ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

18 Ιαν 2009

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

Είμαστε καθόλου καλά???

Μάλλον όχι!

Στη Λάρισα «προοδευτικοί» γρονθοκόπησαν μαθητή λυκείου γιατί θεώρησαν ότι έγραψε εθνικιστικά συνθήματα.

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, γράφτηκαν συνθήματα που έλεγαν «Ψόφα Διαμαντή, Άντε ψόφα».

Αλλοδαποί ισχυρίζονται ότι έκαψαν την Αθήνα.

Ένα ζευγάρι δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν άντρα στον Πειραιά.

Και μεις τι κάνουμε?

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με την υπόθεση Παναγόπουλου που στο κάτω κάτω δε θα έπρεπε να αναφέρεται καν στις ειδήσεις για να μην ενημερώνονται οι απαγωγείς για τις έρευνες της αστυνομίας.

Καθόμαστε και ασχολούμαστε με το Ρέμο και τη Μακρυπούλια.
Παρακολουθούμε αγωνιωδώς την πορεία της υγείας του Σιανίδη...
Στενοχωριόμαστε για τις αποχωρήσεις από το Xfactor!

Και μετά μας φταίνε οι άλλοι. Αντί να διαβάσουμεκανένα βιβλίο, αντί να πάμε μια βόλτα, αντί να πιάσουμε το κέντημά μας και να ακούσουμε κανένα cd, έστω και με την Μπεζεντάκου, παρακολουθούμε τα σκουπίδια που μας σερβίρει η τηλεόραση.

Αν δεν μπορείτε χωρίς τηλεόραση, δέστε μουσικά κανάλια. Βάλτε μια ταινία στο dvd. Δέστε ένα ντοκυμαντέρ.

Είναι ανάγκη να αυξάνεται τα νούμερα των ηλιθίων/βλακωδών/εξευτελιστικών εκπομπών της τηλεόρασης?

Μα δεν καταλαβαίνουμε ότι με αυτόν τον τρόπο αναζωογονούμε αυτού του είδους τα σκουπίδια?
Δε φταίνε οι νέοι που δε σέβονται την περιουσία, τον κόπο και την ελευθερία του συνανθρώπου τους. Φταίνε οι γονείς που αντί να νουθετούν τα βλαστάρια τους, δε χάνουν επεισόδιο από τις δυο ζωές (ή όπως αλλιώς το λένε). Φταίνε οι μανάδες που αντί να διδάσκουν αρχές στα παιδιά τους, ρουφούν το παραλήρημα κάθε ξανθιάς με μίνι που κάνει καλές ... πίτες!

Δε μας φταίει η αστυνομία. Μας φταίει το μυαλό μας. Αφού δεν είμαστε σε θέση να ζήσουμε σε μια μη αστυνομοκρατούμενη πολιτεία γιατί δεν έχουμε μάθει να ζούμε με τρόπο που να δείχνει σεβασμό στο συνάνθρωπό μας, θα δεχτούμε την αστυνομία που έχουμε. Έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει. Όπως υπάρχουν λαμόγια σε κάθε επάγγελμα, έτσι θα υπάρχουν και στους κόλπους της αστυνομίας.

Έντιμοι αστυνομικοί υπάρχουν. Είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Έντιμοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές υπάρχουν? Γιατί αν υπάρχουν, δεν τους είδαμε. Έχουν περάσει τόσες μέρες από τη μέρα που κοινοποιήθηκε το πόρισμα της βαλιστικής. Είδατε κανένα κανάλι να αναφέρει ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε?
Είδατε κανέναν από όλους αυτούς που καταδίκασαν τον αστυνομικό να βγει και να ζητήσει συγνώμη?

Δημοσιογράφοι που απαλλάχθηκαν από το στρατό λόγω ψυχιατρικών νοσημάτων, οπλοφορούν και το λένε δημόσια κιόλας.

Ηθοποιοί που συνελήφθησαν σε κότερο με κιλά κοκαΐνης και κατηγορούνται για ομοφυλοφιλία, δικάζουν και καταδικάζουν εργαζόμενους, πτυχιούχους, άμεμπτους πολίτες.

Γιατί αυτά τα άτομα επιβιώνουν και επιπλέουν στο τηλεοπτικό στερέωμα?

Γιατί εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε βήμα. Αν αλλάξουμε κανάλι μόλις εμφανιστούν τα νούμερα που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αν αντί να περιμένουμε την Τρίτη με τις εκπομπές του τσανακογλύφτη που από έλλειψη επιχειρημάτων αρχίζει και λοιδορεί ότι δεν μπορεί να φτάσει πάμε μια βόλτα, αν αντί να δούμε τις μινιφορούσες που αναλύουν τα νούμερα που έπιασε το κάθε κανάλι πάμε στο γυμναστήριο ή μια βόλτα στα μαγαζιά, όλα αυτά θα εκλείψουν από τις οθόνες μας.

Αλλά μας αρέσει να γκρινιάζουμε, να παραπονιόμαστε, να κατηγορούμε χωρίς να κάνουμε κάτι.
Είναι πιο εύκολη η κριτική από τη δράση. Δεν είμαστε διατεθημένοι να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να πάμε να πιάσουμε ένα βιβλίο. Προτιμάμε να χαζεύουμε το χαζοκούτι. Κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής. Ξέρουν όμως όλοι τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Κανείς δεν ξέρει την Χ. Σαατσόγλου – Παλιαδέλη, γνωρίζουν όμως τη Σάσα Μπάστα.

Έχουμε χάσει αξίες και αξίες. Σήμερα είναι πιο τρέντυ να είσαι δημοσιογράφος παρά καθηγητής. Τραγουδιστής από γιατρός. Μοντέλο αντί δικηγόρος!

Δημοσιογράφος. Όποιος απέτυχε στα άλλα κατέληξε δημοσιογράφος. Και μετά πάει στη γυναίκα του σκοτωμένου και τη ρωτάει πως αισθάνεστε που σκοτώθηκε ο άντρας σας!!!

(Έχετε δει ποτέ το δυσκοίλιο που παρουσιάζει μια εκπομπή στο Αλτερ και λέει για διάφορες δολοφονίες? Τι προσπαθεί να παραστήσει? Η δικαιοσύνη στις περισσότερες φορές δεν έχει αποφανθεί. Αυτός τι κάνει? Δικάζει και καταδικάζει? Αλλά φταίνε και οι χαροκαμένοι που αντί να θρηνήσουν τον άνθρωπό τους, τρέχουν να εκμεταλλευτούν την ατυχία τους! Να βγάλουν μερικά χρήματα και να δείξουν τις καινούργιες ανταύγειες στα μαλλιά τους. Μου έκανε εντύπωση μια μάνα από το Αγρίνιο που ο γιος της πέθανε πριν μερικούς μήνες θύμα δολοφονικής ενέργειας και το μαλλί της ήταν φρεσκοβαμμένο! Ποια μάνα που έχασε το παιδί της κοιτά να δείχνει νέα? Ποιος σκέφτηκε αυτήν την φρικτή εκπομπή? Σειρά τι έχει? Οι τελευταίες μέρες ηλικιωμένων? Ζευγάρια να κάνουν έρωτα? Άνθρωποι να κατουράνε?)

Το έχουμε παραχέσει!

Χρειαζόμαστε επειγόντως όχι έναν, αλλά ολόκληρη ομάδα ψυχιάτρων, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και ερευνητών για να αποφανθούν για την κατάντια μας!






Ενημερωτικά, η κυρία Χ. Σαατσόγλου – Παλιαδέλη, είναι η διευθύντρια της πανεπιστημιακής ανασκαφής στη Βεργίνα.

64 σχόλια:

  1. Ο Πλάτων αν θυμάμαι καλά λέει ότι οι Έλληνες είναι πάντα παιδιά. Δυστυχώς τώρα τελευταία φερόμαστε σα λαός, σα κακομαθημένα, νεόπλουτα κωλόπαιδα.
    Και όπως συμβαίνει με κάθε κωλόπαιδο που σέβεται τον εαυτό του, σήμερα, όλο τα πνευματικά του ερεθίσματα τα λαμβάνει από την τηλεόραση. Τι τηλεόραση περιμένεις λοιπόν να έχουμε;
    Ευτυχώ που μερικοί ξέρουν να χρησιμοποιούν το "off".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε

    δυστυχώς είναι πολύ λίγοι αυτοί που θυμούνται ότι η τηλεόραση έχει και διακόπτη για το κλείσιμο!
    και όσο πιο πολλοί το ξεχνούν, τόσο τα φυντάνια θα πληθαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλύση εγκεφάλου μέσω τηλεόρασης
    είναι το αποτέλεσμα της γενιάς των εφτακοσίων ,πιο παλιά των 70 χιλάδων,
    από το "σφιχτείται" του Καραμανλή το 75 και μετά,όταν και ξεκίνησε η διάλυση της Ελληνικής οικογένοιας!
    Δεν υπάρχει κουράγιο να μπορέσεις να σκεφτείς,να διαλέξεις κάτι καλύτερο αλλά προπάντων δεν υπάρχει ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ απ΄την τηλεόραση.
    Μας κλείσαν μέσα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο,δεν φταίμε πάντα εμείς για ότι παθαίνουμε,οι ήρωες είναι μειοψηφία και το ξέρουν καλά αυτοί που το σχεδίασαν!
    Αλλά στη "δημοκρατία"τα πάντα επιτρέπονται,κυρίως ο κατακερματισμός
    της ηθικής και της αισθητικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ.
    Δεν βλέπω τηλεόραση,
    έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου σε τούτο
    το εργαλείο,άν και εδώ θα βάλλουν μάλλον
    το χέρι τους κάποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαπα, τίποτα δεν ξέρω από όλα αυτά που λες, ένδειξη ότι απέχω. Μόνο κάτι φλας μου πετάνε σε άσχετες ώρες που την έχω ανοίξει και δεν μπορώ να πάω να την κλείσω (π.χ. μαγειρεύω και είναι τα χέρια μου απασχολημένα) να δω κάτι, αυτό το κάτι τελειώνει και αρχίζουν οι μαλακίες. Εφιάλτης. Τους αναγνωρίζω πλέον ως καρικατούρες, ως μαλάκες που δεν ντρέπονται που είναι μαλάκες, το ξέρουν, το καμαρώνουν και μας το δείχνουν κάθε μέρα με μεγάλη χαρά! Αίσχος! Όσο για τον εφοπλιστή, χέστηκα ακόμα κι αν τονε γαμήσουν. Τόσα παιδακια υποφέρουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, θα λυπηθώ τον πάμπλουτο; Πρόλαβε να δει όμως μια ωραία ζωή, δεν πρόλαβε; Κι αν τον αφήσουν, θα τη συνεχίσει στα ωραία μεταξωτά του σεντόνια, ας μας παρατήσουν ήσυχους οι μαλάκες όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλη εβδομαδα!
    και να σκεφτεις ρια μου τα καθικια δεν λενε τπτ για εμενα πχ.που ειμαι ενας φαρος γνωσης.αχαχαχαχα
    καλε οσο τους βλεπουνθα υπαρχουν !
    ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δίκιο έχεις, δεν μπορώ να πω πως δεν παρακολουθήσει όταν τύχει.. όμως έτσι όπως λες έχουν τα πράγματα..
    Αυτός στο άλτερ, όντως μου τη σπάει.. δεν τον πάω καθόλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλη την συντροφιά και καλή εβδομάδα.

    Ανώνυμε:

    Καλά τα λες και με το παραπάνω. Να τολμήσουμε όμως να πούμε και τούτο: ακόμη και τα κωλόπαιδα που αναφέρεις, παιδιά είναι κι αυτά, και ως τέτοια (δηλ. παιδιά) δεν ευθύνονται. Έχεις μήπως ακουστά το "το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις..."; Λέω λοιπόν πως για την κατάντια μας σήμερα κάποιοι άλλοι, παλαιότεροι στην ηλικία ευθύνονται (βάζω κι εμένα μέσα που κλείνω σε λίγους μήνες τα 44 χρόνια φτηνοζωής. Οι γενιές που προηγήθηκαν, οι μεταπολεμικές κυρίως γενιές, υπήρξαν οι γεννήτορες και διαμορφωτές του κακού. Οι επωδοί του όμως;

    ria:

    Δεν θα διαφωνήσω στο ελάχιστο. Να σου θυμίσω όμως πως κι αυτοί που επικαλείσαι να στέρξουν για την θεραπεία μας στο γυαλί είναι οι άτιμοι δοσμένοι: κοινωνικοί λειτουργοί, ερευνητές, ψυχολόγοι και ψυχίατροι! Τόσο, που διερωτώμαι: πού διάβολο βρίσκουν χρόνο για την επιστήμη τους;

    kwlogria:

    Μαλάκες, μαλάκες, μα με τις τσέπες γεμάτες, Kwlogria μου! Και πιο μαλάκες αυτοί που με το στόμα να βρωμάει απ' την πείνα ακόμη ψάχνουν τον... καταλληλότερο πρωθυπουργό. Μα, για μια στιγμή. Ετυμολογικά, πρωθυπουργός δεν είναι αυτός που βρίσκεται προ των υπουργών; Ο αρχιυπουργός εν ολίγοις, σωστά; Επειδή άρχει των υπουργών, του υπουργικού δηλαδή συμβουλίου. Πώς λοιπόν να τον αποκαλούμε βάσει της άλλης του ιδιότητας -αυτής δηλαδή που τον θέλει άρχοντα επί ενός μεμαλακισμένου ποιμνίου;

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατροί, δικηγόροι, παπάδες και δημοσιογράφοι με συνείδηση και με καλές προθέσεις υπάρχουν ελάχιστοι.
    Όχι όμως ότι στα άλλα επαγγέλματα συναντάμε αφθονία.
    Ότι χρειαζόμαστε όλοι ψυχίατρο δεν το νομίζω. Αλλά ότι μερικοί χρειάζονται περισσότερους από έναν συμφωνώ απόλυτα. Το κακό είναι ότι ζουν ανάμεσά μας :-)
    Και μια μικρή περιγραφή για το πώς είναι η ζωή χωρίς τηλεόραση, για όσους αναρωτιούνται:
    Ραδιάκι για ψυχαγωγία άντε και κάποια ενημέρωση, μπόλικη μουσική, κουβεντούλα, βόλτες ατέλειωτες με φίλους, ταβερνάκια, μπαράκια, σπορ πολλά και διάφορα, διάφορες ασχολίες ακόμα κι αυτής της μαγειρικής συμπεριλαμβανομένης, διάβασμα, πολύ διάβασμα, εκδρομές, περπάτημα στην πόλη, στη φύση, φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση σαν χόμπι, κινηματογράφος, θέατρο και πάνω απ' όλα, στην άχρηστη θέση που καταλαμβάνει η TV σας, τοποθετείστε ένα υπέροχο ενυδρείο με πολύχρωμα ψαράκια. Είναι πανέμορφα τα ψαράκια και τόσο σιωπηλά που αποκλείεται να τα πετύχετε να διαφωνούν για τις πολιτικές εξελίξεις στον τόπο και να σας τρυπάνε τα τύμπανα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω...

    Ανώνυμε: Ο Πλάτων αναφέρει στα περί Ατλαντίδος ότι οι Αιγύπτιοι ιερείς είπαν στον Σόλωνα πως οι Έλληνες είναι πάντα σαν παιδιά, γιατί δε γνωρίζουν το παρελθόν. Ο "ελληνικός" λαός της Ψωροκώσταινας δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες και την Ελλάδα. Ρωμιοί και τουρκοβυζαντινοραγιάδες είμαστε, λόγω ανυπαρξίας ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΑΓΩΓΗΣ και ΗΘΟΥΣ.

    Ρία:

    Τα Ι/5 "ψυχολογικά" πολλών εκ των τηλεστάρ της "δημοσιογραφίας" και της "ηθοποιΐας" είναι ακριβώς ό,τι και αυτό που είχε ο Μαρξ στα μάγουλα και στο πηγούνι του: ΜΟΥΣΙΑ. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε πολιτική δημοσιογραφία ΟΥΣΙΑΣ αλλά θεάματος και ξεκατινιάσματος. Υπάρχουν όμως και χειρότερα... Δες τις ΗΠΑ, όπου στα διεθνή θέματα η αρθρογραφία και τα ρεπορτάζ υπαγορεύονται από την AIPAC (το ισραηλινό λόμπυ). Βέβαια, στην Ευρώπη αυτά τα χάλια τα έχουμε πλέον στον αυτοκινητιστικό Ρύπο, ο οποίος χορεύει στο ταμπούρλο που του βαράει η (γερμανική) εταιρεία που αποτελεί τη ΜΙΖΕΝΣ του αυτοκινητιστικού Ρύπου. Αν κάτσεις να μετρήσεις πόσες σελίδες διαφήμιση βάζει σε κάθε τεύχος κάθε περιοδικού κάθε μήνα σε σχέση με τις άλλες εταιρείες, θα καταλάβεις ποια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρία, αν σε κάνει να αισθλανεσαι καλύτερα αυτά γίνονται και στο εξωτερικό. Απλώς εδώ (στο εξωτερικό) υπάρχει μαι φωτισμένη μειοψηφία που βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Στην Ελλάδα όσοι φωτισμένοι υπάρχουνε τους έχει φάει το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποτε στην ανατολή ζούσε ένας σουλτάνος πολύ σοφός που αγαπούσε και φρόντιζε το λαό του. Ο μόνος στη χώρα που ήταν πιό σοφός από το σουλτάνο ήταν ο βεζύρης του που ήταν ακόμα πιο καλός και από το σουλτάνο. Το βασίλειο και ο λαός ευημερούσε. Κανένας εχθρός δεν τολμούσε να το απειλήσει. Μια μέρα ήρθαν άσχημα μαντάτα! Ο ουρανός θα έβρεχε μία βροχή "τρελή" και όποιος έπινε από το νερό αυτό θα τρελαίνοταν. Ο σουλτάνος φρόντισε να προετοιμαστεί ο λαός. Ο βεζύρης φρόντισε να υπάρχει νερό στο παλάτι για τον ίδιο και το σουλτάνο. Ο λαός όμως δεν φρόντισε να έχει νερό και σύντομα όλοι άρχισαν να πίνουν από τα πηγάδια που μολύνθηκαν. Μέσα σε λίγες μέρες όλος ο λαός τρελάθηκε. Μάταια ο σουλτάνος με το βεζύρη προσπαθούσαν να διορθώσουν την κατάσταση. Εκείνοι βλέπεις κράτησαν τα λογικά τους. Είχαν νερό. Όμως ο λαός δεν τους αγαπούσε πια. Ότι και αν έκαναν έκανε το λαό να θυμώνει. Μια μέρα ο κόσμος σχεδόν επαναστάτησε. Ο σουλτάνος με το βεζύρη κρύφτηκαν στο παλάτι. Αφού ο σουλτάνος δεν μπόρεσε πια να βρεί καμμιά λύση στράφηκε στο βεζύρη και τον ρώτησε τί να κάνει. Ο βεζύρης που ήταν πολύ σοφός αφού σκέφτηκε πολύ του είπε: "Πολυχρονεμένε μου Σουλτάνε, στα μάτια όλου του κόσμου εμείς, που είμαστε οι μόνοι γνωστικοί στη χώρα, φαινόμαστε τρελοί και έτσι δεν μας υπολογίζουν. Αν θέλεις ξανά να σε αγαπάει ο λαός σου πρέπει να πιείς από το νερό που πίνουν όλοι. Τότε όλοι θα είναι χαρούμενοι, που θα έχουν ένα σουλτάνο σα κι αυτούς. Αν όχι, δε μας βλέπω να γλιτώνουμε ζωντανοί!". Έτσι και έγινε. Ήπιαν από το νερό που πίναν όλοι και γίναν σαν τους άλλους. Και τώρα πάλι ο λαός αγαπούσε τον σουλτάνο του. Ο σουλτάνος όμως τώρα δε νοιαζόταν για το λαό του. Το βασίλειο δεν ευημερούσε πια, οι άνθρωποι πεινούσαν και οι γείτονες ακόνιζαν τα σπαθιά τους. Αλλά κανείς δεν έδινε σημασία.....

    Αυτοί τουλάχιστον είχαν μια δικαιολογία για τη συμπεριφορά τους. Εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. " Έλληνας θα πει το πρωί να γελάς σαν παιδί.
    Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα.
    Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα.


    Και όχι το πρωί να κάνεις μετάνοιες στα τούβλα.
    Το μεσημέρι να γίνεσαι φοροφυγάς στο κράτος
    και επίτροπος στην ενορία σου.
    Και το βράδυ να κρύβεσαι στην κόχη του φόβου σου,
    και να ολολύζεις σαν βερέμης... "
    - Λιαντίνης

    Ας εχουμε λοιπον πάντα ανοιχτά , πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας μήπως και ... ξυπνήσουμε απο τον λύθαργο που μας εχουν βάλει...

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο ψυχίατρο;;;και έμπειρους χειρουργούς να πείθουν το ΕΚΑΒ ότι ο μαχαιρωμένος της γειτονιάς τους από συμπλοκές Ιρακινών στη στάση του τραμ πρέπει εντός 17 λεπτών και όχι εντός 23 να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό για χειρουργική αντιμετώπιση της εσωτερικής αιμορραγίας του. 6 λεπτά είναι καθοριστικά για την ζωή ενός 26χρονου έστω συμπλεκόμενου για ίδια συμφέροντα αλλοδαπού μετανάστη. Αυτή τη φορά την δουλιά μας την κάναμε....... Πολλά τα γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτοι που πραγματικα κυβερνουν και διαπαιδαγωγουν καθοριζουν τα πρωτυπα και τις συγχρονες 'αξιες'
    στην κοινωνια αλλα καιστους πολιτικους .
    δεν θελουν σκεπτομενο κοσμο ουτε ικανο (σωματικα-ψυχικα)να αντιδρασει
    αλλα ποια ειναι τα σχεδια τους πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω
    γιατι αυτοι που τα σχεδιαζουν πραγματικα τα εχουν ολα,
    τι αλλο θελουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιο είναι το τηλ. για τα ραντεβού του ΙΚΑ; (ή να πάω σε ιδιωτικό ιατρείο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μυστήριε δες το Made in Greece (με το Χάρυ Κλυν), όταν είναι εμπρός από δύο πόρτες, η μία γράφει "ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ" και η άλλη "ασφλαισμένη στον ιδιωτικό τομέα". Δες ποια ανοίγει και τι έχει από πίσω :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. > "ασφλαισμένη στον ιδιωτικό τομέα"

    "ασφαλισμένοι στον ιδιωτικό τομέα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kostaslogh

    "Αλλά στη "δημοκρατία"τα πάντα επιτρέπονται,κυρίως ο κατακερματισμός
    της ηθικής και της αισθητικής!"
    το έθεσες πολύ ωραία. ζητώ την άδεια να το χρησιμοποιήσω σε άλλη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kostaslogh

    και για μένα τηλεόραση σημαίνει ντοκυμαντέρ, ταινίες και 50-50!
    άντε και διαφημίσεις!!!

    λες να μας μαντρώσουν και εδώ?
    προσπάθησαν αλλά η προσπάθεια να μας φιμώσουν σταμάτησε (προς το παρόν)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. kwlogria

    αγαπητή μου γιαγιά που πέτυχαν οι επεμβάσεις σου, η τηλεόραση είναι παρέα για μοναχικούς ανθρώπους αλλά το κακό είναι ότι δε φιλτράρουμε ότι ακούμε.

    εγώ την έχω ανοιχτή αλλά όπως θα έχεις διαπιστώσει, πιο πολύ για φασαρία την έχω παρά για να τη βλέπω. όλο στα μπλογκ είμαι. πάντως που κια που, βάζει και καμιά καλή ταινία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. stella

    είδες βρε στέλλα? βάζουν τη συνωνόματή σου, και εσένα, τίποτα!
    δροπήν τους!

    αλήθεια, άμα σταματήσουν οι τηλεοράσεις να εκπέμπουν, τι θα κάνουν όλα αυτά τα νούμερα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hfaistiwnas

    μα είναι σπαστικός, σα να σφίχνεται είναι. και το τί γελοίες ερωτήσεις κάνει δε φαντάζεσαι. εγώ το παρακολουθώ όποτε μπορώ αλλά περισσότερο για να δω τα νούμερα τους τεθλιμμένους συγγενείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ

    χαίρομαι που αναπτύσσεται διάλογος στα σχόλια των αναρτήσεών μου.

    όσο για την ομάδα που ανέφερα πως χρειαζόμαστε, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, πάντως ξέρω και γιατρούς που μπορούν να μας βοηθήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φθα

    συμφωνώ με την τοποθέτησή σου και βρίσκω πολύ έξυπνη την πρόταση με το ενυδρείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Konstantinos

    έτσι είναι.
    για τα περιοδικά αυτοκινήτων δεν ασχολούμαι και δέν έχω άποψη για το θέμα. για να το λές εσύ όμως που άσχολείσαι, μάλλον έτσι θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Panos Konstantinidis

    δε με παρηγορεί το γεγονός ότι και στις χαζομάρες ακόμα μιμητές είμαστε!
    και με ενοχλεί που εδώ δεν υπάρχει κάποιος να βγει και να τους πει πόσο ηλίθιοι φαίνονται και πόσο μας υποτιμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιάννης Τ11

    σε μας έβρεξε μαλάκυνση εγκεφάλου!
    έχουμε και εμείς τη δικαιολογία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aristodimos

    καλώς ήρθες. μεγάλος δάσκαλος ο λιαντίνης αλλά λίγος κόσμος ξέρει όσα είπε. πιο πολύ τον γνωρίζουν για την εξαφάνισή του.

    εμείς σήμερα, κανονικά θα έπρεπε να κάψουμε τα κανάλια στις έδρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. DIONYSOS

    πάλι καλά που ήρθαν και στα 23 λεπτά. φαντάζεσαι να έκαναν 3 ώρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mistirios

    εξαρτάται πόσα διαθέτεις. και στα δυο θα πληρώσεις, απλά στο ένα θα στο πει πλαγίως στο άλλο θα είναι υποχρέωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ανώνυμε

    θέλουν να ελέγχουν το νου μας, τον τρόπο σκέψης μας, τις αντιδράσεις μας. δεν είναι λίγο, είναι πολύ σημαντικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανευλαβής: Για την ελληνική πραγματικότητα

    http://www.youtube.com/watch?v=CjXPG-_tmsI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σκορποχώρι .... το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη...!!!

    http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_9403.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πανελλαδική ψυχοθεραπεία χρειαζόμαστε γιατί την δόση μας την έχουμε εισπράξει όλοι λίγο -πολύ. Όσο για τα σούργελα της TV επειγόντως ζουρλομανδύα και μέσα!
    Ε πια! Έλεος! Δεν παλεύονται! Μέρα νύχτα 10 σκατόφατσες εισβάλουν στο σπίτι σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Στο δικό μας σπιτικό πάντως, η τηλεόραση υπάρχει για παιδικά προγράμματα και για αναπαραγωγή επιλεγμένων ταινιών. Σιγά να μη τους κάνω τη χάρη να τους βάλω στο σπίτι μου!
    Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ένδειξη ζωής

    φιλενάδα, χάνεις εκπληκτικά ντοκυμαντέρ!
    ούτε το νόβα να είχα!
    φοβερά, και μουσικές εκπομπές και ταινίες πολλές καινούργιες και παλιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπάρχει και το άλλο.
    Δέκα λίτρα αίμα από κάθε μπάτσο.
    Που ακούγεται συχνά. Τουλάχιστον στο ΠΚ. Μέχρι και στον τοίχο το είχαν γράψει, το ακούσαμε και στη γενική συνέλευση. Όπως και να έχει είναι τραγικό και εκτός των άλλων επειδή ένας άνθρωπος δεν έχει δέκα λίτρα αίμα.

    Αχ Ελλάδα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συμφωνώ με όλα όσα λες, εκτός απο μια φράση: "ο τάδε που πιάστηκε με ναρκωτικά κλπ και κατηγορείται και για ομοφυλοφιλία"

    Άποψή μου είναι οτι για ομοφυλοφιλία δε θα έπρεπε να "κατηγορείται" κανένας. Ειδικά αν κρατάει αυτή του την επιλογή για τον εαυτό του και μόνο και δε την διατυμπανίζει όπως διάφοροι γραφικοί.
    (Δεν είμαι ομοφυλόφιλη αλλα δεν είμαι και ομοφοβική...)

    Κατά τα άλλα η γραφή σου με βρίσκει σχεδόν παντα συμφωνη- είσαι η φωνή της λογικής σε πολλά ζητήματα!

    Χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπράβο ria
    Τα πάντα είναι κατευθυνόμενα από τίς ξερόλες πένες , δυστυχώς έχουν εισέλθει και στον χώρο μας με τα κατευθυνόμενα blogs τους έχοντας από πίσω τους τα γνωστά συμφέροντα για να μας παρασύρουν ,εδώ είναι που πρέπει να αντισταθούμε και να απαξιώσουμε αυτούς τους εισαγγελείς Bloger ,τελικά το net είναι αυτή την στιγμή η μοναδική μη κατευθυνόμενη φωνή αντίστασης και η μη κατευθυνόμενη ατζέντα ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν έχω λόγια να μιλήσω για τν υπέροχη τηλεόρασή μας. Πού να δεις και τα ιταλικά τσοντοκάναλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Dimitriou Konstantinos

    δεν είναι το μοναδικό παράλλογο που έχει συμβεί.
    στη χώρα μας υπάρχουν χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια μετανάστες. όλοι ήρθαν για μια καλύτερη ζωή. γιατί δεν έχουν επιτεθεί με ολους όσους συνδικαλίζονται και επιτέθηκαν στην κούνεβα? μήπως το κάνανε για προσωπικούς λόγους? μήπως αυτοί που τώρα φωνάζουν ότι το κεφάλαιο ήθελε να τη φιμώσει βρίσκονται πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη? και γιατί αυτό το περιστατικό συνεβει εν μέσω ταραχών? (των γνωστών ταραχών)

    εδώ το παιδί ο διαμαντής μαντζούνης ήταν εν ώρα υπηρεσίας, είναι τώρα ένας μήνας κοντά που το παιδί είναι στο νοσοκομείο, γιατί δε διαδήλωσε κανείς γιαυτόν και για την κούνεβα γίνανε διαδηλώσεις και φασαρίες?

    όλα φτιαχτά είναι και οι δημοσιογράφοι τα παρουσιάζουν όπως θέλουν. μήπως είπαν για το πόρισμα της βαλλιστικής? ότι θέλουν περνούν στον κόσμο που δε φιλτράρει αυτά που βλέπει και ακούει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. διαστήματα

    πόσο πιο τσοντοκάναλο να έχουμε?

    η φαίη σκορδά, μεσημεριάτικα μας έδειξε το ...νινί της!
    πρωί πρωί η μενεγάκη μόνο με γυμνή δε βγαίνει.
    έχεις δει εκπομπή που να μην έχει και τη χαρά του λιγούρη και ανέραστου στο κάστ της??? (ένα γυμνό μοντέλο που κουνιέται προκειμένου να έχει αντικείμενο ο αυτοϊκανοποιούμενος)

    δηλαδή τι παραπάνω να δούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν έχω ιδέα τι παίζει στη tv, πέρα από ένα ζάπινγκ. Για τα παιδιά δεν το συζητώ, παιδικά και με μέτρο.

    Θα σου πω όμως τι τραβά το μικρό φίλης μας στην 4 δημοτικού. Τα παιδιά στο σχολείο τον λένε φύτουλα, άσχετο που δεν βλέπει σίριαλ και δεν ξέρει πρόσωπα, δεν τον κάνουν παρέα γιατί δεν έχει nintendo και ...δεν είναι κανένα περίεργο παιδί. Είναι δραστήριος, έξυπνος, πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις (κάθε καλοκαίρι κάνουν ταξίδια στην Ευρώπη με αυτοκίνητο), αθλητικός με κολυμβητήριο και ιστιοπλοϊα, μονίμως πιραχτήρι και καπετάν φασαρίας! Φυσιολογικότατο για τα κριτήριά μου.

    Θέλω να πω πως η εκπαίδευση ξεκινά από το σπίτι. Τρομάζω όταν σκέφτομαι πως τα παιδιά αυτά θα είναι οι αυριανοί γονείς! Ευτυχώς που δεν είναι όλα έτσι.

    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Luccia

    σαφώς και δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. δε με απασχολεί αν κοιμάται ο γιώργος με τη σούλα ή το βαγγελη. όμως δε θα επιτρέψω σε άτομα που είναι χρήστες και σεξουαλικές ιδιαιτερότητες να διαμορφώνουν τη σκέψη των πολλών. ο κούγιας είπε κάτι πολύ σωστό και το βρίσκω ατράνταχτο επιχείρημα. θα αφηναν οι γονείς τα παιδιά που πήγαν στην εκπομπή του να πάνε εκδρομή πενθήμερη με αυτόν τον ανθρωπο? αφού δεν του εμπιστεύεσαι το παιδί σου, πως του εμπιστεύεσαι τη σκέψη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Radio Marconi

    καλημέρα.
    μια χαρά είναι το παιδί των φίλων σας.
    εμένα το δικό μου προτιμούσε από μόνο του να παίζει στο γήπεδο παρά να βλέπει τηλεόραση.
    το θέμα είναι ότι οι γονείς, εργάζονται και γυρνούν κουρασμένοι. η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη. απαιτούνται πολλές ώρες δουλειάς και ίσως και μια δεύτερη, δικαιολογώ τους γονείς. επειδή όμως στα κανάλια βλέπω και φυσιογνωμίες που κάτω από άλλες συνθήκες θα σου προκαλούσαν το σεβασμό, θα περίμενα να εισηγηθούν και εκπομπές που έστω και αν δεν είναι εκπαιδευτικές, είναι τουλάχιστον μη αποβλακωτικές!

    όλοι αυτοί οι λόγιοι, (καθηγητές πανεπιστημίου, επιστήμονες κλπ) που με τιμή τους συνεβρίσκονται σε πάνελ με μοντέλες και τραγουδιάρες, δε βλέπουν την κατάντια τους??? δεν μπορούν να πούνε στον αέρα ελεύθερα τη γνώμη τους?
    αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε καταξίωση το γεγονός ότι βγαίνουμε στην τηλεόραση!
    τι κατάντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 6 μήνες έχω κόψει μαχαίρι την τηλεόραση.
    Ησύχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Masterpcm

    και τι καλά που έκανες!!!

    εγώ την έχω συντροφιά, όχι για να την παρακολουθώ αλλά για να μένει ανοιχτή όταν λείπω για να δίνει την εντύπωση ότι κάποιος είναι στο σπίτι.
    και για να βλεπω ταινίες. αν και μερικές φορές, για να μην πω συνήθως, πιάνουμε το διάβασμα με τον ιάσιο και η τηλεόραση δείχνει ταινία που περιμέναμε πως και πως και μεις είμαστε απορροφημένοι από τα βιβλία μας. καποια στιγμη διαπιστώνουμε όιτ η ταινία τελειώνει και τότε βλεπουμε κανένα δεκάλεπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Νυκτερινός Επισκέπτης

    άμα και τα μπλογκ είναι κατευθυνόμενα, η κατάστασή μας είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο φανταζόμασταν.

    μήπως πιάσαμε πάτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κι εγώ για παρέα την έχω ανοικτή και βλέπω ελάχιστες σειρές, άντε και κάποιες ταινίες. Στις ειδήσεις διαπιστώνω, ότι οι λέξεις έχασαν πια το νόημά τους και επιστρατεύω όλα τα "φίλτρα" του εγκεφάλου μου μετά από πολλές διασταυρώσεις, για να καταλήξω στην αντικειμενική διάσταση των γεγονότων!! Κατευθυνόμενα είναι όλα τα ΜΜΕ. Εμείς καλούμαστε να ξεκαθαρίσουμε την πραγματική πληροφορία από τη σκοπιμότητα...Α, παρεμπιπτόντως, μάλλον δε μας σώζει ούτε ολόκληρο συμβούλιο γιατρών και μάλιστα πολλών ειδικοτήτων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. To βραβείο proximidade είναι ένας λόγος για να συσφιξουμε τις σχέσεις μεταξύ των blogers. Όποιος το κερδίσει πρέπει με τη σειρά του να το δώσει σε οκτώ νέα blogs.

    Συγνώμη μου δεν σε ενημέρωσα το πρωί αλλά ο blogger μου παίζε παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρία, μολονότι τον απεχθάνομαι τον Λαζόπουλο λόγω του καλαμιού που έχει καβαλήσει και του λαϊκισμού του, τον Κούγια τον σιχαίνομαι περισσότερο. Άμα θες, μπορώ να σου πω κατ'ιδίαν τι ακριβώς εστί Κούγιας. Βέβαια, και μόνο απ'τη φάτσα τον καταλαβαίνει κανείς - θυμήσου και το "εξ όνυχος τον λέοντα...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Jparalias ή απλά...Γιάννης

    ολόκληρο νοσοκομείο και πάλι δε θα μας φτάσει για να θεραπευτούμε!

    και τί νομίζεις? κάνουν πολλοί ότι κάνεις εσύ ακούγοντας το χαζοκούτι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Dimitriou Konstantinos

    ευχαριστώ πολύ πολύ!
    θα κάνω τη σχετική ανάρτηση και θα δώσω με τη σειρά μου και γω σε άλλους οκτώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. αιρετικέ

    ότι και να έχει κάνει ο κούγιας, λαζόπουλος δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είναι επιλογή του καθενός να ασχολείται με ότι τον ενδιαφέρει. Δεν μπορεί κανεις να αναγκάσει κανέναν. Τα ΜΜΕ ενημέρωσης είναι το συγχρονο υπουργείο προπαγάνδα, μονο που ιδιωτικοποιήθηκε με τα χρόνια. Για αυτό τα μπλογκ έχουν ξεπεράσει κατα πολύ τις εφημερίδες, για αυτό ο κόσμος στρέφεται εδώ.

    Όλα αυτά ενδιαφέρουν τον καθένα μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε νομίζω είναι να τους δείξουμε ότι ειναι ενδιαφέρον. Θα σου πω τι έγινε με την Μεγάλη μου Αγάπη και την καλύτερη μου φίλη. Και οι δύο δεν είχαν ιδέα για το τι γίνεται στον κόσμο... Καμία διάθεση δεν είχα να τους δείξω πόσο ενδιαφέρον ήταν να ασχολείσαι. Όμως είμαι ενθουσιώδης τύπος και κάθε φορά έλεγα "Κοιτα εγινε αυτό και εκείνο" Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε όλοι μαζί Φακέλους, Εμπολεμη ζώνη και άλλα πολιτικά ντοκυματέρ, να διαβάζουμε κάθε κυριακή εφημερίδα (εδώ και 2 χρόνια) και να σχολιαζουμε την επικαιρότητα, να διαβαζουμε καθημερινα μπλογκ και να διαμαρτυρόμαστε όταν κατι μας ενοχλεί....

    Απλά διαφωνώ στην κατακραυγή, προς θεού δεν είμαστε ιερά εξέταση να αφορίζουμε κάποιον που δεν ασχολείται, ούτε το γεγονός ότι εμείς ενδιαφερόμαστε μας κάνει προνομιούχους, έτσι κι αλλιώς όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ίσα ίσα θα έπρεπε να τους δείξουμε πόσο ενδιαφέρον είναι όλα αυτά, τι χάνουν που δεν ασχολούνται, γιατί μας αφορούν όλους.

    Για τον πλούσιο ηλικιωμένο ούτε να μιλάω δεν θέλω... Ένας απήχθει και το κάναμε πρώτο θέμα... Στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου κάθε μέρα συγκεντρώνονται μιλιούνια για να πάρουν τα ληγμένα..... δεν το καναμε καν θέμα....

    Ελπίζω να μην σε κούρασα με την γνώμη-έκθεση μου.......... καλό βράδυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλή μας Ρία,
    επιτρέπεται εσύ, κοτζάμ γυναίκα με 123 ζευγάρια παπούτσια, να έχεις αργήσει τόσο να καταλάβεις ότι δεν είμαστε καθόλου καλά;;;

    Εγώ το έχω λύσει το πρόβλημά μου δεκάδες χρόνια τώρα...
    Παίρνω κάθε τόσο {με το νού μου} τηλέφωνο τον φίλο μου τον Μανώλη [Μυλωνάκη], του λέω ότι δεν είμαι καθόλου καλά και θέλω να τον δώ, μέ διαολοστέλνει και όλα κυλούν ήρεμα μετά.
    Μέχρι την επόμενη κρίση, που ακολουθώ την ίδια διαδικασία.
    «Θαυματουργή» μέθοδος!
    Την συστήνω σε όλους τους φίλους και τις φίλες.

    α-α-ε
    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. μικρέ αλήτη

    και βέβαια δε με κούρασες!
    καλώς ήλθες.
    το πιο ωραίο είναι ότι η μεγάλη αγάπη σου και φίλη σου, έδειξε ενδιαφέρον και ασχολείται με τα κοινά. για φαντάσου να σου έλεγε, ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι αν θα ανοίξει ο μανόλο μπλάνικ μαγαζί στην αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ναπολέων

    1) τώρα έχω 130 ζευγάρια παπούτσια,

    2) αν είναι να βελτιώνεσαι με ένα άι στο διάολο, μπορώ και γω να στο πω, πάρε τηλέφωνο και μένα εκτός από το μυλωνάκη! πάντως ο δικός μου γιατρός δεν είναι τόσο αποτελεσματικός. αρχίζουμε αναλύσεις επί αναλύσεων και μετά θέλουμε και οι δυο το μυλωνάκη!
    ίσως φταίει ότι είναι χειρουργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ρία, σου λέω μόνο πως όταν σου πω τα πεπραγμένα αυτού του ατόμου, ακόμα κι ο Λαζόπουλος θα σου φανεί καλό παιδί.

    Βέβαια, και τους δυο τους σιχαίνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτό που όλο και περισσότερο συνειδητοποιώ είναι πως είμαστε συνυπεύθυνοι για το ότι γίνεται.. Μια και που η κοινωνία μα και οι όποιοι κρατούντες είτε οικονομικοί, είτε πολιτικοί, είτε οποιοιδήποτε άλλοι, από μας εξαρτώνται..

    Από την ανοχή και τη συνενοχή μας δύναμη παίρνουν, και τη λάσπη, την κλεψιά τους, την καταχνιά τους στη ζωή μας απλόχερα προσφέρουν..

    Και με το να λέμε, «έλα μωρέ, τι να κάνω κι εγώ», απλά τους δίνουμε το έρισμα να κάνουν ανενόχλητοι όσα κάθε μέρα γύρω μας βλέπουμε..

    Οπότε ναι μας χρειάζεται και γιατρός, μα όχι μόνο.. Σκέψη, λογική και κρίση μας χρειάζεται..

    Α και λίγη χρήση παραπάνω.. Σ’ εκείνο το κουμπάκι που λες, που το χαζοκούτι κλείνει..

    Καλό απόγευμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. αιρετικέ

    είναι ένας άνθρωπος μορφωμένος, οξύθυμος, με παράδοξες μεθόδους αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος με ελαττώματα. αναγνωρίζει όμως τους νόμους και τους σέβεται όπως και τα παιδιά! είναι έντιμος και ίσως να βγαίνει πολύ στην τηλεόραση, αλλά ώς επαγγελματίας είναι άψογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. νεφελοβάτη

    καλημέρα και καλώς μας ήρθες.

    πράγματι έτσι είναι. εμείς είμαστε η πολιτεία και το κράτος. όλα από μας ξεκινούν και τελειώνουν. δυστυχώς όμως δεν εχουμε καταλάβει τη δύναμή μας.
    γιατί άν το καταλαβαίναμε πολλά θα άλλαζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @ Νεφελοβάτη
    Sorry... αλλά...
    πολύ ...προσγειωμένος μού φάνηκες, παρά το ψευδώνυμο που διάλεξες...

    Πές μας κι άλλα, πές μας κι άλλα!!!

    @ Ρία μου, ιστο-ρία μου
    πρόσβαρα τα πάντα σου... αλλά...
    πρόσεξε μην ο χειρούργος σού κάνει καμμιά ...λοβοτομή ή, έστω, "λοβοτομή".
    Δεν το θεωρώ ορθόν επί του παρόντος...

    αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
    Ναπολέων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ναπολέων

    τρελαίνομαι με τα παιχνιδια που κάνεται με το όνομά μου!
    χάθηκες. πότε θα μας έρθεις αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες