ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

31 Αυγ 2010

ΔΕΣ ΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ)!


Η σεξουαλική πράξη είναι ο τρόπος που η φύση επέλεξε για τη διαιώνιση του είδους.
Ο άνθρωπος με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι το μοναδικό ζώο που εκτελεί τη σεξουαλική πράξη για ευχαρίστηση και όχι μόνο για αναπαραγωγή.
Ότι κάνει κανείς στο κρεβάτι του είναι σεβαστό και δεν αφορά κανένα, εφ’ όσον ότι γίνεται είναι ηθελημένο και από τους δυο ή περισσότερους που βρίσκονται σε αυτό.
Τι γίνεται όμως όταν ο άντρας επιβάλλει την ισχυρότερη κράση του και τη σωματική του δύναμη στο αδύναμο φύλο προκειμένου να λάβει ερωτική ικανοποίηση;;;
Τι γίνεται όταν επιβάλλει τη σεξουαλική πράξη δια της βίας σε μια γυναίκα που αρνείται να συνευρεθεί μαζί του;;;
Τι γίνεται όταν ικανοποίηση λαμβάνει ο ένας με το να καταπιέσει την αντίσταση και καταστείλει την άρνηση της άλλης;;;


Τότε αυτό το λέμε βιασμό. Σε όλες τις εξελιγμένες χώρες ο βιασμός τιμωρείται από το νόμο γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται το αδύναμο φύλο. Θεωρεί τη ζωώδη επιβολή της ικανοποίησης του ενός κολάσιμο αμάρτημα που επισύρει την ποινή της φυλάκισης στην καλύτερη περίπτωση.
Προφανώς για το ζωγράφο κώστα τσόκλη, και δεν είναι λάθος που γράφω το όνομά του με μικρά, δεν είναι μεμπτό να βιάσεις μια γυναίκα. Γιατί η γυναίκα προκαλεί με τα τολμηρά ρούχα της. Το ίδιο προκαλεί και η γιαγιά στο χωριό με τα σεγγούνια και τα μεσοφόρια που φοράει και τη βιάζουν δυο ανεγκέφαλοι που δε βρήκαν πρόχειρη καμιά κατσίκα να εκτονώσουν τις ορμές τους!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δε βρέθηκε κανένας να του σπάσει τα μούτρα σε αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο; Δεν κινητοποιήθηκε ο σύλλογος βιασθέντων γυναικών;
Πρέπει να το θεωρούν τιμητικό που είναι ερωτικές, αυτό βγαίνει από τα λεγόμενα αυτού του πράματος που θέλει να λεγεται άνθρωπος και μάλιστα καλλιτέχνης!
Δείτε το βίντεο για να μη νομίζετε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου!

 

Ευχαριστώ τη φίλη
  για το mail που μου έστειλε και μου επισήμανε τι λέει αυτός ο ψυχανώμαλος!



Εγώ τσόκλη, έχω νοσηλεύσει γυναίκες βιασθείσες. Γυναίκες που τα ζωώδη ένστικτα κάποιων τις σημάδεψαν για πάντα. Γυναίκες που έχασαν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, γυναίκες που ένιωσαν αντικείμενα, γυναίκες που θα στερηθούν για πάντα την ικανοποίηση της σεξουαλικής πράξης. Γυναίκες που απλά έτυχε να βρεθούν στο δρόμο κάποιων ανώμαλων.

Εσύ το βλέπεις  ερωτικό το να αρνείται μια γυναίκα να τη χρησιμοποιήσεις; Τότε θες ψυχίατρο!

Περιμένω τις απόψεις σας!

50 σχόλια:

  1. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το είχα πεί ότι είναι κρετίνος αλλά τόσο πολύ δεν το φανταζόμουνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να πω για τα λεγόμενά του? και τέχνη είναι αυτό πίσω του! αν κατάλαβα καλά, δείχνει ένα μεγάλο ψάρι να σπαρταρά μπηγμένο με ένα καμάκι?γαμώ την τέχνη του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμεινα άφωνος! Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε αν τον βίαζαν τον ίδιο. Με τέτοιους «πνευματικούς» ανθρώπους δεν παραξενεύομαι που η πατρίδα πάει όπως πάει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σαφές λοιπόν, ότι αν η κόρη του έπεφτε θύμα βιασμού, ο τσόκλης θα έδειχνε απόλυτη κατανόηση απέναντι στον βιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θάπρεπε να λέγονται καλλοι-τέχνες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο άνθρωπος...κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος???? Δεν τον μάζεψαν ακόμη? Αν του βίαζαν την κόρη, την εγγονή, την αγαπημένη του...τότε θα ήθελα να δω...τι θα έκανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασικά είναι άποψή του, και οι απόψεις είναι σεβαστές όσο ηλίθιες και να είναι..
    Σκέφτεται περίεργα, μάλλον η καλλιτεχνία του την έχει βαρέσει στο κεφάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντρέπεται κανείς να ανήκει στο ίδιο είδος με αυτό το παθολογικά αποκρουστικό ανθρωπάκι. Αν αναλύσει κανείς λίγο αυτά που ξερνάει το στόμα του θα δει πρώτα ότι το ανθρωπάκι αυτό ηδονίζεται με την αναπόληση μιας πράξης που δεν έχει ο ίδιος την δυνατότητα να πράξει. Τα επιχειρήματά του επίσης αντιφάσκουν στην δική του τη λογική θυμίζοντας ένα είδος σχιζοφρένιας. Το σκουλήκι αυτό είναι ανίκανο σε περισσότερες από μία έννοιες... Δεν είναι θέμα ελεύθερης έκφρασης. Είναι ψυχικά άρρωστος. Και έχει αποθημέναααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να σου πω ... Πριν από δύο εβδομάδες ένα κοριτσάκι της Λατινικής Αμερικής 24 χρόνων, που ζει στην Ισπανία με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους. Την βιάσει ο γείτονας της. Η σύζυγος φεύγει γιατί λέει ότι είναι βρώμικη. Η κοπέλα πηγαίνει σε μια οργάνωση των γυναικών για βοήθεια. Πηγαίνει σε δίκη με μια όχι πολύ κοντή φούστα και ένα μπερές στο κεφάλι της. Όταν ο δικαστί βλέπει το κορίτσι, της λέει: ένοχο γιατί προκάλεσε στον γείτονα με τα ρούχα της. Τρεις μήνες στη φυλακή και 100.000 ευρώ πρόστιμο. Ο γείτονας ελεύθερος και πλούσιος. Ο σύζυγός της εξαφανισμένος. Τα τέσσερα παιδιά στο ορφανοτροφείο.

    Τι σκέφτεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    βρε καλώς το παλικάρι!!!!
    πως πέρασες; πως πάει το διάβασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η άποψη αυτή είναι ποινικά κολάσιμη. Παρακινεί σε κακούργημα. Αυτό καλύπτεται από την νομοθεσία. Εδώ δεν ισχύει κάποια ελευθερία λόγου, αλλά το αντίθετο. Κατάχρηση του δικαιώματος της ελευθερίας λόγου.

    Η κοινωνία δεν χρειάζεται τέτοια καθάρματα (γιατί για κάθαρμα πρόκειται). Ο κύριος αυτός μάλιστα έχει διοριστεί από την κυρία Διαμαντοπούλου στο διοικητικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Να υποθέσω ότι έχει βιάσει και μερικές φοιτήτριες γιατί είχα έξω λίγο βυζάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    κτήνος είναι!
    και θέλει να λέει ότι κάνει και τέχνη!
    πως δεν τον μάζεψε ο μπόγιας ακόμη...

    εκπληκτικό το μπλογκ ελλήνων ανάβασις!
    το έβαλα ήδη λινκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΟΥΛΗ

    νόμιζα ότι μόνο εμένα μου φάνηκε ότι σπαρταρούσε το ψάρι, αλλά τελικά αυτό ήταν. και το λέει τέχνη...

    άμα είναι έτσι οι καλλιτέχνες, θα επρεπε να αυτοκτονήσει ο χατζηκυριάκος - γκίκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Takis Alevantis

    εδώ κάναμε υπουργό παιδείας αυτήν που είπε να κάνουμε επίσημη γλώσσα του κράτους τα αγγλικά!
    αλλά με εκπλήσει που δεν τον μάντρωσαν ακόμα αυτόν τον ψυχανώμαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. athina μπασιούκα

    η κόρη του δεν κινδυνεύει, είναι βουλευτής και την προσέχουν. τα δικά μας κορίτσια και μεις κινδυνεύουμε από κάτι τέτοιους καλλιτέχνες του κώλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Takis Alevantis

    δε θα έπρεπε να κυκλοφορούν ελεύθεροι άνθρωποι με τέτοιες απόψεις. ο τσόκλης χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλενα και Πολύχρωμα Όνειρα

    τιποτα δε θα έλεγε, θα χαιρόταν που ηκόρη του προκαλέί τόσο έντονα ερωτικά σκιρτήματα!!!

    θέλει σκότωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Hfaistiwnas

    όχι φίλε μου δεν είναι σεβαστές όλες οι γνώμες. αν έβγαινε ένας και έλεγε σκότωμα στους ομοφυλόφιλους, και είχε και το όνομα του τσόκλη, θα θεωρούσες σεβαστή την άποψή του;;;;;;;;
    έχεις δικαίωμα να λες ότι θες, αρκεί να μη θίγεις κανένα! και εμένα ως γυναίκα, με έθιξε η δήλωσή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thinks

    ακριβώς τα ίδια είπε και μια συνάδελφος ψυχίατρος στο νοσοκομείο. χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Verónica Marsá

    είπε κανείς ότι όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται σοβαρά;
    το τι βλακείες λενε και κάνουν είναι αδιανόητο.όχι όμως όταν κρίνεσαι ικανός να δικάζεις. ο δικαστής στην προκειμένη περίπτωση, ήταν σαν τον τσόκλη!!!

    άρε φιλενάδα, έχετε και εσεις εκεί κάτι φυντάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Vassilis

    πές τα ρε βασίλη γιατί άμα τα πω εγώ θα πουν ότι τα λεω γιατί είμαι γυναίκα...

    και τι ξεφτίλα να έχομε τέτοιους καθηγητές στα πανεπιστήμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχεις δίκιο, μπορούμε να την κρίνουμε, τι άλλο όμως; Πρόκειται να του αλλάξουμε μυαλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σόρυ, θα βρίσω. Ο άνθρωπος είναι μαλάκας. Κι αυτοί που έπαιξαν τα λόγια του στην κρατική τηλεόραση ακόμη πιο μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι παει να πει οτι εισαι γυναικα βρε Ρια; οτι δεν εχεις μια αντικειμενικη αποψη για το θεμα; και ποιος εχει δηλαδη, αυτος που θα επωφεληθει; Ειμαι ανθρωπος του οφθαλμος αντι οφθαλμου.. η καλυτερη τιμωρια γι αυτους ειναι να τους κανεις ακριβως το ιδιο (κι αυτο θα επρεπε να τους κανουν, οχι φυλακες και τσαμπα ταισμα καθε μερα). Μπορει να τον δει ενας μοναχικος gay καποιο βραδυ και να τον περασει κατα λαθος για κουνιστο.. Δεν υπαρχει καποιος τροπος να παρει διαστασεις το θεμα; Και ειδικα για τους ακριβοπληρωμενους της νετ που παιρνουν δεκαδες χιλιαδες ευρω το μηνα για να δειχνουν καθαρματα. Επανερχομαι αυριο με προσωπικο θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συνεχιζω και συγνωμη γιατι θα γραψω πολλα.. Διαβαζω αυτες τις μερες (με τα 1000 ζορια) μια κοινωνιολογια ενος κυριου γκιντενς. Στα περισσοτερα σημεια της μαλλον για σεξολογια μοιαζει, ετσι λοιπον σε καποιο σημειο λεει (πανω κατω) οτι στα ζωα τα αρσενικα ειναι δυνατοτερα και πιο επιθετικα απο τα θηλυκα, οτι εχουν την ταση να γονιμοποιησουν οσο πιο πολλα θηλυκα μπορουν.. και οτι με βαση αυτα τα δεδομενα μπορουμε να εξηγησουμε συμπεριφορες οπως ο βιασμος.
    Ας μας πει το γιδι ο γκιντες και το τσοκαρο ο τσοκλης... εκεινη την 80χρονη γιατι τη βιασαν οι πακιστανοι και προσπαθησαν και να το ξανακανουν; Ηθελαν να τη.. γονιμοποιησουν η φορουσε κανενα ελκυστικο εσωρουχο και τους προκαλεσε;;
    Σε μια υποθεση παιδικης πορνογραφιας ειχαν χρησιμοποιησει ακομα και βρεφη! Μηπως ερμηνευσαν λαθος τα λογια του (αλλου ανωμαλου) φρουντ οτι τα βρεφη εχουν αναγκη "ερωτικης ικανοποιησης";
    Ολοι αυτοι στις ισλαμικες χωρες απο τι ακριβως προκαλουνται; φανηκε η ακρη του νυχιου μιας κοπελας και διεγερθηκαν τα καημενα; (ασχετο, αλλα τι να πεις για τις αλλες τις ιταλιδες που ακουγαν τον κανταφι και τον πιστεψαν κιολας)
    Ας πουν σε μενα το γιδι και το τσοκαρο, ποσο προκλητικο η γονιμο μπορει να ειναι ενα κοριτσακι το οποιο γυρναει απο το φροντιστηριο, το οποιο καλα καλα δεν εχει αδιαθετησει, το οποιο ειχε την ατυχια να περασει απο ενα σκοτεινο σημειο οπου ενα καθαρμα κρυβοταν για να δει ποια θα περασει πρωτη;
    Βεβαια ο τυπος δεν υπολογισε καλα καθως διπλα υπηρχε δρομος και περασε ενα αυτοκινητο. Αλλα οσο ακουει τετοιες αποψεις, καποια στιγμη μπορει να του γυρισει το μυαλο και να ακουσετε για καμια ψυχοπαθη δολοφονο στις ειδησεις..

    Ξερετε γιατι δεν παει μπροστα αυτος ο κοσμος;
    Γιατι ζηλευουμε τις ανηθικες ελευθεριες των ζωων, αντι να τις εγκαταλειψουμε για να κανουμε καλυτερο τον κοσμο μας, κοιταμε πως θα τις δικαιολογησουμε για να φαινονται "φυσικες" και να εχουμε το ελευθερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Ηφαιστίωνα, ο τύπος είναι ηλίθιος (αν όχι άρρωστος) αλλά οι κάθε απόψεις είναι σεβαστές, όσο ακραίες και αν είναι.

    Διαφωνώ όμως με την άποψή σου ότι πρέπει να του σπάσουμε το κεφάλι. Η πράξη δικάζεται, όχι το φρόνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ Panos Konstantinidis
    οταν το φρονημα που δικαιολογει εγκληματικες πραξεις εκφραζεται δημοσιως, ωθει καποιους που ειναι επιρρεπεις σε τετοια συμπεριφορα στο να πουν "το ειπε και ο ανθρωπος του πνευματος,δε φταιω εγω,αυτη ας προσεχε". Δρα ως ηθικος αυτουργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δηλαδή με βάση αυτα που λεει αν καποιος βιάσει την γυναίκα του,την μάνα του η την κόρη του ο τυπος θα παει μάρτυρας υπεράσπισης του βιαστή...
    Α ρε ψευτοκαλλιτεχνες και προοδευτικοί του κώλου...Από την ασφάλεια του δεν θα μου τύχει πότε έμενα αυτό παπαρολογειτε ακατάπαυστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι καλλιτέχνες της ιδιοσυγκρασίας του οι δήθεν κουλτουριάρηδες σοφιστικέ-επιπέδου-μη-χέσω, είναι οι χειρότεροι.Όχι γι' αυτά που πιστεύουν αλλά γιατί νομίζουν πως με το να τα πιστεύουν και να τα βροντοφωνάζουν, τους ανεβαίνει το επίπεδο.Όλα για τη δόξα λέω εγώ.Ειδάλλως μ' αυτή τη λογική να κάθεται και το βρέφος στο εδώλιο για το αποκαλυπτικό φορμάκι jumbo που ξύπνησε κάβλες στον παιδόφιλο...δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!

    Υ.Γ. Καλό μήνα δεν είπα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η αναλυση του E-lawyer ηταν ψυχρα νομικιστικη. Αν θες να εκφερεις αποψη, δες την εκπομπη ολοκληρη και μετα μιλα συγκεκριμενα! Οχι να λες "ε να δεν ξερουμε αν εννοουσε αυτο αλλα και να το εννοουσε εχουν περασει 10 χρονια και ναι μεν φταει η τηλεοραση αλλα αυτο ειναι θεμα του ραδιοτηλεοπτικου.." Δε μ ενδιαφερει ρε ανθρωπε αν περασαν 10 χρονια, εγω προχτες το ακουσα! Ουτε με ενδιαφερει αν αφορα η οχι το αρθρο ταδε για την προτροπη τελεσης κακουργηματος! Εδω θιγει μια ολοκληρη κατηγορια ανθρωπων και στο τελος θα μας πει οτι ο αντρας δεν την ηθελε τη γυναικα αλλα αυτη τον πιεσε να τη βιασει!
    Τα λογια του δεν επρεπε να σε βρισκουν αντιθετο ως νομικο, επρεπε να σε βρισκουν αντιθετο ως ΑΝΘΡΩΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Hfaistiwnas

    όχι μυαλά δεν αλλάζει, αλλά δεν μπορεί πίσω από την επωνυμία του να λέει ότι χαζομάρα θέλει!!!
    κρίση ναι, σεβασμός όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. www.anemos

    δε θα διαφωνίσω καθόλου μαζί σου!
    μα καθόλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος

    έχει πάρει διαστάσεις το θεμα, αλλά όχι και να τον σκοτώσουν!
    απλά μπορούμε να τον ισοπεδώσουμε με το να πάψουμε να τον θεωρούμε καλλιτέχνη. να εκφραζόμαστε για τα έργα του ως σκουπίδια (που είναι κιόλας) και να τον αγνοούμε ως ζωγράφο!
    θα ψοφήσει μόνος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος

    ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα γιατί χαλιναγωγεί τις ορμές του. όταν δεν μπορεί να το κάνει, επιστρέφει στη ζωώδη κατάσταση.
    τα συμπεράσματα δικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Panos Konstantinidis

    ε, όχι και να σεβαστώ μια τέτοια άποψη!
    θα την κατακεραυνώσω, θα το κάνω παντού γνωστό και θα τον βρίζω όπου βρω...

    η ηθική αυτουργία επίσης καταδικάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος

    το ίδιο είπα και εγώ, οτι και ο ηθικός αυτουργός καταδικάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Takis Alevantis

    δεν είναι αρκετό. γιατί όταν είδαν τη συνέντευξη, δεν έπρεπε απλά να την παρουσιάσουν και θα μπορούσαν να μη διαφημίζουν τόσο αυτό το ανθρωποειδές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Iανος

    όπως ακριβώς τα λες φίλε ιανέ!
    λένε για να λένε χωρίς καποιος να κρίνει και να μη δείξει αυτά που λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μάγισσα Κίρκη

    αχ μαγισσούλα, φταίει αυτός που τα είπε, φταίε και αυτός που τα έδειξε στην ερτ.
    δίκιο έχεις, πολύ μεγάλο δίκιο.

    καλό μήνα φιλενάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος

    έχεις απόλυτο δίκιο!
    συμφωνώ μαζί σου και όποιος έχει μυαλό το ίδιο θα κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Ο/Η ria είπε...
    "Ανώνυμος
    έχει πάρει διαστάσεις το θεμα, αλλά όχι και να τον σκοτώσουν!
    απλά μπορούμε να τον ισοπεδώσουμε με το να πάψουμε να τον θεωρούμε καλλιτέχνη. να εκφραζόμαστε για τα έργα του ως σκουπίδια (που είναι κιόλας) και να τον αγνοούμε ως ζωγράφο!
    θα ψοφήσει μόνος του!"
    Τι να το κανεις ομως να μην τον θεωρεις καλλιτεχνη τωρα που ειναι 80 χρονων; Να πω οτι ηταν νεος και θα ειχε συνεπεια στη σταδιοδρομια του οκ.. Αυτος ας πιστευει οτι θελει αρκει α) να μην προβει σε πραξεις και β) να τα κραταει για τον εαυτο του.
    Αυτοι που παραβαινουν το α την πληρωνουν στις φυλακες (για οσο τους κρατανε μεσα τελος παντων).. Αυτοι που παραβαινουν το β μπροστα σ ολη την Ελλαδα θα βγαινουν λαδι; "Μην κανεις οτι δε θελεις να σου κανουν".Εφ οσον εκφραζεις τετοιες αποψεις για ατομα που εχουν παθει κακο, ισως να αναθεωρησεις οταν το παθεις και ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τελικά έγραψαν και οι εφημερίδες, αλλά οσο περνάν οι μέρες πάλι θα ξεχαστεί ο μαλάκας και τα έργα του θα συνεχίσουν να πουλάν. (προσωπικά αν δεν μου αρέσει ο καλλιτέχνης δεν μπορώ να συμπαθήσω και τα έργα του) αυτοί είμαστε δυστυχώς, τα περνάμε στο ντούκου... Φιλούρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος

    δίκιο έχεις και πάλι. αλλά σημασία έχει και το γεγονός ότι κάποιοι εντελώς ανεγκέφαλοι, επέτρεψαν να προβληθεί η εκπομπη αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Global Greek

    η αλήθεια είναι ότι είναι υπερεκτιμημένος κατά τη γνώμη μου, αλλά σημασία έχει ότι όσο το συζητάμε, δεν αφήνουμε να ξεχαστεί το πράγμα και αυτό είναι κάτι...

    καλό βράδυ.

    επέστρεψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. απο ενα αποσπασμα δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα και θα ειναι και αδικο κιολας
    ξερεις που υπαρχει ολοκληρη η συνεντευξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. γνωστος αγνωστος

    έχει σημασία τι άλλες μαλακίες λέει;
    φαντάζομαι αφορούν τη δουλειά του.

    εμένα και κάθε γυναικα, αυτό το σημείο μας αφορά. τα άλλα δε μας ενδιαφέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Τσόκλης απέδειξε τι είναι. Πάρα μα πάρα πολύ απλά. Και οι "διορθωτικές" και "διευκρινιστικές" του δηλώσεις είναι της πυρκαγιάς. Δεν το σώζει με τίποτα ο γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Αιρετικός - The Heretic

    μωρέ ένα σκατόξυλο θέλει για να στρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες