ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

12 Δεκ 2014

ΤΟ ΦΥΣΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ



…τι το φυσάω, ανεμιστήρα του έβαλα και δεν κρυώνει!
Και εξηγούμαι: την Τετάρτη το πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά, ανάβει ένα φωτάκι στο ταμπλό του τουτού μου. Επειδή στις έξι και τέταρτο το πρωί, δεν έχει κίνηση, δε βρήκα τη δυνατότητα να ανοίξω το μάνιουαλ του αυτοκινήτου να δω τι σημαίνει το πορτοκαλί λαμπάκι που είναι ένας κύκλος και έχει δεξιά και αριστερά κάτι παρενθέσεις διακεκομμένες. Φτάνω στη δουλειά, κοιτάω, παθαίνω ένα κάτι τις. Αυτό δείχνει κάτι στα τακάκια. Όχι ότι ξέρω και τι είναι αυτό, αλλά θυμόμουν ότι έχει σχέση με τα φρένα.
Στις εννέα, τηλεφωνώ στην αντιπροσωπεία, μου τα μασάγανε… με δίνανε από τον Άννα στον Καϊάφα. Δουλειά δε γινόταν, μου γύρισε και το μάτι και έκλεισα.
Χειμώνας, βροχές, τα φρένα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, βάζω και το παιδί μέσα, θέλω να είναι ασφαλέστατο. Τηλεφωνώ σε ένα φίλο που έχει τη γενική αντιπροσωπεία μιας άλλης γερμανικής μάρκας αυτοκινήτων.
-Κώστα, χαλάσανε τα τακάκια…
-Και πως το κατάλαβες Ρία;
-Άναψε το λαμπάκι.
-Σιγά, έχεις δυο εβδομάδες να το πας σε μάστορα.
-Όχι, θέλω να το φτιάξω άμεσα γιατί βρέχει, βάζω και το παιδί μέσα και θέλω να είναι στην εντέλεια.
-Στέλνω κάποιον να το πάρει.
Και έστειλε ο άνθρωπος. Και το πήρε και την άλλη μέρα μου τηλεφωνεί και μου ρίχνει ένα χεστήριο να είναι όλο δικό μου!
-Καλά ρε ηλίθια, δεν το πας το αυτοκίνητο για σέρβις;
-Τι λες ρε Κώστα; Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, έχω ένα μικρό μπλε σπιράλ και γράφω πότε έκανα σέρβις, τι του έκανα και πόσα έδωσα.
-Κοπελιά, σε κοροϊδεύανε. Το αυτοκίνητο δεν το σήκωσαν ποτέ ψηλά να δουν αν έχει κάτι. Και έχει την Άρτα και τα Γιάννενα… απορώ πως δε βρέθηκες σε κανένα χαντάκι ή σε καμιά κολόνα!!!
-Και πόσο πάει το μαλλί ρε Κώστα;
-Θες αυθεντικά της μάρκας σου, ή ιμιτασιόν;
Και ο σοφός φωστήρας απαντά: δεν ξέρω…
-Καλά θα σου φτιάξω δυο τιμολόγια, ένα με αυθεντικά, ένα με ιμιτασιόν και μου λες τι θες.
Και περιμένω. Παραλλήλως βέβαια, 

παίρνω και στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που πήγαινα το γερμανούλη μου κάθε έξι μήνες σχεδόν εδώ και οκτώ χρόνια. Όχι γιατί έκανα χιλιόμετρα, αλλά γιατί επειδή δεν κάνω 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο, και κάνω και ταξίδια με το παιδί μέσα, πριν από τα ταξίδια, το ρίχνω μια ματιά που αντιστοιχεί τουλάχιστον σε 300 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων!
Καλά, λέω στον αρχιμάστορα, τέλος Σεπτεμβρίου έκανα σέρβις και δε μου είπες πως τα τακάκια είναι φθαρμένα, τα ψαλίδια, κάτι άλλα μπιλάκια, τα αμορτισέρ, τα δισκόφρενα και μερικά άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα, αλλά εκείνη την ώρα, ούτε υπολογιστής να ήμουν ρε παιδιά, τα θυμήθηκα και τα είπα όλα όπως μου τα είχε πει ο Κώστας. Εμείς μου λέει, το βάζαμε το αυτοκίνητο στον εγκέφαλο και δε μας έβγαζε βλάβη.
Ρε φίλε, του λέω, και ανέβαιναν τα ντεσιμπέλ της φωνής μου, όταν έρχομαι σε εσένα, σε εμπιστεύομαι και περιμένω να δεις τα πάντα. Αν ήξερα εγώ, θα τα έκανα μόνη μου. Δε θα σε μοσχοπλήρωνα. Εσύ όταν έρχεσαι στο νοσοκομείο, βάζεις μόνος σου την αντιβίωση την ενδοφλέβια; Εμπιστεύεσαι εμένα. Έτσι έκανα και εγώ. Όταν πας στο γιατρό του λες τι εξετάσεις να σου κάνει; Πώς να σου πω εγώ τι να δεις; Εσύ είσαι ο μάστορας, εγώ είμαι νοσηλεύτρια!
Μην τα πολυλογώ, μου 
γύρισε το μάτι με τις χαζοδικαιολογίες του, κλείνω το τηλέφωνο. Και περιμένω να μου βγάλει τη λυπητερή ο Κώστας.
Και μου τη βγάζει. Σήμερα. Δηλαδή μιλάμε για όντως λυπητερή. Όχι απλή λυπητερή, θρήνος βγήκε! Με αυθεντικά ανταλλακτικά, 1667 ευρώ. Με ιμιτασιόν, 1167. Μέσα και το φαναρτζίδικο που βρήκα το γερμανό χτυπημένο εντός νοσοκομείου.
Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή. Μου το χτυπάνε και μου γυρνάει το μάτι. Το πάω στην αντιπροσωπεία, 550 ευρώ. Το πάω σε ένα φαναρτζίδικο στη γειτονιά μου, 350 ευρώ. Ο Κώστας 170 ευρώ!  Τα εργατικά στον Κώστα με τις φαναροδουλειές όλα μαζί 350 ευρώ, μέσα στα 1667.
-Τι να κάνω ξανθιά οδηγέ; Με ρωτάει ο Κώστας, που πάει, δεν το γλιτώνω το ξανθιά πλέον και δεν το λέει με καθόλου καλή έννοια πλέον!
Παίρνω στην αντιπροσωπεία, από εκεί που πήρα το αυτοκίνητο, ρωτώ πόσο θέλουν να αλλάξουν όλα αυτά που μου είπε ο Κώστας, με βάζουν σε αναμονή με το ηλιθιοτράγουδο του Γιωργάκη Μιχαλάκου που σιχαίνομαι να ακούω και μου το σκάνε το παραμύθι, 3420 ευρώ κυρία μου! Έτσι έρχονται τα εγκεφαλικά!!! και χωρίς να τους πω για το πίσω δεξιό φτερό που θέλει φτιάξιμο.
Παίρνω πίσω τον Κώστα. Φτιάξ’ το, του λέω. Με αυθεντικά ή ιμιτασιόν; Ότι με κρατά στο δρόμο αυθεντικό του λέω. Τι θα μου έβαζε ιμιτασιόν; Τα φίλτρα στην καμπίνα; Όλα αυθεντικά μετά. Και πάει το μαλλί 1667 ζεστά, λαχταριστά ευρώπουλα που αντί να τα πάω στην Πράγα ή τη Βουδαπέστη, θα τα πάρει ο Κώστας και η bmw!

Άντε βρε, καλές γιορτές να έχουμε!

37 σχόλια:

  1. τα τέλη τα πρόσθεσες στο λογαριασμό; χαχαχα
    Ουτε να ακουω για σέρβις ,μόνο αν του κατσω του μάστορα θα γλιτωσω το δικό μου εγκεφαλικό!Εμας τις γυναικες μας πιανουν κορόιδι Ρία μου ,ό,τι θελουν μας βαζουν ,ότι θελουν μας ζητανε!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα τέλη τα είχα πληρώσει.
      το θέμα είναι πως για οκτώ χρόνια με πιάνανε κορόιδο κανονικότατα.
      και δεν αναλαμβάνουν και ευθύνες! τσατίστηκα, στενοχωρέθηκα αλλά τι να κάνω; το καταπίνω με το ζουμί του...
      γυναίκα, ξανθιά, μπε εμ βε, καλοντυμένη, ωραίο στόχο έβαλαν. σου λέει δεν ξέρει, και αλήθεια είναι, δεν ήξερα. όχι ότι τώρα έμαθα, αλλά θέλω να πιστεύω πως ο κώστας δε με κοροϊδέψει σε τέτοιο βαθμό.

      Διαγραφή
  2. Όλοι στηρίζονται στο σύστημα των κομπιούτερ αλλά πόσοι το χειρίζονται σωστά δεν το ξέρω, ξανθιά σε αυτά, ο σύζυγος τα κατέχει. Άμα η αντιπροσωπεία το ήξερε δεν θα έχαναν την ευκαιρία να στα πάρουν, γιορτές η όχι πολλά τα λεφτά βρε παιδί μου !!!! Αν και τώρα είναι αργά θα έπαιρνα κι άλλη γνώμη, όχι τιμών αλλά εάν πραγματικά όλα αυτά είναι απαραίτητα.

    Καλά να είσαι και ασφαλής κι αυτό είναι το κυριότερο, όλα τα άλλα γίνονται!!! Καλές γιορτές Ρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε εύη μου. τα είδα όλα όταν άκουσα το λογαριασμό. πόνεσε πολύ.
      επειδή είμαι γυναίκα με έπιασαν κώτσο. είναι που τους εμπιστεύτηκα. χαζομάρα μου. τώρα το έμαθα το παραμύθι... τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω
      την υγεία μας να έχουμε και για τα λεφτά... τι να πω. θα τα ξαναμαζέψω...
      καλές γιορτές εύη!

      Διαγραφή
  3. Τα τακάκια αλλάζονται σχετικά τακτικά, απο συνήθεια του οδηγού. Και το πορτοκαλί (όχι κόκκινο αλλά πορτοκαλί) φως, είναι σαν το φως για την βενζίνη: προειδοποιητικό. Έχεις καιρό αφού ανάψει, και το αυτοκίνητο (και τα φρένα) θα λειτουργούνε μια χαρά. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι έχειs "πρόβλημα" σε πράγματα όπως ψαλίδια, αμορτισέρ και δίσκους, και μάλιστα σε bmw σχετικά καινούργιο. Στο τζιπ μου άλλαξα αμορτισέρ στα 14 χρόνια, και ψαλίδια είναι τα ίδια 20 χρόνια. 340.000 xili;ometra. Τα μπιλάκια (ροyλεμάν;) να τα χάψω, ίσως... είναι πιθανόν να θέλεις ένα ρουλεμάν (όχι και όλα) κάθε 5-7 χρόνια.. Αλλά, όσον αφορά το ποιό συνεργείο σου είπε την αλήθεια (ή την μισή αλήθεια), μηδενί δίκη δικάσεις και τα λοιπά. Και μου φαίνεται ότι εδώ είναι τουλάχιστον 2-3 πράγματα που δεν θα έπρεπε να σου είχανε φθαρεί/χαλάσει σε Άτος, άσε το bmw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ που να το ξέρω πως αλλάζονται; μου το είπε κανείς ποτέ; ότι μου έκαναν, αναφορά δε μου έδιναν!
      όχι τα μπιλάκια, οι μπιλιοφόροι. τώρα τι είναι αυτά, δεν ξέρω. ασφαλές να είναι και ότι μου ζήτησαν θα δώσω!
      έχω 109.000 χιλιόμετρα το αυτοκίνητο είναι 12 ετών. και ενός μηνός!

      Διαγραφή
    2. Έ, τότε ανασκευάζω :-) Σε 12 χρόνια όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν (και ίσως και "πρέπει", είναι δεν είναι φθαρμένα). Ναι, μπιλάκια, μπιλιοφόροι, μόνο ρουλεμάν (wheel bearings) μπορεί να σημαίνει, αλλά θα έπρεπε να ακούς κάποιο βουητό να έρχεται από τις ρόδες αν θέλανε άλλαγμα. Και τα ψαλίδια, μάλλον εννοεί τους φορείς τους. Άντε καλορίζικο, σαν καινούργιο! :-)

      Διαγραφή
    3. δεν άκουγα κάτι. αλλά και να άκουγα, θα καταλάβαινα τη διαφορά;
      πάντως τώρα θα γίνει καινούργιο και κυρίως για άλλα πέντε χρόνια θα είναι εξαιρετικά ασφαλές.
      πάντως πολλά τα λεφτά... με έτσουξε!
      δεν έπρεπε να μου πουν πως έχει πρόβλημα τα δυο τελευταία χρόνια;
      αν τα έδινα λίγα λίγα, δε θα μου φαινόταν τόσο ακριβό!

      Διαγραφή
    4. Κανονικά υπάρχει πρόγραμμα σέρβις και διαφορετικών ελέγχων, σε τακτά διαστήματα ή/και χιλιόμετρα από την αντιπροσωπεία. Αν ακολουθήθηκε το πρόγραμμα (πήγαινες εσύ στην αντιπροσωπεία κανονικά) ΠΡΕΠΕΙ να σου τα είχανε πει ή το λιγότερο να σε ρωτήσουν αν θέλεις έλεγχο, ιδίως μετά τα 5 και δέκα χρόνια. Το αν ξέρει κανείς ή όχι από αυτοκίνητα δεν έχει σημασία: είναι υποχρέωση (όχι όμως νομική, μόνο ηθική/ποιότητας) της αντιπροσωπείας να σε προσέχει. Κοντολογίς, οι κύριοι και κυρίες της αντιπροσωπείας σου δεν παίρνουν καλό βαθμό! Όταν τελειώνει η εγγύηση μη τους είδατε μη τους απαντήσατε... Θέλουνε να πάρεις καινούργιο. Εσύ πολύ καλά το χειρίστηκες όλο, νομίζω. Πάντως, σε αυτοκίνητο πάνω από 10 ετών, ένα καλό σερβις/αλλαγές από έμπιστο άθρωπο της τάξης των €1.500-€2.000 κάθε 1-2 ή και κάθε 3 χρόνια τουλάχιστον, το περιμένει κανείς...

      Διαγραφή
    5. το ότι με κοροϊδευαν στο συνεργείο της μπε εμ βε, το καταλαβα και εγώ. και από αυτα που μου είπε ο κώστας και από την αντιμετώπιση που είχα και όταν άναψε το φωτάκι και όταν πήρα να παραπονεθώ. στο παρελθόν είχα στείλει παράπονα στα κεντρικά της μπε εμ βε στη γερμανία που με συλλυπήθηκαν που έπεσα θύμα κατεργάρη και μέχρι εκεί.
      οποτε τώρα ξέρω. θα πηγαίνω στον κώστα και ο θεός βοηθός!
      έχω πληρώσει πολύ περισσότερα σε σέρβις αλλά δε μου άλλαξαν ποτέ κάτι από τα παραπάνω. ο εγκέφαλος έλεγε πως όλα ήταν καλά. άμα βρισκόμουν σε κανένα χαντάκι, να δω τι θα έλεγε ο εγκέφαλος!

      Διαγραφή
    6. Προφανώς ο εγκέφαλός τους είχε εγκεφαλική βλάβη!

      Διαγραφή
    7. και αν δεν έχει βλάβη, ευχαρίστως τους την έκανα εγώ!!! άσε πίππι, τα είδα όλα!

      Διαγραφή
  4. Με έπιασαν κρυάδες.
    Είναι που είχα ανάλογο περιστατικό πριν λίγα χρόνια...πολλά τα λεφτά, αλλά και τι διαφορά από το ένα συνεργείο στο άλλο!!

    Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμ εμένα τι με έπιασαν; έτρεμα δυο ώρες. αλλά ψυχραιμα το χειρίστηκα, μου είπε ο γιος μου.
      άσε πολλά τα λεφτά και δυσκολεύτηκα να τα μαζέψω. είπα να έχω δυο δεκάρες στην πάντα και να τώρα δε θα μου μείνουν ούτε χίλια ευρώ...
      την υγεία μας να έχουμε μαρία μου!
      καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  5. Μπαίνω στον πειρασμό να παραθέσω μια πραγματική ιστορία. Κάποτε, πριν αρκετά χρόνια, αντιμετώπισα ένα περίεργο πρόβλημα με το αυτοκίνητο: στα καλά καθούμενα, χωρίς θορύβους και διαμαρτυρίες, χωρίς καμιά προειδοποίηση, η μηχανή έσβηνε, σε ώρες και τόπους τελείως ακατάλληλους, υπό συνθήκες άβολες μέχρι και επικίνδυνες (π.χ. πάνω σε προσπέρασμα λεωφορείου σε ανήφορο). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με το γύρισμα του κλειδιού, η μηχανή ξεκινούσε και πάλι, για να επαναλάβει το μυστήριο σύμπτωμα σε απρόβλεπτο χρόνο και τόπο. Πήγα το αυτοκίνητο στην γερμανική αντιπροσωπεία, τους είπα εν ολίγοις τι συνέβαινε. «Θα μας το δείξει ο εγκέφαλος», μου είπαν. Συνέδεσαν ένα ακριβό μηχάνημα στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, έκαναν τις αναγνώσεις και τις μετρήσεις τους. «Όλα φυσιολογικά», μου είπαν. Έφυγα καθησυχασμένος, για να ξαναπάθω σύντομα τα ίδια. «Μάλλον ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου είναι προβληματικός», ήταν η επόμενη διάγνωση. Παράγγειλαν καινούργιο εγκέφαλο για… μεταμόσχευση. Στο μεταξύ το σύμπτωμα συνεχιζόταν. Ζήτησα να δω τον αρχιμηχανικό. Του εξήγησα ακριβώς τις κινήσεις που έκανα και το τι συνέβαινε. «Θέλω να το οδηγήσω ο ίδιος», είπε. Μετά από δέκα λεπτά οδήγησης, και έχοντας διαπιστώσει προσωπικά το πρόβλημα, έβαλε τους τεχνίτες να αδειάσουν και να καθαρίσουν το ρεζερβουάρ της βενζίνης: ένα μικρό σκουπιδάκι πήγαινε σε χρόνο ανύποπτο και έκλεινε την εισαγωγή βενζίνης στον κινητήρα, σταματώντας ακαριαία τη λειτουργία του. Μόλις η μηχανή έσβηνε και η βενζίνη ‘καθόταν’, έπεφτε και το σκουπιδάκι, και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ευτυχώς γλιτώσαμε το μόσχευμα.
    Συμπέρασμα: Περισσότερη αξία από τον εγκέφαλο έχει ο κοινός νους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κοινός νους που στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μπε εμ βε που πήγαινα δεν τον είχαν.
      ελπίζω να έχουν τελειώσει τα βάσανά μου στον τομέα αυτόν με τη βοήθεια του κώστα.
      το ίδιο με το πρόβλημα που είχες εσύ, είχα πάθει με το χιουντάι μου στην κατάρα. εκεί με άφησε παραμονές της παναγίας. ένας γιαννιώτης το έφτιαξε που ήταν και εξαιρετικά καθαρός στο συνεργείο του. όλα λάμπανε!

      Διαγραφή
  6. Καλέ με 3420 σου βρίσκω, που λέει ο λόγος, μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά, και το δικό μου άμα το πουλήσω τώρα, τόσο θα πιάσει. και ας είναι πλέον σε εξαιρετική κατάσταση. θα δώσω μόνο, τι λέω!, μόνο 1667...
      ωχ παναγία μου. πολλά λεφτά. αλλά την υγεία μας να έχουμε!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα! Τι να πω!!! Μα δεν το κοιτούσαν καθόλου;;; Ένα ξεχεσμα χρειάζονται!!! Πάντως πάλι καλά που βρέθηκε και ο Κώστας!! Παθαίνουμε για να μαθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το κοιτούσαν. άλλαζαν τα φίλτρα και τα λάδια και τίποτα άλλο. και εγώ πλήρωνα τα μαλλιοκέφαλά μου... άσε ηφαιστιωνάκο. με έτσουξε το ποσό!

      Διαγραφή
  8. Σε νιώθω μανίτσα σε νιώθω έντονα! Τέτοιο στρες όπως στην αίθουσα αναμονής συνεργείου δεν έχω ξαναπεράσει! Γι'αυτό το τωρινό μου το πήρα με τρία χρόνια εγγύηση! Επίσης μπεμβέ μου ήθελες, πλήρωνε τώρα ανταλλακτικά χρυσά!

    Άντε, καλές βόλτες και ασφαλείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ μπορεί και κάτι να καταλάβαινες φαρμακοτριφτάκο μου. εγώ καθόμουν στην καφετέρια απέναντι από το συνεργείο, έπινα το καπουτσίνο μου, διάβαζα το βιβλίο μου, τους έβλεπα που συνδέαν το τουτού με κάτι καλώδια, κάτι μαστορεύανε, μου δίνανε και μια σακούλα με υποτίθεται φθαρμένα πράγματα και τα πέταγα και πλήρωνα χοντρά λεφτά. και δεν το σήκωσαν ποτέ να το δουν από κάτω.
      μπε εμ βε πήρα γιατί είναι ασφαλές αυτοκίνητο και σκυλί. και πράγματι ακόμα και με τόσα προβλήματα είχε άριστη οδική συμπεριφορά!

      ελπίζω τώρα να είναι πράγματι ασφαλείς οι βόλτες μου τώρα!

      Διαγραφή
  9. Βλέπεις, όλα τα χρήματα που επενδύουμε στο αυτοκίνητο μας, και αξίζει λιγότερο καθώς ο χρόνος περνά...

    ΠΟΥΦ, φύγανε οι διακοπές σου!!! Με αυτά τα λευτά ζουμε εμείς περίπου 6 μήνες!!!!

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε όχι και έξι μήνες βερονικάκι, αλλά είναι ένα σημαντικό ποσό...
      πολλά τα λεφτά αλλά θα έχω ένα ασφαλές αυτοκίνητο να κάνω τα ταξίδια μου και να βάζω και το παιδί μου μέσα!

      φιλια στα ζουζούνια

      Διαγραφή
  10. πωπω!!!!!παντου γινονται ψευτιες και αν δεν ξερεις σε εκμεταλευονται.Ευτυχως που δεν επαθες κατι ενω κυκλοφορουσες.Τα χρηματα αρκετα αλλα την υγεια σου να εχεις.

    ¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸.¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽(●◡●)✽Οπως καθε χρονο δεν ξεχναω ποτε την μπλοκογειτονια ετσι και φετος περναω και απο εδω να σου ευχηθω ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽¸¸.•*`*•.¸.¸.•*`*•.¸¸✽✤¸¸.•*`*•.¸¸✤✽(●◡●)✽

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς αυτό σκέφτηκα και εγώ. παντού υπάρχουν απατεώνες. ειδικά αν δουν γυναίκα και καλοντυμένη... την υγεία μας να έχουμε!
      καλές γιορτές σκρουτζάκο!

      Διαγραφή
  11. http://www.2shared.com/document/4dc78wuU/8eatriko_mikrou_iroa.html
    Θεατρικό έργο για να γελάσεις και να χαρείς αφού θα κάτσεις μέσα τα Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έλαβα. δεν ξέρω πότε θα ευκαιρίσω να το διαβάσω, αλλά το έχω στη λίστα!

      Διαγραφή
  12. Αγάπη.
    Αγάπη είναι μια ζεστή τρυφερή μουρίτσα
    που την βλέπεις κάθε μέρα να σου χαμογελά/

    Σου ανοίγει την μέρα χαμογελαστά
    και τα προβλήματα φεύγουν μακριά.

    Όλα τα ξεχνάς άμα αγαπάς
    κια να θυμάσαι μόνο να αγαπάς.

    Μικρός Ήρωας
    Το θεατρικό μου έργο μια επιθεώρηση με πολλά νοήματα με τίτλο αέρα αέρα να φύγει η χολέρα στο έβαλα .θα σου στείλω και το επόμενο σε μερικές μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ βρε μικρέ ήρωα, μου φτιάχνεις τη μέρα με τα ποιηματάκια σου. έχουν μια παιδική αφέλεια και χιούμορ ενήλικα!

      Διαγραφή
  13. Ποιήματα άμα θέλεις να σου γράψω με υψηλά νοήματα αλλά γιατί να κουράζεις το κεφαλάκι σου τώρα να τα διαβάζεις; Ο κόσμος έχει ανάγκη από απλά πράγματα και πολύ γέλιο για να ευθυμήσει στην μίζερη ζωή που ζει και που θα χειροτερεύει συνεχώς κάθε μέρα. Χρειάζεται και κάτι για να αντισταθεί σε όλα αυτά που μας κάνουν.
    Αν διαβάσεις λοιπόν το θεατρικό μου έργο θα τα βρεις όλα αυτά μέσα.
    Μικρός Ήρωας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεγονός είναι ότι μας χρειάζεται το γέλιο. πολύ κατήφεια έχει πέσει και μας ρίχνει τη διάθεση όσων θέλουμε να το προσπεράσουμε.
      καλές γιορτές και καλή επιτυχία στην κόρη σου!

      Διαγραφή
  14. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά με τόσα λεφτά, θα είχες πάρει καινούργιο. Αυτοκίνητο. Αλλά καλά έκανες και ξέχ@σες τον τύπο, αν ίδρωσε το αυτί του βέβαια, που πολύ αμφιβάλλω... Σημασία έχει ότι η ασφάλεια μας εξαρτάται από τον κάθε ανεύθυνο και στο τέλος πληρώνεται ακριβά, από εμάς τους ίδιους... Καλημερούδια και χρόνια πολλά με ψυχραιμία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καινούργια μπε εμ βε σιγά μην πάρω! τώρα με 1700 ευρω έχω καινούργιο και ασφαλέστατο αυτοκίνητο!
      1800 κυβικά και αυτόματο με τόσα λεφτά δεν παίρνω!\
      τόσα χρόνια, η ασφάλειά μου και του παιδιού μου, ήταν στα χέρια του θεού. οι αλήτες, δεν είχαν σηκώσει ποτέ το αυτοκίνητο να το δουν από κάτω...
      καλή χρονιά να έχεις!

      Διαγραφή
  15. εσείς κι οι φίλοι σας σε αγαστή συνεργασία. Μόνο που τώρα ξεμείνατε και απο συνεργεία και απο βαφεία. Το μακιγιάζ ήταν με προϊόντα αποκλειστικά αγορασμένα απο τη Συγγρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς με τους φίλους μου, είμαι σε αγαστή συνεργασία!
      και δεν έχω ξεμείνει ούτε απο συνεργείο, ούτε από βαφείο!
      και το μακιγιάζ, το κάνει συνήθως επαγγελματίας μακιγιέρ από τα μεγαλύτερα ονόματα...
      θα ρίξεις και άλλη χολή, ή μέχρι εδώ;;; γιατί μπορεί εγώ να μην είμαι καλή σα χάκερ, αλλά είναι όλοι οι φίλοι μου. άντε να δω τι θα πεις τώρα στο αφεντικό;

      Διαγραφή
  16. Εσείς ειδικά επιχειρείτε να απειλήσετε; Και μάλιστα με χάκινγκ απο τους φίλους σας; Σας προκαλώ να το ξανασκεφτείτε και αν επιμένετε να το ξανα-κάνετε. Ακριβώς όπως σας το διατυπώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες