ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

2 Φεβ 2010

ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ...

Μας γλωσσοφάγανε.

Όχι μόνο εμένα, αλλά και άλλες όμορφες, πλούσιες, πετυχημένες (λέμε και καμιά χαζομάρα να περάσει η ώρα!).

Η Αντζελίνα Τζολί χώρισε από τον Μπράντ Πιτ.
Η Ελένη Μενεγάκη από τον Λάτσιο (παρεπιπτόντως, έμεινε ελεύθερος ο παίδαρος, χμμμμμμ…)
Και εγώ με τον Ιάσιο!

Μας μάτιασαν. Και καλά, η Αντζελίνα είναι μακριά. Εμένα με έχουν γραμμένη, αυτή η έρμη η Ελένη τραβάει των παθών της τον τάραχο!

Προσωπικά, θεωρούσα ότι ήταν επαγγελματικό κόλπο για την τηλεθέαση. Πως κάνουμε στον ετοιμοθάνατο ένα ηλεκτροσόκ μπας και πάρει μπρος η γερασμένη καρδιά;;; ένα τέτοιο πράγμα. Μάλλον πέτυχε η συνταγή, δεδομένου ότι χθες η τηλεθέαση της Ελένης, χτύπησε κοντά 50%.

Είδα σήμερα όμως, στα μεσημεριανάδικα (πως λέμε μανάβικα;), πως η διάθεσή της δεν ήταν και η καλύτερη. Και επειδή δεν την έχω και τόσο μεγάλη ηθοποιό, πιστεύω ότι μάλλον είναι αλήθεια, πλέον.

Με έχει ενοχλήσει όμως, η όλη κατάσταση. Χώρισε μια οικογένεια. Παιδιά θα βλέπουν τους γονείς τους με ωράρια και δικαστικές αποφάσεις. Μια ζωή γίνεται χαλάσματα. Κανείς δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Κάνει σχέδια για γεράματα χέρι χέρι με τον σύντροφό του. Και ξαφνικά όλα χαλάνε.

Δεν είναι δυνατό να το περνάς τόσο ανώδυνα. Ούτε να καννιβαλίζουν τα οικογενειακά σου όλοι όσοι δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Και φυσικά να σκαλίζουν ότι μεμπτό ή άμεμπτο έχεις κάνει.

Άκουγα σήμερα εκπομπή στο ραδιόφωνο που σχολιάζει τα πάντα και έστελναν μηνύματα οι ακροατές που καυτηρίαζαν τη σεξουαλική ελευθερία της Ελένης. Και εδώ θα διαφωνήσω με όλους.

Από τη στιγμή που μια γυναίκα γίνεται μάνα, ακόμα και αν είναι η μεγαλύτερη πουτάνα όλων των εποχών, επειδή και μόνο έχει παιδί ή παιδιά, πρέπει να τη σεβαστούμε. Δεν είναι δυνατό να πληγώνουμε επιπλέον τα παιδιά με σχόλια για το ποιόν της μάνας τους ή του πατέρα τους.

Λίγο σεβασμό στα παιδάκια που είναι σε ηλικία να ακούν ραδιόφωνο ή να βλέπουν τηλεόραση. Τι στο καλό κάνουν τα κανάλια που δεν αφήνουν υπονοούμενα πλέον, αλλά, κατονομάζουν και τρίτα πρόσωπα εκατέρωθεν; Έλεος. Δηλαδή δεν τους φτάνει που τα παιδιά δε θα ζουν με τους γονείς τους μαζί, να ακούν και τέτοια για τους γεννήτορές τους;;;

Και αν όταν γίνουν έφηβοι ψάξουν για το τί έγραφαν και έδειχναν τα μίντια για τους γονείς τους; Πρέπει σώνει και καλά να πληγωθούν ξανά;

Χώρια που ακόμα και ζώο να είσαι, όταν είσαι άρρωστο, κρύβεσαι στο λαγούμι σου και γλύφεις τις πληγές σου!

Οι άμεσοι εμπλεκόμενοι πέραν του δελτίου τύπου δεν έκαναν κανένα άλλο σχόλιο. Τίμια, χωρίς να διαρρέει η προσωπική τους τραγωδία σαν κουτσομπολιό, ενημέρωσαν τον κόσμο.

Θα μου πείτε το ίδιο έκανα και εγώ στο μπλογκ. Δεν είμαστε και ακριβώς το ίδιο! Εγώ έχω το μπλογκ για να γράφω τις σκέψεις μου κάτι σαν ψυχοθεραπεία, σαν ηλεκτρονικό ημερολόγιο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ας πάψουμε λοιπόν, να ασχολούμαστε και να δημιουργούμε προβλήματα που ίσως δε φανούν τώρα αλλά πολύ αργότερα, ας μην κάνουμε σωρό τις πέτρες πάνω από το μνήμα μιας αγάπης…

28 σχόλια:

  1. Ρία μου δίκιο έχεις σε όσα λες.. αλλά.. για να λένε και τόσα πάει να πει ότι έχει και αυτή χεσμένη τη φωλιά της, και αν τώρα στενοχωριέται, θα έπρεπε να το σκεφτεί νωρίτερα..
    Δυστυχώς έτσι είναι τα φώτα της δημοσιότητας, από τη μία σε ανεβάζουν από τη μια σε ρίχνουν στα τάρταρα.. αδυφάγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάποιο λόγο δεν πιστεύω τίποτα απ όσα ακούγονται! Ειδικά ότι ο Λάτσιος είναι παίδαρος (πάω να κάνω εμετό!) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι τραβαμε εμεις οι ζωντοχηρες!


    τελεια η φωτο με την παρατηρηση1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas

    φίλε μου, την ελένη την έχω χεσμένη. όπως στρώνεις, έτσι και κοιμάσαι.

    αλλά τα παιδιά δε φταίνε τίποτα. από τα πρωινάδικα μέχρι τις ειδήσεις των οκτώ, μόνο για αυτή μιλάνε. τα μικρά αν ανοίξουν τηλεόραση θα ακούσουν για τη μαμά τους και τον μπαμπά τους. αυτό δεν είναι σωστό.

    τα παιδιά θα έπρεπε να τα σεβαστούν περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγισσα Κϊρκη

    εδώ βγήκε στη φόρα γάμος που είχε κάνει η ελένη και δεν τον ήξερε κανείς!
    μόνο τι χρώμα βρακί προτιμάει δε μας λένε!

    καλός είναι ο λάτσιος. ψηλός, γεροδεμένος, μορφωμένος, πετυχημένος, πλούσιος, όμορφος δεν είναι αλλά τα άλλα του δίνουν το κάτι τις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. spy force

    που χάθηκες καλέ εσύ;;;

    μα είδες τι τραβάμε;

    τη φωτογραφία τη βρήκα στο ίντερνετ, γέλαγα σα χαζή πόση ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις δίκιο για τα παιδιά Ρία.
    Τώρα ψάχνουν να βρουν απελπισμένα τι κομμάτι έμεινε γερό στην ζωή τους για να πιαστούν και με όλα αυτά δεν τους αφήνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε, ίσως στεναχωρήθηκε που χώρισε αλλά κάτι καλό βγάζει από αυτό... 50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε νομίζω να είναι θύμα σχολίων,αυτή τα προκάλεσε,κάθε φόρα που έβαζε όλο τον κόσμο στα οικογενειακά της...
    Και καλά είναι, δεν θέλω άλλο να μάθω....μα όλες οι εκπομπές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε διαβάζω πάντα, άλλοτε συμφωνώ, άλλοτε διαφωνώ και σπάνια σχολιάζω.
    Αυτή τη φορά σερί, θα σου πω την άποψή μου.
    Πρώτα - πρώτα εμείς ως γονείς προστατεύουμε και διαφυλάσσουμε την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών μας (ειδικά όταν αυτά είναι ανήλικα) και κατ΄ επέκταση και όλων των παιδιών.
    Οι συγκεκριμένοι γονείς, με θεό το φραγκοδίφραγκο, φράγκο δεν δίνουν για τέτοιες ηθικές αναστολές και προβληματισμούς. Ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν με τη συμπεριφορά τους. Όταν η κάθε τους οικογενειακή και προσωπική στιγμή γίνεται ευκαιρία για αποκλειστικότητες και κέρδος, χωρίς ίχνος σεμνότητας, και με κραυγαλέα δείγματα έπαρσης και πώρωσης, τότε δεν πρέπει να τους ενοχλεί (ααααν τους ενοχλεί, λέμε) η στάση εκπομπών καναλιών, κατίνων, γλωσσοφάγων, αστρολόγων και λοιπών άλλων κατηγοριών, εμού συμπεριλαμβανομένης...
    Τώρα, αν εσύ το βρίσκεις μεμπτό, γιατί οι αρχές σου δεν το επιτρέπουν να πληγώνουμε με τα λεγόμενά μας, παιδιά, αυτό αφορά εσένα όχι αυτούς, πίστεψέ με.
    Εάν, ως ευαίσθητοι γονείς, νοιαζόντουσαν για όλα αυτά θα έπρατταν διαφορετικά.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Κανίβαλοι?"
    Είδα φως και μπήκα.

    Να προσθέσω μόνο, ότι το θεματολόγιο "Κανίβαλοι" ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση & ανάμιξη έχει με τον πασίγνωστο & διεθνούς φήμης blogger "kanivallos". :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ριάκι, να σου πω, άμα θέλουν να μην τους σχολιάζουν, να προσέχουν. Ξέρεις πόσοι διάσημοι εχουν προσωπική ζωή; ΌΛΟΙ! Ξέρουμε για όλους κάτι; Όχι. Ε λοιπόν, ας προσέξουν οι ίδιοι τα παιδιά τους. Στο κάτω-κάτω μην ζητάμε από τα σκυλιά να μην την πέσουν στα κόκκαλα, έτσι; Αφορμή ψάχνουν τα μίντια. Άσε που αυτοί περνάνε το όποιο πρόβλημα πολύ πιο εύκολα από άλλους. Δε λέω ότι μπορεί να στενοχωριούνται, να πονάνε κλπ αλλά για σκέψου πόσες ευκαιρίες έχουν να ξεσκάσουν αντίθετα με ένα κοινό άνθρωπο που όχι μόνο χωρίζει, αλλά παίρνει 3 κι 60, μένει σε ένα δυάρι, του χάλασε το αυτοκίνητο και του ζαλίσει τα ούμπαλα η μάνα του για τις επιλογές του; Πες με κακιά και γρουσούζα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τους λυπηθώ. Τα παιδιά τους λυπάμαι που δε φταίνε σε τίποτα. Τέλος πάντων, γάμα τα γενικότερα. Φιλάρες κούκλα, ελπίζω να είσαι καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    μα και να υπήρχε κάτι, σαρώθηκε από τοσα που γράφονται καθημερινά και λέγονται με καθε ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Polykarpos

    δεν έχεις άδικο αλλά τα επιπλεον χρήματα που θα βγαλει θα κάνουν τα παιδιά της πιο ευτυχισμένα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hfaistiwnas

    σε πάρα πάρα πάρα πολλά έχω δίκιο αλλά που να το βρω;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΟΥΛΗ

    ε μα αυτό δε λέω; πρωινάδικα, μεσημεριανά, απογευματινά ακόμα και οι ειδήσεις μαζί της ασχολούνται, με τον άνγωστο επιχειρηματία από την άνδρο με τον πρώην σύζυγο και πάει λέγοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Z.

    έχεις δίκιο ζαμπία, αλλά αν σε 7 χρόνια ο μεγάλος γιος της ψάξει στο ίντερνετ για τη μαμά του, τι θα διαβάσει;;; δεν είναι άδικο να μειώνουν τρίτοι τη μάνα του; μπορεί να είναι η χειρότερη ώς άνθρωπος αλλά ως μάνα το παιδί την έχει ψηλά, γιατί όλοι αυτοί να βγάζουν τα άπλυτά της στη φόρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kanivallos

    μέγα σφάλμα που δεν το διευκρίνησα εγώ!!!

    εννοώ τα ξαδερφάκια σου τους δημοσιογράφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kwlogria

    έτσι είναι όπως τα λες!
    και εγώ για τα παιδιά λυπάμαι και για τα παιδιά είναι η ανάρτηση.

    όσο για το τι λεει το σόι μετά από χωρισμούς, μην το συζητάς, το βιώνω από την καλή και από την ανάποδη!

    δεν είμαι και στα καλύτερά μου αλλά το παλεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν, όταν δημοσιοποιεί μία ζωή, οι συνέπειες είναι ακριβές, διότι πονάνε τα παιδιά. Οι δημοσιογράφοι είναι πραγματικά κανίβαλοι και γύπες!

    Φιλιά πάαααρα πολλά, φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρία είσαι σωστή
    Ζούμε στην εποχή των κανίβαλων
    Εδώ μας μιλάνε για κοινωνική συναίνεση και άλλες βλακείες

    Να περνάς καλά και έχεις την απεριόριστη αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εχεις απόλυτο δικιο σ'οσα αναφερεις.
    Οσο για την φωτογραφια που ανεβασες ειναι απλως Τ Ε Λ Ε Ι Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. VERONICA MARSA

    έχουν γραφτεί τα χειρότερα για το ζευγάρι αυτό, τα παιδιά και τώρα και στο μέλλον θα πληγωθούν πολύ!

    οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παιδί της πλατείας

    ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
    το ξέρω ότι έχω δίκιο, αλλά και που τα έγραψα, μήπως άλλαξε και κάτι; προστατεύουν τον 40χρονο επιχειρηματία από την άνδρο αλλά τα παιδιά τα κατασπαράσουν γιατί νομίζουν ότι είναι μικρά!
    η απόλυτη ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Maraki...divinamente mortal

    ευχαριστώ μαρία!
    τουλάχιστον ας κανουμε εμείς ότι μπορούμε και ας αφήσουμε τους άλλους να πράξουν κατά συνείδηση, γιαυτούς μάλλον είναι κατά τσέπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντα τα παιδιά την πληρώνουνε σε τέτοιες περιπτώσεις Ρία. Και αν είσαι διάσημος νομίζω ότι έχεις και λίγο ψηλά τον αμανέ και δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά για να μη χωρίσεις. Αδικία για τα παιδιά, αλλά δυστυχώς ζούμε σε έναν άδικο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Panos Konstantinidis

    όταν είσαι μέσα στο πρόβλημα, δε βλέπεις καθαρά, εμείς όμως που είμαστε απ' έξω, θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί σε τέτοια λεπτά ζητήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες