι ύπουλη, είναι καταστροφική.
Με πόση ευκολία μπορεί κάποιος να πει για κάποια είναι πουτάνα, αυτός πούστης, ο τάδε κλέφτης και ο δείνα χαρτόμουτρο… όταν τα λες, δε διαπράττεις φόνο. Φόνο θα κάνει το θύμα όταν το μάθει και πέσεις στα χέρια του… Και άντε να τον κατηγορήσεις ότι βιαιοπράγησε! Προσωπικά, θα του έδινα και συγχαρητήρια…

Παρθενόπη, μη μάθει ο Βρασίδας τι λες για αυτόν, γιατί βλέπω να σε αφήνει με την κυλόττα στο λόμπυ της εταιρείας για να μάθεις από πρώτο χέρι αν πηδάει η πηδιέται!!!


26 σχόλια:

  1. Πες τα ντε, ζήλια το λέω εγώ αυτό! Και κακία φυσικά επειδή δεν της καθότανε!!!!! Καλά τα έχωσες!!!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να πεις στον υιό να σου μιλάει καλύτερα!!! Ακούς εκεί γλώσσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε τηλ και διεύθυνση ,θα το τσεκάρω και θα σου πω..χαχαχα από τέτοια Ρια μου!! Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...η πηδιέται να τα φτάσει!!
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Ρία!
    Διάλεξες και το όνομα γάντι!
    Οι Παρθενόπες στάζουν δηλητήριο μόνο που κάποιος πρέπει να τις βάζει στη θέση τους.
    Μη ξεχνάμε και άντρες..υπάρχουν κάτι μπουμπούκια!!!

    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα! Καλέ είναι σαφέστατο ότι τον κακολογεί επειδή δεν της κάθεται! Και από ζήλια που την έχει στο φτύσιμο επειδή ο Βρασίδας βγαίνει με άλλες! Να δεις που θα του την έχει πέσει ήδη και θα έχει φάει κι απόρριψη και γι αυτό τον θάβει δεξιά κι αριστερά. Ουπς! Νομίζω ότι τόση ώρα γράφω κι εγώ κακίες!

    ΥΓ. Το παιδί σου και το παιδί μου το ίδιο χιούμορ έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Ή μήπως τα φτάνει η Παρθενόπη?
    Ή μήπως θα θελε να τα φτάσει ,αλλά είναι τόοοοοσο μικρή τελικά?
    Ηλίθιοι άνθρωποι ria μου και άντε να τους παλέψεις.
    Καλή σου μέρα καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ζηλια και η κακια βγαζουν ματι!!!!καλημερες και καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε τώρα να τα βγάλω εγώ στη φόρα! Το πραγματικό όνομα του Βρασίδα είναι Σαμαράς, της Παρθενόπης Παπανδρέου, και της φίλης σου Τσίπρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hfaistiwnas

    εμείς στην καρδίτσα λέμε όσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hfaistiwnas

    αυτά είναι ανώδυνα. εμέίς έχουμε φοβερό χιούμορ στην οικογένεια. και εγώ του σέρνω ένα σωρό. μην κοιτάς που δεν τα γράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΟΥΛΗ

    μια χαρά είναι ο άνθρωπος, απλά έχει γούστο και τη φτύνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαγιά Αντιγόνη

    γιαγιά μου, το καλούπι δεν το έσπασε ο θεός, υπάρχουν και άντρες και γυναίκες τέτοια φυντάνια που είναι να κοκκινίζεις που είσαι άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αθηνά...

    δε γράφεις κακίες, απλά έτσι έχουν τα πράγματα...
    τα παιδιά μας είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα της νέας γενιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Venus on fire

    ηλίθια είναι. όλες θελήσαμε κάποια στιγμή καποιον και φάγαμε πόρτα. απλά δεν το καναμε ψωμοτύρι καθημερινά. και δεν τον θάψαμε τον άνθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. christina

    καλή εβδομάδα κοριτσάκι μου. άμα είσαι κακός άνθρωπος, ότι και να κάνεις, δεν αλλάζεις. στριγγλα θα μείνεις για πάντα. και ακόμα αυτό δεν το έχω χωνέψει. ποση κακία υπάρχει στους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. thinks

    εσύ γιατί μαρτυράς;;;
    εγώ έβαλα ψευδόνυμα!

    καλά έκανα το γέλιο της αρκούδας με το σχόλιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στον ειπε γκει για να μην σκεφτεις ερωτικά για εκεινον!

    Απο ζηλεια!!
    Κλασικη ανασφαλης γκόμενα η Παρθενοπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Coula

    μπα δε νομίζω. ξέρει το σύντροφό μου, έχουν συναντηθεί και δεν παίζει περίπτωση να δώ ερωτικά το βρασίδα, τον ξέρω πολλά χρονια και ξέρω και μερικές από τις πρώην του που μια είναι και φίλη μου. οπότε, πρώην φίλης μου, δεν υφίσταται ως ύπαρξη!

    απλά αυτή τον γουστάρει, τρώει πόρτα μονίμως και ρίχνει λάσπη γιατί δεν αντέχει την απόρριψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι ζορι τραβουν μερικοι δε θα το καταλαβω ΠΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ἅ λ ς

    το ζόρι να το καταλάβω. είναι επιπονο για αυτον που το έχει. το αν σπιλώνεις την υπόληψη κάποιου όμως, πες μου τι σου προσφέρει και το κάνεις με κάθε ευκαιρία! εγώ αυτό δε θα καταλάβω "νι καγκντα"!!! ποτέ στα ρώσσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εδώ τρώς θάψιμο στα καλά καθούμενα ....έτσι στο ξεκάρφωτο....
    Αυτή η έρμη η Παρθενόπη πες ότι έφαγε χυλο΄πιτα και έχει και τα δίκια της ...λέω ...είπα λέω....
    Εδώ γυρίζεις το κεφάλι ....και σου έχουν σκάψει το λάκκο...και εκεί που αφρίζω είναι αυτό το γουτσου γούτσου μπροστά και πίσω....

    χμ...αλήθεια ...αυτός ο Βρασίδας ....χμ..τι περιγραφή!!!!!....που είναι αυτοί οι άντρες...σε ποιο λιβάδι βόσκουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mia

    πήγα να δω πως περιέγραψα το βρασίδα. δυο κουβέντες έγραψα καλέ!

    έχουμε ένα λιβάδι εδώ παρακάτω, όλο τέτοιοι βόσκουν... έλα να σε πάω μια βόλτα να πιούμε και εμείς μια μαργαρίτα!

    όσο για το μπροστά σου μπέλλα μπέλλα και απο πίσω κατσιβέλλα, έχεις ένα πόιντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχ βρε ria...πέρα του γέλιου και του γελοίου του θέματος στο ποιος δυσφημίζει ποιον και για ποιο λόγο...καλό είναι να είναι κανείς ξεκάθαρος ιδίως με τον εαυτό του...οτι κάνεις και οτι λές, όλα φαίνονται τελικά

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. melissalli

    μεταξύ μας, αυτή σε λίγο καιρό, θα φάει πολύ ξύλο!!! είμαι σίγουρη ότι αυτά δεν τα είπε μόνο σε μένα. και επειδή εγώ δεν είμαι στην εταιρεία τους δεν εχω και επαφές με το βρασίδα. όλο και κάποιος καλοθετηλητής θα βρεθεί όμως να τον ενημερώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και ούτε θα το καταλάβεις ποτε Ρία μου...αυτό ή το έχεις ή δε το έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ElenaG

    ε τότε μάλλον καλύτερα που δεν έχω τη δυνατότητα να προκαλώ κακό χωρίς λόγο!
    χίλιες φορές καλυτερα που δεν το έχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες