ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

10 Μαΐ 2011

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΚΛΑΜΑΤΑ...


Καλή αρχή!
Δηλαδή, τι καλή; με κηδεία αρχίζει.
Δεν έβλεπε την ώρα ο άνθρωπος να κρατήσει στα χέρια του το παιδί του και αντί να κρατά το νεογέννητο στα χέρια του, του τα σταυρώσανε στο φέρετρο!

Λυπηρή κατάντια για την Ελλάδα μας.
Λυπηρή κατάντια για την οικογένεια του εκλιπόντος.
Λυπηρή κατάντια για την πατρίδα.

Γίναμε όμηροι των λαθροεποίκων. Είμαστε φυλακισμένοι στην ίδια μας τη χώρα.

Και ερωτώ. Αν στο Πακιστάν, η όπου αλλού θέλετε, ένας μουρλός ιμάμης κηρύξει τζιχάντ κατά των απίστων και καλέσει τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου, όπου και αν βρίσκονται, να σκοτώσουν τους αλλόθρησκους, ποία η θέση μας ως χριστιανοί (όσοι είστε χριστιανοί) και ως έλληνες;;;

Γιατί αν δεν το ξέρετε, τώρα μετά τον άδικο θάνατο του συμπατριώτη μας, διαπιστώσαμε ότι πολλοί λαθρομετανάστες είναι οπλισμένοι με μαχαίρια (τουλάχιστον).

Και μην ακούσω κανέναν ψιλομαλάκα που του αρέσκεται να τον παίρνει από τον κάθε βρώμικο μελαμψό, ότι είναι φτωχοί άνθρωποι που ήρθαν να βελτιώσουν το επίπεδο ζωής τους, γιατί θα τον εδείρω, μα το θεό!

Ρε ξεκούρδιστο ρολόι, για να έρθει ο λαθρομετανάστης στη φτωχή μας χώρα, πλήρωσε τουλάχιστον 5.000 δολάρια στο λαθρέμπορο. Αν είχε πέντε χιλιάδες ντόλλαρς ο πακιστανός, γιατί έφυγε από τη χώρα του και δεν έμεινε εκεί που με τόσα λεφτά θα ζούσε αν όχι πλουσιοπάροχα, τουλάχιστον  υποφερτά; Γιατί τον κυνηγούσε η αστυνομία της χώρας του και γιατί για να μαζέψεις τόσα λεφτά, μάλλον είσαι στην πλευρά αντίθετη με το νόμο. Μόνο αυτοί έχουν τη δυνατότητα να μαζέψουν τόσα δολάρια! Όλοι οι κακοποιοί από όποια χώρα και αν ήταν στο ξέφρενο αμπέλι το δικό μας ήρθαν.

Καλώς τα δεχτήκαμε, λοιπόν, τα νέα μαντάτα. Ασφαλίστε πόρτες, ξεθάψτε το καρυοφύλλι του παππού όλο λέγατε να το πάτε στο μουσείο της Άνω Περδικοραχούλας και όλο δεν το δίνατε, πάρτε κανένα μάθημα αυτοάμυνας, και ο θεός βοηθός!


44 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα τι έγινε με τον πατέρα και το παιδί, ωστόσο έχεις απόλυτο δίκιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas

    κατέβηκε ο άνθρωπος με τη βιντεοκάμερα να περιμένει τη γυναίκα του και την πεθερά του που θα κατέβαιναν μαζί για να πάει στο μαιευτήριο που επιασαν οι πόνοι τη γυναίκα του. τρεις μελαμψοί άντρες τον μαχαίρωσαν στην πλάτη και του πήραν τη βιντεοκάμερα. τον βρήκαν αιμοφυρτο η γυναίκα του και η πεθερά του στο δρόμο. και η γυναίκα κοιλοπονούσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas

    πρώτο θέμα στις ειδήσεις και μόνο ένα λεπτό!
    οι μάρτυρες είδαν τρεις μελαμψούς, αυτό δεν το είπαν όλα τα κανάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas

    παρακολουθώ αντέννα, πριν από λίγο μίλαγε ο αυτόπτης μάρτυς και μόλις είπε ότι ήταν αλλοδαποί, η χούκλη τον διέκοψε και του είπε ότι μάλλον έδωσε την περιγραφή στους αστυνομικούς.
    έλεος!
    αν το κάνανε στη γειτονιά της έτσι θα αντιδρούσε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι βέβαια, και αν το κάνανε σε κανέναν δικό της, μια ώρα αυτό θα έλεγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hfaistiwnas

    σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση αλλά βλέπω και τους προκριματικούς της γιουροβίζιον!

    απαράδεκτη η στάση της τηλεόρασης και των μίντια γενικότερα, για το συγκεκριμμένο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο μην ξανακούσω κανέναν καραγκιόζη να μιλήσει για ρατσισμό, σηκωτό θα τον φέρω να μείνει στον Αγ.Παντελεήμονα και θα τον βγάζω έξω με το ζόρι κάθε μέρα μετά τις 21.00 μα Το Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγισσα Κίρκη

    πέστα ρε κίρκη!
    μου το παίζουν υπεράνω. η ψυχή μου το ξέρει πως έβγαινα κάθε βράδυ από το αυτοκίνητο να μπω στο σπίτι στις έντεκα, τώρα μαζεύτηκε η σάρα και η μάρα στη γειτονιά. μόνο μαύρους δεν είχαμε, τώρα μαζεύτηκαν μερικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και η αστυνομία που είναι;
    απασχολημένη να δίνει κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα είναι...
    έχει ανάγκη εσόδων η χώρα...

    ... αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dr. Aparadektos

    δόκτωρ, ακόμα δεν είδαμε τίποτα! τα χειρότερα έπονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Οταν έγραψα σχετική ανάρτηση πριν μερικούς μήνες, με το "άσυλο" που βρήκαν τα μουσουλμανάκια στη νομική (κάνοντας και το σύμβολο "V" της νίκης), με έκραξαν. Σήμερα κλαίμε έναν άνθρωπό μας που έπεσε απ' αυτά τα χέρια που τους δώσαμε άσυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρία τα καλά τζιχάντ δεν κηρύσσονται απο το Πακιστάν αλλά είναι ντόπια. Απο την πλατεία Συντάγματος θα γίνει η δουλειά.

    Κοιτάξτε και τι γίνεται και με τους Κόπτες στην Αίγυπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Heliotypon

    δίκιο έχεις φίλε μου. αφού δεν τους μπαγλάρωσαν να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν, τώρα το πίνουμε με το ζουμί τους!

    είχα κάνει και εγώ ανάρτηση και κάποιοι με αποκάλεσαν σκατορατσίστρια!!! αλλά ζούν στην εκάλη και το ψυχικό. όχι στο κέντρο της αθήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Locus Publicus

    το θεωρώ πολύ πιθανό αυτό που λες. και με απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό!

    είδα τι έγινε στην αίγυπτο. όπως είδα τι έγινε και στην τύνιδα! σιίτες και σουνίτες τρώγονται και είναι και οι δυο μουσουλμάνοι! σκέψου πως φέρονται στους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΟΥΛΗ

    πολύ κρίμα φούλη μου. σκέψου αυτό το παιδάκι. θα γιορτάσει ποτέ αυτό το παιδί γενέθλια; θα είναι η επέτειος θανάτου του πατέρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο θυμωμένη είμαι.
    Δεν ξέρω πως και κάτω από ποιές συνθήκες τον σκότωσαν τον άνθρωπο. Αλλά ξέρω ότι δε φταίνε οι λαθρομετανάστες. Βρίσκουν και τα κάνουν.
    Έχω ζήσει σε μουσουλμανική χώρα που οι μετανάστες ήταν σχεδόν διπλάσιοι από τους ντόπιους. Κανένας δε διανοήθηκε να ενοχλήσει κανέναν. Γιατί αν έκαναν πως κουνιούνταν θα είχαν φύγει την άλλη μέρα με την πρώτη πρωινή πτήση.
    Είδα αστυνομικούς να συλλαμβάνουν μετανάστη γιατί ζητιάνευε. Από τη στιγμή που είναι οργανωμένο κράτος και παρέχει δουλειές η ζητιανιά δεν έχει θέση. Οπότε, όποιος δε θέλει να δουλέψει νόμιμα...σπίτι του.
    Εδώ? Εδώ ο ΓΑΠ κάτι πρέπει να κάνει για να μας ποτίσει με φόβο και να μην κοιτάμε τις μαλακίες του. Και τα κατάφερε. Όλοι κλεισμένοι στα καβούκια μας, να ευγνωμονούμε καθημερινά που ξημερωθήκαμε ζωντανοι και πάλι.
    Α στο διάολο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. nefelokokkugia

    όταν ήσουν μετανάστρια, σκέφτηκες να σκοτώσεις για μια βιντεοκάμερα; όχι.
    αυτοί δεν το σκέφτηκαν, το έπραξαν.
    ρώτα την έρμη τη λεχώνα, πως θα κοιτάει το νεογέννητο; πως θα του γιορτάζει τα γενέθλια; θα χαίρεται ή θα λυπάται εκείνη τη μέρα;

    φταίει το κράτος, ναι. αλλά φταίνε και αυτοί. δεν τους ζήτησε κανείς να έρθουν στη χώρα. δεν είχαμε έλλειψη εργατικών χεριών! δεν ήρθαν νόμιμα. ήρθαν παράνομα, ζουν παράνομα, κλέβουν, βιάζουν, ληστεύουν, σκοτώνουν. αν μετά δε φταίνε οι ίδιοι, ποιος φταίει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλό μου, δε διαφωνώ μαζί σου.
    Κι αν εγώ δε σκέφτηκα να κάνω κάτι παράνομο, δεν οφειλεται μόνο στο "καλό κορίτσι" που κρύβω μέσα μου, αλλά και στο φόβο για το μετά. Αυτοι τι έχουν να φοβηθούν? Μη τους δώσουν κλήση οι μπάτσοι?
    Απλά, εγώ περιμένω από το μπουρδελάκι που λέγεται "κυβέρνηση" να με φροντίσει.
    Όχι να αφεθώ στο φιλότιμο του κάθε λαθρομετανάστη. Γι΄αυτό επιμένω στο: "αυτοί καλά κάνουν".
    Εμείς τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με μια κοινωνία αυτοευνουχισμένη και με πολιτικούς που φοράνε παντελόνια αν και δεν έχουν να κρύψουν τίποτε είμαστε στην αρχή του τέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι ειμαι ρατσίστρια....Ναι θέλω να φυγουν ολοι απο εδω...Μεγαλωσα με την πορτα παντα ανοιχτη ( σε ισογεια μονοκατοικια) και οταν ηταν κλειστη κλειδωνε μονο το βραδυ.
    Πηγαινα δημοτικο και η μαμα μου με αφηνε μονη μου με την πορτα ναι ανοιχτη να διαβαζω τα μαθηματα μου στο τραπεζι της κουζινας...Επαιζα εξω μεχρι να σκοτεινιασει...Οταν εκανε ζεστη κοιμομασταν στρωματσαδα στην βεραντα.
    Δε λεω πως φταινε μονο οι αλλοιδαποι...Εχουμε και εμεις τους κλεφτες/βιαστες/δολοφονους...Ομως τωρα εγιναν περισσοτεροι...
    Ωρες ωρες σκεφτομαι πως θα ηθελα να υπαρχει η θανατικη ποινη...Ετσι να καθαρισει λιγο ο τοπος...Βεβαια ολοι το λενε απανθρωπο...Μα γιατι άνθρωποι ειναι αυτοι που το εκαναν αυτο και τοσα αλλα;;;
    Στο σχολειο που δουλευω ολα τα παιδακια τα αγαπαω το ιδιο...Το ιδιο φερομαι σε ολα ...Ομως δεν μπορω να μη παρατηρησω πως εκεινα που χτυπανε/βριζουν και δημιουργουν προβληματα ειναι κυριως αλλοδαπα...Εχω και παιδια αλβανακια υποδειγματα.Εχω και ελληνακια που εχουν παραβατικη συμπεριφορα.Αλλα αν το δω απο στατικης πλευρας ναι τα πιο πολλα ειναι ξενα...που οι γονεις τους τα παρκαραν στο σχολειο και δεν ξερω καν ποιοι ειναι....
    Θα μπορουσα να γραφω ωρες...Ναι ειμαι ρατσιστρια και δεν ντρεπομαι καθολου να το πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και κατι ασχετο....
    Καλη επιτυχια στο παιδακι σου.Αν καταλαβα καλα εχετε πανελληνιες φετος ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να πει κανεις! Εχω μεινει αφωνη! Τετοια εγω ηξερα συνεβαιναν μερα μεσημερι ν μονο στα... "μαυρικα" στο Σικαγο!
    Επειδη ομως οπως λενε φυλαγε τα ρουχαλακια σου αν εχεις τα μισα ξεθαψα τα καρυοφιλι του παπου μου και ψαχνω σκαγια με αλατι!

    Και δεν μπορω πια να ακουω τους φιλους απο τα ΒΠ οτι ηρθαν κι αυτοι για να δουν μια καλυτερη μερα, και οτι ειμαι ρατσιστρια! Αν τους συμπαθουν και τους συμπονουν τοσο γιατι δεν τους φιλοξενουν στο σπιτι τους? Χωρο εχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλη επιτυχια στα παιδακια που γι αυτα απο αυριο αρχιζει η δοκιμασια των Πανελληνιων και καλη δυναμη στις μαμαδες! Κουραγιο μανουλα! Τωρα σε χρειαζεται περισσοτερο απο ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. nefelokokkugia

    δε φταίει το κράτος φίλη μου, εμείς φταίμε που τους δώσαμε τη δυνατότητα να μας κυβερνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

    έχουμε απόλυτη ταυτότητα απόψεων!
    μας περιμένουν πολύ χειροτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άννα

    μα και εγώ είμαι αλλά ποιος μας ακούει!
    πράγματι δεν είναι η ράτσα μας ράτσα αγίων, αλλά δεν είναι και ποσοστό τεράστιο οι έλληνες κακοποιοί. όμως η συντριπτική πλειοψηφία των αλλοδαπών είναι παράνομοι και με παρανομίες ασχολούνται! δε φταίμε εμείς που γίναμε ρατσιστές, φταίνε αυτοί που δε μας προστάτεψαν ώστε να μη γίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άννα παρτ του

    ωωω γες! αύριο ξεκινούν. ευχαριστώ για τις ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. liakada

    αχ αμέρικαν μπαρ το κάναμε το κέντρο της αθήνας. και εμείς σικάγο γίναμε!

    εμ δεν πήρε ο τσίπρας τους καταληψίες σπίτι του, τους εστειλε στο νεοκλασσικό! τώρα απειλούν να ξανακάνουν απεργία πείνας. ας κάνουν. το πολύ πολύ να πεθάνουν με δικής τους επιλογή! δηλαδή, εμ δεν τους καλέσαμε, εμ τους ταίζουμε, εμ θα μας απειλήσουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. liakada

    τι κουράγιο φιλενας, με ιντεράλ είμαι. οι σφύξεις είναι πάνω από 120!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρία μου, και ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ και όλες οι θρησκείες διδάσκουν την αγάπη, αλλά κάθε θρησκεία όπως και το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός έχουν αυτούς που τις παρανοούν την θρησκεία τους για να την ταιριάξουν στα ένστικτά τους και τις ορμές τους. Ρατσισμός δεν είναι να σκοτώσει κάποιον, έστω και άλλου χρώματος για να φάει. Ρατσισμός είναι να πουν άλλοι μετά ότι τον σκότωσε επειδή ο δράστης είχε διαφορετικό χρώμα, ή θρησκεία. Ρατσισμός είναι να δικαιολογούμε τους ημετέρους και να έχουμε δύο σταθμά.

    Αν θέλουν οι Έλληνες να υπάρχει λιγότερη εκγληματικότητα πρέπει να κάνουν δύο πράγματα: Πρώτα, να ιδρύσουν μια Αστυνομία. Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε Αστυνομία ούτε Αστυνόμευση ούτε σεβασμός σε οποιονδήποτε νόμο. Μη μου πεις ότι έχει Αστρυνομία η Ελλάδα γιατί θα ξεκαρδιστώ στα γέλια. Ξέφραγο αμπέλι τό 'χετε και μετά φταίνε εκείνοι που μπαίνουν μέσα. Δεύτερον, πρέπει να ενωθεί ο κόσμος και να ξαναχτίσει το ερείπιο για το οποίο είναι ο ίδιος υπεύθυνος, και να σταματήσει να τα φορτώνει όλα στους άλλους λες κι είναι ανεύθυνος.

    Αυτός ή αυτοί που σκότωσαν να βρεθούν από την Αστυνομία (όταν και αν υπάρξει στο μέλλον Αστυνομία), και να τιμωρηθούν το ίδιο είτε είναι Έλληνες είτε ξένοι, άσπροι, μαύροι ή πράσινοι. Είναι εγκληματίες. Όχι επειδή είναι ξένοι και μπήκαν στο ανεύθυνο ξέφραγο αμπέλι. Απλά επειδή είναι εγκληματίες.

    Καλό σου απόγευμα!
    και καλή επιτυχία στον νεαρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. thinks

    δίκιο έχεις δημήτρη. όμως το λάθος είναι δικό μας που τους επιτρέψαμε να διαλύσουν την αστυνομία!
    και φυσικά που τους επιτρέπουμε να ξεπουλούν την πατρίδα μας!

    ευχαριστώ για τις ευχές. όπως αντιλαμβάνεσαι, κάνω άκρα του τάφου σιωπή, για να διαβάζει και το μόνο που ακούγεται είναι το πληκτρολογιο!

    αύριο ξεκινούν οι εξετάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άσε Ρία τραγικό, το διάβασα κι εγώ σήμερα. Κρίμα ο άνθρωπος, κρίμα και για το κράτος-μπουρδέλο που έχουμε, κρίμα και για εμάς που τους ψηφίζουμε. Τί να πεις... έχουνε καταρρεύσει τα πάντα σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μωρέ καλά είμαι εγώ εδώ με τα κβάντα μου, τους κινέζους μου και τους σκίουρους. μέσα στο δάσος ήσυχα και ασφαλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. thinks

    για όλα φταίνε τα κανάλια. σκοτώθηκε ένας από το μπαγκλαντες και είπαν ότι ήταν από εκδίκηση. τελικά ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών από συμπατριώτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτές τις μέρες απογραφής πληθυσμού και κτιρίων πολλές πόρτες παραμένουν ερμητικά κλειστές. Από ψιθύρους γειτόνων και από παράξενη οσμή οι νεαροί απογραφείς αντιλαμβάνονται,εδω συνωστίζονται Αφγανοί και εκεί κρυβονται Πακιστανοί και Μπαγκλαντέζοι. Στη Κυψέλη κρύβονται και από τους ελληναράδες φονιάδες της Χρ Αυγής και για να τρομάζουν οι σκιές της νύχτας σκουρόχρωμοι Αργερινοι και Μαροκινοί αυτοί που ξέρουν να χειρίζονται το μαχαίρι (ερμε Μιχάλη) καλά και να διαπρέπουν στη λεγόμενη μικροεγκληματικότητα και είς βάρος ομοεθνών τους.Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και η ΕΕ μας εγκαλεί γιατι δεν έχουμε περιποιημένα κρατητήρια…. Μα μας έχουν κάνει όλους μια ανοιχτή φυλακη και να διαχειριστούμε τη γύμνια των θεσμών μας δεν προκάνουμε. Αστυνομία,λιμενικό,μπαταχτσίδες εργοδότες, φοροκλέφτες αφεντικά άντε και απευλάνουσα δικαιοσύνη και πάλι έξω στους δρόμους και τα πάρκα στο κέντρο μιας Αθήνας διεθνές κατουρητήριο. Α ξέχασα τους μεσίτες που μαρκάρουν με σπρέυ τάχα γραφικών γράφιτι τα εγκαταλελημένα, που θα χτυπήσει το γραφείο του λεφτά για μια καλή μπάζα real estate, υποβαθμισμένη ζωή χωρίς πάρκο και επαφή αναβαθμισμένες τιμές στα συμβόλαια του κέρδους. Τα σύνορα πρέπει να φυλαχτούν, οι λαθραίοι να προωθηθούν στο τόπο τους, οι ελάχιστοι πολιτικοί πρόσφυγες να ξεχωρίσουν και να φυλαχτούν, οι υπόλοιποι γύρω στο ένα εκατομύριο ψυχές να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε κοινωνικό κράτος όπως και αυτοί προσφέρουν υπηρεσίες και προκοπή στην ελληνική κοινωνία. Αν θέλουμε να επιπλήξουμε πρώτους τους βουλευτές που τα παιδιά τους μεγαλώνουν Φιλιππινέζες και Βουλγάρες, δεύτερους τους εφοπλιστές που ορέγονται να “υποστηρίζουν” το ΝΑΤ Μπαγκαντες και τα ρέστα στις ασφάλειες,να μάθουμε τους Αλβανούς να διεκδικούν με σωματεία τα δίκαια της δουλιάς τους και τους Ρουμάνους ότι δεν είναι σκλάβοι του όποιου ψωροπατριώτη ξενοδόχου. Αλλες χώρες πως καταφέρνουν να μην είναι ξεφραγα αμπέλια όπως καταντήσαμε από την Ολυμπιάδα και δώθε. Οταν δε ο Λαφαζάνης μιλάει για πυρήνες ΧΑυγής στα ΜΑΤ, και στα λύκεια, και στα γυμναστηρια και στα μπλόγκ θάλεγα να μην το υποτιμάμε. Οτι ψιθύρισε ο από τα ξένα Παπουτσής έχουν κατατεθεί στη βουλή με στοιχεία από 14 μήνου
    Εμένα πάλι μου μυρίζει ανεξέλεκτα κέντρα μέσα σε διμοιρίες των ΜΑΤ και της ασφάλειας για πρόκληση ταραχών των συνήθων φασιστικών άκρων χουλιγκάνων στη συμπεριφορά για να μην απασχολεί η βαθειά χρεοκωπία, οι υπαίτιοι που κυκλοφορούν σαν σωτήρες και βγάζουν και δουλίτσες από τα δάνεια και βέβαια στην ανεμοζάλη καίγονται αρχeία μεγάλων φοροκλοπών όπως στη διαδήλωση της 5-5-2010 που δεν συζητά κανείς
    Οι 3 κουραδόμαγκες από την Β.Αφρική που φάγαν τον Μιχάλη το γελαστό παιδι της Ηπείρου, είναι ήδη γνωστοί στην αστυνομία και θα συλληφθούν έχουν εκτεθεί και είναι και κοκαινομαμείς, έχει επιληφθεί ένα καλό τμήμα της αστυνομίας για την εξυχνίαση αλλά να βρήκα θέμα για κουβέντα συγνώμη για το σεντόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το να θελεις να καθαρισει το κεντρο απο χιλιαδες παρανομους ειναι ρατσισμος... τα πραγματα ειναι απλα: ο ελληνας παρανομος παει φυλακη. Ο λαθρομεταναστης παρανομος παει στη χωρα του. Κανεις δε λεει οι ελληνες δολοφονοι να κυκλοφορουν ελευθεροι. Απλα δε χρειαζομαστε και εισαγομενους!
    Και ενα ασχετο... δεν ξερω αν εχεις ακουσει αλλα λεγεται οτι η ΣΑΝ δε θα παρει παιδια φετος.. ξερεις αν ειναι αληθεια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. DIONYSOS

    σημασία έχει ότι το έφαγαν το παλικάρι.
    γιατί λες για τους πυρήνες της χ.α και δε λες για τους πυρήνες του κκε. ακόμα και σε σχολική γιορτή για το έπος του 1940, έκαναν προπαγανδα υπέρ της ρωσιας και του κκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος

    έχει ακουστεί πολλές φορές ότι η σαν θα κλείσει. όμως μέχρι τώρα είναι φήμες μόνο.
    και βέβαια θα πάρει κόσμο, κανονικά όπως προβλέπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι να πω... κυκλοφορουν κατι δημοσιευματα οτι θα κλεισει η σαν και το πανεπιστημιο γιατι λεει λεφτα δεν υπαρχουν και δεν ξερουν αν η νοσηλευτικη απαιτει επιστημονικη τεκμηριωση.. ελεος. Παντως μαλλον ραδιο αρβυλα ειναι γιατι τουλαχιστον οι θεσεις εισακτεων στο πανεπιστημιο εχουν αυξηθει. Πως τα παει ο γιος σου; Τελος τα ασχετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ντροπή σου κυρά μου.. ντροπή σου και τίποτε άλλο, για τον τρόπο που σκέφτεσαι και μιλάς για τον κάθε κακομοίρη... Τη λέξη την trafficking έχεις ακούσει ποτέ σου; Τη λέξη σκλαβιά; δουλέμπορος; Αν είναι τόσο εναντίoν των "λαθρομεταναστών" (δηλ. των κακομοίρηδων σκλάβων και προσφύγων για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους) ο Ελληνικός Στρατός, τότε γιατί τους αφήνει και μπαίνουν από τα σύνορα εν γνώσει του δε μας είπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μετανάστρια

    ντροπή δική σου που αν όντως είσαι μετανάστρια έχεις θράσος και μιλάς.
    να σου θυμίσω ότι η εγκληματικότητα έχει ανέβει στα ύψη από τους μετανάστες. ότι η ανεργία έχει ανέβει στα ύψη από τους μετανάστες. και επιπλέον τι άνθρωποι είνα αυτοί που αντί να μείνουν να βοηθήσουν τη χώρα τους να επανακάμψει, φεύγουν και την παρατούν; και μην ακούσω τις μαλακίες ότι οι έλληνες πήγαν μετανάστες στη γερμανία γιατί θα αρχίσω τα γαλλικά και δεν κάνει. οι έλληνες πήγαν νόμιμα. πέρασαν από ιατρούς, πέρασαν από επιτροπές και πήγαν νομιμα ΝΟΜΙΜΑ. κάτι που ίσως εσύ δεν έκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες