ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

23 Απρ 2010

ΕΛΛΑΔΑ Ή ΓΕΛΑ-ΔΑ;;;

Χμμμμ.

Είμαστε ένα κράτος ρεζίλι…
Δε μιλώ για το γεγονός ότι προσφεύγουμε στο διεθνές νομισματικό ταμείο, ενώ θα μπορούσαμε να λύσουμε το πρόβλημα της χώρας χωρίς να θιγεί κανένας πολίτης. Θα μπορούσαμε να φορολογήσουμε την εκκλησία ως φυσικό πρόσωπο, θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε το χρυσό που κρύβει σε μοναστήρια και το άγιο όρος. Δεν είναι τυχαίο ότι δε χρησιμοποιώ κεφαλαία γράμματα για το άγιο όρος.

Αλλά ανέκαθεν, η εκκλησία αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα του ελληνισμού. Οι κωλοπαπάδες έφταιγαν που έπεσε η Κωνσταντινούπολη. Οι κωλοπαπάδες φταίνε και σήμερα για το χάλι της οικονομίας. Είναι χρήματα του λαού αυτά που μαζεύουν οι κωλότραγοι και τα στοιβάζουν σε χοντρές ράβδους χρυσού ή ολόχρυσες επισκοπικές ράβδους για να τις κρατάνε, ενώ θα έπρεπε ο ίδιος ο λαός να τους τις χώσει στο απευθυσμένο τους!

Υπάρχουν άλλοι, πολύ πιο αρμόδιοι από εμένα να μιλήσουν για την κατεστραμμένη οικονομία μας. 

Εγώ θα αναπτύξω μιας άλλης μορφής εξευτελισμού του έθνους μας και των εθνοπατέρων μας.

Πήγε το απόλυτο τίποτα στη βουλή. Και τί έκανε;;; ζήτησε να δει τον πρωθυπουργό. Και δε βρέθηκε ένας να τιμήσει την ψήφο των οπαδών του και να της απαγορεύσει την είσοδο. Δε βρέθηκε ένας να της απορρίψει το αίτημα πάραυτα! Μόνο φώναζαν ο ένας τον άλλο να φωτογραφηθούν με την πουτάνα!!!

Και άστο αυτό. Γιατί μπορεί να είναι εκπρόσωποί μας, αλλά δεν έλεγξε και κανείς το δείκτη ευφυΐας τους.

Βγήκε το απόλυτο τίποτα και έκανε διάγγελμα στον ελληνικό λαό. Και η  απόλυτη ξεφτίλα των μμε, το μετέδωσε σε όλα τα κανάλια. Έστω και αν το έκαναν λοιδορώντας το. Από τη στιγμή που μεταδίδεται, είναι μήνυμα. Και πες το σταρ, χαρακτηρίζεται από την έλλειψη σοβαρότητας ως κανάλι. Ο αντέννα, το μέγκα;;;

Είμαι αρκετά μεγάλη για να θυμάμαι την ιταλίδα πορνοστάρ Τσιτσολίνα να λέει ότι θυσιάζει το κορμί της στο Σαντάμ Χουσεΐν για τον πόλεμο του κόλπου.
Ήταν σημαδιακό. Κόλπο είχε και αυτή!

Τώρα, μια άλλη έχουσα κόλπο και χρησιμοποιώντας τον επικερδέστατα, έρχεται να τον δουλέψει για την οικονομία και τους άνεργους.

Μπράβο βρε! Οι άνεργοι που δεν έχουν λεφτά για να πληρώσουν γκόμενα ή πουτάνα, θα γαμήσουν τζάμπα. Είναι όσο και να πεις, ένα βήμα στον κοινωνικό αγώνα της  τΣούλιας.

Μα ειλικρινά, υπάρχει κόμμα που θα έβαζε το απόλυτο τίποτα στο ψηφοδέλτιό του;;;

Μην παίρνετε και όρκο ότι είναι διαφημιστικό κόλπο. Τόση μαλακία στον εγκέφαλο δεν έχει το λαμέ κασκέτο… όλο και κάποιος θα του έβαλε την ιδέα.

Αφού το απόλυτο τίποτα ενδιαφέρεται για την οικονομία της χώρας, πως πηγαίνει αφιλοκερδώς, όπως υπογράφει στα αστυνομικά τμήματα της επαρχίας, και παράλληλα ζητάει τα μαλλιοκέφαλα των ιδιοκτητών κέντρων που εμφανίζεται;;; αυτή δεν είπε ότι οι αρπαχτές είναι πολλών εκατομμυρίων. Που στο διάολο είναι το ΣΔΟΕ;;;

Γιατί δεν τη βάζει μέσα, να δουν χαρά στα σκέλια τους και οι θαμώνες των κρατητηρίων;;; αυτή δε θυσιάζεται για τους μη προνομιούχους, ας κάτσει λοιπόν στους συλληφθέντες αλβανούς, πακιστανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες που συνωστίζονται στα κρατητήρια…

Θα μου πεις, Ρία, εσύ το είδες το διάγγελμα; Ναι το είδα. Και να μην ήθελα δε γινόταν, κάναμε επίσκεψη στους ασθενείς και σε όλα τα κανάλια το έδειχναν. Είχε βέβαια και τα καλά του. Γέλασε μια νεαρή κοπελίτσα που το είδε και είχε να σταματήσει το κλάμα δυο μέρες όταν της είπαν ότι ίσως και να είχε καρκίνο στο οστέινο τμήμα του κεφαλιού της και έπρεπε να χειρουργηθεί για να το στείλουν το κόκαλο για βιοψία.

Το απόλυτο τίποτα, δεν ξέρει ούτε να διαβάζει. Το χαρτί στα μάτια της μπροστά είχε και έκανε και λάθη. Άντε τώρα να προσπαθήσει να πει κουβέντα που δεν περιστρέφεται γύρω από το αιδοίο της, από μνήμης!

Είμαστε όχι για το διεθνές νομισματικό ταμείο, για το διεθνές ψυχιατρικό ιατρείο!


32 σχόλια:

  1. Ε να το δω το τίποτα στη Βουλή και μετά θα γίνω χουντικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου πεις; έπαψα να βλέπω τηλεόραση,από την μια το λαπά με τις μα....ς κάθε μέρα και κάτι άλλο!! από την άλλη το λαμέ κασκέτο πουστάρδα, έλεος πια!!!
    Μια χαρά τα λες!!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρία

    Σήμερα τα 'πες όλα, και μάλιστα ... "τα 'χωσες" αρκετά χοντρά. Συντονιστήκαμε απόλυτα :))

    Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η πληροφορία ΔΕΝ είναι πάντοτε το σημαντικότερο, αλλά τα ερεθίσματα που αυτή μας προκαλεί.

    Όπως πχ το παρακάτω θαυμάσιο video :

    Michel Petrucciani - Brazilian Like

    Καλό σ/κ

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρια μου αυτός κάτω από τη σημαία δεξιά πάνω, εμένα μιλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια ετσι κι αλλιως 300 τιποτα εχουμε στη βουλη.. φαντασματα να ειχαμε εκει μεσα, πιο καλα θα τα πηγαιναν. Οσο για την εκκλησια... Αλλες φορες εκανε καλο, αλλες κακο. Οπως το να καθεται και να κοιταει ενω διαθετει αμυθητη περιουσια. Δε με ενδιαφερει αν εχει χτισει σχολεια, νοσοκομεια, αν εχει παραχωρησει οικοπεδα. Ακομα τα πλουτη της ειναι αμετρητα κι ενω βλεπει τη χωρα να οδηγειται στην καταστροφη σφυριζει αδιαφορα. Το θεμα ομως ειναι γιατι φτασαμε σ αυτη την κατασταση. Φταιει εν μερει και ο λαος.. οταν πας στο κολληταρι σου στην τροχαια να σβησει την κληση, οταν φοροδιαφευγεις, ακομα κι οταν δινεις το εισιτηριο του λεωφορειου σε καποιον αλλο ζημιωνεις το κρατος,ενω δινεις το 20ευρω για να δεις το ντιβιντι με το απολυτο μηδεν. Ομως η ευθυνη του πολιτη δε συγκρινεται με αυτη οσων περασαν τα τελευταια 35 χρονια. Ειναι δυνατον να ζητανε οι ευρωπαιοι και το δντ και δεν ξερω κι εγω ποιος αλλος ολα αυτα τα μετρα, χωρις να κανουν μια δικη για ολα αυτα τα σκανδαλα που εχουν ξεσπασει; Ειναι δυνατον να τους αφηνουν να κυκλοφορουν ελευθεροι κι ωραιοι; Ας δεσμευσουν και τις δικες τους τις περιουσιες μεχρι να ξεπληρωθει και η τελευταια δραχμη που κλεψανε. Να τους βαλουν να προσφερουν εθελοντικη εργασια χωρις να παιρνουν ουτε λεπτο. Ας παει ο κυρ αβραμοπουλος στα νοσοκομεια να δει τη γλυκα του να σκοτωνεσαι στη δουλεια αλλα να ερχεται ενα δντ να σου κοβει το μισθο,τα επιδοματα,να σε απολυει γιατι καποιοι κλεψανε! Παλι με επιασε η λογοδιαρροια, αλλα ειναι τοσα πολλα τα κακα που εχουν κανει.. θα γεμιζαμε βιβλιοθηκες ολοκληρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά εγώ έφυγα νωρίς και δεν βλέπω τίποτα.
    Για το κόμμα καλά κάνεις και δεν βάζεις στοίχημα γιατί την βλέπω στα κανάλια να φωνάζει άσπρα-κόκκινα κίτρινα, ενίοτε και πορτοκαλί-μπλε και πράσινους κόκους και τότε ποιος μας γλυτώνει από το εγκεφαλικό.
    Να την δω σε εσταντανέ με την συντρόφισσα παπαρήγα αξύριστο πόδι και τσόκαρο και τι στον κόσμο.
    Επειδή όμως όσο το λέμε τόσο και του δίνουμε αξία έβαλα τις αποδόσεις στα νέα ελληνικά. Να μην σε πεθάνουμε και στην δουλειά!
    καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hfaistiwnas είχε δίκιο ... στην Ισπανία εμφανίζονται τώρα πολύ άκροδεξιές πολιτικές ομάδες. Αριστεροί καθυστερημένοι ... Σχιζοφρενοί δεξιοί ... Σε ποιούς θα ψήφισουμε;

    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο για όλλους. Αναπαύεται ο εγκέφαλος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hfaistiwnas

    μη σου πω ότι θα γίνω κομμουνίστρια μετά...

    τέτοια ξεφτίλα, λές να τη ζήσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΥΛΗ

    μα και εγώ τυχαία το είδα, την ώρα που καναμε επίσκεψη στην κλινική.
    τουλάχιστον υπάρχουν και άνθρωποι που το βλέπουν όπως εγώ!

    καλο σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. negentropist

    τι να κάνω βρε σταύρο, έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτά που γίνονται και μου γυρνάει το μάτι με την ανοχή της κοινωνίας μας.

    δεν είναι το τι βλέπουμε, αλλά τι κρύβεται πίσω από αυτό.

    έτσι και με τους ανθρώπους. πρέπει να βλεπουμε πίσω από τη μορφή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΟΥΛΗ

    ναι φούλη μου, σε σένα μιλάει και πρέπει να λέει και το όνομά σου!
    ωραίο δεν είναι; ο άατον το είχε ανάρτηση πως να το βάλουμε και να σας καλωσορίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μετα απο αυτο ειναι να το χτισουμε τα μ.....α μας να μην μας τα παρουν κι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος

    με κλήρο να διαλέγαμε 300, καλυτερα θα ήταν. τι να κάνεις 300 μορφωμένα ρεμάλια όταν καλύτερα θα δούλευαν για την πατρίδα 300 αγράμματοι πατριώτες!

    από το δρόμο να τους μαζεύαμε, πιο νοικοκυρεμένο κράτος θα είχαμε...

    όσο για δίκη, από το 1981 και μετά θα έπρεπε να καθίσουν ολοι στο σκαμνί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    ευχαριστώ θεόδωρε. το είδα και το σχολιασα. μου άρεσε και το σχόλιο που έβαλες!

    όσο για την τσούλια, μόνο ένα μου έρχεται στο μυαλο και δεν είναι της παπαρήγα... αν είναι αλήθεια, θέλει πολύ ξύλο ο αρχηγός τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. VERÓNICA MARSÁ

    εγώ δουλεύω και αυτό το σαββατοκύριακο βερονικούλα... οπότε ο εγκέφαλος θα καεί.

    και εδώ υπάρχουν ακροδεξιά κόμματα, αλλά η αριστερά εχει δώσει ρέστα. κατεβάζει γύρω στα δέκα κομματα. τόση ρεζίλα στην ψωροκώσταινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. stella

    αυτή πάντως έβγαλε χοντρό χρήμα φιλενάς, εμείς κινδυνεύουμε να το χάσουμε και αυτό με τα μέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρεζίλι ξέρω...
    ψωροκώσταινα δεν ξέρω...

    Εγώ χάθηκα τον εγκέφαλο μου...

    Φιλάκια, φίλη μου. Όλα καλά; Έλα Ισπανία οπότε έχεις δύο μέρες, σε περιμένω να ξεκουραστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν λεει το όνομα μου αυτο λεει
    (null).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρια μου τι 300 τιποτα στη Βουλη τι 301! Αυτο θα πει πτωχευση, καταντια! ! Πατωσαμε κυριοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εν τάξει Ρία μικρό το κακό, το τίποτα πήγε να δει τα υπόλοιπα 300 τίποτα (όμοιος ομοίω αεί πελάζει). Καλύτερα έτσι μήπως και τα 300 τίποτα γ....ουνε και ξελαμπικάρουνε γιατί το πρόβλημα είναι ότι τους έχει φάει η μ...κία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. VERÓNICA MARSÁ

    αχ φιλενάδα, μια χαρά μου ακούγεται το ταξιδάκι στην ισπανία, αλλά ο γιος μου δίνει εξετάσεις και μετά αρχίζει εντατικά φροντιστήρια για τις εξετάσεις του πανεπιστημίου. οπότε, το βλέπω για οκτώβριο μεριά...

    ψωροκώσταινα είναι χαρακτηρισμός για την ελλάδα επειδή είναι φτωχή χωρα.


    ευχαριστώ βερονικούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΟΥΛΗ

    αν έγραψες το όνομά σου στο καινούργιο κουτάκι που ανοίγει, θα το έγραψε, αν το έκλεισες, τότε σε λίγες μέρες θα το βγάλω και θα τοξαναβάλω για να το γράψεις οπότε μην ανησυχείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. xeimwniatikhliakada

    δίκιο έχεις φιλενάδα, μια πουτάνα έλειπε από εκεί, ας τη βάλει ένας ηλίθιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Panos Konstantinidis

    άρε πάνο, έχεις ένα πόιντ, δεν μπορώ να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    καλή εβδομάδα φοιτητάκο, πως πάει η εξεταστική;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΕΣΤΑ...
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ

    http://www.youtube.com/watch?v=cfPoPz5O1-w

    ΧΕ ΧΕ ΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. spyros1000

    το ξέρω ότι συμφωνείς σπύρο!
    είμαστε για τα πανηγύρια τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. spyros1000 παρτ του

    πάω να το δω και θα σου γράψω τη γνώμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..

    ΕΔΩ ΔΕΣ..


    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_173.html

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΑ 2-3 ΑΣΧΕΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ..

    WHY???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για δείτε εδώ τι λέει ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser για τους οικονομικούς τρομοκράτες με τους οποίους συνεργάστηκαν ΚΑΙ ο Τάπερμαν ΚΑΙ ο Μπουχέσας ΚΑΙ ο ΓΑΠ:

    Πρώτο βίντεο:

    http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk

    Δεύτερο βίντεο (πιο φρέσκο ακόμα):

    http://www.youtube.com/watch?v=IbNtZYkAEHE

    Και σκεφτείτε πόση προπαγάνδα μας έχουν ρίξει τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες