ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

7 Μαρ 2009

ΤΙ ΣΑΣ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ???

Με κάλεσε η φίλη Στέλλα, να αναφέρω πέντε πράγματα που με κάνουν έξω φρενών.

Θα μπορούσα να γράψω είκοσι, πενήντα, εκατό.
Πρέπει όμως να σεβαστώ τους όρους του παιχνιδιού και να κάνω μια ιεράρχιση.

Χμμμμ.
- Με εκνευρίζει αφάνταστα η κάθε κωλόγρια που πιάνει τιμόνι στα 65 της που χήρεψε και δε θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητο του παππού από το 1980 και κάθε κυριακή παίρνει τις φίλες της και βγαίνει βόλτα να σπάσει τα νεύρα των εργαζόμενων που δε χαμπαριάζουν από γιορτές και αργίες! Αγκαλιάζουν το τιμόνι, βάζουν ένα σεμεδάκι στην πίζω εταζέρα που καθρεφτίζεται στο τζάμι, κάθονται σε δυο μαξιλαράκια για να βλέπουν από το παρμπρίζ και επειδή δεν ξέρουν να φέρουν το κάθισμα μπροστά, διπλώνουν και το παλτό τους γύρω από την τσάντα τους και το βάζουν στην πλάτη για να τις σμπρώχνει μπροστά. Είναι η μέγιστη ξεφτίλα της τροχαίας. Αντί να τις μαζέψουν και να τις κλείσουν σε κανένα μοναστήρι, τις αφήνουν να τρέχουν στην εθνική (πάνε για παϊδάκια στον Ωρωπό) με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 35 χιλιομέτρων την ώρα!

-Μου γυρνάει το μάτι
με όλες και όλους που φάγανε χυλόπιτα και δε λενε να ξεκολλήσουν το μυαλό τους από τον φευγάτο. Και αν έχουν περάσει 3-4 ημέρες λες, πάει στο καλό, είναι πρόσφατο, είναι ακόμα νωπές οι μνήμες στο μυαλό τους, είναι ακόμα αρκετά οδυνηρό. Όταν όμως έχουν περάσει πάνω από 3-4 μήνες, καταντά ηλίθιο. Δεν ξεκολλάς μωρή γιατί δε θες να ξεκολλήσεις. Γιατί είναι πιο εύκολο να κάθεσαι να κλαίγεσαι για ότι έχασες που ίσως και να μην ήταν το τέλειο αλλά με το πέρασμα του χρόνου το εξιδανικεύεις, παρά να ψάξεις να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε σέβεται και θα τον σέβεσαι. θα τον αγαπάς και θα σε αγαπάει. Προτιμάει να κλαίγεται παρά να αφήσει την καρδιά και τα μάτια της ανοιχτά να δει τι άλλο κυκλοφορεί στο δρόμο!

-Μου ανάβουν τα λαμπάκια με όλες τις καρακαηδόνες που πας στο σούπερ μάρκετ μισή ώρα πριν κλείσει και σε κοιτάνε λες και τους έβγαλες το μάτι. Αν η κούρασή μου από τις δυο δουλειές δε με έκανε τόσο ανεκτική, σίγουρα θα τις έκανα να με βλέπουνε και να τρέχουν. Βρε τσόλι, αν είχα χρόνο να φτιάξω τα νύχια μου, τέτοια ώρα θα ερχόμουν? Να περνάω τους διαδρόμους σχεδόν τρέχοντας? Θα ερχόμουν πρωί πρωί με το πάσο μου να χαζέψω τα ράφια και σε δυο ώρες θα πέρναγα από το ταμείο με ένα κουτί ντοματάκια. Αν εσύ θες να φύγεις νωρίτερα, κάντο. Εγώ όμως θέλω να ψωνίσω και αφού το μαγαζί που δουλεύεις δέχεται πελάτες μέχρι τις εννέα παρά πέντε, μέχρι τις εννέα παραπέντε θα έρχομαι και ας ξινίζεις τα μούτρα σου. Δε με νοιάζει αν ξινίσεις και το @!#@!ί σου. Σκασίλα μου! Εγώ θα έρχομαι και σας υπόσχομαι, αν ξαναδώ τέτοια φάτσα, όση κούραση και αν έχω θα γεμίσω πέντε καρότσια για να καθυστερήσω στο ταμείο και θα κάνω και τρεις ώρες να τα βάλω σε σακούλες. Που μωρή, μια υπάλληλος σούπερ μάρκετ είσαι, αν δεν ερχόμασταν εμείς να ψωνίσουμε, άνεργη θα ήσουν! Αυτό το σκέφτηκες?

-Μου λασκάρει η βίδα με τους ασθενείς και την αχαριστία τους. Τους χειρουργεί ο γιατρός για το ανίατο νύχι που μπαίνει στο δέρμα τους. Σε δυο μέρες είναι περδίκια. Σε μια βδομάδα κολλάνε ίωση και αρχίζουν να βήχουν. Παίρνουν τηλέφωνο το γιατρό, εντεκα και μισή το βράδυ, όχι τον παθολόγο, το χειρουργό που δέκα μέρες πριν τους έβγαλε το νύχι, και τον ρωτάνε γιατί βήχουν! Ναι μου έχει συμβεί. Ο Ιάσιος παρά είναι ανεκτικός. Εγώ θα τη δούλευα κανονικά. Θα της έλεγα ότι χρειάζεται αξονική θώρακος και μαγνητική εγκεφάλου μήπως έκανε μετάσταση το νύχι στον πνεύμονα. Για κερασάκι θα σας παραθέσω πραγματικό διάλογο προ δύο ετών. Ώρα δύο και τέταρτο τη νύχτα. Ο Ιάσιος μόλις έχει επιστρέψει και κοιμάται στην πολυθρόνα που κάθησε μέχρι να στρώσω τραπέζι γιατί είχε χειρουργείο όλη μέρα, είναι νηστικός και κατάκοπος . Χτυπάει το τηλέφωνο και τον ξυπνώ γιατί ήταν από το σπίτι του ασθενούς που πήγαινε καθημερινά μετά το πανεπιστήμιο και έκανε αλλαγές. "...... ο μπαμπάς έχει να ενεργηθεί τρεις μέρες", λεει η κόρη του ασθενή. "Τώρα το θυμήθηκες ρε Σωτηρία? το απόγευμα δεν ήμουν εκεί? Γιατί δε μου το είπες? Θα το συζητήσουμε αύριο το απόγευμα που θα έρθω". Και κλείνει το τηλέφωνο. Ωρα έξι το πρωί που φεύγω για τη δουλειά. Ο Ιάσιος κοιμάται και το τηλέφωνό του χτυπά. Είναι πάλι από τον ίδιο ασθενή. Τον ξυπνώ," ...... ο μπαμπάς κάνει πριτσ. Λες να ενεργηθεί?" Ο Ιάσιος. "Ε άμα χέσει έχεσε." Και κλείνει το τηλέφωνο. Σεβασμός μηδέν. Νομίζουν ότι ο γιατρός είναι το σκυλάκι τους. Τα χρόνια που γιατρός σήμαινε κάτι πέρασαν ανεπιστρεπτί.

-Απασφαλίζω με όλους όσους κλαίγονται ότι δεν είμαστε κράτος, δεν έχουμε νόμους, δεν αντέχουν τη φορολογία, τις δημόσιες υπηρεσίες, τους γιατρούς που πέρνουν φακελάκια. Και είναι οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι που την κοπανούν με την πρώτη ευκαιρία, τρέχουν με 100 έξω από σχολεία, φοροδιαφεύγουν συστηματικά, δίνουν φακελλάκια που δεν τους τα ζητάνε στα δημόσια νοσοκομεία, και βρίζουν με την πρώτη ευκαιρία το κράτος και τους κυβερνώντες. Το κράτος είμαστε όλοι οι εμείς. Διόρθωσε τον εαυτό σου ρε κακομοίρη και θα δεις ότι και τα παιδιά σου θα είναι πιο σωστά, και η κοινωνία θα βελτιώνεται καθημερινά. Τήρησε εσύ πρώτος τους νόμους, μην πετάς τα σκουπίδια σου από τον τέταρτο όροφο στον κάδο (που ποτέ δεν πέφτουν στον κάδο ρε καράγυφτε), μην παρκάρεις μπροστά από την εξοδο του πάρκινγκ του απέναντι, δώσε προτεραιότητα στον πεζό και τον ανάπηρο και μετά μίλα! Κάνε ειλικρινή δήλωση στην εφορία, μην καταπατάς τα καμένα δάση και μετά να παραπονεθείς. Αλλά όσο εσύ διατηρείς αυτά τα άρρωστα συστήματα, μη μας πρήζεις. Στο κάτω κάτω, άμα δε σου αρέσει η χώρα, φύγε. Τράβα στη Σουηδία να ζήσεις. Μας έχεις σπάσει τα νεύρα με τα στραβά της χώρας, δε σε κανουμε πρωθυπουργό ούτε για μια ώρα όχι για μια μέρα όπως μας λες, που θα άλλαζες τα πάντα!

Και θα γράψω άλλο ένα. Με εκνευρίζουν όλοι αυτοί που παραπονιούνται για τους έλληνες που είναι ρατσιστές. Που το παίζουν φίλοι των λαθρομεταναστών και κόπτωνται για τα δικαιώματα τους. Είναι οι ίδιοι όμως που έχουν ένα στρατό αστυνομικούς να φυλάσσουν τη βίλα τους στα βόρεια προάστια, που δε δίνουν ένα ευρώ στον πακιστανό που θα τους καθαρίσει το τζάμι και κυρίως που δε θα περπατήσουν ποτέ στους δρόμους της Κυψέλης ή την Αχαρνών μέρα μεσημέρι. Είναι ολοι αυτοί που θεωρούν οτι η εγκληματικότητα οφείλεται στην κρίση και όχι στους παράνομους που βρήκαν τον παράδεισο στην Ελλάδα που αντί να φυλάει τους πολίτες η αστυνομία από τους εγκληματίες φυλάει αυτούς τους ίδιους γιατι πριν 20 χρόνια καποιος είπε ότι είναι στην λίστα της 17 Νοέμβρη ή επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο!

Μου ανέβηκε η πίεση. Πετάω το μπαλάκι στους παρακάτω παίχτες:



Καλό Σαββατοκύριακο!

26 σχόλια:

  1. Για το πρώτο να εύχεσαι να γίνει η απόσυρση που λένε για τα παλιά οχήματα.. λοολολολ!
    Σωστά τα λες! Αυτό με τους ασθενείς και την αγένεια.. πόσο εκνευριστικό μπορεί να καταντήσει πια, είναι σπάσιμο νεύρων! Να το κλείνετε το βράδυ το τηλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΜΟΝΟ 5?
    ΝΑ ΓΡΑΨΩ 50?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas

    δε γινεται να κλείνει το τηλέφωνο γιατι μπορεί να τηλεφωνήσουν από το νοσοκομείο.

    απόσυρση? δε φταίει το αυτοκίνητο, ο οδηγός φταίει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. spyros1000

    σπύρο εγώ έκανα την υπέρβασή μου, εσύ γράψε όσα θες!

    και 500 γράψε, σάματις ψέματα θα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ria μου επιγραμματικά, κι επειδή ως συνήθως συμφωνώ με τις απόψεις σου, θα σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση και θα σου πω ότι με χαρά την αποδέχομαι :-)
    Παρ όλο που έχω γράψει ήδη
    ( http://xeimwniatikhliakada.
    wordpress.com.2009/03/05)
    Πολιτεία vs Λιακάδας!
    Οχι μόνο πέντε αλλά περισσότερα πράγματα που μου σπάνε τα νευράκια και μου τα κάνουν τσαταλάκια μην ανησυχείς θα γράψω κι άλλα σε πρώτη ευκαιρία. ΄-) Mπορώ υποθέτω!
    Υπάρχουν πολλά ακόμα!
    Λίγη υπομονή...
    Την ανάρτηση σου θα τη σχολιάσω αργότερα μέσα στη μέρα, με άνεση .
    Φιλάκια βιαστικά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμενα πιο πολυ απο ολα μου την σπαει η αχαριστια

    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ αχ αχ...αυτό το δύο...
    Αν ξανακούσω χωρισμένο πάνω από έξι μήνες που έχει την υγειά του, τη δουλειά του και τους φίλους του να κλάιγεται...θα τον χτυπήσω!
    Αλλοι δεν έχουνε να φάνε.
    Η είναι ανάπηροι.
    Το ίδιο ισχύει και για τα φακελλάκια.
    ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ καλοί μου άνθρωποι, μόνοι σας τα δίνετε.
    Οι περιπτώσεις καθικιών που ΑΠΑΙΤΟΥΝ φακελλάκι, είναι ελάχιστες και αξίζουν δημόσια διαπόμπευση.
    Αντί να βγούμε όλοι στο δρόμο να υποστηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων που είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και το έχω γράψει άπειρες φορές.
    Αν κάποιος μου ζητούσε φακελλάκι για να με χειρουργήσει και σε περίπτωση που δεν το έδινα ξέμενα στα αζήτητα, ξέρετε τι θα έκανα?
    Θα το έδινα, θα έκανα τη δουλειά μου, και όταν ξεμπέρδευα θα έψαχνε τα πλευρά του.
    Απλό.
    Ουφ.
    Συγχίστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτού φτιάξω κι εγώ το δικό μου κατάλογο με όσα με κάνουν τούρμπο, θα σου κάνω μερικά σχόλια επιπέδου Blackadder...

    Ας πάρουμε πρώτα απ'όλα τις κωλόγριες. Διαφωνώ με τον εγκλεισμό τους σε μοναστήρια. Αντιθέτως, προτείνω να τις κλείσουμε σε τσοντοσινεμά που θα προβάλλει back-to-back βίντεο τραβηγμένα με κρυφή κάμερα τα οποία θα δείχνουν σεξουαλικά όργια και βιασμούς ανηλίκων σε μοναστήρια και "ορφανοτροφεία" της εκκλησίας (+σουβλόγησον+) και σκηνές από φρικιατικά δυστυχήματα που προκλήθηκαν από απρόσεκτους και αργούς οδηγούς.

    Για το κόλλημα σε άτομο που έριξε χυλόπιτα συμφωνώ. Ξέχασες όμως να πεις για τύπους ή τύπισσες που, αφού φέρθηκαν όπως φέρθηκαν και κατέληξαν να χωρίσουν από κάποιαν ή κάποιον, μετά βλέπουν διαρκώς φαντάσματα και νομίζουν πως ό,τι λέει κάποιος είναι μπηχτή γι'αυτούς ή αυτές και για τη σχέση που είχαν ή νόμιζαν ότι είχαν. Εκεί είναι το τρελό γέλιο.

    Για τις καρακαηδόνες στα σούπερ μάρκετ συμφωνώ απόλυτα. Και λίγα λες. Βάλε και μερικές (ειδικά στο ΙΝ.ΚΑ. Χανίων) που στρογγυλεύουν τα ρέστα για να σου δώσουν λιγότερα...

    Στο άλλο τώρα... Πες του Ιάσιου να εντάξει στη θεραπεία της κυράτσως εβδομαδιαία κολονοσκόπηση και κλύσμα ανά τριήμερο (κατά προτίμηση με διάλυμα αλατόνερου και ακροφύσιο κλύσματος επενδεδυμένο με θεόχοντρο 100άρι γυαλόχαρτο).

    Στα άλλα δύο, +100000 στο καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χειμωνιάτικη λιακάδα

    δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, οποτε μπορείς απάντησέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. edelweiss

    ότι μπορούμε κάνουμε αγαπητή μου, ότι μπορούμε!

    πως είσαι?
    ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου για το βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. skouliki

    μεγάλη κουβέντα είπες!
    υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις από αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. patsiouri

    πέστα ρε φιλενάδα!
    αφού τα έχουν όλα, αυτή η κλαψομουνίαση γιατί να υπάρχει? δεν έχουν καθόλου λογική?

    όσο για τα άλλα, και λίγα γράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αιρετικός - The Heretic

    καλά, το σουβλόγησον με έκανε να γελάω και να δακρύζουν τα μάτια μου!

    περιμένω τη δική σου ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είπαμε Ρία, είμαι ιερεύς του Μεγάλου Σουβλακέα (Souvlaki Magnus)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα
    Αυτό με τις πωλήτριες δυστυχώς δεν αρχίζει και τελειώνει μόνο σε αυτές αλλά και σε πολλούς άλλους χώρους.Οι δικές μου ας πούμε κακές εμπειρίες έχουν να κάνουν με νοσοκομεία που να πηγαίνεις με το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι και αυτοί εκεί να τρώνε πίτσες και να σου λένε περίμενε λες και αν μπορούσες να σταματήσεις το αίμα θα τους το έφερνες για να σου σπάνε τα νεύρα.
    Ευτυχώς όμως σε όλους τους χώρους υπάρχουν αρκετοί έως πολλοί άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους με το παραπάνω και πέρα από το αναμενόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια χαρά :)

    To έχεις διαβάσει?
    Αν όχι,διαβασέ το..η άλλη πλευρά!

    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αιρετικέ

    δε θα μας αφήσεις άντερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

    το περιστατικό που περιγράφεις στο νοσοκομείο, είναι επιεικώς απαράδεκτο. ένα μικρό παιδί με ανοιγμένο κεφάλι έστω και άν θέλει ένα σκέτο ράμμα, δεν παύει να είναι γεγονός πρώτης προτεραιότητας!

    απαραδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. edelweiss

    όχι δεν το διάβασα, δεν είναι το στυλ των βιβλίων που διαβάζω, ενημερωτικά ήταν ενδιαφέρουσα η ανάρτηση, να το πάρω όμως όχι. η ρόζυ σκέφτεται πολύ εφηβικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρία, πάνω σ'αυτό που είπε ο Παυσανίας, είχα κι εγώ περιστατικό πριν από 22 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ήμουν 10 χρονών τότε). Με είχε χτυπήσει μηχανάκι που παραβίασε φανάρι και μου είχε σπάσει το αριστερό πόδι (διαγώνιο κάταγμα κνήμης-περόνης). Με πέταξαν σ'ένα ράντζο απέναντι από το γραφείο που καπνίζανε (με ανοιχτή την πόρτα) και χαχανίζανε οι "γιατροί", ΔΙΠΛΑ στην τουαλέτα, μου βάλανε και στραβά το πόδι στο γύψο... Και, βλέποντας οι γονείς μου ότι εκεί χειρότερα θα γινόμουν παρά καλά, με πήγαν στην κλινική "Κυανούς Σταυρός" του Κυριάκη. Αλλά το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας δεν έδινε ασθενοφόρο για τη μεταφορά μου κι έτσι πήγαμε με ταξί. Α, και κάποιος από το προσωπικό μου έκλεψε και το παντελόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μπραβο ταχυτητα!

    καλε μια χαρα εισαι,αυτο με το τηλεφωνο στο γιατρο το κανω κι εγω :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. stella

    τι έκανες λέει?

    βρε παίρνουν τους γιατρούς για χαζομάρες? μπορεί να κοιμάται, να τρώει, να πηδάει! είναι ώρα μέσα στη νύχτα να ρωτήσεις αν μπορείς μετά την λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή να κάνεις μαγνητική? λες και δεν υπάρχει πρωινή ώρα να πάρεις! εσύ, ο οποιοσδήποτε!

    μαζευτείτεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με προκάλεσες με τα νευράκια σου και θα σχολιάσω για πολλά εδώ και τώρα! Ξέρω πολούς που γκρινιάζουν για τα φακελάκια ( που δεν παίρνουν όλοι) οι γιατροί! Αυτοί όμως δίνουν σε όποιον γιατρό τους εξετάσει !
    Ξέρω πολλους που δεν σέβονται το γεγονός ότι ο κάθε επαγγελματίας ή γιατρός ή μηχανικός , ή ή ., έχει κι αυτός την προσωπική και οικογενειακή του ζωη, και τον ενοχλούν για ψήλου πήδημα στο σπίτι !
    Πολλούς που κλείνουν με το παρκαρισμένο αυτοκινητό τους την αυλόπορτα του γείτονα όως έχει κανε ένας μ@μ@κ@ς τώρα τη δική μου και δεν μπορώ να βγω!
    Φταίω εγώ τώρα να καλέσω την τροχαία και να ουρλιάζω?
    Παραπονιόνται πολλοί ότι οι δρόμοι μας και τα πεζοδρόμια είναι βρώμικα! Αλλά είναι οι πρώτοι που πετάνε τα αποτσίγαρα και τα κ@λοπαίδια τους κολάνε τις τσίχλες τους στα δέντρα ( έχεις δει το τσιχλόδεντρο στην Κηφισιά?) !
    Ολοι μιλανε για τα στραβά του εκπαιδευτικού μας συστήματος αλλά οι πιο πολλοί θα έριχναν το παιδί του αδερφού τους του ίδιου προκειμένου να εξασφαλίσουν μια μεταγραφούλα του δικού τους!
    Και ειναι και αριστεροί τις πιο πολλές τρομάρα τους!
    Γιατί δεν σηκώνονται να πάνε στη Σουηδία ή στην Ελβετία? Γιατί μένουν εδώ και μας τα πρήζουν?
    Αν δεν τους γουστάρει τίποτα δεν τους κρατάει εδώ με το ζόρι! Μόνο η γκρίνια τους! Ας μαζεψουν πρωτα τα μυαλά και τις αντιδράσεις τους! Ας δουλεψουν λίγο παραπάνω, ας πρσφέρουν κατι τις ( όπως πολιτική και έντιμοτα ) και μετά ας εκπαιδευσουν και τα παιδιά τους να φέρονται ανάλογα. Τότε αν δεν φτιάξει η κατάσταση ας γκρινιάξουν! Τότε και μόνο τότε έχουν το δικαίωμα!
    Ουφ τα είπα και ξέσπασα! (κάπως)
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. xeimwniatikhliakada

    ευτυχώς που συμφωνεί και κάποιος μαζί μου γιατί θα άρχιζα να πιστεύω ότι είμαι γκρινιάρα μόνο εγώ!

    φιλιά φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξέρω! Μπορεί και να είμαστε! Δεν είναι σίγουρο! Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι αυτοί είναι παράλογοι και αναίσθητοι για να μην το παω και παραπέρα και πω οτι δεν "αγαπάνε" στο ελάχιστο αυτή την άγονη γη που τους γέννησε και πάνω της ζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες