ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

16 Νοε 2011

ΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ;

Είμαι έτοιμη να σκάσω.
Πέρυσι αναβάθμισα το κινητό μου και πήρα ένα καταπληκτικό μοντέλο Nokia που με εξυπηρέτησε πάρα πολύ και το είχα χαρεί μέχρι εκεί που δεν πάει…
Πριν μερικές μέρες, προσπαθώντας να αντιγράψω μερικές φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή, έκανα κάτι διαγραφές και προφανώς διέγραψα σημαντικά αρχεία του τηλεφώνου που έχουν σαν αποτέλεσμα να μην έχω καμιά από τις επαφές μου στο τηλέφωνο όταν μπαίνω στον τηλεφωνικό κατάλογο.
Λέω, θα έβαλα κατά λάθος να φαίνονται οι επαφές από την κάρτα sim. Κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις να έχει και τις δυο κάρτες να φαίνονται. Καμιά επαφή. Βάζω τη μια, τίποτα. Βάζω την άλλη, επίσης τίποτα.
Το ωραίο είναι ότι όταν κάποιος μου τηλεφωνεί, γράφει ποιος είναι ακόμα και αν εχει να μου τηλεφωνήσει πάνω από χρόνο. Αρκεί να είχα αποθηκευμένο το νούμερό του.
Το πάω στη wind, το κοιτάνε, δεν καταφέρνουν κάτι.
Το πάω στη Nokia, το αυτόν!
Λέω, δεν πειράζει, εγώ να είμαι καλά, θα πάρω το ίδιο κινητό τώρα. Το ζητάω από τη Nokia,  α, ξέρετε, αυτό  είναι παλιό μοντέλο και δεν το βγάζει πια η  εταιρεία. Ρε παιδιά, πέρυσι το πήρα. Κάθε τρεις μήνες βγαίνει καινούργιο μοντέλο και τα παλιά αποσύρονται!
Και αναρωτιέμαι. Τι στο καλό έχουν για μυαλό; Εγώ αυτό  το μοντέλο θέλω. Γίνεται σαν ωραιότατο λαπτοπάκι, είναι τατς σκρην, με το νυχάκι μου κάνω ότι δουλειά θέλω. Δε θέλω κανένα καινούργιο μοντέλο που να πρέπει να ακουμπάω όλο το δάκτυλο επάνω. Θέλω το κινητούλι μου…
Αλλά δε… μόνο το μοντέλο μίνι υπάρχει και όχι και απόλυτο σίγουρο αυτό και έχει και 250 ευρουλάκια. Άντε τώρα να ψάχνω να βρω όλα τα μοντέλα ποιο θα έχει τατς σκρην επίσης. Και να μη θέλει και τα μαλλιοκέφαλά μου για τιμή!!!

Έλειψα, γιατί εκτός από το τηλέφωνο έκανα και ένα φορμάτ στον υπολογιστή και το είχα δώσει σε ένα φίλο να το φτιάξει. Είμαι με το παλιό ακόμα, αλλά ο πόνος για το υπέροχο τηλεφωνάκι μου, με έκανε να κάνω την ανάρτηση με το εφεδρικό παιχνιδάκι μου!


22 σχόλια:

  1. Αχχχχ θέλω και εγώ νέο κινητό!!!!!
    Πάλι καλά που στις εμφανίζει.. εγώ κάνω μπακ απ κάθε τόσο τις επαφές μου στο πισί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όταν σου τηλεφωνάνε τα ονόματα εμφανίζονται όπως τα είχες γράψει εσύ, και δεν είναι η στανταρ αναγνώριση από το δίκτυο, τότε, όλα τα στοιχεία υπάρχουν μέσα εκεί κάπου και έχεις πέσει θύμα και στην Wind και στην Nokia της γνωστής επιστημονικά τεκμηριωμένης κατάστασης: Ελληνοπίθικους Ανίκανους Τεμπελχάνουμ Μήεργαζόμενους.

    Θεραπεία τοιούτης δυσχέρειας απαιτεί επισκέψεις σε πολλά Wind και πολλά Nokia μέχρι να σταθείς τυχερή και να βρεις ένα δείγμα Υποπληρωμένους Παρεξηγημένους Διάνυουμ, ή, να πάρεις το βιβλιάρειο χρήστη που ήρθε με το κουτί, και να επισκεφθείς κάποιον στο τμήμα πληροφορικής του τόπου εργασίας σου -εκτός αν μπορείς να περιμένεις μέχρι να βρούμε φτηνά εισιτήρια φέρρυ μπωτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από το κινητό μου. Το έχω 6 χρόνια είναι γερό, αντέχει στη υγρασία και τα χτυπήματα και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Έχει μεγάλα πλήκτρα για να τα βλέπω και μια χαρά με εξυπηρετεί. Είναι, πως αυτό που έχεις στη φωτογραφία; Ε, καμία σχέση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο που μπορώ να κάνω φιλενάδα είναι να σε πάρω τηλ να βγει το νούμερο μου!!
    λυπάμαι...
    καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. filenada,parto paramasxala kai perna mia volta apo to plaisio sto Mall! Ta paidia ekei sto tmhma kinitis thlefwnias einai experts. An de se volevei ferto na sto ftiaxsw egw. Akolou8ei anapantiti sto kinitoli sou gia na ..me swseis!to pc mou occupe ki exw mpei apo to Nokia mou Fli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι μου θυμισες τωρα?το προηγουμενο κινητουλι μου!!!ακομα το κλαιω!!
    κουραγιοοοοοο!!!
    καληνυχτες!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό κι αν δεν είναι εξάρτηση, Ρία μου, ιστορία μου...

    Καλό κουράγιο!

    Όλοι (ή σχεδόν...) θεραπευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό θα θέλαμε, να αγοράσουμε ένα νέο κινητό τηλέφωνο κάθε τρεις μήνες ...

    Μου αρέσουν τα νέα τηλέφωνα, αλλά φαίνεται ότι όλο και περισσότερο εξαρτούν από το ευρώ γιατί κοστίζουν περισσότερο να διατηρήσουν ...
    Καλή τύχη με το μοντέλο που θέλεις! Αν χάσω το κινητό μου τηλέφωνο εγώ θα αυτοκτονήσω .. απόψε θα αντιγράψω τις επαφές που έχω σε χαρτί, μόνο σε περίπτωση που ...

    Ένα φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μηχανή(σ)ματα είναι πλάσματα βιτσιόζα και έχουν αποθηκευμένες εκπλήξεις για μας που εξαρτιόμαστε απ' αυτά. Κατά τη γνώμη μου τα κινητά πρέπει να είναι τηλέφωνα και μόνο και όχι ψηστιέρες, ψυγεία, καρδιογράφοι, ποδήλατα και να ρίχνουν και βεντούζες! Το δικό μου (ένα Motorola) που είναι από τα απλούστερα, είχε πάθει ...πνευμονία και έκανε διάφορα παρανοϊκά. αναγκαστηκα να του κάνω γενικό reset για να συνέλθει. 'Ισως κάτι τέτοιο χρειάζεται και το δικό σου, αλλά πρέπει να σε καθοδηγήσουν από την Νοκια για να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hfaistiwnas

    και πολύ καλά κάνεις. εγώ δεν είχα κάνει ποτέ, γιατι το άουτλουκ, δεν το ξερω καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. thinks

    έτσι είναι όπως τα λες δημήτρη.

    κάπου σε κάποιο κόντεντ, τα έχει. το θέμα είναι να μου βάλουν τα αρχεία που διέγραψα. αλλά θα δώ τι θα κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αθηνά...

    το μόνο πράμα που άντεξε σε μένα έξι χρόνια και είναι η γούνα μου. τα κινητά μου στα δυο χρόνια επιθυμούν κηδεία δημοσία δαπάνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΟΥΛΗ

    θα μπει φούλη μου στις κλήσεις τις τελευταίες, και αν πάρουν άλλοι είκοσι, που θα πάρουν, θα σβηστεί ΄πάλι.

    άσε είμαι να σκάσω που δε θα ξαναβγει αυτό το μοντέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. liakada

    το έσωσες με τα αγγλικά στο τέλος. ευτυχώς κάτι πάει να γίνει. αλλιώς, θα πάω και στο μωλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. christina

    αυτό το πήρα όταν μου κλέψανε το προηγούμενο. και το ευχαριστήθηκα πολύ. είναι πολύ βολικό για ότι το θέλω. άσε που σε ένα χρόνο το έμαθα τέλεια. τώρα αν δεν το φτιάξουν, πάλι τα ίδια, να διαβάζω μάνιουαλ και πάει λέγοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...Ατακαδόρ

    δεν είναι εξάρτηση, είναι λογική. μου αρέσει σα ντιζάιν, έμαθα να το χρησιμοποιώ τέλεια, με βολεύει, και επιπλέον, όταν έχεις παιδί που δε ζεις μαζί του, το κινητό είναι απαραίτητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Verónica Marsá

    αντέγραψέ τες, γιατί θα πάθεις ότι και εγώ. είναι η πιο έξυπνη κίνηση που όμως εγώ δεν έκανα.

    εγώ δεν ήθελα να το αλλάξω, να το κρατήσω για χρόνια ήθελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Heliotypon

    καλά, έριξα πολύ γέλιο με τις βεντούζες!

    μα δεν ξέραν στη νόκια τι νακάνουν. θα δω τι θα ζητήσω την άλλη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ένας φίλος ήρθε χθες και πήρε το τηλέφωνό μου. διάβασε την ανάρτηση μου και είπε θα το κοιτάξει με ένα πρόγραμμα που ανακτά χαμένα αρχεία. για να δούμε τι θα γίνει. ήρθε με τη μηχανή από την άλλη άκρη της αθήνας να πάρει το κινήτό. το άκουσε στη δουλιεά που κλαιγόμουν και το έψαξε στο σπίτι του.
    το έδωσα και αναμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χε χε χε!

    πριν από λίγο ο γιάννης μου έφερε το κινητό!
    λειτουργεί τέλεια. του έκανε όμως φορμάτ και έχασα τα τηλέφωνά μου. όποιος θέλει μου τηλεφωνεί για να τον περάσω στη μνήμη. αλλιώς μην παρεξηγηθείτε που δε θα σας τηλεφωνώ. δεν έχω τα τηλέφωνά σας!

    το κουκλί μου, δουλευει ξανά!!!!!!


    γιάννη, χίλια ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α Ria μου άσχετη με αυτά ...ένα Νόκια εδώ και δεν ξέρω πόσα χρόνια...απλό ...ίσα να μι΄λάω μετο παιδί....υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mia

    άσχετη άσχετη μία μου, αλλά ένα μπλογκ το έκανες. απορώ πως το παιδί το έμαθε από τα σχόλιά σου!

    εγώ το κινητό το έχω για να μιλάω κυρίως. στις διακοπές όμως, θέλω να τσεκάρω τα μέηλ μου και το μπλογκ και το ότι γίνεται σαν λαπτοπάκι μου αρέσει πολύ... και φυσικά έμαθα να το χρησιμοποιώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες