ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

8 Απρ 2008

ΣΝΙΦ, ΣΝΙΦ ΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ;;;

Έρχεται το καλοκαίρι! Καλό αυτό θα μου πείτε. Και είναι. Μαζί, λοιπόν, με τη ζέστη, τις μύγες, τα κουνούπια και τις κατσαρίδες, έρχεται και ο καιρός που θα πάμε στις παραλίες, θα βάλουμε πιο ελαφρά φορεματάκια, ένα κάπρι, κάτι τέλος πάντων…
Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Αρχίζει ο πανικός και ο εφιάλτης της ζυγαριάς. Γιατί, κακά τα ψέματα, μασαμπουκιάσαμε όλον το χειμώνα. Και να τα χωριάτικα λουκάνικα με το ζεστό ψωμάκι, και να οι πίτσες με τα αναψυκτικά, χώρια που ένα καλό γεύμα δεν τελειώνει σωστά αν δεν έχει και γλυκό! Και τώρα τα χαριτωμένα φορεματάκια μας ετοιμάζονται ή να δωριστούν ή να σκιστούν έτσι και τα φορέσουμε. Φρίκη.
Ώρα για τη μεγάλη απόφαση. Τέρμα τα γλυκά, η ζάχαρη, τα ζυμαρικά, οι ξηροί καρποί, το ψωμί. Αλλιώς, το λένε δίαιτα.
Και εγώ έχω δυο βδομάδες που την ξεκίνησα. Δε σας λέω τίποτα. Έχω γίνει κυνηγόσκυλο. Περπατώ στο δρόμο και μου μυρίζουν όλα. Πατάτες τηγανητές, μουσακάς, παστίτσιο… Αισθάνομαι μονίμως πεινασμένη. Το ρίχνω στα υγρά. Μη φανταστείτε χυμούς και τέτοια ή αναψυκτικά. Όχι, μιλάω για τσάι με λεμόνι και όχι στο μπαλκόνι, για λουίζα, χαμομήλι. Και κυρίως πράσινο τσάι. Νερό; Άλλο τίποτα, τουλάχιστον δυο λίτρα χωρίς να υπολογίζω τα αφεψήματα!
Βέβαια άρχισα να βλέπω αποτελέσματα εκτός από αστράκια (λόγω πείνας). Και επίσης, βλέπω όνειρα με φαγητά. Κάτι πιατέλες με παϊδάκια και τραγανές πατατούλες, κάτι ταψιά με γαλακτομπούρεκα, κάτι προφιτερόλ… Εφιάλτες. Ειδικά αν το μενού περιλαμβάνει την επομένη μια μπριζόλα στον ατμό και λίγο μπρόκολο με ξύδι. Έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ τις μπάμιες λουκούλειο γεύμα!
Έχω μασίσει τόσο πολύ σέλινο, που στο τέλος θα αρχίσω να μουγκανίζω σαν αγελάδα. Αλλά επειδή την έχω ξανακάνει τη δίαιτα και είναι, παναθεμάτην, αποτελεσματική κάνω την καρδιά μου πέτρα και υπομένω.
Για το ση-θρου ρε γαμώτο!

7 σχόλια:

  1. Για αυτο σου λεω:Δεν κανεις ...για αρσιβαριστρια!χα χα!
    Ση θρου και...ξερο ψωμι!
    Καλες...κατακτισεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην αγχώνεσαι βρε παιδί μου, έχεις καιρό μπροστά σου, αν εν τω μεταξύ νιώσεις αδυναμίες κάνε και καμιά παρασπονδία δε χάλασε κι ο κόσμος
    υ.γ.: όταν επιτέλους βάλεις το see through, ανάρτησε και καμιά φώτο για να δούμε τα αποτελέσματα, οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΑΙΤΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ...
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟ-ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...
    ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ 2-3 ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ...
    ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΣ...
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΚΟΚΚΑΛΑ...
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ?ΟΧΙ!
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ...
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...
    ΟΧΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν σκοπεύω να γίνω μοντέλο ή ανορεξική, απλά να πέσω μερικά κιλά που το καθισιό, το καλό φαγητό και οι άσχημες καταστάσεις μου έφεραν. και άμα βάλω το ση-θρου, θα βάλω και φωτό!

    κώστα, δεν το κάνω για τις κατακτήσεις, υπάρχουν γυναίκες που γοητεύουν με τον τρόπο τους και όχι με μέση δακτυλίδι, αλλά το κάνω για μένα, γιατί αισθάνομαι καλύτερα όταν μπαίνω σε μικρότερα νούμερα όταν αγοράζω φορέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΘΡΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρουσα ακούγεται η δίαιτα!Μήπως να μας την γράψετε?? pleaseeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει κάτι πολύ πιο αποτελεσματικό από τη δίαιτα με αποτελέσματα που θα τρίβεις τα μάτια σου: λέγεται πιλάτες. Από το Νοέμβρη μέχρι σήμερα έχω δει πάνω μου θαύματα. Και χωρίς πείνες και στερήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες