ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

11 Φεβ 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ...



Επειδή με τις αναρτήσεις για τους καμένους έχει δημιουργηθεί μια περίεργη κατάσταση και στα σχόλια λέγονται πολύ σωστά πράγματα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση.

Ως άνθρωπος είμαι πολύ κοινωνική και χαίρομαι να κάνω καινούργιες γνωριμίες. Αυτό όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Επίσης είμαι πολύ δοτική και φιλική. Άτομα που δε γνωρίζω προσωπικά, αν ζητήσουν τη βοήθειά μου και μπορώ να εξυπηρετήσω, θα το κάνω. Άσχετα αν τους γνωρίζω ή όχι. Ακόμα και μπλόγγερς που ποτέ δε συνάντησα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό.

Όσον αφορά τα προξενιά, είναι παρεξηγημένη κατάσταση. Και εξηγούμαι. Το να θέλει να φέρει σε επαφή δυο ανθρώπους κάποιος, είναι εξαιρετικά ευγενές. Γιατί κανείς δε γνωρίζει τη μοναξιά καλύτερα από μένα. Διήνυσα περιόδους που ήμουν πολύ μόνη είτε από επιλογή είτε από καταστάσεις. Όμως, προσωπικά μπορώ να τη διαχειριστώ (τη μοναξιά).  Η αλήθεια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πως αυτές οι περίοδοι δεν ήταν πολύ μεγάλες.

Μερικοί μήνες και αυτοί περισσότερο από επιλογή ή θρήνο. Χειρότερες ήταν οι περίοδοι μοναξιάς που πέρασα όταν φαινομενικά δεν ήμουν μόνη. Αυτές οι μοναξιές ήταν πολύ πιο επώδυνες.

Επειδή, λοιπόν, ξέρω τη μοναξιά, προσωπικά θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι. Και το πρώτο βήμα είναι να μην είναι μόνοι τους. Έχω φέρει σε επαφή γνωστούς μου για να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση, πολλούς. Κάποια, λοιπόν, προξενιά, είχαν επιτυχία και κατέληξαν σε γάμο, άλλα όχι. Η προσπάθεια έγινε. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, εξαρτάται από τους δυο τους.

Όταν εγώ θέλω να φέρω δυο ανθρώπους σε κοινωνική επαφή και ότι ήθελε προκύψει, ελέγχω εξονυχιστικά και τους δυο. Θέλω να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, να είναι κοντά κοινωνικά, να ταιριάζουν εμφανισιακά, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Και συνήθως φροντίζω να τους ξέρω καλά, ώστε ακόμα και αν δε γίνουν ζευγάρι, να μπορούν να κάνουν παρέα.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι και οι άλλοι, σκέφτονται όπως εγώ. Για τους άλλους, όχι όλους, αλλά τους περισσότερους, το μείζον θέμα που τους απασχολεί, είναι να είναι κάποιος αδέσμευτος. Εγώ προσωπικά δε θα γνώριζα σε κάποιον φίλο μου μια γυναίκα που χώρισε γιατί είχε παράλληλες σχέσεις. Άλλοι, δεν το εξετάζουν. Σου λένε, θα τους φέρω σε επαφή και ας τα βρούνε μόνοι τους. Και καλά κάνουν. Εγώ πάλι σκέφτομαι διαφορετικά.

Οι φίλοι και οι γνωστοί μου, και οι συγγενείς μου μη σου πω, επειδή δε θέλουν αν είμαι μόνη μου, επειδή έχω και το κουσούρι να μη λέω αν έχω σχέση ή όχι, θεωρούν υποχρέωσή τους λόγω της εκτίμησης και της αγάπης που μου έχουν, να μου κάνουν γνωριμίες. Άλλες φορές τις δέχομαι, άλλες όχι. Όλα αυτά που περιγράφω στις αναρτήσεις των καμένων, έχουν πράγματι συμβεί. Όχι μέσα σε δυο μήνες, σε 14 χρόνια που είμαι χωρισμένη επίσημα από τον πατέρα του γιου μου.

Επειδή όμως, τις περισσότερες φορές που πάω σε ένα τέτοιο ραντεβού, στην ουσία τυφλό, έχω σχέση και είμαι καλυμμένη συναισθηματικά, είμαι πολύ αυστηρή και περνάω από κόσκινο τους υποψήφιους! Θα μου πεις τότε γιατί πάω; και δίκιο θα έχεις! Γιατί κανείς δεν ξέρει που είναι η τύχη του! Και αν το προξενιό της Άννας πχ είναι ο κύριος τέλειος; Το απόλυτο ιδανικό μου; Η αδελφή ψυχή; Συν Αθηνά και χείρα κίνει, λέγαν οι αρχαίοι. Η Αθηνά μου στέλνει κάποιον. Αν δεν τον γνωρίσω μπορεί το σύμπαν να μου κάνει ένα δώρο και εγώ να το πετώ. Τρελή θα με πείτε, αλλά σκασίλα μου! Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν επιδέχεται κριτικές.

Έχω κάνει σχέση με άντρες που είναι πολύ χειρότεροι από τα καμένα προξενιά που σας αναρτώ. Όμως, επειδή αυτούς τους διάλεξα εγώ, είτε για το πνεύμα τους, είτε για το νυχάκι του αριστερού της παράμεσου, παραβλέπω πράγματα που αν τα είχαν οι υποψήφιοι γαμπροί, θα τους έφτυνα με τη μία. Όμως έχω μάθει να δίνω ευκαιρίες και να ανέχομαι πράγματα (μέχρι ενός ορίου βεβαίως βεβαίως), επειδή και οι άλλοι παραβλέπουν πράγματα και ανέχονται σε μένα. Οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Μέχρι να μου γυρίσει το μάτι. Μπορεί να κάνω υπομονή χρόνια ολόκληρα και να παραβλέπω τα μύρια όσα. Αν όμως κάτι, έστω και τόσο δα, γυρίσει το διακόπτη μου, τότε, πολύ απλά με ενοχλεί ο άλλος ακόμα και που αναπνέει, όχι και να πει ο έρμος!

Οι άνθρωποι που περιγράφω στους καμένους, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Μορφωμένοι ως επί το πλείστον, καταξιωμένοι στην κοινωνία, για κάποιες και κάποιους από εσάς, κάποιοι θα ήταν ιδανικοί σύντροφοι.

Όταν, όμως, πας σε ένα τυφλό ραντεβού, εκτός και αν είσαι εντελώς απελπισμένος και θες σχέση όπως και να είναι μόνο και μόνο για να πεις ότι έχεις σχέση, πας με το σκεπτικό σου εντελώς καθαρό και αναλύεις τα πάντα χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις που θα σε τύφλωναν. Και έτσι σας παρουσιάζω τις κρίσεις μου που με έκαναν να μη θέλω να ξαναβγώ με τους ανθρώπους αυτούς. Πχ. Ο γυμναστής ήταν μεθυσμένος όταν μου είπε ότι μου είπε. Ήταν από το πρωί στο γυμναστήριο, δεν είχε φάει και μέχρι να πάω εγώ, είχαν πιει μερικά ποτηράκια για να με περιμένουν πριν καθίσουν στο τραπέζι. Θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι μεταξύ μας. Όπως και με τον τραπεζικό. Οι καθυστερήσεις και το ντύσιμο μπορεί μια γυναίκα να τα αλλάξει. Αλλά εμένα με ενόχλησαν γιατί είχα σχέση, και έκανα αβαρία να πάω γιατί με έπρηξε το κοινωνικό περιβάλλον. Θα μπορούσα να είμαι ακόμα μαζί του.

Οι αναρτήσεις, είναι για να γελάσουμε. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα, απλά μετά από προτροπή φίλου άρχισα να βάζω αυτήν την ενότητα. Είδα πως διασκεδάζατε και θα αναφέρω όλα τα ευτράπελα που έχω ζήσει.

Δεν είναι τόσο άχρηστοι όλοι τους. Εγώ τους έβγαλα άχρηστους. Εμένα πειράξανε κάτι που κάνανε και είπαν. Σε κάποιες άλλες γυναίκες, θα ήταν το ιδανικό τους. Για μένα όχι. Δε σημαίνει πως έχω το μαλακομαγνήτη (που τον έχω, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα), σημαίνει πως αυτοί που μου τους γνωρίσανε δεν ελέγξανε καλύτερα.

Ακόμα όμως και αυτό  έχει την ιδιαιτερότητά του. Γιατί ένας άντρας ή μια γυναίκα άλλα χαρακτηριστικά έχει ως φίλος και άλλα ως σύντροφος. Το να είναι άτσαλος κάποιος στο σπίτι του, την παρέα δεν την ενοχλεί, το σύντροφο όμως; Ο καθένας κρίνει τον άλλο ως φίλο και γνωστό και αγαπάει το φίλο του με τα ελαττώματά του, όμως αυτά τα ελαττώματα σε μια σχέση μπορεί να είναι καθοριστικά.

Μην κρίνουμε άσχημα του καημένους καμένους. Θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι φίλοι σας. Απλά δεν μπορούν να είναι οι σύντροφοί μου.

Και μην κρίνετε και εμένα άσχημα που δέχομαι τα προξενιά. Έχει την πλάκα του, έχει σασπένς, έχει να κάνει με την έμφυτη περιέργειά μου και φυσικά έχει να κάνει και με τις πιέσεις που δέχομαι. Σε δυο ή τρία θα πήγαινα μέχρι τώρα σε όλα τα 14 χρόνια που είμαι επισήμως αδέσμευτη. Έχω πάει όμως σε πολύ περισσότερα. Πάρα πολύ περισσότερα! Και δεν έχω μετανιώσει. Με μερικούς είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ως σύντροφοι δε μου κάνανε, ως φίλοι όμως είναι εξαιρετικοί. Και σε αυτό μένω.

Στην αγάπη που μου έχουν κάποιοι και που δε θέλουν να με βλέπουν μόνη, λες και ξέρουν αν είμαι ή όχι μόνη, στο ευγενικό αυτό σκοπό. Το διακρίνω και το εκτιμώ. Και από τη στιγμή που κάποιος φίλος ή γνωστός μπει στη διαδικασία να με σκεφτεί και να απασχολήσει το μυαλό του για μένα και να μου φέρει ένα άτομο να το γνωρίσω, το θεωρώ προσβολή στον πνευματικό του κόπο να αρνηθώ την προσφορά του. Δεν είναι ευγενικό από μέρους  μου και είναι και αχάριστο. Ο άλλος σε σκέφτεται και θέλει το καλύτερο για σένα και συ τον φτύνεις; Δεν είναι ανάγωγο;;;

Αυτά το ολίγα τα εξομολογητικά. Φιλιά και τα λέμε με νέο επεισόδιο καμένων!

36 σχόλια:

  1. Ρία η αλήθεια είναι ότι το πως βλέπουμε τον άνθρωπο εξαρτάται από τη χρονική στιγμή και τις εμπειρίες μας. Τώρα μπορεί να μας εξιστορείς τα ευτράπελα αλλά τους ίδιους ανθρώπους μπορεί να τους έβρισκες ιδανικούς σε 10 ή 15 χρόνια, ή και το αντίθετο. Ή να είναι λάθος η στιγμή (το παράδειγμά σου με το γυμναστή που ήταν κουρασμένος και είχε πιει λίγο παραπάνω). Όσο περνάει ο καιρός αλλάζει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μερικά πράγματα πάνο μου, είτε τα δέχεσαι και τα ανέχεσαι είτε όχι. προσωπικά ένα μίζερο ή τσιγγούνη άντρα δε θα τον ανεχόμουν ποτέ ακόμα και αν ήταν να μείνω η μοναδική γυναίκα στη γη και αυτός ο μοναδικός άντρας!

      οι αναρτήσεις, σκοπό έχουν να διακωμωδίσουν. όχι να κατηγορήσουν. μερικά θα μπορούσα να τα καταπιώ αν ήμουν μονη. συνήθως όμως είχα σχέση και όταν πήγαινα σε τέτοιου είδους συναντήσεις, πήγαινα μόνο για να πω ότι πήγα. όχι γιατί έψαχνα σύντροφο. και γι αυτό όλοι μου μυρίζαν!

      Διαγραφή
  2. Καλά έκανες και διευκρίνισες! Μπράβο!
    Περιμένουμε συνέχεια!



    ΥΓ. Περιμένω να μου βρεις γαμπρό! χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που κατάλαβες ηφαιστιωνάκο μου!

      έλα εσύ αθήνα και όλο θα κάνουμε κάτι και για σένα που εισαι μοναχούλη σε τόσο ερωτική πόλη!

      Διαγραφή
  3. εμένα μπορείς να με φέρεις σε επαφή με τον Κωστή μου;;;;;;;χαχαχαχα
    περιμένω εναγωνίως τους λοιπούς καμένους!Νασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητή Ρία,ευχαριστούμε που μας επιτρέπεις να συναντηθούμε στο υπέροχο blog σου.το σημερινό ραντεβού μας ήταν εδώ,τα είπαμε τα μιλήσαμε,ασπαστήκαμε ματς....μούτςς....καληνύχταααααααα!!!!

      Διαγραφή
    2. δε στέλνεις με μέηλ τα στοιχεία σου μπας και σε φέρουμε κοντύτερα στον κώστα; να κάτσει και κάτι καλό από το μπλογκ σε κάποιον!

      Διαγραφή
    3. ΄κώστα, το πιο ωραίο του μπλογκ είναι πως εσύ και η νάσια βρισκεστε εδώ και συναντιέστε!

      πόσο σας χαίρομαι και σας ζηλεύω που έχετε τέτοιο δέσιμο ακόμα και τόσο μακριά! μπράβο σας παιδιά!

      Διαγραφή
  4. Νομίζω πως ήταν κατανοητός ο λόγος.
    Κάτι σου είπα αλλά με αγνόησες κακούργα αγαπημένη Ρία!!!!
    Μη το κάνουμε θέμα στην παρέα και εκτεθούμε!!!
    Φιλιά αναμονής!!! χαχαχα! (έτσι για .. ξεκάρφωμα ο γέλωτας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ανησυχείς. μόλις έχω κάτι, θα σε ειδοποιήσω. εδώ έχομε κάνει καν και καν! αυτο που είναι και εύκολο;
      το επιασα το υπονοούμενο!

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν Ρία μου, έχω ένα καλό παιδί για σένα.....χαχα αστειεύομαι. Δεν έχει κάτσει κανένα προξενιό απο όσα έχω κάνει. Οχι και πολλά βέβαια. Αλλά το προσπαθώ.
    Περιμένω και άλλους καμένους.
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρία, στείλτο. τόσους και τόσους καμένους έχω δει, άλλος ένας τι πειράζει; θα κάνω και άλλη ανάρτηση με το δικό σου!

      μην ανησυχείς και έρχονται!

      Διαγραφή
  6. Πρώτα θα μου πεις, ποιανής και ποιανής, πρίγκηπες είναι αυτοί και μετά θα συζητήσουμε επι των καμένων! Διότι δεν είχα κρατηθεί ανήμερη επι του θέματος... και δεν πάει κι ο νούς ! Κι οχι τίποτα άλλο, παρά εχω ενα υγιές ενδιαφέρον για την παραμυθένια φύση...
    ακούς να είμαι ανήμερη... ακούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. της χιονάτης και της άριελ είναι οι ερωτοφιλιμένοι πριγκηπες! αααα, αδιάβαστη σε βρίσκω!

      μη σε νοιάζει για το αν είσαι ανενημέρωτη. εμείς εδώ τι κάνουμε; έτσι θα σε αφήσομε!!!

      Διαγραφή
  7. Επιβεβαιώνω ότι είσαι πολύ δοτικός άνθρωπος,γιατί μου στάθηκες πραγματικά σαν καλύτερη φίλη, ακομα και μα αυτούς που δεν ξέρεις..
    Όσο για τους "καμένους"πλάκα κανουμε Ρια μου ,εγω που σε ξέρω,(αν και μόνο απο τηλεφώνου ,που θα μου πας σα χέλι μου γλιστράς) καταλαβαίνω πως τα λες...
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι γοργόνα θα ήμουν αν δεν ξεγλιστρούσα;
      που θα σου πάω όμως; θα με γνωρίσεις!
      απλά έτυχε να μην είμαι και στα καλύτερά μου όταν γέννησε η κόρη σου!
      πότε είπες θα μου έρθεις για τον ηπατολόγο;;;

      Διαγραφή
  8. Πολύ σωστή η διευκρίνηση και μπράβο σου Ρία!
    Ασχημο πράγμα η μοναξιά όταν δεν είναι επιλογή.
    Συμφωνώ πως οι άνθρωποι που ήθελαν να σου γνωρίσουν κάποιον, τον πρίγκιπα κατά τη γνώμη τους, είχαν τις πιο ευγενείς προθέσεις.
    Περιμένω τον επόμενο...καμένο.....

    Καλή εβδομάδα να έχουμε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνήθως ποτέ δεν είναι επιλογή η μοναξιά. όταν όμως είσαι μόνος, τότε καταλαβαίνεις πολλά για τον εαυτό σου! και αυτό είναι και καλό και κακό. καλό γιατί η αυτογνωσία βοηθά στη μετέπειτα πορεία σου, κακό γιατί ίσως ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να είσαι αυτάρκης...
      μα φυσικά και οι προξενητές έχουν τις καλύτερες των προθεσεων. το θεμα είναι πως άλλα ζητώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε και άλλα νομίζουν οι προξενητές!

      θα έχει πολλούς καμένους κοριτσάκι!

      Διαγραφή
  9. έτσι και αλλιώς και αρχόντισσα και κυρά σε όλα σου
    τυχη και τιμή μου η γνωριμία μας....να σαι πάντα καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά να τα θυμάσαι όταν θα παντρέψουμε την κούκλα σου με το γόη μου και θα είμαστε συμπέθεροι, όχι να τσακώνονται τα παιδιιά μας και να τσακωνόμαστε και μεις μετά!!!

      πάντως ευχαριστω. πάντα άρχοντας ο παναγιώτης!

      Διαγραφή
  10. Ποιος σε παραξήγησε κυρία Ποδάρες, πλάκα έκανες το πιάσαμε όπως πιάσαμε ότι αναφερόσουν σε εξαιρέσεις ανθρώπων και σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αυτων των εξαιρέσεων. Τελος πάντων κανέναν δεν πήραξαν οι διευκρινίσεις. Εγω ως υπέρμαχος των καμένων και ως (ενίοτε) μαστερ της μοναξιάς και παρότι δεν χρειαζόμουν καμια τέτοια διευκρίνηση, ομολογώ πως τα έθεσες ωραία.

    Καλη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνος είσαι ιταλέ μου; να σου γνωρίσω ένα κοριτσάκι;

      χαίρομαι που έπιασες το νόημα. και μην ανησυχείς. έχω πολλά καμένα ακόμα!

      Διαγραφή
  11. Κι εγώ που δεν σε γνωρίζω Ρια μου έτσι σε έχω καταλάβει από τις αναρτήσεις σου και τα σχόλια σου, δοτική. Η αδελφή του πατέρα μου έκανε προξενιά σε όποιον έβρισκε, μην έβλεπε άνθρωπο να ευχαριστιέται την ελευθερία του χα χα χα.

    Πρέπει επισης να είσαι πολύ καλή και πολύ ευγενής, άλλωστε διακρίνεται από την συμπεριφορά σου προς τους καμένους. Γελάω με το χιούμορ σου και με τους διάφορους πριγκιπικούς τύπους και περιμένω τις συνέχειες, ευχόμενη ότι μια ημερα θα μας ανακοινώσεις τον τυχερό! Για ολους μας υπάρχει κάποιος, κάπου, κάποτε, και καλά κάνεις που δεν διώχνεις την τύχη μακριά σου!

    Επιτελούς ο google μου επιτρέπει να γράψω και χαίρομαι γι αυτό, κι όχι μόνο να σας διαβάζω.
    Την καληνύχτα μου με ένα φιλικό φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με τον γούγλη!

      ευχαριστώ εύη μου που δε σε γνωρίζω ακόμα αλλά ευελπιστώ πως οταν αποφασίσεις να επισκεφθείς τη μητέρα πατρίδα θα μας κάνεις την τιμή να πιούμε τουλάχιστον έναν καφέ μαζί!

      θα έχει συνέχεια το σήριαλ οι καμένοι καημένοι!

      Διαγραφή
  12. Α, εγώ στο πρότεινα και το δηλώνω δημοσίως! Ξέρεις, έχεις απόλυτο δίκιο να ξεκαθαρίζεις ότι κάποιοι από αυτούς δεν ήταν για σένα τη δεδομένη στιγμή αν και για μένα τουλάχιστον ήταν ξεκάθαρο ότι γράφουμε αστεία συμβάντα για να γελάσουμε!!!

    φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεγονός είναι πως εσύ γλυκέ μου επέμενες για να κάνω αυτές τις αναρτήσεις!
      και φυσικά εκτός από μένα, σε ευγνομωνούν και οι αναγνώστες μου, κυρίως ο ιταλός!

      Διαγραφή
  13. Ρία μου δεν κατάλαβα γιατί ένιωσες την ανάγκη να δώσεις εξηγήσεις!!! έχασα επεισόδια; πάω να δω!
    σε ότι γράφεις πάντως έχεις δίκιο ότι/οποιος δεν αρέσει/ταιριάζει σε μας για κάποιον άλλον μπορεί να είναι το τέλειο!Όσο για τη δοτικότητα σου το έχω πει και το ξαναλέω
    έχω προσωπική εμπειρία...εδώ δώσαμε τα τηλεφωνα σου και σε άλλους δικούς μας ανθρώπους!(με την άδεια σου φυσικά...για να μη νομίσουν και οι άλλοι ότι είμαστε γαϊδούρια!ΧΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε δίνω εξηγήσεις έλενα, απλά διευκρινίζω γιατί δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι ψάχνω απεγνωσμένα για γκόμενο!
      απλά σε τόσα χρόνια επίσημης μοναξιάς, ο καθένας νομίζει ότι κρατάει το κλειδί της ευτυχιας μου στα χέρια του!

      δώσε το τηλέφωνο μου σε όποιον το χρειάζεται. να πει από την έλενα και οι πόρτες θα ανοίξουν! τι λέω πρωί πρωί! ότι χρειαστείς καλή μου εδώ είμαι!

      Διαγραφή
  14. δώσε και άλλους καμένους στον λαό!!!!

    ζούληγμααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από καμένους άλλο πράγμα!

      ζούλα, μου αρέσει! ειδικά αν ο ζουληχτής είναι και τριχωτός!

      Διαγραφή
  15. Νομίζω ότι δεν ήταν απαραίτητη η διευκρίνηση. Θεωρώ ότι όλοι οι αναγνώστες σου διαθέτουν όσο χιούμορ χρειάζεται για να κατανοήσουν ότι το σίκουελ "καμμένοι" έχει και μία χιουμοριστική προσέγγιση και ότι δεν κάνεις τις αναρτήσεις απλά μόνο και μόνο για να θάψεις τους συγκεκριμένους κύριους!
    Ως εκ τούτου περιμένουμε και συνέχεια!
    Φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ στάλιν μου, δεν το κάνω για αυτό, το κάνω για να μη νομίσουν ότι ψάχνω απεγνωσμένα σχέση.
      το κάνω γιατί είναι υποχρέωσή μου για να μην εκθέτω τους καμένους. μπορεί κάποιος να με διαβάζει.
      ας έχω και μια πισινή. πάντα χρειάζεται!

      και έπεται συνέχεια...

      Διαγραφή
  16. Θα συμφωνήσω με την Αθηνά. Όχι επειδή αν δεν το κάνω θα με κυνηγάει, αλλά επειδή το πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι τραβάς και συ δον μήτσε!!!

      αν σε παρατήσει, σε παίρνω εγώ. ξέρεις την αδυναμία που σου έχω! κισσεις!

      Διαγραφή
  17. Καλά έκανες και εξήγησες γιατί οι καλοί λογαριασμοί φτιάχνουν και τους καλούς καμμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ, ευχαριστώ καλέ μου μήτσε. μπορεί στις αναρτήσεις σου να μη σε καταλαβαίνω, αλλά φροντίζεις να είσαι πολύ περιεκτικός και σαφής όταν θες!

      Διαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες