ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

5 Δεκ 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ...


Χθες βγήκα για φαγητό με ένα φίλο που έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια. Η γυναίκα του είναι πολύ φίλη μου και ο Βασίλης είναι υπέροχος άνθρωπος. Μόνη μας έγνοια με την πρώην γυναίκα του είναι ότι δεν έχει μια μόνιμη σχέση ο Βασίλης. Το τι προξενιά του έχουμε κάνει, δε λέγεται. Όλες οι φίλες μου, πλην εξαιρέσεων που δεν τον γνωρίζουν, λένε τα καλύτερα και προσπαθούν να τον παντρέψουν.
Για τον ίδιο λόγο βγήκα και εγώ μαζί του χθες βράδυ. Για να τον ψαρέψω το τι παίζει. Είμαι μια φοβερή αλιεύτρια, άμα θέλω!
Και με έχει αφήσει άναυδη. Είναι μορφωμένος, επαγγελματικά πετυχημένος, ρεαλιστής, λογικότατος, στοργικός πατέρας, οικονομικά όχι πλούσιος η εύρωστος αλλά όχι μόνο του φτάνουν τα λεφτά του, αλλά έχει και κομπόδεμα. Σε όλα του σπάταλος, συναισθήματα, χρήματα, φιλία. Αλλά μόνος.
Μου εξήγησε ότι είναι τόσο ικανοποιημένος με το να μένει μόνος. Θέλει να βγει με μια κοπέλα, της εξηγεί ότι δεν είναι ο τύπος που θα παντρευτεί. Σχέσεις έχει. Όχι όμως που να τραβάνε. Το σπίτι του πάντα περιποιημένο, τον ρώτησα αν στόλισε για τα Χριστούγεννα, δεν το έκανε γιατί το θεωρεί χαζομάρα. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες είναι, μου λέει. Έχει κανονίσει τι θα κάνει τα Χριστούγεννα, την πρωτοχρονιά, το Πάσχα, το καλοκαίρι. Αν είχα μόνιμη σχέση, θα μπορούσα να το κάνω; Με ρώτησε και δεν ήξερα τι να απαντήσω!
Είναι κύριος του εαυτού του. Θέλει να φάει, τρώει. Δε θέλει; Δεν τρώει. Γιατί να μπει σε καλούπια; Θέλει να πάει σε συγγενείς; Πάει. Συνήθως αποφεύγει τέτοιες κακοτοπιές. Αλλά αν ήταν παντρεμένος, δε θα τη γλίτωνε. Και αν γλίτωνε από το δικό του σόι, δε θα γλίτωνε από το σόι της γυναίκας του. Δεν έχει άδικο…
Με προβλημάτισε πολύ ο Βασίλης. Όταν του είχαμε πει με την πρώην γυναίκα του, ρε Βασίλη, δεν είσαι μόνος σου; Μας κοίταξε με περισσότερη απορία και από το να έβλεπε εξωγήινους! Ρε κορίτσια, είστε καθόλου καλά; Μας ρώτησε. Εγώ είμαι βασιλιάς!!!
Και αυτό είναι ελευθερία, είναι αυτοδιάθεση, είναι ευτυχία! Ο καθένας την ορίζει διαφορετικά, αλλά αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, αν έχεις ενδιαφέροντα, αν είσαι αυτάρκης, δεν είσαι ποτέ μόνος!
Και μας αποστόμωσε…

Φεύγοντας, παρά το γεγονός ότι είχα πιει κάμποσο, μέσα στο αυτοκίνητο που ο Βασίλης με πήγαινε σπίτι μου, προβληματίστηκα πολύ. Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του.
Είναι εκπληκτικό, το πόσο αλλάζει ο άνθρωπος όταν είναι μόνος του και κάνει ότι του αρέσει.
Τον τελευταίο καιρό, έχω βρει τις παλιές καλές μου συνήθειες. Κάθε βράδυ περπατώ στο διάδρομο για πάνω από μισή ώρα. Βλέπω τις αγαπημένες μου ταινίες ξανά και ξανά. Βγαίνω με φίλους και κάνω ταξίδια. Άνοιξα ένα από τα πάζλ που  είχα αγοράσει και δεν είχα χώρο να το απλώσω για να το φτιάξω. Βάζω δυνατά κλασσική  μουσική και απολαμβάνω τα βιβλία που αγοράζω και φυσικά δε μένουν αδιάβαστα πάνω από μερικές μέρες. Χορεύω μέσα στο σπίτι μόνη μου και το καταευχαριστιέμαι. Δεν ξέρω αν το χαίρεται και η από κάτω μου, γιατί ως γνωστόν χορεύω με τα τακουνάκια μου, αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα δε μου παραπονέθηκε.
Και πραγματικά νιώθω πολύ ωραία…
Οι φίλες μου, μου έχουν κάνει ΤΑ προξενιά! Άνθρωποι μορφωμένοι, ενδιαφέροντες, εμφανίσιμοι, με τον τρόπο τους, αλλά η αλήθεια είναι πως μια σχέση, θα δημιουργούσε πρόβλημα στην καθημερινότητά μου. Ξέρω ότι είναι μια φάση που περνώ, αλλά μεταξύ μας, είναι υπέροχη.
Πάω στο θέατρο, όχι μόνη μου βέβαια! Πάω στις παραστάσεις της λυρικής και του μεγάρου Αθηνών, ή του Ηρωδείου (το καλοκαίρι). Πήγα στην Επίδαυρο (μαλακία το έργοοοοο!). Πράγματα που είναι απλά, καθημερινά, αλλά που δεν τα χαιρόμουν για χρόνια.

Και τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν μόνιμες σχέσεις κάποιοι ή γιατί δεν παντρεύονται. (Τώρα καταλαβαίνω το Βασίλη!)
Γιατί είναι πολύ ικανοποιημένοι με τον τρόπο ζωής τους!
Γιατί η καθημερινότητά τους, είναι φτιαγμένη για να ικανοποιεί τους ίδιους.
Γιατί κάνουν πράγματα που τους αρέσουν.
Γιατί δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Μπορούν να καθίσουν με τα εσώρουχα όλη τη μέρα.
Γιατί μπορούν να καθίσουν αξύριστοι μέρες.
Γιατί και να κοιμηθούν χωρίς να βγάλουν το μέηκ απ, ο μόνος που θα παραπονεθεί είναι ο καθρέπτης τους το άλλο πρωί, άντε και το μαξιλάρι που θα έχει μουτζουρωθεί.
Γιατί το να καθίσουν στον υπολογιστή όλο το σαββατοκύριακο, δεν ενοχλεί κανένα.
Γιατί αν θελήσουν στις τρεις τη νύχτα να πάνε βόλτα, δε θα χτυπήσουν καμπανάκια σε κανέναν.
Γιατί κάνουν ότι γουστάρουν!!!

32 σχόλια:

  1. Συμφωνώωωωωω Ρία μου, ο τρόπος ζωής αλλάζει εντελώς στην περίπτωση που παντρεύεσαι!!!
    Καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συμφωνώ και διαφωνώ για να πω την αλήθεια.

    Ναι είναι ΤΕΛΕΙΟ να είσαι μόνος σου, να κάνεις ότι σου αρέσει και να περνάς καλά με τον εαυτό σου. Αυτό κάνω κι εγώ άλλωστε τα τελευταία δοξασμένα 4 χρόνια. Το ιδανικό θα ήταν να είσαι με κάποιον και να μπορείς πάλι τα κάνεις όλα αυτά. Γίνεται; Χμμμμ...μάλλον δύσκολο.

    Καλησπέρα φιλενάδα. Δε σε φιλάω γιατί είμαι με πυρετούς, μύξες και τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζητούμενο είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και να μην σου λείπει τίποτα. Μαγκιά του του ανθρώπου που μας περιέγραψες, αυτό ήθελε, αυτό έκανε, δεν υπέκυψε σε καμία πίεση. Άλλοι βέβαια δεν μπορούν καν να ζήσουν έτσι και επιζητούν κάτι άλλο, να συζήσουν ας πούμε με έναν άνθρωπο, να παντρευτούν, κτλ. Ευτυχώς δεν υπάρχει ένας μόνο δρόμος για όλους μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμμμ...εμένα τώρα όλο αυτό μου θυμίζει το "Παρηγοριά στον άρρωστο" και θα σου πω γιατί το λέω.
    Δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής άνθρωπο που ανάμεσα στην μοναξιά και σε μια καλή σχέση, επιλέγει την πρώτη.Γιατί η καλή σχέση ουδεμία σχέση έχει με παραβάσεις, απαγορεύσεις και στερήσεις.Το μόνο πράγμα που μπορεί να φρενάρει κάποιες επιθυμίες σου και να αλλάξει τις συνήθειες ή το πρόγραμμά σου είναι μόνο ένα παιδί που όμως δεν έχει καμία σχέση με τον σύντροφο.Προσωπικά αυτή τη στιγμή κάνω ακριβώς αυτά που έκανα και πρίν, πίστεψέ με δεν έχει αλλάξει απολύτως τπτ.Και για φαγητό βγαίνω και για καφέ και για ψώνια και 03.00 το πρωί έχω γυρίσει σπίτι, δεν μου λέει κανείς "μην πας" ούτε εγώ λέω σε κανέναν να μην βγεί.
    Ναι όταν συνυπάρχεις κάνεις υποχωρήσεις αλλά όχι σε βαθμό να χάσεις τον εαυτό σου, άσε που αυτές τις υποχωρήσεις μπορεί και να τις έκανες ακόμη και για χάρη των φίλων σου π.χ.
    Πολύ πιθανό ο Βασίλης να έχει φάει τρελλή γυναικεία καταπίεση και να έχει συνδέσει τη σχέση με κάτι πλήρως εξαρτώμενο. Ή μπορεί ο ίδιος να έχει από μόνος του να έχει σχηματίσει αυτή την εντύπωση για τις σχέσεις είτε γιατί αυτό τον παρηγορεί είτε γιατί πραγματικά το πιστεύει. Αλλά πίστεψέ με, όσοι δεν έχουν σύντροφο δεν αναπνέουν περισσότερο από εκείνους που έχουν.Είναι όλα θέμα επιλογής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η πιο περίεργη ζωή που είχα ποτέ!
    Μου αρέσει φοβερά η παρέα του εαυτού μου, μπορώ να περνάω τέλεια μαζί του.
    Και εδώ και 5 χρόνια που μένουμε μαζί με την καλή μου, κάποιες φορές με απογειώνει, κάποιες άλλες θέλω να φύγω μόνος μου.
    Αλλά είναι η δουλειά μου τέτοια, ώστε έχω πολύ χρόνο μόνος μου με αποτέλεσμα να έχω και την παρέα όταν τη θέλω, και την ικανοποίηση του εαυτού.
    Και όταν η παρέα είναι καλή, είναι πολύ καλή.
    Δε βρίσκω να υπάρχει συνταγή μαγειρικής για τη ζωή. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά. και τα πάντα ρει, ως γνωστόν.
    Φιλιά, πολλά μικρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hfaistiwnas

    όχι πάντα προς το χειρότερο, να είμαστε δίκαιοι. αλλα αλλάζει και αυτο έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαμάει και Δέρνει

    μήπως φταρνίστηκες κατά δώ;;;
    άρχισε να τρέχει η μύτη μου και έχω και ένα ψιλοπονάκι στο λαιμουδάκι μου.

    το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου είναι το ιδανικό. αλλά το να έχεις βρει και την αδελφή ψυχή, το τέλειο. μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς. και το είδος και το μέγεθος των συμβιβασμών είναι που σε προβληματίζει, συνήθως.

    ενώ αν ο καθένας είναι σπίτι του;;;

    ακόμα πιο καλά. και μαζί και μόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sourotiri

    μαγκιά του δε λες τίποτα. εγώ τον θαυμάζω. και του βγάζω το καπέλο γιατι έχει βάλει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ σχέσης και συγκατοίκησης. ο άνθρωπος εφαρμόζει στην πραξη τα πιστεύω του. και από σχέση έχει, αυτό πήγα να ψαρέψω για να δει η παρέα αν θα προχωρήσει σε "τυχαία" γνωριμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάγισσα Κίρκη

    ωπα, το έπιασες λάθος. δεν είναι ότι δεν έχει σχέση. είναι ότι δεν παντρεύεται και δε συγκατοικει!
    σχέση έχει, απλά δε μένουν μαζί.

    το ίδιο και πολλοί άλλοι. ξέρεις πόσα πράγματα κάνω εγώ τώρα που δε συγκατοικώ;;; στις πέντε τα ξημερώματα πέφτω για ύπνο, στις εννιά τρώω μπριός με σολωμό και μπρικ, σιγά μην τα έκανα αυτά, έξι χρόνια που συγκατοικούσα! δεν προλάβαινα. τώρα που είμαι μόνη, το σπίτι το φτιάχνει άπαξ εβδομαδιαίως η γυναίκα, και φυσάει μέχρι την άλλη βδομάδα. δεν είναι το ίδιο να είναι δυο άτομα. δεν ειναι όλοι σαν τον εαυτό μας. εμένα η σκόνη που μαζεύεται στη βδομάδα δε με ενοχλεί γιατί είμαι συνέχεια με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες. σε κάποιον άλλο όμως ενοχλεί και θέλει να με βλέπει με το σουίφερ στο χέρι...

    φιλιά, πως πάει το ζουζούνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. happypepper

    ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ για το μικρούλα. πιθανόν να είμαι μεγαλύτερη από εσένα.

    μα το να έχεις σχέση είναι τέλειο. μόνο έτσι ολοκληρώνεται ο άνθρωπος. απλά η συγκατοίκηση είναι λίγο βάρβαρη. τώρα το λέω. πριν ένα χρόνο τα έβρισκα όλα τέλεια. γιατί δεν είχα μείνει μόνη μου μετά το διαζύγιο, σχεδόν ποτέ!
    και σε μικρές περιόδους που δεν είχα σχέση, και ήμουν παντελώς ελεύθερη, ήταν πολύ μικρής διάρκειας. τώρα μετά από έξι χρόνια συμβίωσης και δυο εργασίες, νιώθω να είμαι στους ουρανούς όταν γυρνώ στον πλανήτη μου στον όγδοο όροφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aλλοιως ειναι οταν ζεις μονη σου κι αλλιως οταν μοιραζεσαι τον ιδιο χωρο με καποιον που εχεις σχεση.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο! Και οι δυο καταστασεις εχουν τα υπερ και τα κατα τους.. Απο κει και περα το θεμα ειναι πως αξιολογει και τι προτεραιοτητες θετει ο καθενας μας..
    Και θαλεγα οτι ολα αυτα ειναι και σε συναρτηση με τις υπολοιπες συνθηκες που επικρατουν στη ζωη του τη εποχη αυτη.Αρα ειναι πολλες οι παραμετροι και καποιες απο αυτες μαλλον μπορει και ασταθμητες.
    Χαιρομαι που νιωθεις καλα ετσι που τα εχεις ρυθμισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά κάνει ο άνθρωπος άλλωστε από το σοκάκι γάμος πέρασε!!
    Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα,λέει μια παροιμία..
    Καλησπέρα Ρια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενδιαφέρουσες σκέψεις που κανείς δεν μπορεί να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει τελείως, γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί, και αλλάζουμε κιόλας, ο καθένας, καθώς περνάμε από τις εποχές της ζωής μας... Μετά από περισσότερες από 10 και λιγότερες από 20 σχέσεις, συν ένα γάμο 17 ετών, και τώρα στον δεύτερο που είναι σαν πρώτος, και μετά από έξι χρόνια στο δικό μου σπίτι μόνος μου 20 μέτρα από τον Ατλαντικό ωκεανό, στην παραλία, μπορώ να πω ότι η απάντηση τελικά εξαρτάται και με το άτομο το οποίο μπορεί να βρει κανείς στη ζωή του, ή και να μην βρει... Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι σε όλες τις περιπτώσεις το τι προτιμάμε και τι μας κάνει να νοιώθουμε άνετα και να είμαστε ευτυχισμένοι, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πόση γαλήνη και αυτοπεποίθηση έχουμε μέσα μας. Αυτό επηρεάζει το πρίσμα από το οποίο τα βλέπουμε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού είναι γεμάτη η ζωή του, γιατί όχι; Αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι και θέλαμε τα ίδια πράγματα ;-)

    ΥΓ Οι φωτογραφίες είναι μία προς μία, ε; Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι είναι, αν νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου...
    Εγώ που είμαι ερωτευμένη μέχρι το μεδούλι με τον Χουάν, χρειάζομαι χρόνο για μένα, να είμαι μόνη μου... ίσως να μην κάνω τίποτα, αλλά να είμαι μόνη μου!

    Φιλάκια, φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε μπας και διάβασε τη δική μου ανάρτηση πριν δυό τέρμινα; Κάτι από τα ίδια λέω κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρια γεια σου,σου μιλάει ο άρχων της μοναξιας, αλα δεν είναι αυτός ο λόγος που επιμένω.
    Είναι γιατί πιστεύω πως θα γνωρίσω άνθρωπο που δεν είναι απλώς κομμάτι της μάζας όπως δυστυχώς κατάντησαν οι περισσότεροι έλληνες!
    Το τηλ ειναι αυτό που απέρριψες λόγου ανορθογραφίας, θα χαρώ πολύ αν μιλήσουμε έστω μια φορά!
    χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα ολα τα αποφθεγματα,περιμενω ομως τον χρονο να δειξει αν στο τελος υπερισχυει η ζεστασια της συντροφικοτητας η οι αναμνησεις της ασυδοτης ζωης του εργενη...(ανδρας γαρ)
    Ειμαι ακομα πολυ μικρος για να γνωριζω το τιμημα που θα πληρωσω οταν "μεγαλωσω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο γραπτό λόγο δεν παίζεσαι! θέλω να με κάνεις σκόνη μιλώντας μαζί μου!
    Ρια μου.
    χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μωρέ συμφωνώ με αυτά που λες αλλά όσο διάβαζα το πόστ σου μου ερχόταν η ίδια ερώτηση στο κεφάλι "γιατί τον χώρισε τότε η φίλη σου αφού είναι σε όλα του άψογος?"

    εκτός αν την χώρισε αυτός για να είναι κύριος του εαυτού του.
    μπερδεύτηκα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Liakada

    φιλενάδα, εμείς θα τα πούμε τηλεφωνικώς γιατί είσαι και εργαζόμενο κορίτσι...

    πάντως ναι είμαι πολύ καλά, όσον αφορά το βασίλη, είναι πολλά χρόνια ετσι, χώρισε όταν ο γιος του ήταν στα σπάργανα ακόμα, τώρα τα παιδιά μας δίνουν πανελλαδικές!
    οι συνθήκες τουλάχιστον στη δική του ζωή, διαμορφώνονται από τα θέλω του και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΟΥΛΗ

    όπως το έγραψες, για το βασίλη, ο γάμος ήταν ένα μικρό σοκάκι που για να το περάσεις, δεν κάνεις και πολύ χρόνο!

    σοφότατη η ελληνική παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. thinks

    δημήτρη μου, μόνος του ένας, ούτε στον παράδεισο δεν κάνει. αλλά όπως έγραψε και η φούλη, μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα!

    δε νομίζω ότι παίζει ρόλο ο σύντροφος όσο το αν θέλεις ή όχι να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KitsosMitsos

    δεν μπορείς να πεις, οι φωτογραφίες μου πάντα σκίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Verónica Marsá

    βερονικούλα, δεν έχει να κάνει με το πόσο αγαπάς το σύντροφό σου, έχει να κάνει με την καθημερινότητα και το τι άλλο θες από αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Heliotypon

    δέν ξέρω, μπορεί, ο βασίλης με τους υπολογιστές έχει ένα κάτι. διαβάζει, ενημερώνεται, επικοινωνεί.
    τώρα αν είναι και αναγνώστης σου, δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος

    ...που η ip σου μαρτυρά ότι δεν είσαι τόσο ανώνυμος όσο νομίζεις. και τα λάθη σου είναι τόσο κραυγαλέα που θυμίζουν κάποιον που ξέρω δυστυχώς πολύ καλά.
    αν ήθελα να μιλήσουμε θα το είχα ήδη κάνει. για να μην το κάνω, κάποιος λόγος θα υπάρχει. δεν το ψάχνεις λίγο; ίσως καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος άλλε από το ... χρήστο.

    είσαι πολύ μικρός και δεν ξέρεις ακόμα τι σου επιφυλάσσει η μοίρα. δεν ξέρεις αν θα δεσμευτείς ή όχι. αλλά ποτέ μη μετανοιώνεις για τις επιλογές σου. από όλες κάτι μαθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος αυτοαποκαλούμενος χρήστος.

    ο φτωχός ελπίζοντας, πεθαίνει χαίροντας.
    σοφή καρδιτσιώτικη παροιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. amalthia

    η φίλη μου τον αγαπούσε τρελλά, και τώρα τον αγαπά, με διαφορετικό τρόπο όμως.
    ένα πρωί και ενώ ήταν στο αεροδρόμιο για κοινές διακοπές, της λέει: ρε συ, δε χωρίζουμε;;;

    και χώρισαν. δεν έπαιζε γκόμενα ή κάτι άλλο. απλά ο άνθρωπος ήξερε τι ήθελε. και ο βασίλης την αγαπά. όχι όμως ερωτικά.άλλωστε είναι η μητέρα του παιδιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρία μου καταλαβαίνω ακριβώς τι λες και ειλικρινά ούτε θέλω να κάνω τον έξυπνο ούτε να πω μπούρδες, αλλά, μέχρι και πριν τρία χρόνια θα το εύρισκα τόσο δύσκολο να πιστέψω αυτό που ετοιμάζομαι να γράψω όσο θα το βρουν όσοι το διαβάσουν: Και αυτό που έγραψε η Φούλη, και το αν υπάρχει ανάγκη και γι ένα ακόμα συμβιβασμό, το αν δύο μπορεί πράγματι να είναι χωρίς την παραμικρή προσπάθεια ένα, εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα βρει κανείς. Οι πιθανότητες είναι λιγότερες από τις πιθανότητες να κερδίσει κανείς το λαχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. thinks

    δεν είναι τυχαία η ευχή που λένε στο χωριό μου. καλό τυχερό να έχεις. λέγοντας τυχερό εννοούν το σύντροφό σου. όλα μελετημένα τα έχει η παράδοσή μας δημήτρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες