ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

26 Οκτ 2010

ΚΟΙΤΑ Η ΕΤ 1 !!!

Καλά, με έχει αφήσει άφωνη η ΕΤ 1. Δεν περίμενα να βάλει τέτοιο βίντεο. Το βρήκα τυχαία στο youtube και το μοιράζομαι μαζί σας.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας.










12 σχόλια:

  1. Μετά εμένα με κοιτάνε σαν ουφο..
    χαχαχα

    είδες;

    και που να δείς σε λίγο καιρό τι θα γίνει..

    καλησπέρα Ρία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα… ένα θέμα που το κατέχω πλήρως από διάφορες απόψεις. Το αν η Ελληνική Τηλεόραση έβαλε το Μεξικανικό αυτό πρόγραμμα ώς καλαμπούρι, ή αν το έβαλε επειδή υπνοβατούν και δεν συνηδητοποιούν τι αναμεταδίδουν, ή αν οι υπέυθυνοι είναι της συνομοταξίας αυτών στους οποίους απευθύνεται το πρόγραμμα.. είναι άγνωστο. Όσο για το πρόγραμμα, δεν είναι ντοκυμαντέρ αλλά μια παραγωγή θεατρική για ψυχαγωγία. Εκτός των εμφανών στοιχείων, όπως ότι πολλά από τα υποτειθέμενα ντοκυμαντέρ είναι γυρισμένα με λάθος στολές για τους ηθοποιούς που παίζουν τους αστροναύτες, τα οπτικά εφέ που δεν είναι καν καλής ποιότητας, και η χρήση μερικών πραγματικών σκηνών τραβηγμένες από το Απόλλο 16 και παρουσιαζόμενες σαν τον Αρμστρονγκ στο Απόλλο 11, εκτός από όλα αυτά, είναι λυπηρό ότι θα υπάρχουν πολλοί θεατές που θα τα χάψουν όλα αυτά και θα νομίζουν μάλιστα ότι είναι μάρτυρες κάποιας σημαντικής αποκάλυψης.

    Θυμάμαι στο Λονδίνο το 1977 το BBC2 είχε παρουσιάσει ένα «ντοκυμαντέρ» που παρουσίαζε πως οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ είχαν συνεργαστεί κρυφά στο διάστημα και είχαν κατασκευάσει μια μεγάλη βάση από κοινού στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Ο κόσμος, και εγώ, είχαμε πάθει. Τουλάχιστον την επομένη το BBC2 βγήκε και αποκάλυψε ότι ήταν θεατρική παραγωγή.

    Επίσης γύρω στο 1940, ο Όρσον Γουέλλες στις ΗΠΑ είχε παρουσιάσει από το ραδιόφωνο το έργο του H. G. Wells, War of the Worlds. Η παραγωγή ήταν τόσο πιστική που σε όλη την Αμερική είχαν βγεί στους δρόμους νόμίζοντας ότι Αριανοί πράγματι επιτίθεντε. Εκείνες οι παραγωγές, και οι δύο ήταν καταπληκτικές. Μπροστά τους αυτή η Μεξικάνικη μπούρδα είναι, τεχνικά, κατασξκευαστικά, τελείως ερασιτεχνική. Μπούρδες Ρία μου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axa!
    Όμορφα όλα αυτά! Πάλι καλά που κάποιος υα έβγαλε προς τα έξω!
    Κάπου λέει στο δεύτερο βίντεο ότι αντικείμενα και όντα μόλις αποφάσισαν να τα κινηματογραφίσουν, εξαφανίστηκαν, φοβόντουσαν τη δημοσιότητα; χαχαχαχαχα!
    Σκέψου ακόμη πόσα υπάχρουν που δεν τα ξέρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas

    ναι, άντε να κοιμηθώ μετά από αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KitsosMitsos

    και εγώ εξεπλάγειν με όσα άλλα ντοκυμαντέρ είδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευρύνοος

    εμείς στο ίδιο μήκος εκπέμπουμε.
    η αλήθεια είναι ότι ψιλοτρομοκρατήθηκα και με τα άλλα ντοκυμαντέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thinks

    πολυ πιθανό να είναι έτσι δημήτρη, όμως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και όλο και κάτι διαφορετικό υπάρχει εκεί έξω...

    καλό σαββατοκύριακο σε σένα και τη μαργαρίτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hfaistiwnas

    άλλιεν ιγκόγνιτο!

    έχει και την πλάκα του το πράγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μπορούμε να πούμε εμείς, οι αδαείς; Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί θεατρικά κατασκευάσματα. Αν έχουν αποφασίσει να κρύψουν την αλήθεια δεν έχουμε τρόπο να μάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Heliotypon

    φίλε μου, έχεις ένα πόιντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες