ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

2 Οκτ 2013

ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ




… είναι αυτό που θα σας γράψω.
Την περασμένη Κυριακή, η αδερφή βάφτισε ένα κοριτσάκι. Με κάλεσε και είπα και εγώ να την τιμήσω όπως πρέπει.
Πήγα σε καλό χρυσοχοείο της Αθήνας, πήρα ένα πολύ ωραίο παντατίφ με την αλυσιδίτσα του, έβαλα να χαράξουν και το όνομα της ζουζουνίτσας και πήρα και το γιο μου να πάμε στην εκκλησία.
Αααα, πέρασα πρώτα και από τη μαμά να εγκρίνει το ντύσιμό μου γιατί η βάφτιση ήταν του παιδιού ενός υπουργού. Αφού πήρα έγκριση, πήρα και τον κούκλο, παρντόν, το γιο μου και πήγαμε.
Ωραία η εκκλησία, ωραίος ο στολισμός, φθάνει ο υπουργός, αγκαλιές φιλιά, φτάνουν οι κουμπάροι, μια από τα ίδια, και εκεί που ήμουν με τον υπουργό, τον κουμπάρο, το γιο μου και το μεγάλο μου τον ανιψιό, πιάνω με την άκρη του ματιού μου τα παιδιά να γελούν και τον ανιψιό να προσπαθεί να με κάνει να κοιτάξω μέσα στην εκκλησία.
Εγώ απτόητη, κοίταγμα 
το γαμπρό μου και τον υπουργό που συζητούσαμε αν θα πάμε σε εκλογές και εγώ να ωρύομαι πως δε με βολεύουν τώρα γιατί δε θα μου βγαίνει το πρόγραμμα!
Ο γιος μου και ο ανιψιός μου έχουν σκάσει στα γέλια. Κοιτώ και εγώ εκεί που κοιτούν και τι να δω η έρμη!!! Τι;;;
Μια κυρία που ερχόταν στην ίδια βάφτιση και … φορούσε το ίδιο φόρεμα με εμένα!!!
Ω ναι, μου έτυχε και αυτό. Να πληρώσω 250 ευρώ για ένα φόρεμα που φόραγε και μια άλλη.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δε με πολυπείραξε γιατί της έριχνα και καμιά 20αριά πόντους στο ύψους. Βέβαια και αυτή μου έριχνε καμιά 20αριά κιλά, αλλά εγώ δεν είπα κάτι. Γέλασα, έδειξα στους άλλους την κυρία και γελάσαμε όλοι μαζί.
Η κυρία όμως, το πήρε αλλιώς. Δεν ξέρω αν το είδε μαντάμ Πομπαντούρ και ενοχλήθηκε, πάντως έδωσε το δώρο στην πεθερά και γιαγιά του μωρού και έφυγε. Ναι. Σηκώθηκε και έφυγε.
Χαζή ήταν. Εγώ έβγαζα το κινητό να το βάλω στην κάμερα, να βγούμε φωτογραφία και οι δυο μαζί, αλλά αυτή το πήρε κατάκαρδα. Και όχι και τίποτα άλλο, έμεινα με την κάμερα και το χαμόγελο να βλέπω την πλάτη της την ώρα που απομακρυνόταν φανερά εκνευρισμένη!
Και έχασε και όλο το τζέρτζελο, και το ωραιότατο φαγητό μετά, παρεμπιπτόντως, είχε ένα υπέροχο γλυκό, μους σοκολά, τέλειο!
Αυτά. Ψιλοπήζω στη δουλειά γιατί έχω δυο αναρρωτικές άδειες, ένα στρατιωτικό σχολείο τρίμηνο και δυο άδειες τοκετού και αντιλαμβάνεστε ότι το πρόγραμμα με πέντε άτομα μείον, δε βγαίνει το ρημάδι. Το τραβάω από δω, το τραβάω από κει, αλλά επαφίεμαι στην καλοσύνη των άλλων προϊσταμενών που μου παρέχουν κάθε μέρα και ένα άτομο για να μου βγαίνει το πρόγραμμα…
Άστε, βγήκα στη γύρα και ζητάω κάθε μέρα και από άλλη προϊσταμένη ένα άτομο για απογευματινή υπηρεσία. Ξεφτίλα θα μου πείτε, αλλά αν δεν είναι το απαραίτητο προσωπικό σε κάθε βάρδια, δε θα έχουν οι ασθενείς τη σωστή φροντίδα.

Καλό βράδυ παιδιά! πατσελούι!!!

8 σχόλια:

  1. Χμμμμ, αυτό με ίδιο φόρεμα το είχα πάθει κι εγώ μια φορά σε έναν γάμο. Ευτυχώς ήταν φόρεμα με κάτι σαν πουκαμίσα από πάνω, οπότε σαν να συνεννοηθήκαμε με τα μάτια με την άλλη κυρία και εγώ έβγαλα την ζακετοπουκαμίσα και έτσι έκανε κάπως διαφορετικό! Επίσης, ευτυχώς δεν ήταν ακριβό!

    Καλό ξημέρωμα Ριάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είδες;; Σε κάτι τέτοιες εκδηλώσεις που ο κόσμος πάει με ακριβά ρούχα είναι πιθανότερο να βρεθεί κάποιος με ίδιο ρούχο, αλλά αν ψώνιζες από τας λαϊκάς.. δύσκολο να βρεθείς με ίδιο ρούχο, έχουν περισσότερη ποικιλία μάλλον.. χεχεχε!
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενταξει μωρε δεν εγινε και κατι. συμβαινουν αυτα. εδω αλλες σκανε χιλιαρικα ευρω και φορανε το ιδιο φορεμα με αλλες. οκ περιεργες συμπτωσεις αλλα τυχαινουν. τωρα οσον αφορα τη κυρια που εφυγε γι αυτο το λογο ή ηταν μεγαλη ψωναρα ή πολυ ντροπαλη και ισως ειδε τα γελια και την εκανε με ελαφρα. ποτε δε ξερεις πως σκεφτετε ενας ανθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε να μας βάλεις φωτο της κυρίας....
    Πέρασες καλά και αιτώ έχει σημασία,όσο για τη δουλειά.....κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 250 ευρώπουλα για ένα φόρεμα! Από τι ήταν φτιαγμένο; Βέβαια εγώ ως άσχετος με τη ραπτική και τις μόδες μπορεί να λέω και μαλακίες, αλλά μου φαίνεται τεράστιο το ποσό! Κι αυτή γιατί στριτζώθηκε; Αποκλειστικότητα το είχε το μοντέλλο; Μάλλον δεν ήθελε να γίνεται η αυτόματη σύγκριση με σένα που της ρίχνεις καθ' ύψος και σου ρίχνει κατά βάρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού πείζεις στην δουλειά ένα ποιηματάκι θα βοηθούσε λίγο την κατάσταση!
    Τι τραβάς και δεν τα παρατάς;
    Τι τραβάς αλλά τα αποζητάς!
    Τι να πω το ομολογώ;
    Τι να πω αφού σε αποζητώ!

    Έρχεσαι στα ονειρά μου
    και ανοίγεις την καρδιά μου!
    Το κόκκινο φορεμά σου
    μου ανάβει τα σωθικά!

    Τα ξανθά μαλλιά σου
    λάμπουν στην αστροφεγγιά!
    Τα ζεστά σου στήθη
    ανάβουν ναι φωτιά!

    Για έλα εδώ εσύ
    να φας ξύλο στην στιγμή!
    Από τον γιό μου
    το όμορφο παιδί!

    Βρε παλικαράκι
    μην βαράς λιγάκι!
    Τι φταίω εγώ;
    Που η μάνα σου είναι πειρασμός!

    Πες της κάτι;
    Δεν αντέχω;
    Ο γεροντοέρωτας
    πειράζει την καρδιά!

    Θα πάθω εγκεφαλικά!
    Θα χάσω τα μυαλά!
    Θα μου χτυπάει
    η καρδιά δυνατά!

    Τρέμουν τα πόδια!
    παίζουν τα μάτια
    και η καρδιά
    γίνεται χίλια κομμάτια!


    Ώχ η καρδιά μου μια νοσοκόμα παρακαλώ;
    Τα γράφω αυτά χωρίς παρεξήγηση με υπομονή για την σκληρή δούλειά που κάνεις!
    Μικρός Ήρωας Δικαίος Γεώργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ συμβαίνουν στο κόκκινο χαλί (http://blogs.liverpooldailypost.co.uk/girlsbehavingstylishly/2010/09/sigourney-weaver-and-jamie-lee.html) και δεν πτοούνται, ίσα-ίσα που το διασκεδάζουν κιόλας. Τες πα, κρίμα που έχασε τη μους! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες