ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

28 Σεπ 2008

ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ

Μάνες και κόρες! Μια πολύ δύσκολη σχέση. Γυναίκες, μεγαλωμένες με τα ίδια βιώματα, με τις ίδιες αρχές, με τα ίδια πρότυπα. Τότε, που χαλάει η συνταγή και τρώγονται? Τι τις κάνει να έχουν τυπικές σχέσεις και μόνο? Τι είναι αυτό που σπρώχνει κάθε κόρη να λέει στις φίλες της: ότι αν γίνω σαν τη μάνα μου, πνίξτε με??? Τι είναι αυτό που κάνει τις μανάδες να μισούν και να ανταγωνίζονται τις ίδιες τους τις κόρες?
Άσε τα προσωπικά βιώματα, που είμαι 40 χρονών γυναίκα και δεν έχω ακούσει καλή κουβέντα από το στόμα της μάνας μου ποτέ. ΠΟΤΕ. Βλέπω τις φίλες μου, βλέπω τις συναδέλφους μου, βλέπω τις κόρες των ασθενών στο νοσοκομείο. Σαν το σκύλο με τη γάτα.
Δεν υπάρχει σημείο επαφής. Λατρεύεις την κουζίνα και ασχολείσαι εντατικά με τη μαγειρική, είσαι θαμένη στις κατσαρόλες και χάνεις το τραίνο της ζωής. Είσαι καριερίστα γιατί σ’ αρέσει αυτό που κάνεις, έχεις γίνει αντρογυναίκα και θα μείνεις στο ράφι. Παντρεύεσαι, τώρα θα δεις τι θα πει νοικοκυρά. Αγοράζεις σπίτι, κάνεις έξοδα και βάζεις θηλιά στο λαιμό σου.
Τι στο καλό θέλουν οι μανάδες μας? Τι τέλος πάντων, πρέπει να κάνουμε οι κόρες, για να είστε ευχαριστημένες? Δεν είναι δυνατό να γίνουμε κλώνοι σας, πάρτε το χαμπάρι. Σταματήστε να μας κριτικάρετε για ότι κάνουμε. Πάψτε να μας γεμίζετε ενοχές και τύψεις για το οτιδήποτε. Μη συνεχίζεται την γκρίνια ακόμα και μετά που ενηλικιωθήκαμε. Βαρεθήκαμε τις πικρόχολες συμβουλές, βαρεθήκαμε να απολογούμαστε για τις προσπάθειές μας. Αφήστε μας χώρο να αναπνεύσουμε. Ας κάνουμε τα δικά μας λάθη. Μην προσπαθείτε να μας προστατεύσετε γιατί το παρακάνετε και μας πνίγετε. Θέλουμε να σας έχουμε αποκούμπι, να μπορούμε να σας εμπιστευτούμε τα πάντα, όχι να φοβόμαστε ακόμα και νας πούμε τις επιτυχίες μας! Θέλουμε να ξέρουμε ότι θα υπάρχει ένα αυτί που πρόθυμα θα μας ακούσει χωρίς να μας κατακρίνει.
Μπορεί να μη γίναμε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν για μας, όμως υλοποιούμε τα δικά μας όνειρα και όχι τα δικά σας. Μπορεί να μη γίναμε κλώνοι της Λωξάντρας αλλά δεν ήταν ποτέ το δικό μας πρότυπο. Αποδεχτήτε το γεγονός ότι η ζωή είναι δική μας και ότι το να μας μέμφεστε για το κάθε τι, δυναμιτίζει την αγάπη και τη στοργή που οφείλουμε να έχουμε στους γεννήτορές μας.
Για τα υπόλοιπα χρόνια που θα περάσουμε μαζί, θέλουμε αναχωχή. Θάψτε το τσεκούρι του πολέμου και αγκαλιάστε μας γιαυτό που είμαστε και μη μας γκρινιάζετε γιαυτό που δε γίναμε. Αγαπήστε μας και δείτε σε μας το κοριτσάκι που του πλέκατε κοτσίδες όταν ήταν μικρό. Πάντα μας λείπει εκείνο το χάδι...

132 σχόλια:

  1. μάλλον πρέπει να υιοθετηθεί πρόγραμμα ανταλλαγής μανάδων. Σου δίνω για κάνα μήνα τη δική μου, μου δίνεις τη δική σου να δεις πώς θα αλλάξουν μετά.
    Θυμισέ μου να σου πω ιστορίες με τη δική μου. Τις νικάει όλες! Καρατσεκαρισμένο! για αυτό έβγαλε τέτοιο παιδί ορχήστρα (βιολί, μπουζούκι κτλ)
    Γυναίκα που τα βγάζει πέρα με τη μάνα της μπορεί να τα βγάλει πέρα με οποιοδήποτε αρσενικό μετά, piece of cake!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημέρα Ria... το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, έτσι είναι..
    Αλλά και μεταξύ μπαμπάδων και αγοριών υπάρχει ένας σχετικός ηλεκτρισμός..
    Αλλάζουν αυτά; Τόσο ανταγωνιστικά ήταν πάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. spark

    εγώ τη δικιά μου δεν την παλεύω!
    διάβαζα και φώναζε ότι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και να πιάσω καμιά δουλειά, τώρα που δουλεύω σε δυο δουλειές φωνάζει γιατί δεν έχω ελεύθερο χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηφαιστίωνα,

    για τα αγόρια με τους μπαμπάδες τους δεν εχω διάπιστώσει κάτι τόσο έντονο, υπάρχει έκδηλη μια περηφάνια των πατεράδων για τις επιτυχίες των γιών τους, οι μανάδες πάλι, κάτι θα βρουν να γκρινιάξουν!

    για παλιότερα δεν ξέρω, πάντω τώρα πέφτουν στην αντίληψή μου πολλά παρόμοια περιστατικά με τα όσα αναφέρω. για την ακρίβεια, πάρα πάρα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως επειδή οι μαμάδες θέλουν να προετοιμάσουν τις κόρες τους για αυτά που θα συναντήσουν και θέλουν να γίνουν άξιες γυναίκες, μόνο που δεν έχουν το σωστό τρόπο να το κάνουν με αποτέλεσμα να γίνονται κακές αμφότερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μανούλα μου είναι πιο τσούγδω από τη δική σου και βαρά εκεί που σε πονεί και εκεί που σε κόβει, οπότε κωλύομαι να επεκταθώ. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχεις διαπιστώσει μεταξύ μπαμπάδων και γιων;
    τσ τσ τσ

    δεν γράφω περισσότερα γιατί τα τελευταία 2 σχόλια μου τα έσβησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα άμα πω ότι είναι στον άνθρωπο; Εντάξει οι γονείς γενικά από τη φύση τους είναι "κάπως" και αφετέρου πολλές φορές γύρω μου έχω δει αντιπαλότητες και γκρίνιες και έχθρες με οποιοδήποτε πιθανό συνδυασμό γονέα και παιδιού. Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως η απόσταση κάνει θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hfaistiwnas

    ή μπορεί να θέλουν για τις κόρες τους, να ζήσουν τη ζωή που δεν έζησαν αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σπάρκ

    λες να είναι φίλες? και η δικιά μου τα ιδια κάνει και με μεγάλη μαεστρία μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ιάσιε

    δεν τα έσβησα, απλά κατά λάθος τα απέρριψα και μετά δεν ήξερα πως να τα επαναφέρω! αλλά δεν ήθελα και να σου το πω για να μη με πειράζεις που κάνω χαζομάρες με το λάπ-ι-τοπ!

    δε λέω ότι δεν ξέρω περιπτώσεις που να υπάρχει πραγματική κόντρα μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά δεν είναι τόσο συνηθισμένες όπως μεταξύ μάνας και κόρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θάνο

    αυτό το αλάργα και αγαπημένοι είναι θαυματουργό! το έχω δοκιμάσει και πιάνει μια χαρά! μόνο αυτό μας σώζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανάλογη είναι η σχέση και μεταξύ γιού και μητέρας. Οφείλεται νομίζω όλο αυτό το σκηνικό στο ότι η μάνα είναι που πέρασε όλο το λούκι της εγκυμοσύνης, της γέννας, αλλά και της ανατροφής του παιδιού, οπότε βιώνει το κάθε τι με πολύ πιο πιεστικό και αγχώδη τρόπο απ'ό,τι ο πατέρας, που είναι πιο αποστασιοποιημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα γκρινιάζουν οι μαμάδες..αλλά δεν λέω πολλά γιατί μπορεί να γίνω σαν τη μανούλα μου. Πάντα τσακωνώμασταν και της έχω πει πολλέσ φορές πράγματα που την έχουν πληγώσει και που το έχω μετανιώσει! Άλλωστε πιστεύω στο "μάνα είναι μόνο μια" παρόλο που πεθαίνω για τον μπαμπά μου...αλλά αδυναμίες είναι αυτές. Βέβαια διαφέρει μαμά από μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα, εγώ, τι να πω; Νάχω ενοχές;(Μεταξύ μας, έχω)
    Μαμά με κόρη, ευτυχώς διαβιεί μακριά μου, για να αποφύγει στα σίγουρα την κακή μου επιρροή...Και τις νευρωσάρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προφανώς η μητέρα φοβάται τον ανταγωνισμό μιας και το παιχνίδι είναι χαμένο και το ξέρει. Τα σέβη μου και την πιο γλυκιά καληνύχτα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω αυτό συμβαίνει με όους τους γονείς και τα παιδιά... Οι γονείς στη συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουνε τα παιδιά τους σαν επιμήκυνση του εαυτού τους, τα μεγαλώνουνε με την ίδια νοοτροπία και τα ίδια πρότυπα... τη νοοτροπάι που αυτοί νομίζουνε ότι είναι σωστή για τα παιδιά τους... και εκεί κάπου χαλάει το γλυκό. διότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ακριβώς η ίδια νοοτροπία 30 έτη μετά, ο κόσμος αλλάζει, κάτι το οποίο δεν συνειδητοποιούνε οι γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πραγματική ιστορία: :P
    Γεννιέμαι και έρχεται το συγγενολόι να με καμαρώσει και να ασκήσει τη συνήθη κοινωνική κριτική. Με το που με βλέπουν παθαίνουν ένα πολιτισμικό σοκ και με ένα στόμα, μία φωνή σχολιάζουν ΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΜΩΡΟ! (από μικρή φαινόμουνα τι μπάζο ήμουν), οπότε γυριζει η μάνα μου ατάραχη και του λέει "Δεν πειράζει ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ" χρόνια μετά που έχει γίνει το ενδοοικογενειακό ανέκδοτο η όλη ιστορία, της λέω ρε μάνα, εσένα δεν σου πε κανένας για την κουκουβαγια που το κουκουβαγιάκι της το έβλεπε το πιο όμορφο από όλα; για να πάρω την πληρωμένη απάντηση. "ψέμματα ήθελες να πω; αφού όντως ήσουν ΑΣΧΗΜΟ μωρό" άχ, αυτή η μαμά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ως κορη συμφωνω μαζι σας, η μανα μου δεν παιζεται σε κριτικη και σχολια ακομα και απορια για το αν ειμαι πραγματικη γυναικα αφου δεν φοραω τακουνια!
    Ως μαμα ομως, μπορειτε να μου πειτε αν η κορη σας γυρω στα 22 τα ειχε με δυο γκομενους συγχρονως,τι θα της λεγατε?Μπραβο βρες και τριτο για πρεφα ή παρε επιτελους μια αποφαση και διαλεξε..με κινδυνο να μη σου ξαναμιλησει για τουλαχιστον 10 μερες και να κανει και κανενα παρομοιο ποστ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λίγο απόλυτη δεν είσαι; Είναι δυνατόν σε κάθε κουβέντα μεταξύ μητέρας και κόρης να ελλοχεύει η παρεξήγηση; Σε ένα χώρο όπως το νοσοκομείο, το οποίο έχει τόσους ανθρώπους που εξορισμού αποτελούν μία μικρή κοινωνία, δεν υπάρχει το διαφορετικό; Είναι όλα τόσο τραγικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δέν είναι που δεν αποδέχονται εσάς
    κι αυτό που είστε,είναι που δεν μπορούν
    τον εαυτό τους,ζηλεύουν αυτό που είστε,
    και που δεν μπόρεσαν αυτές να είναι πρίν χρόνια,και προφανώς δεν αποδέχονται
    ούτε αυτό που είναι τώρα!
    Κάνουν τη σύγκριση και βλέπουν ότι έχασαν
    το τραίνο!Δέν είναι και τόσο εύπεπτο!
    Την κατανόησή σας ,όσο σας παίρνει βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχω δώσει δυο ορισμούς στη λέξη Μάνα μου
    1.Η γυναίκα που σ αγαπάει περισσότερο από καθέναν στον κόσμο
    2.Η γυναίκα που έχει γεννηθεί για να σου σπάει τα νεύρα
    Το 1 δεν αναιρεί το δύο....
    Αλλά τί να τις κάνουμε...Τις λατρεύουμε πάλι εξ ορισμού!
    Καλησπέρα είπα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιος πέταξε τη μαμά από το τρένο;
    Spaaaaaaaaark!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν είναι όλοι οι γονείς έτσι.
    ούτε όλες οι μανάδες είναι έτσι.
    ναι, γκρινιάζουνε και σε πνίγουνε ώρες-ώρες, αλλά υπ΄σαρχουνε και κάποιες που σε βοηθάνε, που σου συμπαραστέκονται και που βάζουν τα δυνατά τους.

    μακάρι να'ταν κι η δική μου μία από αυτές τις σπάνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. *σφυρίζοντας αδιάφορα*
    το έχω κόψει τελευταία να πετάω μαμάδες από το τραίνο, την τελευταία φορά που πέταξα τη δική μου στις γραμμές, εκτροχιάστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. και τι θα γίνει αν μια μέρα ένας άγνωστος σας χαρίσει ξαφνικά την καρδιά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αιρετικέ

    η σχέση μανας και γιου είναι τελείως διαφορετική, η μάνα δεν αναγνωρίζει καμιά άξια γυναίκα για τον κανακάρη της! είναι ο άντρας που θέλει να πλάσει για να γίνει ο άντρας των ονείρων της που ποτέ δε γνώρισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ηφαιστίωνα,

    και αυτό και τόσα άλλα άκόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μανιταράκι

    και εγώ είχα αδυναμία στον πατέρα μου παρότι η μάνα μου έχει σκιστεί κατά καιρούς για μένα και το γιό μου, πάντως καλή κουβέντα δεν εχω ακούσει από το στόμα της, ίσως επειδή δεν έχω καμιά σχέση με αυτό που είχε στο νού της για την πρωτότοκή της, δεν είμαι της κουζίνας και της λάτρας. προτιμώ να διαβάζω, να ερευνώ, να γράφω παρά να μαγειρεύω.
    πάντως δεν της έχω αντιγυρίσει κουβέντα. κόβω τη συζήτηση με το κλασσικό πια "και εγώ σ' αγαπώ μαμά" και φεύγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ζαμπία

    εμείς μένουμε κοντά, έχει και τα καλά του δε λεω, αλλά από γκρίνια, έχω χορτάσει και με το παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. i am a man in love

    θα διαφωνίσουμε, τι στο καλό έχουν να μοιράσουν μια μάνα με μια κόρη? τι ανταγωνίζονται? απλά μόλις περάσουμε την εφηβεία, γινόμαστε το κόκκινο πανί για τις μαμάδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πάνος κωνσταντινίδης

    μπορεί να είναι και αυτό!
    γιατί όμως μερικές μανάδες και με μεγαλύτερη δια?φορά ηλικίας άρα και με πολύ μεγάλη διαφορά νοοτροπίας τα πάνε καλά με τις κόρες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σπαρκ

    τουλάχιστον σου φόραγε ωραία φουστανάκια??? ή μόνο λόγια ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αδαμαντία

    ολες που παραπονιόμαστε για τις μανάδες μας τα ίδια λέμε και μια ωραία πρωία διαπιστώνουμε ότι της μοιάζουμε περισσότερο απ' όσο φανταζόμασταν!

    αλήθεια αντιμετωπίζεις τέτοιο πρόβλημα με την κόρη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. L' Aesthéte Soleil

    απόλυτη δεν είμαι καθόλου.

    δεν είμαστε η έξαίρεση, μάλλον ο κανόνας. δες τι έγραψαν οι γυναίκες που σχολίασαν. υπάρχει μια ανεξήγητη κόντρα που δεν έχει λογική εξήγηση. που δεν έχει τις απαρχές της, που θα συνεχίσει να αποτελεί μυστηριο και να πληγώνει τις κόρες όπως βέβαια και τις μάνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kostaslogh

    έχει μια βάση αυτό, αλλά δε με καλυπτει απόλυτα. ίσως να φταίει ότι είχαν φοβερά μεγάλες προσδοκίες και δεν τις εκπληρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μπλογκούλη

    κανείς δεν πετά τη μαμά από το τραίνο, μας κρατούν τα παιδιά, μας μαγειρεύουν και μας σιδερώνουν, μόνο που το κάνουν γκρινιάζοντας ότι είμαστε ανίκανες ενώ βλέπουν οιτ δουλεύουμε σαν είλωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. athinovio

    η μαμά μου είναι από αυτές τις άλλες αλλά γκρινιάζει με το παραμικρό, δε μένει ικανοποιημένη με τίποτα, δε χαρίζει καλή κουβέντα σε μένα ποτέ! όλα τα κάνω στραβά, δεν ασχολούμε με τα δέοντα, δεν είμαι σωστή, δεν δεν δεν ... άστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. σπαρκ

    ώστε εσύ έφταιγες που καθυστέρησα στο τραίνο τόσες ώρες και τώρα τουλάχιστον ξέρουμε το όνομα της σούπερ μαμάς που μας έβγαλε από τις ράγες και μας σαβούριασε στο χορτάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "η σχέση μανας και γιου είναι τελείως διαφορετική, η μάνα δεν αναγνωρίζει καμιά άξια γυναίκα για τον κανακάρη της! είναι ο άντρας που θέλει να πλάσει για να γίνει ο άντρας των ονείρων της που ποτέ δε γνώρισε..."

    Κι εν τω μεταξύ αυτό το είδος άνδρα που προσπαθεί να πλάσει η μάνα είναι ακριβώς αυτό που δε φτουράει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. i am a man in love

    δεν τρώω εντόσθια αγαπητέ!

    πόσες σελίδες αριθμεί το Ε9 σας???
    κάτω από 13, απορρίπτεσθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αν σας το πω τραγουδιστά θα με προσέξετε;

    Θυμάμαι όσα είχες πει

    Στίχοι: Κίτρινα Ποδήλατα
    Μουσική: Κίτρινα Ποδήλατα
    Πρώτη εκτέλεση: Δέσποινα Ολυμπίου

    Ακόμα ελπίζω σε κάτι
    τόσο καιρό που 'χεις φύγει
    ακόμα έξω στο δρόμο κοιτώ
    ψάχνω στον κόσμο μήπως σε δω.

    Ακόμα ελπίζω σε κάτι
    τόσο καιρό που μου λείπεις
    ακόμα ακούω στην πόρτα κλειδιά
    ίσως ακόμα δεν είναι αργά.

    Θυμάμαι όσα είχες πει
    κι ακόμα ελπίζω σε κάτι
    να σε ξεχάσω εγώ μπορεί
    μα δε μπορεί μια αγάπη.

    Θυμάμαι όσα είχες πει
    τ' ακούω μες στα όνειρα μου
    να σε ξεχάσω εγώ μπορεί
    μα δε μπορεί η καρδιά μου.

    Ακόμα ελπίζω σε κάτι
    τόσο καιρό σ' έχω χάσει
    ούτε ένα μήνυμα ούτε μια ευχή
    μα λέω δε μ' έχεις ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. η μαμά ως απόφοιτη της σχολής burda μου έραβε collection επι collection. Το απόλυτο hit βέβαια ήταν ένα φουστανάκι που μου έχει ράψει από ένα παλιό κοτλέ κρεμ του μπαμπα και μου είχε βάλει την κωλότσεπη μπροστά για να βάζω την προίκα μου (τσιμπιδάκια, γλυφιτζούρια κ.τ.λ.)
    Ασ' τα αυτά μωρή! Δεν ντρέπεσαι? sex and the city το κάναμε εδώ μέσα? Βγάλε τη βότκα και έχω ντέρτια να σου πω σήμερα... που είσαι μαρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εγώ, εγώ εγώ τα φταίω όλα! και για το τραίνο και για το γκαζόν (παρεπομπτόντως υπάρχει μία γαλλική ταινία που λέγεται για όλα φταίει το "γκαζόν" να τη δεις!
    αλλά μολόγα τι ξέρεις εσύ για το τεκνό.. ε για το φόνο ήθελα να πω. ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Υς Το Ε9 το αποστέλω ζιπαρισμένο στην εφορία λόγω οικολογικής συνείδησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. διευκρίνισις!
    το παλιό κρεμ κοτλέ του μπαμπά ήταν παντελόνι και ουχί φουστανάκι... μεταποιήθηκε σε φουστανάκι και ξεκίνησε νέα καριέρα... παντελόνι-trans-φουστανάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. I am a man in love

    ενδιαφέρον το άσμα, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει και συγκρότημα με το όνομα κίτρινα ποδήλατα! και φυσικά δεν εχω ακούσει το τραγούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. λίγη μουσική πριν την πιο γλυκιά καληνύχτα

    Everything you are
    Everything you'll be
    Touches the current of love
    So deep in me
    Every sigh in the night
    Every tear that you cry
    Seduces me

    All that I am
    All that I'll be
    Means nothing at all
    If you can't be with me
    Your most innocent kiss
    Or your sweetest caress
    Seduces me

    I don't care about tomorrow
    I've given up on yesterday
    Here and now is all that matters
    Right here with you is where I'll stay

    Everything in this world
    Every voice in the night
    Every little thing of beauty
    Comes shining thru in your eyes
    And all that is you becomes part of me too
    'Cause all you do seduces me

    And if I should die tomorrow
    I'd go down with a smile on my face
    I thank God I've ever known you
    I fall down on my knees
    For all the love we've made

    Every sigh in the night
    Every tear that you cry
    Seduces me seduces me
    All that you do , , , .. Seduces me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. σπαρκ

    η μαμά έχει και κρυφά ταλέντα εεεε?
    σε έκανε μοντελάκι η μαμά! πάλι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. σπαρκ

    εδώ είμαι καλή μου, βγάζω τη βοτκα από την κατάψυξη και φέρνω και ξηρούς καρπούς. καθαρά τασάκια, αναπτήρες, χαρτομάντηλα, εδώ είμαστε ετοιμες, πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!! Φωτιά θα πέσει να κάψει τούτο το αμαρτωλό blog! Μωρή μάγια του 'χεις κάνει του τεκνού και όσο το φτύνεις τόσο πιο πολύ κολάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. I am a man in love

    μπορώ να έχω ένα αντίγραφο? και δε δέχομαι ότι παραχωρεί η μονή βατοπαιδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. σπαρκ

    οικολογική συνείδηση η μαμά από παλιότερα. πάντα πρωτοπόρος. ανακύκλωνε τα ρούχα για να μην πάνε χαμένα. μπράβο! που το πρόβλημα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. καλά μην το λες και μοντελάκι. Μήτσος ήμουν παρόλα τα φορεματάκια και πλάκωνα στο ξύλο τα αγοράκια της περιοχής. Το τι ξύλο είχε φάει ο Θανασάκης στον παιδικό γιατί αρνιόταν να με παντρευτεί... πάω στοίχημα ακόμα το θυμάται.
    Φέρε λοιπόν τα πολεμοφόδια, (ελπίζω να πήρες κούτα τα τσιγάρα γιατί ξεμένω γρήγορα) και έλα να δούμε πώς θα μπει και αυτός ο μήνας. Με το δεξί ή με τ' αριστερό? Εγώ για κουμμουνιστή τον κόβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. I am a man in love

    δε σας προλαβαίνω απόψε!
    ήθελα να ήξερα, δεν έχετε δουλειά άυριο και κάθεστε τέτοια ώρα στο μπλογκοχωριό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. φυσικά. Με τον όρο να σας το παραδώσω ο ίδιος προσωπικά με μια τεράστια ανθοδέσμη από τα αγαπημένα σας λουλούδια και το κόκκινο κρασί που προτιμάτε, ή μήπως σαμπάνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. σπαρκ

    σίγουρα φιλενάδα, πρόκειται για πλάκα. μην τσιμπάς.

    και με χιούμορ!
    είμαι femme fatale τι να κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. φέρε τη βότκα εδώ καλέ! έβαλες 2 δάχτυλα και την παίρνεις πίσω. Λες να είναι πλάκα ε; Οποία ντεκαντάνς οι άντρες την σήμερον ημέρα την πέφτουνε για πλάκα ή δεν πέφτουνε με τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σχεσεις αγαπης και μισους ..
    Ετσι ειναι οταν πραγματικα αγαπας.. ΠΑντα οι σχεσεις μανας και κορης νομιζω ηταν ετσι .. κι ετσι θαναι αν κρινω απο τα δικα μου.( δες εδω )
    Παιχνιδισματα μαναδων με κορες.. σχεση πολυπλοκη μα και θαυμαστη!
    Γιατι ειναι και οι δυο αληθινες..

    Σας αγαπαμε βρε χαζο αλλα με τον δικο μας τροπο .. οπως ξερουμε οτι κι εσεις αγαπατε εμας ...

    Ας ειμαστε ποιο ελαστικη η μια στη συμπεριφορα της αλλης και θα δεις πως ολα θα πανε πολυ καλυτερα , οπως τα ειχαμε απο παλια ονειρευτει.. .
    Κατι ξερω ..που σου λεω.. μικρη μου κυ_Ρια
    Φιλι και χαμογελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. spark

    φιλενάδα, η βοτκα τέλειωσε, να φέρω την ουρσους, και να καθαρίσω και τα σταχτοδοχεία.

    όσο για τον "θαυμαστή" επειδή πρόκειται σίγουρα για πλάκα και έχω αρχίσει να καταλήγω για ποιον πρόκειται, θα σταματήσω να του απαντώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. χειμωνιάτικη λιακάδα

    μα και βέβαια αγαπάμε τις μαμάδες μας! τις λατρευουμε! και πάνω από όλα τις σεβόμαστε. εγώ τουλάχιστον. κατά την εφηβεία, είχαμε προστριβές, αλλά μετά στρώσαν τα πράγματα. προσωπικά δεν τσακώνομαι μαζί της. προσπαθώ με λογικά επιχειρήματα να την αντικρούσω, εκεί όμως χτυπάω τοίχο. και το ρίχνω στο χιούμορ. έχω κανει ένα σωρό πράγματα που οποιοσδήποτε άλλος δε θα μπορούσε, όμως δεν έχει αποδεκτεί την αξία μου σαν προσωπικότητα, δεν εγκρίνει τις επιλογές μου σε οτιδήποτε, είτε αυτό είναι ένα ζευγάρι παπούτσια, είτε ο σύντροφός μου, είτε το απορρυπαντικό πλυντηριου! ε, το έχω πάρει απόφαση και δε δίνω σημασία. ξέρει ότι την αγαπώ, τη φροντίζω, ξέρω όιτ με αγαπά και με φροντίζει και δε μπα να τσακώνεται? εγώ το ρίχνω στην πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κάτι που μου τη σπάει πάρα πολύ με τη μάνα μου είναι το ότι, όποτε έχει έστω και την αμυδρότερη διαίσθηση πως μια σχέση μου δεν θα πάει καλά, καταλήγει να έχει δίκιο. Και συνήθως επιβεβαιώνεται με τρόπο που με πονά ή με εξοργίζει... Τα ξέρεις τα πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μη σκας Κυ,Ρια μου που δεν εγκρινει την μαρκα απορυπαντικου που χρησιμοποιεις ή τα παπουτσια που διαλεγεις .. Σε αυτο να εισαι ξεκαθαρη μαζι της.Συνεχισε να το ριχνεις στη πλακα ! η ζωη μας θελει χιουμορ...
    Οσον αφορα τον συντροφο σου δεν μπορω να εχω γνωμη , και βασικα πιστευω οτι ουτε κι αυτη θα επρεπε να εχει τοσο μεγαλη αποψη ...
    Αλλα ..Εδω Υπαρχει ενα μεγαλο αλλα.
    Βρε γλυκεια μου .. σκεψου κι αυτο: ισως το ματι της κατι θα εχει κοψει που εσυ πιθανα δεν το εχεις εντοπισει..
    Η ισως απο ενστικτο .. Ξερεις σε μερικες μαμαδες υπερλειτουργει.. οπως και ο θυροειδης!
    Δες το .. δεν χανεις τπτ !
    Σου ακουγομαι σαν μαμα? εε ναι ειμαι! :-D
    Μη μου κακιωσεις.. δεν σου κανω κυρηγμα.. ..σου λες εγω τι θα εκανα...
    Φιλι στο μαγουλακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. αιρετικέ

    δυστυχώς, όταν ειμαστε σε μια σχέση δικαιολογούμε καταστάσεις και δεν δίνουμε σημασία σε μερικά πράγματα γιατί τα θεωρούμε δικαιολογημένα, οι άλλοι όμως απ' εξω, χωρίς συναισθηματικές δεσμέύσεις, βλεπουν πιο καθαρά και γιαυτό τις περισσότερες φορες έχουν δίκιο σε ότι μας λενε!

    μην το παίρνεις κατάκαρδα, όλοι το έχουμε πάθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χειμωνιάτικη λιακάδα

    γράψε ότι θες, και εγώ είμαι μαμά, σε καταλαβαίνω. και τη μαμά μου την καταλαβαίνω. αντιλαμβάνομαι όμως πως ακόμα και αν της επέτρεπα να διαλέξει αυτή για μένα σύντροφο, ούτε τότε θα ήταν ευχαριστημένη. ίσως να είναι γονιδιακό, μόλις κάνεις κόρη να αρχίζεις την γκρίνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Χμμμ....

    Είδα πρόσφατα (ξανά) "Τα Πουλιά" του μέγιστου Χίτσκοκ. Αρκετοί κριτικοί (οι περισσότεροι βαρεμένοι) αναγνωρίζοντας το έντονο ψυχαναλυτικό υπόβαθρο σε πολλές από τις ταινίες του μετρ λένε πως η υπόγεια σύγκρουση μαμάς και υποψήφιας νύφης είναι μία αλληγορική πυροδότηση της βίας της φύσης που ενσαρκώνεται στα πουλιά.

    Δηλαδή αν το δίδυμο ήταν μαμά-κόρη τι θα μας την έπεφτε; οι γάτες δολοφόνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. τη μπόμπα να φέρεις, να κάνουμε κεφάλι γρηγορότερα. Ένας θαυμαστής να πάει χαμένος; Γιατί καλέ; Μου τον δίνεις εμένα; Δεν θα στον κατσιάσω... πολύ, στο υπόσχομαι! Τελικά κουμμουνιστής είναι ο Οκτώβρης το αποφάσισα! Πόσα "ΌΧΙ" θα γιορτάσουμε φέτος;
    Εκτός από τις μανάδες θα πιάσεις και το υπόλοιπο γενεολογικό δέντρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. μυστήριε

    η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψες λίγο, είμαι και κουρασμένη, κλάταρε το εργαλείο.

    την έχω δει την ταινία αλλά για να είμαι ειλικρινής με ψυχοπλάκωσε. δεν ασχολήθηκα με τις αναλύσεις των κριτικών. για μένα μια ταινία είτε με αγγίζει είτε όχι. δεν ασχολούμαι περαιτέρω, οι ταινίες είναι για να μας διασκεδάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. σπαρκ

    κουμουνιστής δε λες τίποτα!
    πιο στραβά μήνας δεν μου έχει μπει! μέχρι πυρετό ανέβασα και γύρισα σπίτι άρον άρον! είμαι χουχουλιασμένη, με ασπιρίνες και υγρά! και δεν έκανα και τις δουλειές μου!

    όσο για το "θαυμαστή" πάρτον και κάτσιασέ τον, και κάντον ότι θες. σου είπα, είναι κάποια που κάνει πλάκα, μόνο που δε γνωρίζει ότι ο κόσμος είναι πολύ πολύ πολύ μικρός και όλα μαθαίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. σπαρκ

    και να σκεφτείς ότι όταν διάβασα το μπλογκ του κώστα βράκα, έλεγα ότι ήταν απίστευτο αυτό που του συνέβει! μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ria

    Σχετικά με τον κινηματογράφο (και την τέχνη γενικότερα) πιστεύω ότι ο απώτερος σκοπός είναι η ψυχαγωγία (αγωγή της ψυχής) και όχι η διασκέδαση που είναι κάτι εφήμερο. Φυσικά ο καθένας μπορεί να πάρει ότι του αρκεί.

    Για "Τα Πουλιά" την θεωρώ ως μία από τις δέκα καλύτερες ταινίες όλων των εποχών (βάζω και τον "Δεσμώτη του Ιλίγγου" στη δεκάδα).

    Είναι τεράστιος δημιουργός (μπορεί και ο σημαντικότερος) αλλά αυτά είναι για άλλη συζήτηση.

    Α και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. μυστήριε

    το έθεσες πολύ σωστά, αγωγή της ψυχής! τη λέξη ψυχαγωγία εψαχνα αλλά λίγο η κούραση, λίγο ο πυρετός, η διασκέδαση μου βγήκε πρώτη.

    για μενα το νούμερο ένα είναι ο ήρωας του ζαν γιμού. θα το αναλύσω άλλη φορά γιατί ψιλοθολώνει και η οθόνη με τον πυρετό.

    ευχαριστώ και καλό μήνα επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ria

    ως γιατρός που είσαι θα ξέρεις να μου πεις αν έκανα καλά και πήρα 2 ασπιρίνες σήμερα με διαφορά 4 ωρών μεταξύ τους. Είμαι κι εγώ χάλια γαμώτο!

    Mistirios,
    θα διαφωνίσω για τα "Πουλιά". In fact, δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είμαι της κουλτούρας και ενδεχομένως να μου διαφεύγει κάτι. Μαζί με το "Vertigo" στις καλύτερες βάζω το "Dial M for Murder".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. θάνο

    δεν ειμαι γιατρός! νοσηλεύτρια είμαι!

    για μια φορά που χρειάστηκες να πάρεις ασπιρίνες, δεν πειράζει και εφ' όσον δεν έχεις προβλήματα υγείας. περαστικά και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αγαπητή Ρία,
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
    Και φυσικά ΚΑΛΟ Φθινόπωρο, ΚΑΛΟ Χειμώνα!
    Άντε και καλή ψήφο... Ίσως μάς προκύψει κι αυτή οσονούπω...

    Ορμητικό, καυστικό το "ποστ" σου. Νομίζω πάντως ότι το πως η μάνα σου δεν έχει πει ούτε μια καλή κουβέντα για σένα, μάλλον στη δικιά μου περιοχή υπάγεται...

    Όμως ήρθα εδώ για κάτι άλλο:
    Ξεκίνησα έναν κατάλογο
    Μεγάλων Κοινωνικοπολιτικών Ψεμμάτων,
    που με την συμβολή αρκετών άλλων "μπλογκαδόρων" απόχτησε 35 λήμματα και γίνεται τώρα ψηφοφορία, για να βγάλουμε τα 7 πιό μεγάλα.

    Σάς παρακαλώ να συμμετάσχετε κι εσείς κι οι φίλοι/φίλες σας στην αξιολόγηση/ψηφοφορία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο μπορεί πιό σωστό.
    psemmatapsemmata.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Psemma-me-ourá

    καλό μήνα και καλώς ήρθες!

    μα μια γυναίκα δε σχολίασε ότι με τη μαμά της δεν έχουν κόντρες! και μετά λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!

    θα ψηφίσω αν και έχω την εντύπωση ότι αρχές του καλοκαιριού είχα ήδη ψηφίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. πιάσε τις βότκες και έλα να σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. spark

    έφτασα
    βοτκα, φυστίκια, τσιγάρα και έτοιμη!

    προεραιτικά, ασπιρίνη, χαρτομάντηλα, τρεμπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Διέλυσε 1 τρεμπόν στην βότκα για να γουστάρω γιατί έχω κάτι χλεμπόνες γκουχουγκου άλλο πράγμα.
    να κεράσω μια μυτιά καλσιτονίνης?
    φέρε φυστίκια και παρήγγειλε και καμιά τούρτα σπεσιαλ και παγωτό η νύχτα θα είναι μεγάλη. Που είναι το μαλακιστήρι ο μαν σου να γελάσουμε λίγο τώρα που απεκτησε και το θηλυκό του? Μήπως να τα ζευγαρώσουμε να γεμίσουμε το σύμπαν σπαμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. σπαρκ

    έχω και μουκοσολβαν και μουκοθιόλ και μπισολβον, τι προτιμάς?
    να κοκτέηλ! βοτκα και μπισολβόν!

    κάτι ξέρεις εσύ και τα γράφεςι αυτά!
    άντε να κάνουμε και ένα ιντερνετικό προξενιό! γιατί στη ζωή τα δικά μου πετυχαίνουν! έχω ζευγαρώσει τέσσερις φίλους μου και κάθε μέρα μου τηλ και μου λενε ποσο ευτυχισμενοι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ερώτηση. πώς πολλαπλασιάζονται τα ερμαφρόδιτα; ο μαν έμπαινε και εκεί και έσβηνε μετά τα μηνύματά του. μέχρι που βρήκε την πραγματική του ταυτότητα και μπήκε με άλλο όνομα να κλέψει την παράσταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. αυτό με την κωδείνη θέλω. έλα να κάνουμε το προξενιό. πάντως πολύ δουλειά έχει ο μαν και δεν εμφανίστηκε απόψε. ύποπτον. κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της μπλογκουλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. σπαρκ

    χμμμμ
    εμ πολύ προκλητικός για να είναι αληθινός άντρας και το κυριότερο, διάβαζε και κική δημουλά!

    πες μου έναν άντρα να ξέρει απ' έξω ποιήματά της, μόνο ένα να βρεις, θα σου πω μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. σπαρκ

    ναι, οντως! τώρα φαίνεται κάνει τα σχόλιά του αλλού! περίεργες συμπτώσεις όμως, δε βρίσκεις?

    δεν έχω σιβάλ! θες τρεμπόν με γεύση λεμόνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. βότκα με τρεμπόν και γεύση λεμόνι. θα το πιώ και αυτό το πικρό ποτήρι.
    όντως όταν του λες κική δημουλά σου λένε σε ποιο σήριαλ παίζει;
    αυτά τα μπλογκ με την 1 μόνο ανάρτηση για ξεκάρφωμα... τς, τς, τς... καρμπόν, δεν σκέφτηκε να βάλει και 1 δεύτερη έτσι για ξεκάρφωμα; αλλά που να δουλέψει ο έρμος ο brain όταν είναι κολημένος. μα να μην σου δηλώσει σήμερα τον έρωτά του; τελείωσε ο μαν το καμάκι, ανέλαβε ο έτερος κλώνος και αυτός μουγκοθόδωρος σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. σπαρκ

    ναι είδες?

    τι διάολο τόσο γρήγορα με ξεπέρασε?

    ξέρεις η καλυτερη γιατριά για τον πονεμένο λαιμό ειναι γαργάρα με ουίσκυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. "γαργάρα με ουίσκυ!"

    Τώρα αν σας πω ότι διάβασα "τσιγάρα με ουίσκυ"; Μήπως αυτό δεν είναι καλό σημάδι για το κρύωμα μου ή γλώσσα λανθάνουσα....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. αγάπη μου δεν ξεχνιέσαι, δεν ξεχνιέσαι, γύρω του είσαι και πλανιέσαι... δεν πλανάσαι, δεν πλανάσαι τον ύπνο του δικαίου δεν κοιμάσαι!

    πάντως εγώ λέω ότι πέρασε, αποκλείεται να μην πέρασε και είδε ότι σήμερα δεν τον σηκώνει το κλίμα, ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο, θα περιμένω να δω αν η κλονισμένη θα ξαναχτυπήσει.
    place your bets please!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. θάνο

    ουίσκυ, τσίπουρο, ρακί

    έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ και κάνουν αντισηψία στην περιοχή!
    ότι θες βλέπεις! κακό σημάδι θες ύπνο και ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. σπαρκ

    ανέβασε το ηθικό μου φιλενάδα!

    καλά το εγκεφαλικό το έχει ετοιμο! την περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αααχ είναι και αυτή η μοναξιά της κορυφής. εδώ ψηλά που είμαστε πώς σου φαίνεται ο κόσμος? για να πάρω κλωνοαπουσίες? άρρεν? απών! θήλυ? απών! πρέπει να κάνω τα παράπονα σε μένα δεν στείλανε ακόμα κλώνο? μα γιατί? πας γιάννενα αθήνα μέσω αλεξανδρούπολης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. σπαρκ

    οι βοτκες με τρεμπον βαράνε στο κεφάλι!
    δεν κατάλαβα και πολλά αλλά ήπια και γω κάμποσο.

    πάω για ύπνο! θα γραψω καμιά μαλακία και θα γελάει ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. καλήνυχτα, όνειρα γλυκά, θα μείνω εγώ ακοίμητος φρουρός να κρατάω τσίλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. "χμμμμ
    εμ πολύ προκλητικός για να είναι αληθινός άντρας και το κυριότερο, διάβαζε και κική δημουλά!

    πες μου έναν άντρα να ξέρει απ' έξω ποιήματά της, μόνο ένα να βρεις, θα σου πω μπράβο!


    Ποια είναι η Κική Δημουλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. αιρετικέ,

    ερχεσαι στα λόγια μου!

    είναι συγγραφέας και ποιήτρια, πολύ γλυκανάλατη για τα γούστα μου και για τα γούστα όλων των αντρών. όταν ρώτησα τον ιάσιο αν την ξέρει με ρώτησε αν τη χειρούργησε! και μετά: αυτή με ξέρει?

    δεν υπάρχει άντρας 100% που να έχει διαβάσει και ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙ ποιήματά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. μου στείλανε e mail με φοβερό ανέκδοτο. θα το αναρτησω με την πρώτη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μια που αναφέρατε τη Δημουλά για όσους αντέχουν:

    http://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=2&time_id=82&cat_id=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. μυστήριε

    εγώ δεν αντέχω! λυπάμαι αν είναι δικά της ποιήματα δε θα το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. φιλενάς με πήρε ο ύπνος αλλά από ότι βλέπω δεν φάνηκε κανείς... χιχιχι... η δαμοκλειος σπάθη της σιωπής γέρνει απειλητικά πάνω στον ένοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΓΤΠΚ εντελώς είναι τα πονήματα της Δημουλά... Είναι χειρότερα κι απ'το να'σαι Γ νούμερο και να περιμένεις το πρωί δυόμιση ώρες τον αλλαγής γιατί ο βλάκας ο ΑΕ της ΜΑΦ είχε τη φαεινή ιδέα να πάει στο προσκλητήριο φρουράς και να τους κάνει κήρυγμα.

    Είναι χειρότερα κι απ'το να σε δέσουν σε μια καρέκλα με οδοντογλυφίδες να σου κρατάν τα μάτια ανοιχτά και να σε βάζουν να βλέπεις συνέχεια Λάμψη, Καλημέρα Ζωή, Ρετιρέ, Safe Sex και Τρεις Χάριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. spark

    λίγο ο πυρετός λίγο η αναγκη για ξεκούραση, κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. αιρετικέ

    διαπιστώνω οτι είσαι και σύ φαν της δημουλά! όπως όλοι οι άντρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μυρμήγκι κι ένα τζιτζίκι. Ήταν καλακαίρι, ο ήλιος ήταν ντάλα και τα καρπούζια φυτρώναν στα μποστάνια. Το μυρμήγκι ιδρωμένο και συγκαμένο στις μασχάλες έτρεχε πάνω κάτω σα να 'χε πάρει έκσταση ,έβρισκε κάτι σποράκια και τα χωνε στη φωλιά του. Το τζιτζίκι ήταν αραχτό σε ένα δέντρο και τρόμπαρε.
    Κάποια φάση το τζιτζίκι είπε:
    "Ρε μαλάκα μέρμηγκα, δεν πάμε για κανά μπάνιο; Έχει καεί ο κώλος μου."
    "Όχι φίλέ μου τζίτζικα." 'ειπε το μυρμήγκι. "Πρέπει να γαμηθώ να μαζέψω σπόρια γιατί χειμώνας έρχεται και μετά θα πεινάω. Θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο".
    "Τι λες ρε ανώμαλε! Σιγά μη δουλέψω με τέτοια κουφόβραση." ήταν η απάντηση. "Πάω να μουλιάσω τα παπάρια μου στο κύμα". Και το τζιτζίκι καβάλησε τη χάρλεϊ του και την έκανε για το κοντινότερο μπιτς μπαρ.
    Μετά ήρθε χειμώνας, χιόνισε κι ο κάμπος έγινε άσπρος σαν άσπρο σλιπάκι μινέρβα, αυτό με την τσέπη μπροστά. Το μυρμήγκι ήταν κλειδωμένο στη φωλιά του με τέρμα τα καλοριφέρ, είχε νοικιάσει όλα τα Ρόκι και τα 'βλεπε τρώγοντας σποράκια. Κάπου προς το τέλος του νούμερο τρία χτύπησε η πόρτα κι ,όπως όλοι περιμένετε, ήταν ο τζίτζικας. Φορούσε ένα μπουφανάκι πουπουλένιο πολύ τσίλικο μποτάκια και παντελόνι σπέσιαλ. Πίσω του δε υπήρχε μια τζιπάρα μέσα από την οποία δυο ακρίδες, καλά μωρά, χαμογελούσαν πρόστυχα στο μυρμήγκι.
    "Ρε μαλάκα μέρμηγκα, πάω για σκι με τα κορίτσια. Θά ρθεις;"
    Το μυρμήγκι άρχισε να ουρλιάζει "Πούστη Αίσωπε, πούστη Αίσωπε" και να κάνει το σπίτι του πουτάνα. Μετά από δυο μέρες το κλείσαν σε ίδρυμα.

    http://sfentonas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΥ(τα λεγόμενα και φούμαρα)
    1) Όσοι φαίνονται μαλάκες δεν είναι απαραίτητο να είναι

    2) Όσοι είναι μαλάκες δεν είναι απαραίτητο να φαίνονται

    3) Ο μαλάκας θα είναι μαλάκας σε οποιδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθεί

    4) Μαλάκας δεν γεννιέσαι, Γίνεσαι

    5) Όποιος δεν έχει τσιγάρα πρέπει να αγοράζει

    6) Ποτό και αμάξι πάνε μαζί αλλά μόνο για γαμήσι

    7) Το 90% που παίζεται στα ραδιόφωνα είναι μαλακίες(Υπήρξε διαφωνία μεταξύ των συνεργατών του Blog)

    8) Ή δεν υπάρχει Αί-Βασίλης ή όλοι ήμασταν κακά παιδιά όλο το χρόνο.

    9) Οι άνδρες πουτσίζουν όταν δεν μουνίζουν.

    10) Όλα τα παραπάνω μπορεί και να ισχύουν μπορεί και όχι.

    http://malakologio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μια φορά κι ένα καιρό ήταν τρία γουρούνια. Μια μέρα τα μάζεψε η μάνα τους και τους είπε “'ντάξει, πολύ σας τάισα. Βγείτε στην κενωνία την άτιμη και κάντε τα κουμάντα μόνοι σας.”. Και τα γουρούνια αυτό κάναν.
    Το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν να χτίσουν τα δικά τους σπιτάκια. Το μικρό ήταν τρόμπας μεγάλος κι έφτιαξε όπως να 'ναι ένα σπίτι από άχυρο και μετά πήγε να παίξει μπάλα. Το μεσαίο ήταν λίγο πιο λογικό. Έφτιαξε ένα σπίτι από ξύλο κι ύστερα πήγε στις πουτάνες. Το μεγάλο ήταν σπασικλάκι και γαμήθηκε μια βδομάδα κι έφτιαξε μια σπιταρόνα με τούβλα και πισίνα. Μετά καθόταν μέσα κι έβλεπε στο dvd τσόντες.
    Μια μέρα ο κακός λύκος – κάθε παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του έχει κακό λύκο- μπάνισε το μικρό γουρούνι κι είπε να το φάει. Αλλά το γουρουνάκι επειδή έπαιζε μπάλα ήταν γρήγορο και χώθηκε στο σπίτι του. Ο λύκος δεν το έβαλε κάτω, φύσηξε, ξαναφύσηξε και γκρέμισε το σπιτάκι. Το γουρουνάκι λες κι είχε νέφτι στον κώλο έτρεξε και μπήκε στο σπίτι του μεσαίου αδερφού. Ο λύκος όμως είχε βρει το σύστημα, άρχισε να φυσάει και τσουπ το γκρέμισε κι αυτό το σπίτι. Τρέχαν σαν πούστηδες τα γουρούνια, έτρεχε κι ο λύκος από πίσω και τι έγινε; Μπούκαραν τα γουρούνια στη μεζονέτα του μεγάλου και έβαλαν το σύρτη (στην πόρτα). Δεν πάει να φύσαγε ο λύκος, αρχίδια, ούτε τούβλο δεν έπεσε. Απογοητευμένος την έκανε για την σπηλιά του κι έγινε βετζετέριαν. Τα γουρούνια χάρηκαν πολύ, βάλαν ουίσκι στα ποτήρια, Καρρά στο ράδιο και γούσταραν.
    Το βράδυ έγινε σεισμός 8 ρίχτερ. Το επόμενο πρωί τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τρια γουρούνια νεκρά κάτω από ένα σωρό τούβλα.

    Υ.Γ Ο λύκος τελικά παντρεύτηκε τη μις Δάσος. Επειδή χοληστερίνη δεν είχε πέθανε σε βαθιά γεράματα ήσυχα στον ύπνο του.

    http://malakologio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. παλι μαλακιες γραφεισ.ποια εισαι η ρανια θρασκια????
    γιατι εβγαλες τον μετριασμο σχολιων σκατοκαραβανου?
    ΙΑΣΙΕ,ΙΑΣΙΕ,πηδα με,πηδα με.
    χα χα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. για να δει ο κόσμος τι τσόλια κυκλοφορούν αγαπητή μου.
    GET A LIFE! OF YOUR OWN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μια και η Ρία έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει αυτή τη στιγμή από το να βρίσκεται εδώ θα σου δώσω εγώ αυτό που σου χρειάζεται! Την αμέριστη προσοχή μου βρε κουτό! Αυτό που ζητάς λόγω φύλου δεν μπορώ να στο δώσω.
    Να μπαίνεις παιδάκι μου να ξεθυμαίνεις αφού έχεις τόσα προβλήματα που καμία φοαρμακευτική αγωγή δεν θα στα λύσει. Να έρχεσαι να ξεσπάς μην τα πεις εκεί έξω καμιά φορά και βρεθεί κανένας αληθινός άντρας που δεν σωπαίνει και σε σαπίσει στο ξύλο. Εδώ ξέρουμε να δείχνουμε κατανοήση και στο κάτω κάτω όποιος φτύνει δηλότερά του στα μούτρα του γυρνά η χλεμπόνα. Ολόκληρο blog έκανες για την αρρώστια σου. Πήγαινε και κατούρα εκεί. Στο αλάτι σου θα το βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πάλι εσύ ρε nikpes34;

    Αφού η Ρία για σένα είναι μια σκατοκαραβανού κλπ κλπ κλπ κι εσύ προβάλλεις τον εαυτό σου ως μεγάλο μάγκα, τι λόγο έχεις ν'ασχολείσαι μαζί της;

    Όταν κάποιου το ιστολόγιο δε μας αρέσει, δε μπαίνουμε και δεν ασχολούμαστε. Αλλά εσύ είσαι ένας κομπλεξικός του κερατά, ένας τύπος που ή δεν του κάθεται ούτε η χούφτα του ή στην πραγματικότητα τραβάς κάποιο ζόρι μαζί της. Και μη μου πεις ότι εσύ έχεις το... ποιοτικό ιστολόγιο κι εκείνη το "μη ποιοτικό", γιατί, αν το ισχυρισθείς, θα γελάνε μαζί σου ακόμα και οι αχινοί.

    Στην πραγματικότητα, είσαι ένα troll της κακιάς ώρας που δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει απ'το να γράφει μαλακίες και να βρίζει τους άλλους. Αν είχες δουλειά, δεν θα προλάβαινες να ασχολείσαι με το αν ο ένας ή ο άλλος είναι "σκατοκαραβανάς", ούτε και θα δεχόσουν ν'ασχοληθείς. Αν είχες δική σου ζωή και προσωπικότητα, θ'ασχολιόσουν με τις δικές σου δραστηριότητες. Αν είχες γκόμενα - ή γκόμενο, γιατί για ετεροφυλόφιλο εγώ δε σε κόβω, εξαιτίας του γεγονότος ότι είσαι μια ΚΑΤΙΝΑ του κερατά - , πάλι δε θ'ασχολιόσουν με τη "σκατοκαραβανού".

    Συνεπώς, είσαι ένα αξιοθρήνητο troll, ένα ατομάκι βαθύτατα προβληματικό, που κρύβεται πίσω απ'την "ανωνυμία" του πληκτρολογίου για να λέει τις βλακείες που, αν τις έλεγε κατά πρόσωπο σε οποιονδήποτε, θα έτρωγε το ξύλο της αρκούδας. Είσαι όχι μόνο χυδαίος σαν το Θερσίτη, αλλά και ΔΕΙΛΟΣ. Ή μάλλον δειλή. Κοτούλα. Γιατί ο Θερσίτης είχε τα αρχίδια - που εσύ δεν έχεις - να τα χώνει κατά πρόσωπο και να ρισκάρει να φάει το ξύλο του... Εσύ όμως είσαι ένας χέστης, μια ΚΟΤΑ.

    Άντε λοιπόν στο κοτέτσι σου μωρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Μπα, μπήκε κι η τρελή των blogs ο/η nikpes34... Μα τι κατίνα είσαι μωρή nikpes34... Τι κατινάρα είσαι εσύ... Άει τράβα πουθενά αλλού μωρή τσουτσού να πεις τις μαλακίες σου. Αλλά τέτοια που είσαι, μόνο online σε παίρνει μωρή αδερφάρα του κερατά να τα γράφεις, γιατί στο face to face κωλώνεις μωρή λουγκρίτσα, γιατί φοβάσαι πως θα σε κάνει κανένας μπαούλο στο ξύλο. Τράβα λοιπόν σε κάναν πλαστικό να σου ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου και μετά ουστ για τη Συγγρού να βγάλεις νυχτοκάματο, γιατί μόνο για εκεί είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. προς nikpes

    Καλώς το ιντερνετικό σκουλήκι, είχαμε καιρό καιρό να σε δούμε μπλογκική διάρροια.

    Τι κάνεις ανύπαρκτε όρχι; Κατάφερες να ξεπεράσεις το σύμπλεγμα με τη μάνα σου; Μάλλον όχι. Ήρθες πάλι να αφήσεις τον εμετό σου στα πόδια μας.

    Ρε nikopapara, δεν έχεις λαδώσει τη μπάρα που έχεις για εγκέφαλο ακόμα; Δεν καταλαβαίνεις ότι κάνει θόρυβο;

    Απ'ότι είδα στο ιστολόγιο-καμπινέ σου δεν δέχεσαι μηνύσεις μέχρι να αποφυλακιστείς. Πώς είναι μέσα στο σκουληκοκελί σου; Στενά φαντάζομαι. Πρέπει να σε περιποιούνται καλά εκεί μέσα. Ο κώλος σου πρέπει να κάνει πάρτι κάθε μέρα με τόσους που τον ξεσκίζουν. Όταν με το καλό βγεις στο φως έλα να με βρεις. Θα σε περιποιηθώ κι εγώ καλά.
    Θα σου δέσω το έντερο για ζώνη, τα δόντια για κολιέ και την κωλοτρυπίδα σου για δαχτυλίδι. Αυτά είναι μόνο δείγμα της περιποίησης μου, έτσι για να ξεχάσεις τις κακές στιγμές της φυλάκας.

    Για διαφώτισε με ρε νικολάκη, ο μπαμπάς σου συνεχίζει να τον παίρνει όπως παλιά ή το γύρισε στο trans; Σε ρωτάω για να ξέρω τι outfit να σου δώσω πριν τον συναντήσεις όταν με το καλό βγεις.

    Α μην το ξεχάσω, τη γυναίκα σου, που μου είχες ζητήσει να την προσέξω όσο είσαι μέσα, την έστειλα στην Αφρική να πηδιέται με τους μαύρους που έχουν AIDS. Έτσι, και μένει ικανοποιημένη και παράγει κοινωνικό έργο. Πρέπει να είσαι περήφανος.

    Άντε βγες εσύ με το καλό, και θα σου έχουμε και παρέλαση για να το γιορτάσουμε. Κολομπαράδες, κτηνοβάτες, κοπρολάγνους, ουρολάγνους κλπ. Όλοι για σένα. Δεν θα νιώθεις τις τρύπες σου από τη χαρά σου.

    Μέχρι να βγεις όμως μαλάκα, μπούκωσε το στόμα σου με κάνα 22αρι, όχι όπλο.. πέος βρε ηλίθιε, και κάνε γαργάρες με το σπέρμα του κι άσε μας στην ησυχία μας. Μπάζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. nikpes32, το ξέρουμε καλά ότι είσαι μια τσουράπω του κερατά. Δε χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις. Το'χουμε εμπεδώσει πια από παλιότερες μαλακίες που'χεις γράψει σε διάφορα ιστολόγια. Αλήθεια, τι κακό είν'αυτό μ'εσένα μωρή; Όποτε ξεμένεις από ισοβίτες και "Interarapikan - μεγάλη και σίγουρη" και μένει η κωλοτρυπίδα σου χωρίς κρεατόβεργα αρχίζεις να μπαίνεις στα ιστολόγια των άλλων και να βρίζεις; Αν είναι έτσι, να σε βουτήξουμε και να σου χώσουμε καμιά μερσεντέ στον κώλο να'χεις να πορεύεσαι, μπας και ησυχάσουμε.

    Α, και να ξέρεις ότι μας είναι πανεύκολο να βρούμε τα στοιχεία σου και να σε χώσουμε για τα καλά μέσα στην ψειρού - ξέρεις εσύ, για το γεγονός ότι χρησιμοποιείς ως avatar φωτογραφίες άλλων... Έχω έναν κολλητό δικηγόρο που λέω να τον συστήσω στη Ρία για να σ'αναλάβει... Μόνο αυτό σου λέω, μη με κάνεις ν'ασχοληθώ πραγματικά μαζί σου, γιατί την πούτσισες πολύ άσχημα.

    Α, και αν είσαι τόσο μάγκας (αρχίδια μάγκας δηλαδή, τέτοια μαγκιά την έχω δει κι από άλλες ψυχασθενείς υπάρξεις στο διαδίκτυο) που "τα χώνεις όπου γουστάρεις", γιατί δεν έρχεσαι να μας τα πεις και face to face; Κωλώνεις, έτσι μωρή ψωλαρπάχτρα του κερατά; nikpes34, είσαι μεγάλος ΧΕΣΤΗΣ. Μια θρασύδειλη πούστρα είσαι που βρίζει πίσω από την "ασφάλεια" του πληκτρολογίου (πτωχέ ηλίθιε, αν ήξερες πόσο εύκολο μας είναι με μια εισαγγελική εντολή να σ'εντοπίσουμε και να σε τυλίξουμε σε μια κόλλα χαρτί, δε θα ξαναπλησίαζες σε υπολογιστή), γιατί κατά πρόσωπο φοβάσαι μην τυχόν κι ο άλλος τα πάρει στο κρανίο και σε κάνει συναρμολογούμενο απ'το ξύλο.

    Άντε τράβα λοιπόν σε καμιά αμερικάνικη βάση να σου ξηγηθούν Bukkake οι πεζοναύτες στη μάπα... Αφού το ξέρουμε ότι σ'αρέσουν αυτές οι γεύσεις.

    Άει σιχτίρ λοιπόν ΚΟΤΑ λειράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Στην αρχή του προηγούμενου σχολίου μου έγραψα κατά λάθος "nikpes32" αντί "nikpes34". Αλλά δεν τρέχει κάστανο, όλοι ξέρουμε ότι μιλάω για το συγκεκριμένο γελοίο υποκείμενο, τη βλεννόρροια του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. χμμμ... μάλλον έγινε ολίγον σόκιν το μαγαζί και βλέπω το μπλογκ με σηματάκι.. Χ απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. nikpes34

    βρε βρε βρε καιρό είχαμε να δούμε ένα αυθεντικό μαλάκα!

    που ήσουν ρε μάγκα εσύ, όταν είχα μετριασμό? τώρα που έβγαλα το μετριασμό με θυμήθηκες? ή μηπως φοβόσουν ότι με το e mail σου θα ήταν παιχνιδάκι για τον ιάσιο να σε εντοπίσει και να σε κάνει τουλούμι στο ξύλο?

    βρε ιντερνετική πορδή που πετιέσαι και βρωμάς χειρότερα και από βόθρο, αφού το βλέπεις ότι σε έχει χεσμένο όλη η μπλογκόσφαιρα, γιατί δε σκάβεις τον τάφο σου? δώρο από όλους εμάς το περίστροφο και η σφαίρα!

    άντε χάιδεψε λίγο τη μπαμιίτσα σου μπας και ξελαμπικάρεις!

    παρεπιπτόντως, περνάς καλά στη φυλακή σου? ή να πω στον αδερφό του πατέρα μου που είναι εισαγγελέας, να σου στείλει κάτι παλικάρια να σε περιποιηθούν κατάλληλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. σπαρκ,
    αιρετικός,
    ιάσιος,
    κωνσταντίνος

    ευχαριστώ για την υποστήριξη. μόλις τώρα επέστρεψα και με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν ψόφησε το ιντερνετικό σκουλήκι, κρίμα. χωρίς αυτόν και τις κατσαρίδες, θα ήταν ο κόσμος καλύτερος!

    σας ευχαριστώ ξανά και ξανά. είναι ωραίο να έχεις φίλους που σε προστατεύουν και φυλάνε τα νώτα σου ενώ εσύ εργάζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εγώ Ρία προτείνω να τον ανασκολοπίσουμε με υψηλής εκρηκτικότητας βλήμα των 155 χιλιοστών και να το πυροδοτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ρία, όπως βλέπεις, υπάρχει κόσμος που ξέρει πώς να απαντήσει σε τέτοια ορθογραφικά λάθη της φύσης. Μ'αρέσει που παριστάνει και το μάγκα... Το μουνί της λάσπης και του βούρκου. Και τι μουνί! Σαντίκ μουντζό, που λένε στα καλιαρντά, δηλαδή το ψεύτικο μουνί που φτιάχνουν σε κάποιον όταν πάει για να γίνει τροπέτο... ε, συγγνώμη, ήθελα να πω για "εγχείριση αλλαγής φύλου".

    Για το τι πάει να πει "τροπέτο" δεν έχεις παρά να ρωτήσεις στο συνεργείο όταν ξαναπάς τ'αμάξι σου για σέρβις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Θεέ μου! 120 σχόλια! Τι πληγή άνοιξες; Ίδια η μάνα σου!

    ;-)

    ΥΓ. Έχεις χιούμορ. Κι έτσι, πήρα το θάρρος για το πιο πάνω σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. diastimata

    έχω χιούμορ παναθεμά με έχω!
    πνίξτε με, έχω γίνει ίδια η μάνα μου όπως είπε και κάποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Aαααα, σόρι παιδιά, εγώ τη λατρεύω τη μάνα μου!!!! Και εκείνη με αποθεώνει!
    Άσε που είναι και κούκλα και πολύ θα'θελα να ισχύει αυτό που λένε πως σε τριάντα χρόνια θα είμαι ίδια!!!!!!!!!1
    Θες να μου δώσεις το τη. της δικής σου κάτι να της πώ??????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Μια μέρα μακριά από τον υπολογιστή είπα να περάσω και έχασα τέτοιο χαμό...

    Ρία δεν ανεβάζεις κανένα άλλο post να αλλάξουμε και θέμα γιατί κάτι μου λέει ότι πολύ ασχοληθήκαμε...

    Καληνύχτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. δεν ξέρω για σχέσης μάνας - κόρης. Πάντως η δικιά μου εχει 4 αγόρια και τη βλέπω λίγο στρωμένη! χαχαχαχα

    ΕΣΕΙΣ τους δίνετε αερα, οπότε μην κάνετε έτσι! Ασε που θα γίνετε ίδιες!

    Μερικές φορές ένα τηλ στο άσχετο είναι μεγάλο γιατρικό για τη μάνα, ακόμα και ένα χαμόγελο στο άσχετο. Η μάνα ξέρει να πιάνει πάντα τα σήματά μας :-D

    Καλό ΣουΚού μπέμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. πατσιούρι

    ποιος σου είπε ότι εγώ δε λατρεύω τη μαμά μου? τη λατρεύω είναι το λιγότερο, το κριτικό μάτι της δεν αντέχω και τα σχόλια που μερικές φορες είναι δηκτικά, πικρόχολα, ακαιρα και εκ διαμέτρου αντιθέτων απόψεων με τα δικά μου θελω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. θάνο

    ετοιμαζω ωραιότατο ποστ και περιμένω να το εμπλουτίσω με τα δικά σας σχόλια.

    απλά να πιω καφέ πρώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. μαντ

    γιατρέ μου, πως πάει το στοιχειωμένο διαμέρισμα?

    τέσσερα αγόρια η μάνα σου? πω πω! να ζήσετε!

    ούτε ένα κοριτσάκι να του πλέκει τα μαλάκια, να του αγοράζει κούκλες, να το ντύνει με χαριτωμένες δαντελίτσες?

    στρωμένη, χμ, οι μάνες έχουν άλλο κόλημα με τους γιους απ' ότι με τις κόρες αλλά σαφώς η συμπεριφορά τους δεν είναι τόσο σε κόντρα όσο με τα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Βαθύ, βαρύ κι ασήκωτο θέμα έπιασες, αχ οι ελληνίδες μάνες αχ Ρία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια σου Ρία, θα συμφωνήσω με την kwlogria, οι μάνες φταίνε για όλα στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν τί θέλουν, αλλά περιμένουν από τα παιδιά τους να τους το φέρουν στο πιάτο. Αδυνατούν να παραδεχτούν τα λάθη τους και γι΄ αυτό προσδοκούν από εκείνα να τα επαναλάβουν, μπας και τις επιβεβαιώσουν. Πόσο χαίρομαι τις Γαλλίδες/Αγγλίδες/Γερμανίδες μάνες... δε λέγεται. Μπορεί να έχουν χίλια ελαττώματα, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά τους είναι ανεξάρτητα όντα και όχι αποφυάδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. συμφωνώ, αλλά μπορεί να είναι και οι τόσες ομοιότητες που έχουμε με τις μανάδες μας....βλέπω πάντως, πως όλες μας που λέμε ότι εγώ δεν θα γίνω σαν την μάνα μου, τελικά γινόμαστε τα ίδια και χειρότερα πολλές φορές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες