ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

9 Οκτ 2012

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑ...



Και τώρα θα κάνω ανάρτηση για το άλλο μπλογκοπαίχνιδο της Κατερίνας.

Τσιμπάτε και το λινκ στο μπλογκ της


Το δεύτερο παιχνίδι, έχει να κάνει με επτά πράγματα που δε μου αρέσουν!

Αν ήταν μόνο επτά, δε θα είχα πρόβλημα, αλλά είναι πολύ περισσότερα. Ας τα συνοψίσω για να μη λέτε ότι δεν μπορώ να μαζέψω τη σκέψη μου και να γράψω αυτά που μου ζητάνε

1.    Δεν αντέχω τους βρώμικους ανθρώπους. Δεν μπορώ να διανοηθώ, ότι ντύνονται, βάφονται, χτενίζονται αλλά σηκώνουν το χέρι τους και σε πιάνει μια μπόχα… μα μια μπόχα! Αν καθημερινά κάνεις ένα λουτρό καθαριότητας, όσο και να ιδρώσεις, δε βρωμάς σαν ψοφάλογο!!!
2.    Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δε διαβάζουν. Δηλαδή τι κάνουν; Παίζουν τάβλι; Μου έλεγε ένας επίδοξος γκόμενος, ότι πριν τρία χρόνια είχε πάει με την κοπέλα του στο Ζάππειο σε μια έκθεση βιβλίου και είχε αγοράσει δυο βιβλία που ακόμα δεν τα άνοιξε να τα διαβάσει! Τι τα αγόρασε τότε; Να κάνει φιγούρα; Είναι σα να έχεις στο σπίτι μια τούρτα και δεν την τρως ενώ έχεις υπογλυκαιμία! Δε βρίσκουν αυτοί οι άνθρωποι μια ώρα τη μέρα να ξεφυλλίσουν ένα βιβλίο; Το βιβλίο είναι εθισμός. Αν το ξεκινήσεις, δεν το αφήνεις!
3.    Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποκρίνονται. Αφού δεν είσαι και η Παξινού, τι προσπαθείς να με πείσεις ότι με συμπαθείς; Ή ότι βλέπεις το πρόβλημα ή την πρότασή μου με ενδιαφέρον; Με κοροϊδεύεις μπροστά στα μάτια μου. Τι παρεξηγείσαι που σου τα χώνω;
4.    Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν ενδιαφέροντα. Ρώτησα κάποιον  αν είχε διαβάσει κανένα καλό βιβλίο τελευταία. Μου απαντά δεν του αρέσει το διάβασμα. Τον ρώτησα αν είδε καμιά καλή ταινία. Δεν του άρεσε ο κινηματογράφος. Αν είδε καμιά καλή παράσταση. Δεν του άρεσε το θέατρο. Αν του αρέσει κάποιο σπορ, δεν του άρεσε. Αν διάβασε στις εφημερίδες για το σκάνδαλο με το σιντί, δεν τον ένδιέφερε η πολιτική. Αν έχει κάποιο χόμπυ. Αυτά είναι για τους αργόσχολους. Πόσες ώρες δουλεύεις; Οκτώ με δέκα. Τις άλλες ώρες τι κάνεις; Ασχολούμαι με τα παιδιά μου. Αφού τα έχει η μητέρα τους. Όταν τα έχω εγώ. Και όταν δεν τα έχεις; Ανάκριση μου κάνεις; Άντε, πέστε μου εσείς!!!
5.    Δε μου αρέσει που κάθε πρωί που πάω στη δουλειά μου, βλέπω ένα σωρό γριές με το αυτοκίνητο του μακαρίτη του συζύγου τους να δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο στις έξι το πρωί γιατί πάνε στη λειτουργία του οσίου Παταπίου!
6.    Δε μου αρέσει να οδηγώ στην εθνική Κυριακή απόγευμα. Όλοι οι ψευτοκάγκουρες, που παίρνουν το skoda του μπαμπά τους και του βάζουν αξεσουάρ και τρέχουν σαν παλαβοί, που δε θυμούνται ότι πριν δυο ώρες είχαν κάνει μπυροκατάνυξη με τους κολλητούς στη Λαμία, το να τρέχουν με τον κουβά με 160 χιλιόμετρα την ώρα, πρέπει να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά και για όλους εμάς.
7.    Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που ενώ γνωρίζουν τι δουλειά θα κάνουν, μόλις περάσει η διετία, αρχίζουν και ψάχνουν τρόπους να φύγουν από το νοσοκομείο, την Αθήνα, τη νοσηλευτική. Ρε φίλε, σε έφερε κανείς με το ζόρι στο ΓΝΑ; Ήθελες και ήρθες. Υπέγραψες συμβόλαιο για να είσαι νοσηλευτής. Τώρα τι θες και γλύφεις κατουρημένες ποδιές για να γίνεις υλικονόμος, γραμματέας, φαρισαίος; Γιατί παρακαλάς λυτούς και δεμένους για να φύγεις από την Αθήνα; Γιατί θα έπρεπε να σκύψει πάνω από το δικό σου πρόβλημα η υπηρεσία; Ήξερες ότι θα είσαι μόνο στην Αθήνα και στο ΓΝΑ. Γιατί έφτιαξες το σπίτι σου σε επαρχιακή πόλη; Εν γνώσει σου το έκανες. Γιατί θα πρέπει τώρα η υπηρεσία να σε ικανοποιήσει; Και εμείς να τρέχουμε να μη φτάνουμε για το δικό σου το χαβά;

Δε θέλετε να γράψω κι άλλα, γιατί τελειωμό δεν έχω. Ας αφήσω κάτι να γράψω και σε άλλα μπλογκοπαίχνιδα.


Φιλιά!

24 σχόλια:

  1. Ναι βρε παιδί μου... Κι εγώ σε αυτό το παιχνίδι με τα "δεν" είχα μεγάλο πρόβλημα. Τα 7 ήταν λίγα πολύ λίγα...
    Πάντως νομίζω ότι το 1 είναι από τα πιο οδυνηρά που μπορούν να συμβούν!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε θες να ξέρεις τι εμπειρίες έχω με το πρόβλημα αυτό! δε θες...

      φιλιά στο φίφη!

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχα τα πηρες ρια μου ε; σου εβγαινε και μια τσαντιλοαγανακτηση οταν τα εγραφες. αυτα εισεπραξα. του δωσες και καταλαβε κοινως! οσο για το τελευταιο μυνημα σοφοτατο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήνυμα ξεμήνυμα, το δικό τους κάνουν μερικοί. ναι αυτη η ανάρτηση ήταν όλο τσατίλα. αλλά όταν γράφω παθιάζομαι!

      Διαγραφή
  3. όσα περιγράφεις στο 7 τα ξέρω απο τον αδερφό μου!χαμός γίνεται!πάντως εκεί που είναι τωρα πριν λίγες μέρες πλάκωσαν 10 άτομα ,ανώτεροι ,χωρίς να το ξέρει κανείς και ξεσκόνισαν την υπηρεσία ,μετά απο καταγγελία οτι κάποιοι ευνοούνται ....ο διευθυντής έχασε 10 χρόνια απο τη ζωή του ,μας είπε ο αδερφός ,ο οποίος έλαβε συγχαρητήρια για τη δουλειά του!(να παινέψω το σπίτι μου ,μη χάσω χαχαχα...δεν βοηθά κανέναν εις βάρος άλλου)
    όσο για το διάβασμα ,κολλητές μου ,εκπαιδευτικοί ,διορισμένες,δεν έχουν ανοίξει ποτέ τους βιβλίο,ούτε γι αστείο!μου το θύμισες και συγχίστηκα κι εγώ τώρα!!!!!!!!!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ νάσια μου, να μη διαβάζουν και να πηγαίνουν τα παιδιά να τους συστήνουν βιβλία οι δάσκαλοι! τι να πει κανείς για το χαβά της αλλήνής;;;

      Διαγραφή
  4. επειδή κάτι έχω καταλάβει για σένα, δεν μου έκανε εντύπωση κάποιο από τα Δεν σου αρέσουν...(άσε που συμφωνώ κιόλας) τα εικονίδια βεβαίως τα "σπάνε", φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ τα εικονίδια κάνουν τη διαφορά στις αναρτήσεις μου!

      ευχαριστώ όμορφέ μου!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα !!!
    Μια χαρά σε βρίσκω!
    Όσο για το τελευταίο συμφωνώ και επαυξάνω.. και όχι μόνο στο ΓΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ παντού γινεται. εντελώς παντού!!! απλά εγώ το βιώνω, έτσι το γράφω!

      φιλιά ηαιστιωνάκο μας!

      Διαγραφή
  6. Αυτά που δεν σου αρέσουν πάω στοίχημα ότι δεν αρέσουν σε όλους μας...
    εκτός από αυτούς που τα κάνουν...
    Ή δεν τα κάνουν (μπανάκι π.χ.)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό με το μπάνιο, μου γυρνάει το μάτι. νέα παιδιά, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς το χρόνο να τους κυνηγά και το λουτρό το βλέπουν κάθε σάββατο!!!

      Διαγραφή
  7. Άκου να σου πω φιλενάδα - συμφωνώ με τις 7 πληγές φυσικά και επαυξάνω μη σου πω - αυτό το πρώτο με την κουρτίνα του μπάνιου τι το βαλες; Ε; Ε; Εγώ φταίω που έχω δει το Ψυχώ και μου μεινε το τραύμα; Ε; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα έρθω εγώ να σου κρατάω την κουρτίνα μη μου φοβάσαι..

      Διαγραφή
    2. τρέμενς, και εγώ το είδα το ψυχώ αλλά δε φοβάμαι.

      Διαγραφή
    3. άντε ρε φούλη να τον προστατέψεις και να του τρίψεις και την πλατούλα του γλυκού μου...

      Διαγραφή
  8. Σε σχέση με το "7": Μωρέ άσε να φύγει και κανένας για επαρχία. Εδώ γκρινιάζαμε ότι μαζεύτηκαν όλοι στην Αττική (Αθήνα και Αττική πλέον είναι σχεδόν το ίδιο...) γιατί να μη φύγουν; Δεν πρέπει να έχει και η επαρχία κόσμο στα νοσοκομεία της; Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα το λόγο της αγανάκτησής σου...

    Σχετικά με τους "μαλάκες που ζούν και βασιλεύουν" σίγουρα θα ξέρεις ότι και τα καρκινικά κύτταρα δεν αποπίπτουν, αλλά ζούν και πληθαίνουν. Σου λέει κάτι η ομοιότης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι έτσι. όταν ήρθε στο γνα, υπέγραψε σύμβόλαιο να δουλέψει ως νοσηλευτής εκεί. δηλαδή θα τον πληρώνει η υπηρεσία να κάθεται στη μονάδα να βαράει μύγες και οι άλλοι θα πηδιούνται στη δουλειά;;; όχι κύριε. θα κάνεις αυτό για το οποίο προσελήφθεις εκεί που προσελήφθεις. όχι να φυλάς κατουρημένες ποδίές να γυρίσεις πίσω στο χωριό σου. και να πληρώνεσαι κιόλας!

      Διαγραφή
  9. καλά με το 5 με πέθανες!!!!!ΧΑ!ΧΑ!!!!

    και αυτές οι φωτογραφίες ρε παιδί μου...όλα τα λεφτά!

    αυτή η τελευταία από τη προηγουμενη ανάρτηση...τι να σου πω...ακόμα γελάω!!!!!Μα πόση σοφια σε μια αράδα!!!ΧΑ!ΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τις φωτογραφίες το έχω φιλενάδα.

      γιατί αμα δεν κάνουμε και λίγη πλάκα, δεν παιρνά η μιζέρια που έπεσε στη χώρα!

      Διαγραφή
  10. Ρε και εγώ δεν διαβάζω τώρα βιβλία ,δεν με χωνεύεις;;θα το αντέξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε διαβάζεις, γιατί δεν έχεις χρόνο. αλλά τουλάχιστον έχεις ένα σωρό ενδιαφέροντα!

      Διαγραφή
  11. Ρία νομίζω πως στα πράγματα που δε σου (μας) αρέσουν συμφωνούμε σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε βρίσκω ή πολύ νορμάλ, ή πολύ αμπνόρμαλ!!!

    που χάθηκες πάνο μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες