ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

25 Νοε 2011

ΧΟΛΟΚΥΣΤΕΚΤΟΜΗ...

...να μου κάνουν, πάλι θα στάξω τη χολή μου για τα καινούργια σόου! Και μεταξύ μας, μου αρέσει που τους στολίζω...
Επιπροσθέτως...

...είμαι φίρμα, πώς να το κάνουμε!

Δεν πρόλαβα να γράψω για το κουϊντέτο της αδερφής και μαθαίνω πως ένας εξ αυτών, θέλει να το σταματήσει το παιχνίδι γιατί μάλλον χαζομάρα είναι!

Προφανώς ο τύπος είναι φαν μου! (γράφουμε και καμιά χαζομάρα για να περνάει η ώρα!).

Θυμάστε που το καλοκαίρι είχα βάλει κάτι βιντεάκια με χορό στον πάγο; Και που σχολίαζα και το καινούργιο παιχνίδι της τηλεόρασης, ότι θα είναι ωραίο;;;

Ε, το παίρνω πίσω.

Το dancing on ice, έχει το αγγλικό κόνσεπτ, και έχει παγοδρόμιο του κώλου, με τα συγχωρήσεως. Τί φόρα να πάρουν οι χορευτές, σκέιτερς, σελέμπριτις και να κάνουν τις φιοριτούρες τους;
Αυτό είναι να έχεις ένα δίχρονο πιτσιρίκι και να το μάθεις πως είναι ο πάγος. Όχι να μάθουν μεγάλοι άνθρωποι να περπατούν, να χορεύουν και να κάνουν και παπάδες (όπως περίμενα εγώ που έβλεπα το ρώσικο!)!!!


(αυτό είναι για να δείτε πως  θα έπρεπε να είναι το dancing on ice)...

Ας περάσουμε λίγο στο πάνελ. 
Κρίνουν τους καημένους τους ανθυποσελέμπριτις, ένας εκδότης, μια τραγουδίστρια και ένας εκφωνητής!

Αει, δεν πάμε καθόλου καλά! Δεν υπάρχουν δυο έλληνες που να έχουν ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ να μπουν στο πάνελ και να κάνουν τους κριτές;; υπάρχουν, το ξέρω πολύ καλά, ειδικά μια πρωταθλήτρια είναι κόρη του γυναικολόγου που με ξεγέννησε και βρίσκεται στην αμερική για να προπονείται. Απλά, είναι πιο εύκολο να μαζέψεις τηλεθεατές αν έχεις μια τραγουδίστρια που έχει απήχηση στη νεολαία, ένα ζευγάρι που ο άντρας δεν είναι και το πιο ήσυχο είδος και η γυναίκα κάνει χωρίς να είναι,  την ωραία και την παρουσιάστρια. Όσο για τον Κωστάλα, το έχει η μοίρα του, στα στερνά να κάνει τη γλάστρα.

Ας περάσουμε και στην παρουσιάστρια. 
Άχρωμη, άγευστη, άνευρη. Πρέπει να έβαλε πολύ μέσον ο Κωστόπουλος να την πάρουν για παρουσιάστρια. Χάλια. Δε μιλά καλά, δεν ντύνεται καλά, δεν κάνει έξυπνα σχόλια. Όλα της τα λένε στα αυτιά και τα αναμεταδίδει. Που είναι η λάμψη και η χάρη της Μακρυπούλια;;; γέμιζε την οθόνη και εντυπωσίαζε και με τις ατάκες της!

Και σειρά έχουν οι διαγωνιζόμενοι. 
Δε θα αναφερθώ στους επαγγελματίες πατινέρ! Οι άνθρωποι πληρώνονται να κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν. Ας πιάσουμε τους εγχώριους. Αν εξαιρέσεις την Παππά που πριν πολλά χρόνια το έπαιζε ηθοποιός, τους άλλους, ποιος τους ξέρει;;; Άντε και  τον Φραγκολιά και το Χειμωνέτο, δεν ήξερα  και κανέναν άλλο. Και αν δεν ήταν και οι δυο κούκλοι, ούτε αυτούς θα ήξερα!
Την κωλόγρια, παρντόν, την Παππά, γιατί τη βάλανε; Για να παίρνει πόζες ακίνητη την ώρα που ο σκληρά εργαζόμενος παρτενέρ της κάνει φούρλες γύρω της;;;

Εντάξει, είπαμε, στο ελλάντα δεν έχει χιόνι και πάγο. Όμως, δε θα έβλαπτε να πηγαίνουν για κανένα δίμηνο κάθε μέρα στο παγοδρόμιο να μάθουν όχι να χορεύουν, απλά να κινούνται στον πάγο. Όχι να σκύβουν μπροστά το σώμα τους και να βάζουν τον ή την παρτενέρ να τους τσουλά ή να τους σπρώχνει στον πάγο! Είναι ξεφτίλα. Και μην ακούσω ότι άμα δεν το κάνεις, μη μιλάς, γιατί, ναι δεν το έκανα, αλλά παρακολουθώ την εκπομπή στη Γερμανία και οι ηθοποιοί πετάνε, παρακολουθώ το ρώσικο και δεν το συζητώ οι άνθρωποι είναι το κάτι άλλο, παρακολουθώ το αμερικάνικο και είναι χίλιες φορές καλύτερο από το δικό μας!

Ας περάσω στους λοιπούς συντελεστές. 
Οι κομμωτές για παράδειγμα, μάλλον κάνουν απεργία. Τόσα ωραία κεφάλια έχουν, σα ηλίθιους τα κάνουν. 
Οι μοδίστρες, δουλεύουν με πολύ φτηνά υλικά. 
Το κοινό,  εκτός από το ότι το έχει δαγκώσει από το κρύο, είναι τόσο ζεστό και φιλικό όπως η Μέρκελ όταν βλέπει το Γιωργάκη!

Εν ολίγοις, μεγάλη απογοήτευση το σόου. Κρίμα γιατί το περίμενα πως και πως. Αλλά έμεινα με τη χαρά. Ούτε τα τραγούδια που επιλέγουν είναι ωραία, ούτε τα κοστούμια, ούτε τα μαλλιά, ούτε τα σχόλια. Να δίνει οδηγίες η φοράδα η ναμπερ ουάν που δε θυμάμαι πως τη λένε τώρα, για να κουνιέται περισσότερο ο χ ανθυποσελεμπριτις, ενώ η ίδια εκ τους ασφαλούς κοιτά και ούτε καν κουνάει το κεφάλι της όταν μιλά, δε μου κάνει και το ότι καλύτερο!

Αλήθεια, με ποιο κριτήριο επιλέχθηκαν οι διαγωνιζόμενοι; Με τη χάρη τους; Την τσαχπινιά τους; Την ηλικία τους; Γιατί η Παππά τα χρονάκια της τα έχει. Και ξέρετε, ο γέρος ή από πέσιμο πάει ή από… και το πέσιμο είναι πολύ πιθανό στην περίπτωσή της. Και πως θα βρει άλλον σύζυγο τώρα η μεγαλομπεμπέκα και να έχει και φράγκα;;; γιατί αν είχε αυτή φράγκα, δε θα ξεφτιλιζόταν έτσι! Οι υπόλοιποι έχουν μια ευκαιρία να γίνουν γνωστοί.  Και τη χρησιμοποιούν. Η Παππά είναι τα τελευταία σπαρταρίσματα πριν τη λήθη…


Τζάμπα η προσμονή. Τζάμπα οι ελπίδες μου για εντυπωσιακό σόου. Καλά να πάθω. Αφού ξέρω ότι περάσει από ελλάντα μεριά, μόνο καλύτερο δε γίνεται!

Εντάξει, τώρα που έσταξα τη χολή μου, μπορώ να αρχίσω το καινούργιο βιβλίο που μου έστειλε ένας φίλος από τη γαλλία. Ευτυχώς είναι στα αγγλικά, γιατί τα γαλλικά μου είναι παμπτώχου!


και αυτό είναι αυτό που βλέπουμε, αν το βλέπουμε κάθε κυριακή βράδυ....


24 σχόλια:

  1. Καλημέρα Ρία μου!
    Δεν το βλέπω... δεν μου άρεσε από την πρώτη φορά που το είδα, και πρώτα απ'όλα η παρουσιάστρια..
    Καλημέρα!!!!
    Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου πω μάνα μου...ούτε που το ξέρω ούτε που το είδα...τι να προκάμω η γυναικα ή blogging ή TV!!! διαλέγω το πρώτο και ξενοιάζω!!!!..για να τα λες εσύ κάτι ξέρεις!!!!εγώ μια καλημέρα πέρασα να πω...
    Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είδα τυχαία μια Κυριακή που περίμενα το διάγγελμα του πρώην Παπατέτοιου και βαριόμουνα .
    Δεν μου άρεσε τίποτα ,όλοι οι συμμετέχοντες είναι αξιολύπητοι και τελικά φαίνεται πως όλα γίνονται για προβολή και λίγη παραπάνω λάμψη ,για να έχουν και τα πρωινάδικα θέμα .
    Καλή σου μέρα ria μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φορά το είδα, και απογοητευτηκα!
    Ουτε ξανα πρόκειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα ε βρε τι στεναχωριες ειναι αυτες...!χιχι
    και γω νομιζω οτι δε χορευουν και οι κριτες μου το παιζουν και ειδικοι, καλα ο ενας ειναι αλλα πώς ξέπεσε;;τεσπα... εγω το 1ο ειδα και οχι πια...αφου δεν εχει καμια τουμπα της προκοπης τι να λεει...

    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ λίγο έως πολύ τα βαριέμαι αυτά στην τηλεόραση... Και τα ριάλιτι και τα παιχνίδια. Αντιθέτως μου αρέσουν οι αστυνομικές σειρές και οι επιστημονικής φαντασίας με εξωγήινους και τέτοια πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι περιμένεις... άλλη μια Αμερικάνικη μπούρδα που την ...εισήγαγαν στην Ελλάδα μια που το τηλεοπτικό κοινό μοιάζει τόσο πολύ με το Αμερικάνικό, και μια που οι Έλληνες πανελίστες και παραγωγοί του σόου είναι τόσο καλοί επαγγελματίες... Τελικά το μόνο πραγματικά Ελληνικό σόυ παραμένει το θέατρο σκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, εκείνη την ώρα προτιμώ να κάνω την μπλοκότσαρκά μου για να δω τι παίζει στη γειτονιά. Η ΤV φέτος είναι χειρότερη από ποτέ. Κρίμα, πάμε με χίλια προς τα πίσω, σ΄όλους τους τομείς!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το εχω πάρει είδηση ...αλλά σου έχω εμπιστοσύνη...

    ΥΓ..άφησες κανέναν άθαφτο????χιχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα shows αυτρά δεν έχω σχόλια, μια και δεν τα γνωρίζω ούτε αυτά ούτε τους συντελεστές τους. Θέλω όμως να επισημάνω ότι όταν υπάρχει μουσική στο Blog δεν μπορείς να ακούσεις τη μουσική των video clips, γιατί αυτη ανακατεύεται με τη μουσική του βλογ κι ακούς και τις δύο μαζί. Υπάρχει τρόπος να απομονώσεις τη μία από τη άλλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε το είδα και ούτε θα το δω...έχω χρόνια να ασχοληθώ με την ελληνική τηλεόραση...σαφέστατα και προτιμώ τις τόσες αξιόλογες ξένες σειρές που παίζονται :) καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hfaistiwnas

    άντε μπράβο ρε ηφαιστιωνάκο, γιατί νόμιζα ότι μονο σε εμένα δεν αρέσει αυτή η κρυόκωλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ElenaG

    ε, και εγώ που το βλέπω, την ώρα εκείνη θα κάνω μπάνιο, θα βάψω νύχια, θα κάνω μαλλιά, ίσως και να σιδερώσω...

    νόμιζα και εγώ πως θα θύμιζε κάτι από γερμανία, άντε αμερική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Venus on fire

    ακριβώς έτσι είναι φιλενάς!!!
    για να δικαιολογίσουν την ύπαρξή τους μερικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Coula

    μα γιατί απογοητεύτηκες κούλα μου; δεν ήταν αθλητικοί οι τύποι; δεν είχε τούμπες; δεν ήταν καταθλιπτικό;;; ήταν!

    χάλια φιλενάδα, χάλια. πράγματι μεγάλη απογοήτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ἅ λ ς

    ναι, ωραιες και αξιοπρόσεχτες τούμπες δεν είχε. αλλά πτώσεις απλές χωρίς φανφάρες είχε. τώρα έχει και ίντριγκες αλλά αυτό δε με απασχολεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αθηνά...

    καλά αυτά είναι ωραία, αλλά σαν το μπιγκ μπαγκ θέορυ δεν είναι. το βλέπω στο ίντερνετ, είναι το κάτι άλλο φιλενάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thinks

    και από θέατρο σκιών άλλο τίποτα δημήτρη μου εδώ στην αθήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. anthivolon

    κριμα που το περίμενα με τόση ανυπομονησία. μια μεγάλη απογοήτευση είναι...
    ίσως φταίω και εγώ που είχα μεγάλες προσδοκίες. αλλά δεν ήξερα τους συμμετέχοντες. ίσως να θέλω να μου δώσω και άλλοθι...

    καλη εβδομάδα. θα σου τηλ. για την παραγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mia

    μισές δουλειές δεν κανουμε. όλους τους περασα από την κοφτερή μου γλώσσα, παρντόν, πένα!!!

    μήπως έχουν και κάτι καλό;;; και τους αδίκησα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Heliotypon

    καλέ, κάτω κάτω στο κυκλάκι, έχει κουμπί για να κλείνει η μουσική. θα αλλάξω τα χρώματα για να είναι πιο ευδιάκριτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Leviathan

    και πόσες αξιόλογες δεν παίζονται και τις βλέπουμε στο ίντερνετ!!!
    μερικές φορές, η τηλεόραση είναι μόνο για αναμετάδωση ξένων παραγωγών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλέ πού κάτω-κάτω είναι το κουμπί; Κατέβηκα όλο το βλογ σου και δεν είδα κανένα κουμπί. "Καμουφλαρισμένο" είναι και δεν το βλέπω; :-) (κι ακόμα δεν έχω καταράκτη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Heliotypon

    καλά αγόρι μου, δεν το βλέπεις; άλλαξα ακόμα και εικόνα για να το βλέπουν όλοι!

    ελπίζω τώρα να μην είναι πρόβλημα ο ήχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες