ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

9 Μαΐ 2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

... αν και δεν είναι σωστό, θα την κάνω.


          Διαβάζοντας ένα καινούργιο μπλογκ, louizaganouta.blogspot.com, ζήλεψα. Και επειδή μερικά χρόνια πριν με έκλεψαν και πλέον η συλλογή κοσμημάτων μου είναι ανύπαρκτη, είπα να την επαναδημιουργήσω.

          Ενημερωτικά, τα ελάχιστα κοσμήματα που έχω, βρίσκονται σε θυρίδα τράπεζας. Ψάχνοντας να βρω πράγματα που ικανοποιούσαν τις προτιμήσεις μου και συζητώντας με φίλες μου, έμαθα για μια αλυσίδα καταστημάτων, τρία κανονικά και ένα ιντερνετικό, που έχει ο ξάδερφος μια φίλης μου.

          Και πήγα μαζί της στο πιο κοντινό. Βασικά δε σου γεμίζει το μάτι. Όμως σε κερδίζουν η ευγένεια, η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση της κοπέλας που είναι και η κόρη του ιδιοκτήτη.
          Η ποικιλία με άφησε άναυδη. Ότι μπορείς να φανταστείς υπάρχει. Και ότι έχεις φανταστεί και δεν υπάρχει, στο φτιάχνουν. Και οι τιμές; Πάνω από ικανοποιητικές. Κοσμήματα για όλες τις περιστάσεις. Για όλα τα βαλάντια και τα γούστα. Μοντέρνα, κλασσικά, ακριβά, φτηνά, εκκεντρικά, μοναδικά, με διαμάντια, με σμαράγδια, με ρουμπίνια, με ζαφείρια μέχρι και με τανζανίτη.
Ελληνικά, δικής τους κατασκευής, εισαγώμενα, και φυσικά, ότι θες να έχεις το περιγράφεις ή τους το δείχνεις με φωτογραφία και στο φτιάχνουν και όχι στην τιμή που το βρήκες κάπου αλλού.
          Πήγαμε τρεις γυναίκες, ψωνίσαμε για μια γνωστή μας ένα κόσμημα που σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα θα το βρίσκαμε γύρω στα 1200 ευρώ χωρίς την αλυσίδα, το πήραμε 500 με την αλυσίδα. Και φεύγοντας μας κάνανε και δώρα. Ναι! Και φυσικά ψωνίσαμε και για μας.
          Στο δε ιντερνετικό μαγαζί, αν ψωνίσεις πάνω από 70 ευρώ, εκτός από τα μεταφορικά, σου κάνουν δώρο και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ασημένια που τα επιπλατίνωσαν για να μην κάνουν αλλεργίες!
       
   Το μαγαζί βρίσκεται σε μια περιοχή που δε φανταζόμουν πως θα έβρισκα τέτοια ποικιλία και τέτοια ποιότητα. Η δε φαντασία των κατασκευαστών, είναι το κάτι άλλο. Για να καταλάβετε πόσο εντυπωσιάστηκα, ενώ έχω κινητό με φανταστική φωτογραφική μηχανή, δε μου πέρασε το μυαλό να τραβήξω μερικές φωτογραφίες για να σας δείξω!
          Εννοείται πως από αυτή τη μέρα, θα είμαι πιστή τους αγοράστρια. Και με το που θα πάρω σύνταξη, θα πάω να μάθω την τέχνη κοντά τους.
          Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα και ελπίζω Ρούλα, ο διαμαντένιος σταυρός που σου πήραμε ως δώρο για την αποστρατεία σου να σου αρέσει τόσο όσο άρεσε και στις τρεις μας!

          Όσοι ενδιαφέρονται για αγορές, ας μου στείλουν μέηλ.

6 σχόλια:

  1. Γιατί να μην είναι σωστό?
    Δε λένε "το καλό να λέγεται"?

    Καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί έχω πάει σε ένα σωρό κοσμηματοπωλεία, και εκεί εξυπηρετήθηκα αλλά δεν τους έκανα τέτοια διαφήμιση...

      Διαγραφή
  2. Μια χαρα εκανες. Γιατι δεν το κατάλαβα δηλαδή; Κάνεις αθέμητο ανταγωνίσμο; Ή υπάρχει κανονισμός από τη google που να στο απαγορεύει;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το απαγορεύει κάποιος αλλά έχω και φίλους που ασχολούνται και δεν τους έκανα τέτοιο προμόσιον, αλλά εντυπωσιάστηκα και το έγραψα, είναι άδικο για άλλους αλλα΄το ένιωθα και το έκανα...
      χαιρετισμούς στη λίτσα και φιλιά στα ζουζουνια

      Διαγραφή
  3. Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την αναφορά στο ιστολόγιό μου. Άργησα να περάσω, αλλά είχα μοδίστρα στο σπίτι και μου έραβε τα ντεμί σεζόν και κάποια καλοκαιρινά.
    Ωραιότατα κοσμήματα. Οφείλω να πω ότι έχετε εξαιρετικό γούστο! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ κυρία γκανούτα, ζήλεψα τα δικά σας που είναι όλα αντίκες και μοναδικά και είπα να σας μιμηθώ!
      καλή η ράφτρα; γιατί αν μείνατε ικανοποιημένη να την προτιμήσω και εγώ!

      Διαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες