ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

25 Σεπ 2010

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΕΣ...


Μια φορά και έναν καιρό, ήταν ένα σήριαλ στην τηλεόραση που έκανε όλη την Ελλάδα να το παρακολουθεί σα χαζή.
Το έργο λέγονταν χίλιες και μια νύχτες. Τόσον καιρό έπρηξε τα εγχώρια σώου μπηζ. Μετά πέρασε στη λήθη.
Υπόθεση. Ένας παμπλούτου ερωτεύεται μια υπάλληλο που έχει ένα παιδί με λευχαιμία και χρειάζεται φράγκα για να το θεραπεύσει. Ζητά τα λεφτά από τον αφεντικό ο οποίος τα δίνει για να κερδίσει μια νύχτα μαζί της. Μετά ερωτεύονται, περνούν τα μύρια όσα και στο τέλος είναι πάλι μαζί.
Προς τι λοιπόν όλη αυτή η υστερία; Όταν μάλιστα έχουμε πλείστα παραδείγματα ελληνικών ταινιών με το παρόμοια θέματα!
Γιατί είναι η μοναδική σειρά που έχει κάποια λογική υπόθεση, ήταν η μοναδική που βλέπονταν όλο το καλοκαίρι. (το ίδιο είχε γίνει και με τη Ναζλί και το Νίκο μερικά χρόνια πριν). Γιατί αν δεν ήθελες να δεις ότι αποτυχημένο είχε δείξει η τηλεόραση τους περασμένους χειμώνες, έπρεπε να δεις ή το ταβάνι του σπιτιού σου ή να αγοράσεις τηλεσκόπιο για να δεις τους γειτόνους σου! Επειδή και εγώ εκείνη την ώρα γυρνούσα σπίτι και το μόνο που μπορούσα να δω μέχρι το Grey’s Anatomy, ήταν το συγκεκριμένο σήριαλ, σας διαβεβαιώ, έχει τέλειο σκηνοθέτη. Τα πλάνα του είναι πολύ καλά, κόβει το επεισόδιο σε κρίσιμο σημείο και σε κάνει να περιμένεις με ανυπομονησία το επόμενο, η ενδυματολόγος έχει ευρωπαϊκή θεώρηση, τα σπίτια είναι εκπληκτικά. Η μουσική μαγευτική. Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο.
Πως εγώ έγινα φαν της σειράς, είναι τυχαίο. Κάνοντας ζάπινγκ, έπεσα σε μια σκηνή που έδειχνε ένα σπίτι, μα τι σπίτι! Με τα τεράστια μπαλκόνια του, με τον τεράστιο κήπο του, με τα παράθυρά και τις καμινάδες του. Νόμιζα ότι έβλεπα τη δυναστεία. Νόμιζα ότι ήταν αμερικάνικο, και το άφησα εκεί. Και το δείχνει μέσα πως είναι το σπίτι. Τεράστιο, με το εσωτερικό μπαλκόνι του, με τις ξύλινες επενδύσεις του, με τα ωραία έπιπλα… και κόλλησα. Αν το δεις μια φορά, τέρμα κολλάς. Γύρω στο επεισόδιο 50 μέχρι το 75 κάνει λίγο κοιλιά. Αλλά μετά στρώνει πάλι. Και το τέλος είναι αναμενόμενο αλλά πολύ ωραία δοσμένο. (μπήκα στο you tube και το είδα όλο μέχρι το τέλος, δεν είχε υπότιτλους αλλα το νόημα το έπιασα, οπότε τώρα δεν το βλέπω, λύνω σουντόκου μέχρι το γκρέις ανάτομι).
Σχόλια:
- Ο Ονούρ είναι σα βάτραχος. Ο τίτλος του σήριαλ θα μπορούσε να είναι «ο πρίγκιπας είναι βάτραχος». Το αριστερό του μάτι είναι πιο έξω από το δεξί. Έχει κάνει ΤΑ botox, μιλάμε δεν κουνιέται τίποτα από τα μάτια και πάνω! Έχει τα πιο ωραία χέρια που έχω δει σε άντρα. Υπέροχα. Αλλά τούρκος ρε παιδιά, φοράει μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο, άσπρο μαντιλάκι στάνταρ αξεσουάρ, και ΚΑΦΕ παπούτσι! Μια αηδία. Το γέλιο που ρίχνω κάθε φορά που το βλέπω μου φτιάχνει καινούργιο συκώτι.
- Στο κρεβάτι ο Ονούρ πρέπεινα σκίζει γιατί αμέσως μετά την επ’ αμοιβή νύχτα που πέρασε μαζί του η Σεχραζάτ, τον ερωτεύεται!
- Αυτή η Σεχραζάτ, είναι πολύ όμορφη αλλά και πολύ μουλάρα. Είναι ικανή να πιστέψει τους πάντες εκτός από τον άνθρωπό της. Δε συζητάει, τα μαζεύει και φεύγει. Πάντα. Μα πάντα. Εντελώς έξω από την πραγματικότητα η συμπεριφορά της.
- Που στο καλό βρήκαν ηθοποιό που να μοιάζει τόσο του Κερέμ ώστε να κάνει τον μπαμπά του;
- Αυτή η νύφη του Μπουρχάν, η Αχού, δε μοιάζει με τραβεστί;;;
- Ο Αλή Κεμάλ, πόσο περισσότερο μαλάκας μπορεί να είναι; Τους άλλαξε τα φώτα τους γονείς του. Ζουν για να διορθώνουν τις μαλακίες του! Αυτός και αν είναι καημός για τους γονείς του!!!
- Η Ναντινέ, δεν είναι σαν ψηλό πιθηκάκι; Έτσι δεν περπατά;
- Τα άλογα στην Τουρκία είναι μικρόσωμα. Εδώ στην Ελλάδα, στις εξωτικές Καρδιτσίους νήσους, που έχει ιπποφορβείο, τα άλογα με περνούν τουλάχιστον μισό μέτρο και δεν είμαι και ζουμπάς!
- Η Σεχραζάτ, τι ακριβώς βρήκε στην πραγματική ζωή στον Ονούρ και τον παντρεύτηκε; Τι αρχές έχει που τον χώρισε από τη γυναίκα του;
- Πόσοι άντρες, και μάλιστα τούρκοι, θα έτρεχαν έτσι πίσω από μια γυναίκα και θα έκαναν τόσες θυσίες;;;
- Που μπορώ να βρω το βιβλίο «χίλιες και μια νύχτες» σε μετάφραση με τα ποιήματα που έχει μέσα και όχι μόνο με τα παραμύθια. Την έκδοση που δείχνει να διαβάζει ο πρωταγωνιστής;
Αυτά. Αν μπορείτε, δώστε απαντήσεις. Ματς μουτς, και ξανά ματς μουτς!!! (δεν μπόρεσα να βρω φωτό από το σπίτι του Μπουρχάν)


16 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!
    χαχαχαχα! Ένα δίκιο το χεις! Πρήξιμο μας δημιούργησε αυτή η σειρα! χαχαχαχα! Δεν ξέρω τις απαντήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπάθησα να δω τα επισόδια του σεριαλ στο δίκτυο και στο τέλος βρήκα το αγαπημένο μου "Σ 'αγαπώ μ' αγαπάς"!!!!

    Όταν βρήκα την σελίδα με τα Χίλια και..., στο gree moovies μου στέλμει στο ANTENA και δεν μπορώ να δω τα επισόδια!

    Φιλιά και αγκαλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχω άποψη, δεν βλεπω τη σειρά, είμαι για γιατρό??
    καλό μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas

    και που εισαι ακόμα!
    η επόμενη σειρά της μαντάμ σεχραζάτ τρωγονται τα μεγαλύτερα κανάλια να αγορασουν. και είναι και μάπα όπως μου είπε μια γνωστή που διάβασε το στόρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Verónica Marsá

    η αγαπημένη σου σειρά ήταν όντως πολύ καλή. μόνο που εμείς εδώ με τις επαναλήψεις κοντεύουμε να τη σιχαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΥΛΗ

    σιγά καλέ, το στόρυ είναι μάρθα βούρτση με νίκο ξανθόπουλο. ο τούρκος ξανθόπουλος κυνηγάει την τουρκάλα βούρτση που μέσα της έχει και λίγο από μπεάτα ασημακοπούλου.

    αυτό είναι.

    αν είχε την ίδια ώρα καμιά ταινία της προκοπής, ποιος θα έβλεπε τον ονούρ και τη σεχραζάτ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τον ονουρ παντως τον καβαλουσα,εχει υπεροχα ματια και ειναι εντελος μπουφος!

    το τι αλλαξοκωλια πεφτει και σε αυτο το σηριαλ ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχ βασικα δεν το βλεπω γιατι μου την σπαει τρομερα οπως και ολα τα μεταγλωτισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. stella

    πρωτότυπο έτσι;;;
    καθε σήριαλ που σέβεται τον εαυτό του αλλάζει παρτενέρ!
    ωραίο δεν τον λες, γοητευτικό ίσως, αλλά έχει ωραιότατα χέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Skouliki

    αααα, μεταγλωτισμένα με την ηλιθια υπόθεσή τους δε βλέπω. δεν προλαβαίνω κιόλας, αλλά στις διαφήμίσεις που τους κάνουν είναι εντελώς χαζά. μέχρι αηδίας.

    αυτό έχει ωραία υπόθεση, φ ο β ε ρ ή μουσική, τέλειο σκηνοθέτη. από όλα τα αλλα τα δικά μας, καλυτερο. στους τυφλούς βασιλεύει ο μονοφθαλμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ!!!!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω! τι ερωτήσεις! τελείως άγνωστες σε μένα οι απαντήσεις μια που Τούρκικα σαπουνοσήριαλ δεν έχει τύχει ποτέ να με δέσει κανείς σε καρέκλα με τσιμπιδάκια στα μάτια να τα κρατάνε ανοιχτά για να παρακολουθήσω...

    Αυτό, συν του ότι ανήκω στο εκκλησίασμα πιστών της καλύτερης σειράς της παγκόσμιας τηλεόρασης, Law & Order, Special Victims Unit, της οποίας έχω κάθε ένα επεισόδιο των έντεκά της σαιζόν!

    Καλή Βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους να τα πει κάποιος γιατί μπάφιασα με τις μαλακίες που παίζονται καθημερινά (Μήπως να το κάνω κι αυτό παρωδία? Χμμμ...τι να πρωτοπρολάβω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    καλώς το παληκάρι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thinks

    υπέροχη σειρά. μόνο που τη βάζει πολύ αργά η τηλεόραση.
    και δεν αντέχω να τη δω...
    αυτό είναι το μοναδικό αξιοπρόσεχτο σήριαλ που έδειχνε η τηλεόραση όλο το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Gi Gaga Kouni Beli

    αν δεν το κάνεις εσύ παρωδία, θα το κάνω εγώ. οπότε πρόσεχε τι γράφεις, μου βάζεις ιδέες!

    που είναι το σήριαλ με το σεξ εντ δε σιτι παρωδία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες