ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

3 Μαρ 2011

ΤΙ ΄Ν' ΤΟΥΤΟ ΜΩΡΕ;;;


Τί είναι αυτό;



Παριστάνει μια γυναικεία ανθρωποειδή μορφή με μακριά μαλλιά και μακρύ φόρεμα που καλύπτει τα πόδια… Στους ώμους της φέρει ένα ζευγάρι φτερά και μοιάζει πολύ με την εικόνα που έχουμε όλοι για τους αγγέλους.

Η απάντηση σε δυο μέρες.

25 σχόλια:

  1. Σαν παλιό νόμισμα μοιάζει.
    Γιατί όμως να μας δώσεις την απάντηση σε δυο μέρες, θα σκάσουμε μέχρι τότε... Δε γίνεται νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψάχνουμε τί είναι το αντικείμενο που φέρει πάνω αυτή την εικόνα ή τί είναι τελικά η γυναίκα αυτή??
    μπερδεύτυηκα...δεν δίνεις πιο σύντομα την απάντηση??
    Πάντως θα συμφωνήσω με τον τελευταίο, ότι μάλλον με νόμισμα μοιάζει!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρώτη ένδειξη για το τι μπορεί να είναι η αλήθεια βρίσκεται στην τεχνική της εικόνας. Ακόμα και άπειρος τεχνικός φωτογραφικής επεξεργασίας μπορεί αμέσως να δει ότι το σχήμα του υποτιθέμενου νομίσματος είναι κομμένο με ειδική "μάσκα" για να δημιουργηθεί αυτό το φωτομοντάζ, το οποίο το ρουφάνε εκείνοι που έχουν τρομερή, τυφλωτική, ανάγκη να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι σε αυτό το αβέβαιο σύμπαν, και επειδή για κάποιο λόγο δεν τους πάνε οι καθιερωμένες θρησκείες, διαλέγουν την ελπίδα που προμηθεύει η "θρησκεία" πίστης στους ...εξωγήινους. Αυτό το φωτομοντάζ είχε κυκλοφορήσει το 2009 στις ίδιες φυλλάδες που κάθε τόσο αναγγέλλουν την επιστροφή του Έλβις, και λέγαν ότι το "νόμισμα" βρέθηκε στη ...Σελήνη από τον Απόλλωνα 11. Τότε η Ελληνική μπλογκόσφαιρα το παρέλαβε και το παρουσίασε μεταφράζοντας τις Αμερικάνικες φυλλάδες. Η απόδειξη ότι αυτή η εικόνα δεν έγινε από ...εξωγήινους είναι, πέρα του εμφανέστατου φωτομοντάζ, ότι οι εξωγήινοι δεν θα είχαν ανθρώπινη μορφή -άσε που τα φτερά είναι μεταφορικά γιατί τέτοιο μέγεθος φτερού είναι δυσανάλογο με το σώμα. Βέβαια η πιστοί στην θρησκεία των εξωγήινων απαντάν σε αυτό ότι οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι έχουν ανθρώπινοι μορφή γιατί και εμείς οι άνθρωποι είμαστε εξωγήινοι, εξορισμένοι από τον μητρικό μας πλανήτη! Βέβαια, είναι δύσκολο να αντικρούσει κανείς την εξωγήινη προέλευση της ανθρωπότητας όταν βλέπει δείγματα όπως τον τωρινό Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Όπως ξέρουν αυτοί που "ξέρουν", ο Γιώργος μας είναι από τα πιό καλά κρυμμένα μυστικά της ΝΑΣΑ, και κρατά τις φτερούγες του καλά κρυμμένες στην ντουλάπα της μαμάς στο Καστρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. think έγραψες.
    Στο φόντο είναι εμφανές το σεληνιακό τοπίο με κρατήρες. Το ενσωματωμένο αντικείμενο θυμίζει χριστουγεννιάτικο του Ζολώτα. Από τη συλλογή άγγιγμα των αγγέλων στα άστρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αναρωτιούνται πρώτα απ' όλα όλοι αυτοί thinks, αν πήγε ποτέ η NASA στο φεγγάρι και μετά να αρχίσουν να πουλάνε και τις δήθεν "ανακαλύψεις" τους. Προσωπικά έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για το αν πάτησε ποτέ ο άνθρωπος στο φεγγάρι, πόσο μάλλον να βρει και νομίσματα εκεί. Μήπως τα πήρε ρέστα από το McDonald's της γειτονιάς των άστρων; Αν όντως πρόκειται για την περίπτωση που αναφέρεις τότε δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε μαζί του. Γιατί μόνο για γέλια είναι αυτές οι περιπτώσεις και για τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ teleytaios
    Αγαπητέ τελευταίε, οι ιστορίες συνομωσίας που ελπίζουν να πείσουν πως η ΝΑΣΑ δεν πήγε στη Σελήνη είναι της ίδιας συνομοταξίας με τις ιστορίες για τον Έλβις και τα φωτομοντάζ, σαν αυτό το "νόμισμα", που πουλάνε οι φυλλάδες. Οι Γερμανοί Ναζί επιστήμονες των Αμερικανών έφτασαν στην Σελήνη πράγματι πριν τα καταφέρουν οι Γερμανοί Ναζί επιστήμονες των Σοβιετικών. Γιατί τα αρχαϊκά σκάφη που χρησιμοποιούσαν τα οδηγούσαν οι τελευταίοι ήρωες του 20ου αιώνα. Τώρα είναι δύσκολο να το πιστέψουμε γιατί η ανθρωπότητα εδώ και 30 χρόνια έχει αρχίσει να πέφτει σε λήθαργο. Έγινε όμως πράγματι. Και κάποια μέρα, αν επιζήσουμε, θα επιστρέψουμε και θα πάμε και μακρύτερα, προς το πεπρωμένο κάθε είδους ζωής που έχει γεννήσει αυτό το υπέροχο και τρομερό σύμπαν.

    Ρία μου, συγγνώμη για την κατάχρηση χώρου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού ζητήσω κι εγώ συγνώμη από τη Ρία, θέλω να σου πω καλέ μου φίλε thinks, ότι ούτε εγώ πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσίας. Απλώς, χρησιμοποιώντας την κοινή λογική, αδυνατώ να πιστέψω ότι οι στολές των αστροναυτών της εποχής εκείνης ήταν επαρκείς για να προστατέψουν τους ανθρώπους από τα τεράστια ποσά ακτινοβολίας που δέχτηκαν όσο βρισκόταν στη Σελήνη. Θεωρώ ότι μια τόσο μακρά έκθεση στην ακτινοβολία θα τους είχε ρίξει νεκρούς πριν προλάβουν να γυρίζουν πίσω. Άσε που ούτε τα καρυδότσουφλα που χρησιμοποίησαν για να πάνε εκεί ήταν ικανά για να τους προστατέψουν μόλις έβγαιναν από την προστασία της γήινης ατμόσφαιρας. Μπορείς βεβαίως να διαφωνήσεις αλλά η γνώμη μου νομίζω ότι στηρίζεται στην απλή και κοινή λογική και όχι σε θεωρίες που υποστηρίζει η μια ή η άλλη πλευρά. Γιατί στο κάτω κάτω η NASA ή άλλος παρόμοιος οργανισμός δεν έχει στείλει κανέναν άνθρωπο εκτός των ορίων της γήινης ατμόσφαιρας όλα αυτά τα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξαναπήγαν γιατί, μετά από την νίκη επί της ΕΣΣΔ, η Σελήνη δεν ήταν προσοδοφόρα. Απλά.

    Μια φορά που ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπαζ Ώλντριν για αυτές τις συνωμοτικές μπούρδες, ο Μπαζ τον ξάπλωσε κάτω με μια γροθιά. Θα το θέλαμε πολύ να μην έχει γίνει ώστε έτσι να δικαιολογήσουμε την ανεπάρκειά μας σαν αποτυχημένη κοινωνία ζώντων οργανισμών. Αλλά δυστυχώς, Τελευταίε, φίλε μου, έγινε. Μια επίσκεψη στο ακρωτήριο Κέννεντυ, και συνομιλία με αστροναύτες του Απόλλωνα, σαν μια εμπειρία που είχα εγώ πριν 22 χρόνια, θα σε πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι με το διάστημα σε κάποιον πλανήτη, κάπου το είχα διαβάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ thinks: Δημήτρη, δε θα διαφωνήσω άλλο μαζί σου. Άλλωστε νομίζω ότι εκμεταλλευόμαστε το χώρο της ευγενικής Ρίας χωρίς καν να έχουμε το δικαίωμα. Τί θα έλεγες όμως να συνεχίσουμε την κουβέντα κάποια στιγμή στο μέλλον, στο δικό μου ή στο δικό σου ιστολόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εν ξέρω καρτια μου....
    καλημέρα...καλό τριήμερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπήμενη φιλενάδα μου, έξω-προβλήματα που έρχονται, όπως οι κλέφτες καταραμένοι, και άλλα μέσω-προβλήματα από την ταλαιπωρία των παιδιών μας! Αυτός που δεν έχει προβλήματα, τα αναζήταει!!! Κοίτα εγώ, στην ηλικία μου!


    Μας λείπει η επίσημη πρόσκληση της χώρας ...

    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. teleytaios

    είναι μεγάλο για να είναι νομισμα. έχει ύψος 22 εκατοστά!
    υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. next_day

    κοπελιά δεν είναι νόμισμα.
    η απάντηση ειναι προγραμματισμένη.
    θα εκπλαγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thinks

    είναι μεγάλο για νόμισμα.
    δημήτρη δεν τελειώσαμε τη συζήτηση που είχαμε στο σπίτι σου εκείνο το βράδυ.
    αν την είχαμε τελειώσει, ισως να το έβλεπες από άλλη σκοπιά το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DIONYSOS

    πως δεν το ξέρω εγώ αυτό το κόσμημα του ζολώτα;
    μπορεις να μου το στείλεις δώρο. σε χρυσό παρακαλώ. δε φοράω άλλο μέταλλο.

    πρέπει να αρχίσω να ξαναφτιάχνω τη συλλογή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. teleytaios

    δεν έχω αμφιβολία ότι πήγε, το θέμα είναι γιατι δεν ξαναπήγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thinks

    σιγά την κατάχρηση βρε δημήτρη!
    εδω είναι χώρος για διάλογο. τρελλαίνομαι να βλέπω τέτοιες συνομιλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. teleytaios

    μη ζητάς συγνώμη, με ενδιαφέρει να δω τις απόψεις σας.

    έχει πάει ο άνθρωπος στο φεγγάρι, το θέμα είναι για΄τι δεν ξαναπήγε μετά.τι ήταν αυτο που τους έκανε να μην το ξαναεπιχειρήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thinks

    εγώ δεν το δέχομαι όιτ φταίει η πτώση του τείχους και του κομμουνισμού.

    η παραποιηση της ιστορίας και της πραγματικότητας με οδηγούν στο να πιστεψω οτι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Hfaistiwnas

    κοντά πεφτεις ηφαιστιωνάκο!
    κοντά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. teleytaios

    α, παιδια μη μου το κανετε αυτό, θέλω να ξερω τι λέτε για το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΟΥΛΗ

    θα σου απαντήσω σε δυο μέρες φιλενάδα.
    θα μάθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Verónica Marsá

    άντε με το καλό και η πρόσκληση φιλενάδα.

    περιμένω φωτογραφίες σας. και των τεσσάρων!

    και να μου τα ΄φερεις στην ελλάδα. να την αγαπήσουν και αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητή μας Ρία, σ΄ ευχαριστώ για τις απαντήσεις και χαίρομαι που επιστρέφεις. Είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω, μετά από το τι έγινε, αλλά όλα ο χρόνος τα φτιάχνει, σιγά-σιγά.

    Εν τω μεταξύ έκανα δύο αναρτήσεις που μάλλον δεν θα τις είδες σχετικά μετο αγαλματάκι και τους εξωγήινους.

    Στην πρώτη, http://dimitristhinks.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html συζητώ τις πραγματικότητες των διαστημικών ταξιδιών.

    Στην δεύτερη, http://dimitristhinks.blogspot.com/2011/03/17-2009-200.html παραθέτω την πρώτη δημοσίευση από τις 27 Απριλίου του 2009, του ανέκδοτου με το αγαλματάκι από ...το φεγγάρι. Το οποίο το παραλάβανε άλλες φυλλάδες τον Μάιο του 2009 και έγινε νόμισμα.

    Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για τους αξιότιμους συμπολίτες μου από την χώρα των φυλλάδων ψεύτικων νέων που εκδίδονται καθαρά για διασκέδαση. Δυστυχώς, μη αγγλόφωνοι λαοί, που δεν ξέρουν να διαβάσουν τα μικρά γράμματα κάτω από τα ονόματα των φυλλάδων όπου παραδέχονται ότι είναι πλάκα για διασκέδαση, έξω από την Αμερική, κάνουν το λάθος και τα παίρνουν αυτά στα σοβαρά. Δεν είναι αλήθεια Ρία μου. Στην Αμερική είναι γνωστό ότι αυτές οι φυλλάδες δημοσιεύουν ανέκδοτα. Μπούρδες είναι για να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες