ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

19 Μαΐ 2012

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟ ΓΝΑ


Ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς, ψευδώνυμο του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι (18 Δεκεμβρίου 18785 Μαρτίου 1953) ήταν ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης. Πολύ σύντομα όμως δημιούργησε ένα πολύ άσχημο κλίμα εξαιτίας του άξεστου και αυταρχικού του χαρακτήρα. Στη δεκαετία του '30 ο Στάλιν εξάλειψε την ενεργό πολιτική αντιπολίτευση μέσω ενός συστήματος εσωτερικής εξορίας και παγίωσε την αρχή του την εποχή της Μεγάλης Εκκαθάρισης(1936-1938), μια περίοδο σκληρής καταστολής (διαγραφές, φυλακίσεις, εξορίες, εκτελέσεις, δολοφονίες) απέναντι τόσο σε πάρα πολλούς κομμουνιστές που διαφωνούσαν με τις επιλογές και τη νοοτροπία της κυρίαρχης τάσης στο Κομμουνιστικό κόμμα της ΕΣΣΔ, όσο και χιλιάδες άλλους πολίτες που κατηγορούντο για πολιτικά εγκλήματα. Σπάνια συναντούσε την οικογένειά του και έπινε πολύ, ενώ χτυπούσε συχνά τη σύζυγο και το μικρό γιο του. Ο Στάλιν, 73 ετών, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και πέθανε στις 5 Μαρτίου 1953.
Και περνάμε στο δικό μας
Στάλιν… Είναι ψηλή, κοκκινομάλλα και με σώμα με προδιαγραφές μοντέλου.
Ήρθε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί και έφερε νυχτικά να κολάσουν και τον Ιερώνυμο.  Μαύρα, διάφανα, με αποκαλυπτικότατο μπούστο, όλη την πλάτη έξω και με φτερά και πίπουλα. Που πας κυρά μου; Στο καμπαρέ; Στο νοσοκομείο για να βγάλεις μια κύστη από τη γνάθο ήρθες.
Το νύχι γερακίσιο και βαμμένο κατακόκκινο της φωτιάς! Και το μάτι βαμμένο σμόκυ… η πλούσια και μακριά κόμη της, βαμμένη πορφυρή… Δεν μπορούσαμε να μαζέψουμε τα μαλλιά της, φτάνουν μέχρι τον κωλ… πωπό και τα έπλεξα κοτσίδα που τα γύρισα γύρω από το κεφάλι της σα στεφάνι για να μπουν στο σκουφάκι.
Δεν ήρθε ασθενής, βάμπ ήρθε. Αλλά εγώ τι να κάνω; Μπλόγκερ είναι, έπρεπε να της συμπαρασταθώ.
Το πόσο χάρηκε το seethrough συνολάκι που της έβαλαν οι νοσηλευτές για να πάει στο χειρουργείο, δεν το πίστευα! Και γιατί; Το συνολάκι, είχε διάφανο λευκό κιλοτάκι, διάφανη πράσινη τουνίκ, γαλάζιο διάφανο καπελάκι και διάφανες πράσινες κάλτσες μέχρι το μέσο των μηρών με ασορτί ζαρτιέρες!
Το πόσο τα χάρηκε, ρε παιδιά, δε λέγεται!
Φεύγει για το χειρουργείο και επέστρεψε σε λίγες ώρες. Όποιος νορμάλ άνθρωπος είχε ήδη επιστρέψει από το χειρουργείο θα πονούσε. Αυτή τι μου είπε;;; Μούρλια γκομενάκια έχετε στο ΓΝΑ! Ο αναισθησιολόγος ήταν κούκλος. Ρε, εδώ ήσουν στο κρεβάτι του πόνου και συ κοίταγες τον αναισθησιολόγο;
Τη ρώτησα αν πονάει. Γιατί; με ρώτησε. Για να σου φέρω ένα παυσίπονο, της λέω. Ουάου, μου λέει, εδώ έχει και λοναρίντ άφθονα!!!
Τελικά τα φάρμακα που δίνονται ως προνάρκωση, είναι πιο αποτελεσματικά από ότι περίμενα! Είδε τον αναισθησιολόγο ως κούκλο. Ποιον; Αυτόν το γέρο καμπούρη φαλακρό που του λείπουν και τρία δόντια; Που η κοιλιά του είναι σαν να είναι εννέα μηνών έγκυος με τρίδυμα; Που κουτσαίνει και λιγουλάκι;;;
Είδες τι κάνει η χημεία;
Τα τηλέφωνα δε σταμάτησαν να χτυπούν. Αυτός ο Δημοσθένης μπορεί να πήρε και τριάντα φορές! Μήτσε, το στεφάνι της, το ακούς; Και ο Μήτσος που ήταν; Του έριξε καφέ στο παντελόνι για να αναγκαστεί ο άνθρωπος να φύγει να έχει η μαντάμ το πεδίο ελεύθερο να φλερτάρει. Ούτε η παγοκύστη στο μάγουλο της έβαζε φρένο. Γελάκια, ματιές, νάζια… όλα εκεί. Παρέλασε όλος ο ανδρικός πληθυσμός του νοσοκομείου από το θάλαμο… Και να, να χαριεντίζεται, να να δείχνει το τατουάζ που έχει στο γλουτό, να να κάνει την πονεμένη για να την προσέχουν και να την περιποιούνται τα γκομενάκια…
Τι να πω; Τι να πρωτοπώ;
Ο Μήτσος ήρθε σε λίγο, τον έστειλε για καφέ, γιατί αν ήταν εκεί, δε θα μπορούσε να δράσει ανενόχλητη…
Αχ μήτσε τι τραβάς!!!

Υ.Γ. μια χαρά είναι παιδιά, δεν πρήστηκε καθόλου, θα φάει σήμερα και τη Δευτέρα θα την έχετε κοντά σας. Δυστυχώς δε με άκουσαν που τους είπα να της κάνουν υποκλισμό με το σωλήνα ποτίσματος και να μην της δώσουν παυσίπονα. Την προσέχουν…

Υ.Γ. 2. είδε το καθετηράκι στο χέρι της που είχε μελανιάσει λίγο και τι μου είπε; Ρία, σαπίζω. Ε, καλά, της λέω, αυτό που είναι στην άκρη και το κόβουμε; Τίποτα πιο κεντρικό μας απασχολεί.

Υ.Γ. 3. δυο ώρες χειρουργημένη και με ρώτησε αν μπορεί να φάει παγωτό καϊμάκι!

Υ.Γ. 4. δεν ήθελε να τη βοηθήσω να ντυθεί. Ήθελε να μείνει γυμνή!!!

Υ.Γ. 5. ο τίτλος είναι παρμένος από τη φωτογραφία που έχει στο πορτοφόλι της και το εικόνισμα που έχει στο στούντιο που κάνει τις εκπομπές!

50 σχόλια:

  1. Α ρε Ρία θεά με έκανες και γέλασα μετά από ένα πολύ δύσκολο βράδυ! Πεσ στην αγαπημένη μου περαστικά και αν θέλετε να έρθω να σας δω - χωρίς πλάκα - πάρε με τηλ!

    Σας αγαπώ και τις 2 τρελά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστεί πολύ, γλυκέ μου. το ξέρω πως περνάς δύσκολες μέρες και νύχτες. κουράγιο αγάπη μου!

      Διαγραφή
  2. Κι άρχισα να το υποψιάζομαι στην αρχή αλλά με μπέρδεψε το κοκκινο μαλλί το πλούσιο κλπ. Πριν μήνες που τσατάρισα μαζί της είχε ξανθό κοντοκομμένο μαλλάκι!!!!!

    Τουλάχιστον μας το πρόσεξες το κοριτσάκι μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπως το είπες, μήνες πριν, τώρα να τη δεις! βάμπ τελείως!!!

      έκανα ότι μπορούσα τζίντζερ μου. ότι μπορούσα...

      Διαγραφή
  3. άρα ψεύδη τα περί αφωνίας!!! Προσέξτε πάντως μην βρεθείτε την Δευτέρα στην Σιβηρία να σπάτε πέτρες χαχαχα. Καλή σου μέρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι αφωνία μάλερ μου; λαλίστατη από την πρώτη ώρα! και όχι μόνον!

      τι έχει η σιβηρία; τώρα που ξέρω και κάτι κουτσορώσσικα;

      Διαγραφή
  4. (2) σχόλιο περί του Aegean trailer
    Δηλαδή σε λίγες μέρες που πετάω με την Aegean να περιμένω ότι θα μου τύχει μετά να χώσω βινελίκια σε Αθηναίο τινά? Btw θα συναντηθούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόλις έρθεις, να με ειδοποιήσεις και βέβαια θα συναντηθούμε, άκου τι λέει!!!

      Διαγραφή
  5. χαχαχα εκλαιγα απο τα κρομμυδια,φτιαχνω κρεμμυδόταρτα,τωρα κλαίω απο τα γέλια !!!αυτο με τον αναισθησιολόγο το ειχα παθει όταν γεννούσα τα δίδυμα!!!κούκλος ,ψηλός ,ξανθός υπέροχη απαλή φωνη....αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι έτσι ήταν ο αναισθησιολόγος σου. δίνουν πολλά φάρμακα... μη βασίζεσαι στη γνώμη σου όταν πας χειρουργείο. δίνουν κάτι πριν...

      Διαγραφή
  6. Λογικα αυριο θα μας δειτε και εμας απο εκει που θα περασουμε να την πειραξουμε λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλο που δε θέλει έβιλ μου! άλλο που δε θέλει. κόσμος να είναι γύρω της. να ξέρετε όμως, θα σα διώξει νωρίς γιατί θέλει να κάνει πάρτυ το βράδυ!

      Διαγραφή
  7. Πες τα κορίτσι μου!
    Μας κάνει τη σεμνή και χαμηλοβλεπούσα! Ασε αυτή η κόμη!!!

    Καλά από τα γέλια έπαθα αυτό που φαντάζεσαι!
    Εχει καλούς ουρολόγους μάτια μου;

    Σου λέω..πέθανα!!!!!!!!!!

    Περαστικά στη γυμνή ΘΕΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουμε και καλούς και όμορφους ουρολόγους. παρεπιπτόντως, αυτήν την περίοδο, οι ουρολόγοι είναι όλοι ένας και ένας από εμφάνιση. για τις ικανότητές τους, δε χωρά αμφιβολία. αλλά και από εμφάνιση σκίζουν!

      Διαγραφή
  8. Αν είναι έτσι και μιλάει ακόμα, ε, σιγά μην πάμε να την δούμε!!!
    Σας δώσαμε μια ευκαιρία να την μουγκώσετε και εσείς, πφ!!!!
    Πάνε τα αυτάκια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού δε με άκουσαν ρε παύλο. τους είπα, όχι παυσίπονα, κλίσμα με το σωλήνα ποτίσματος, τα φάρμακα σε υπόθετα, αλλά δε με άκουσαν. την έχουν στα ώπα ώπα!

      Διαγραφή
  9. A θα διακόψω την απουσία μου ειδικά για σένα !!!ΧΑ!ΧΑ!δεν παίζεσαι λέμε!!!!ΧΑ!ΧΑ!

    Αθηνααααααααααααααααά μου!!!! που έμπλεξες κοριτσάρα μου...δεν ήξερες δε ρώταγες;...

    Ρία κανόνισε

    1) Το Μήτσο μου και τα ματια σου

    2)οι επόμενες εξετάσεις μου στο ΓΝA !!! ΤΕΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα έλα και συ στο γνα...

      μετά δε σου εγγυόμαι ότι θα σε δεχτούν στο μοναστήρι με αυτά που θα γράψω για σένα!!!
      ο μήτσος θεός. δε λέω τίποτα άλλο!

      Διαγραφή
  10. πρέπει να σου πω ότι έχοντας πέσει κάτω από τα γέλια (να είσαι καλά μου έφτιαξες τη διάθεση σήμερα), προσπαθώ να φανταστώ τις σκηνές που περιγράφεις, και κάτι μου λέει ότι δεν υπερβάλεις καθόλου, περαστικά να της πεις και να κρατήσει γερά αυτό το πνεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ μπλου μου. μόνο εσύ με καταλαβαίνεις. έτσι είναι όπως τα γράφω...

      και λίγα λέω δηλαδη, για να μην εκθεσω το νοσοκομείο μου!

      Διαγραφή
  11. με έχει κατακλύσει μια γλυκιά προσμονή που ο μελιστάλαχτος στάλιν θα επιστρέψει την δευτέρα και ο γλυκός του λόγος θα ξεκουράσει τα ωραία ροζ αυτιά μου.......
    της είπα να πάρει παντόφλες με πον πον και δεν με άκουσε...θραύση θα είχε γίνει στο ΓΝΑ....
    αφήστε την νηφάλια μπας και βρει κανένα γκομενάκι της προκοπής να μου φέρει γιατί δεν την στείλαμε τσάμπα εκεί!!!!

    πείτε στον γλυκύτατο στάλιν πως του πήρα και την πουδριέρα!!!!ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο την πουδριέρα; εγω θα είχα ξεσηκώσει όλην την μπιζουτιερα!!!

      έφερε παντόφλες με διάφανο τακούνι δεκαπεντάποντο. αυτό τι σου λέει;;;

      Διαγραφή
  12. Τουνίκ τι είναι;
    Άσε και εγώ το ίδιο κοιτούσα μετά.. και ένας γιατρόοοος!!! Μούρλια!! χαχαχα! Και μπορώ να πω τα ίδια και μετά τα φάρμακα!!!
    Περαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τουνίκ είναι φαρδιά αεράτη πουκαμίσα συνήθως ημιδιαφανη!

      προφανώς είχες πάρει και εσύ πολλά φάρμακα. βέβαια εκεί που ήσουν, παίζουν και κανένα δυο τρελλά γκομενάκια. μπορεί να έπεσες σε κάποιον τέτοιο. αν ναι, τότε είσαι και κωλόφαρδος ηφαιστιωνάκο!

      Διαγραφή
    2. Έχεις κάποιο γκομενάκι υπόψη σου Ρία;;;

      Διαγραφή
  13. Δεν την πήρα τηλέφωνο για να μην την ενοχλήσω και με πήρε εκείνη...Έπρεπε να της αφαιρέσετε και τα ζουζούνια μαζί με την κύστη μπας και ησυχάσουμε κομματάκι. Μου έδωσε εντολή να διαβάσω την ανάρτηση σου και γέλαγε- από που προμηθεύεστε αναισθητικά με τέτοιες παρενέργειες;;
    Νομίζω πρέπει να ηχογραφήσεις οπωσδήποτε το γέλιο της να το ανεβάσουμε στο youtube...
    Επίσης μου είπε ότι είναι για φωτογραφία. Ας την βγάλει κάποιος πριν ξεπρηστεί,παραγγέλνω από τώρα δέκα αντίτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτογραφία εγώ! Διαθέτω άριστο εξοπλισμό!

      Διαγραφή
    2. δεν κάθεται να ηχογραφήσω το γέλιο της. δε μου κάθεται. σταματά, με κοιτά και δεν κουνιέται ο βούδας!
      δεν ποζάρει για το πρόσωπο. μόνο τον πισινό μας δειχνει με το τατουάζ της. τι να πω; ; ;

      Διαγραφή
    3. Heliotypon

      δε μας το είπες νωριτερα να έχω έτοιμη την κάμερα... να μου την έχεις δείξει, να μου την έχεις κρυμμένη να έχουμε ρε παιδί μου και ντοκουμέντα!!!

      Διαγραφή
  14. ρία μου να προσέχεις μη με την επιστροφή της Αθηνάς να έχουμε το δικό σου πηγαιμό στη Σιβηρία.Και το χειρότερο δε θα είναι αυτό.Το χειρότερο θα είναι αν θα σε ακολουθήσει χαχαχαχαχαχα πλακίζω

    ΥΓ να της πεις ότι το παγωτό καιμακι μετά το χειρουργείο φυσικά και ενδείκνυται, αν θες να χορέψεις break dance(ελληνιστι σπάστα όλα με έναν χορό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι σίγουρη φοιτητάκο μου, όιτ μόλις έφυγα, το χτύπησε το παγωτό. θα κατάφερε, ένας θεός ξέρει πως, να πάρει το οκ από τους γιατρούς για το παγωτό. δεν κρατιόταν!
      για σιβηρία δε με βλέπω, ένα βίτσι όμως το βλέπω να μου κουνάει το χέρι αν βγει ο τσίριζας!!!

      Διαγραφή
  15. Αχαχαχαχα Ρία καλά περνάτε στο νοσοκομείο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι καλέ, εμείς δεν περνάμε καλά, αυτή μονο το έκανε καφέ σαντάν! οι αλλοι δουλεύουμε!!!

      Διαγραφή
  16. Eπρεπε να τη ναρκώσεις όταν μπηκε στο νοσοκομείο και να την ξεναρκώσεις τη μέρα που θα πάρει εξιτήριο,απο τετοιες μονο ετσι γλυτωνεις:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το σκέφτηκα φίλε μου, δεν το σκέφτηκα. τώρα είναι αργά...

      Διαγραφή
  17. Δεν είσαι εντάξει... Ειδοποιούν τους συνμπλόγκερς αρσενικούς για τέτοιες περιπτώσεις και τους δίνουν ώρες επισκεπτηρίου και αριθμό δωματίου... Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά, δώσ'της τα σχετικά χημικά κι έρχομαι. Που ξέρεις, με διπλή δόση μπορεί να με δει κι εμένα μανούλι... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ και με μικρή δόση, το ίδιο κανει. πάντως όλοι εκεί είναι. να φανταστείς, ότι όταν ψάχνουμε ένα γιατρό πρώτα παίρνουμε τηλέφωνο στο δωμάτιό της και μετά τον καλούμε στο φορητό του. εχουμε μόνο 90% πιθανότητες να τον βρουμε εκεί...

      Διαγραφή
  18. Τι γράφεις ...τι γράφεις...χαχαχα
    περαστικά της Αθηνούλας...χαχα
    Είσαι απόλαυση..χαχα..τρελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κατουρήθηκα το απόγευμα από τα γέλια με την Αθηνά,μόλις ξανακατουρήθηκα με την ανάρτηση...
    άντε αύριο να δεις κι εσύ τί της πήγα...
    και να μου φιλήσεις τα διδυμα...λολ
    φιλιά πολλά...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν τα είχε εκεί. τα χάρισε σε κανέναν όμορφο και γλυκο γιατρό...
      δεν τα είδα, μου τα περιέγραψε. εξαιρετική ιδέα!!!

      Διαγραφή
  20. Χα, χα, χα... Που το έχετε κρυμμένο τέτοιο θησαυρό;

    Την καλημέρα μου Ρία και να είσαι καλά. Μέ έκανες και γέλασα! Πάντα τέτοια... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο άργος κρύβεται συνήθως. απλά τώρα έκανε μια γκεστ εμφάνιση στο γνα...
      κόντεψε να το γκρεμίσει και θα φύγει, που θα πάει; θα φύγει!

      Διαγραφή
  21. Ειναι καλά ρε συ; Τα μαθαινω απο τα blogs πια ολα!!!!
    Ωχου!!!!!

    Θεά ως συνήθως η Αθηνά μας! Αλλά για Στάλινίτσα δε τη κοβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια χαρά είναι κούλα μου, μην ανησυχείς. κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει! με τόσους γιατρούς κάθε μέρα στο δωμάτιο, μόνο καλά θα μπορούσε να είναι! όσο για το στάλιν, λάθος εκτίμηση έχεις. πρώτο νούμερο στο κινητό της είναι η παπαρήγα!

      Διαγραφή
  22. Διαμαρτύρομαι εντόνως!
    Τα μαλλιά μου δεν είναι τόσο μακριά!!!

    ΥΓ. Έχω πεθάνει στα γέλια! Πάω τώρα να διαβάσω και το δεύτερο κεφάλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι δε φτάνουν στον κώλο σου είναι γεγονός. αλλά κατακόκκινα της φωτιάς είναι. ε, τι να κάνω; έβαλα μια μικρή ανακρίβεια!!!

      Διαγραφή
  23. Να με συμπαθάς, αλλά μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω ήδη περάσει από το facepalm στο facedesk κι όπου να'ναι θα γεμίσω καρούμπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες