ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

25 Ιουν 2011

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ;;;



 Ε;;; ποια είναι;;;

Είναι η κίτρινη φυλή ή αλλιώς ταρίφες; Σταματούν όπως να ’ναι και όπου να ‘ναι. Δεν ανάβουν αλάρμ, δε βγάζουν φλας, καθυστερούν να ξεκινήσουν για να γράψει το ταξίμετρο δέκα λεπτά ακόμα. Είναι αυτοί;;; Όχι…

Είναι οι εκπαιδευτικοί; Πετούν ψίχουλα γνώσης στην αίθουσα διδασκαλίας και αφήνουν τους γονείς ή τα φροντιστήρια να κάνουν τη δουλειά που τους πληρώνει το δημόσιο να κάνουν. Όχι δεν είναι αυτοί!

Είναι οι γιατροί; Που ζητούν φακελάκια και αν δε δώσεις το προκαθορισμένο ποσό δε βλέπεις χειρουργείο πριν τη Δευτέρα παρουσία. Έχουν ξέχάσει τον ιπποκράτη, τον όρκο που δίνουν, το ότι εξασκούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Όχι δεν είναι ούτε αυτοί.

Είναι οι δικηγόροι που ψεύδονται ασύστολα; Που δημιουργούν παρακυκλώματα στο δικαστικό ή στις φυλακές; Που έχουν στρατιές ψευδομαρτύρων και είναι ικανοί να σταυρώσουν ξανά το χριστό; Ούτε αυτοί είναι…

Μην ψάχνετε, οι χειρότεροι είναι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ. Όποτε τους τη δώσει, κατεβάζουν τους διακόπτες και δεν τους νοιάζει κάτι. Δηλαδή, τους νοιάζει, η τσέπη τους και μόνο αυτή.

Ποιος είσαι ρε ανεγκέφαλε καραγκιόζη και με καταδικάζεις να ανέβω οκτώ ορόφους με τα πόδια και έναν ημιόροφο παρακαλώ;

Και εμένα, πες πάει στο διάολο, σαράντα τόσο χρονών είμαι, έχω και κάποια κιλά παραπάνω, δε με χέζεις, θα ανέβω με τα πόδια. Αλλά τη μάνα μου που βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο μετά από αρθροπλαστική ισχίου και δεν κάνει να ανέβει σκαλιά, δεν κάνει να κάθεται πανω από 20 λεπτά στην καρέκλα, που είναι εξουθενωμένη από τη ζέστη, το κυκλοφοριακό, τους πόνους, την άβολη στάση γιατί δεν πρέπει το χειρουργημένο πόδι να δέχεται φόρτιση, πως διάολο θα την ανεβάσω στον όγδοο;;; Να την πάρω στην πλάτη; Να την πάρω. Δεν επιτρέπεται ρε σαδιστικό γουρούνι!

Είσαι ηλίθιος και κρετίνος. Αλλά δε φταις εσύ. Φταίει που κανείς εισαγγελέας δε σέβεται τα παντελόνια που φοράει και δε σε έστειλε με συνοπτικές διαδικασίες να περάσεις το καλοκαίρι σου στη φυλακή.

Νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι; Προσωπικά, μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ σήμερα κιόλας. Να χάσεις τα 10.000 που παίρνεις το μήνα και να μην έχεις ξανά το δικαίωμα να στερείς από το φορολογούμενο πολίτη το αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος; Και εγώ βρήκα λύση. Η γιαγιά στον πέμπτο που έχει ανάγκη από συνεχή παροχή οξυγόνου πως θα κάθισε δυο ώρες στο σπίτι χωρίς να δουλεύει ο πυκνωτής οξυγόνου που λειτουργεί με ρεύμα;;;

Δε θα πέσει ένας από αυτούς στα χέρια μου;;; θα πέσει. Εκεί να δεις ρε ρεμάλι που σε πονεί και που σε σφάζει!!!


30 σχόλια:

  1. ωχ ήθελα να πω οι πουτάνες,όχι βρε αυτές που εκδίδονται, αυτές που τριγυρνάνε στα μπλογς και κάνουν τις πολύξερες ,ξέρεις τώρα!!!
    αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου, περνάς μια πίκρα,άσε που έχουν και μειωμένο ρεύμα....
    κάτσε ρε πούστη μου εμένα που δούλευε στο ναυπηγείο δεν του έδωσαν ούτε βίδα από καράβι, εσύ γιατί να δικαιούσαι ρεύμα;;;;
    ουυυυυυυυφφφφ τάπα και ξεθύμανα...
    φιλιά πολλά, περαστικά στη μαμά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κακό με τις ελληνικές απεργίες, γιατί άμα δεν είναι η ΔΕΗ είναι κάποια άλλη. Στο ηλεκτρικό και το νερό οι απεργιες έπρεπε να απαγορεύονται είναι οι πρώτες βοήθειες. Νοιώθω την αγανακτησι σου.

    Καλή και σύντομη ανάρρωση στην μητέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμμ! τώρα να πω πως έχεις άδικο; άδικο θα ήταν....
    απ΄ την άλλη, το θέμα είναι περίπλοκο...

    όπως και να έχει, ... δίκαια η αγανάκτησή σου.

    όμως στη δεη και στην κάθε δεη δεν είναι μόνο οι προνομιούχοι των 10,000 ευρώ.
    υπάρχει και πλέμπα...

    το κακό είναι πως μπροστάρηδες στον σταρχιδισμό που σε καταδικάζει να μείνεις χωρίς ρεύμα είναι οι προνομιούχοι...
    άρα 100% έχεις δίκιο

    πές τους κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εσύ αγανακτησμένη με τους ΔΕΗτζίδες? Έκανε και ο Άσωτος σχετική ανάρτηση.
    Δε σε αδικώ πάντως και λίγο με νοιάζει αν την πουλήσουν. Έτσι κι αλλιώς 200 και κάτι ευρώ το δίμηνο για ρεύμα δίνω. Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περίεργο είναι ότι οι προνομιούχοι εργαζόμενοι είναι και οι πιο τσαμπουκάδες. Οι αγρότες με τις επιδοτήσεις και την πρέφα, οι λιμενεργάτες με τα μεροκάματα Ωνάση, οι ΔΕΗτζήδες με τα μεροκάματα Νιάρχου και το τζάμπα ρεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά μας φταίνε οι ξένοι που δε μας δανείζουν...
    Είμαστε τριτοκοσμικοί κι ας μην το παραδεχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι πιο τσαμπουκαδες επειδη ξερουν οτι αυτοι και οι ομοιοι τους εκλεγουν τις κυβερνησεις.Αφεντικα της χωρας νιωθουν.Τζαμπα πουλησανε τις ψηφους τους αλλωστε...?
    Θα επαιρναν τα "μεγαλα" κοματα αυτα τα ποσοστα λετε,αν δεν τους ψηφιζαν οι προνομιουχοι δ.υπαλληλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθενας εχει δικαιωμα στην απεργια οσο κι αν δε μας αρεσει. (Κι εγω αυριο γραφω, εχω μονο 3 μερες για να διαβασω ενα ολοκληρο μαθημα απο τον υπολογιστη. Δε μου φτανει ο περιορισμενος χρονος, εχω και τις διακοπες που δε μ αφηνουν να διαβασω, οχι οτι αυτο συγκρινεται καθολου με τους αρρωστους που εχουν προβληματα). Και καλα κανουν να μη θελουν να ξεπουληθει καθε ελληνικη (ειδικα κερδοφορα) επιχειρηση! Το ρευμα δεν το κοβει ο απεργος. Το κοβει η διοικηση, προφανως για να στρεψει τον κοσμο κατα των απεργων. Γι αυτο σ αυτη τη λιστα με τις ωρες και τις περιοχες της διακοπης δεν ειδα ποτε να περιλαμβανεται το σπιτι του γαπ, του βενιζελου, η βουλη και τα λοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω απλως περασα να ευχηθω μια καλη εβδομαδα χωρις προβληματα.Αργησα αρκετα να ερθω απο εδω λογω εξεταστικης αλλα δεν ξεχνω τους φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα βέβαια, αν μπορούσαν οι κάφροι να αφήσουν ανοικτό το ρεύμα στις πολυκατοικίες και τα νοσοκομεία, και να το κλείσουν μόνο στα κυβερνητικά και κομματικά κτήρια και οικίες πολιτικών, τότε δεν θάταν κάφροι, αλλά ήρωες... αλλά, κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασες τους δημοσιογράφους Ρία. Μακράν οι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καθε κλαδος, εχει τον τροπο του να διαμαρτυρεται...
    δυστυχως καποιοι τροποι,
    βλαπτουν το κοινωνικο συνολο και οχι τους αλητες που τους αδικουν.

    Κατεβασε τα φωτα στη Βουλη των αληταραδων, στο Μαξιμου κτλ..
    εκει ειναι η μαγκεια! :)

    ...Καλη βδομαδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε ..καμένη είμαι ..σήμερα δεν είχα ρεύμα με ένα σωρό άπλυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΟΥΛΗ

    ευχαριστώ φούλη, αυτό που το πας με το δωρεάν ρεύμα; και οι μισθοί;;; ένα πτυχίο και δυο μεταπτυχιακά, μόνο δυο χιλιάρικα σκάρτα πέρνω και με 26 χρονια υπηρεσίας. έλεος. και δεν έχω και δικαίωμα να απεργήσω. αμ δε θα έρθει κανένας στα χέρια μου; να δεις πως θα κατεβάσω και εγώ διακόπτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Evie

    όλες τις άλλες απεργίες, μπορώ να τις αντέξω. αλλά με εκνευρίζει να πληρώνω δεη και ρεύμα να μην έχω. εγώ, εσύ, ο διπλανός τους πληρώνουμε, και με τα λεφτά μας, μας κάνουν κόνξες;;; ξύλο θέλουν!

    ευχαριστώ για τις ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dr. Aparadektos

    το ξερω πως έχω δίκιο, ας μη με διάβαζαν από το επιτελείο και τη δουλειά και να δεις τι θα τους έσερνα. θα με έβαζαν σε κόκκινη προειδοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. nefelokokkugia

    φθηνότερα θα είναι. θυμάσαι με τον οτε; πλήρωνες με το που σήκωνες το ακουστικό. τώρα με 25 ευρώ μιλάς όσο θες σε όλη την ελλάδα. και με ειδικά προγράμματα και στο εξωτερικό.

    οπότε, φθηνότερα θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Heliotypon

    όλοι έχουν τα συν και τα πλην. όμως ούτε ο αγροτης όταν κλείνει το δρόμο ούτε ο εφοριάκος πληρώνεται από εμένα. η δεη πληρώνεται από εμάς και δεν κάνει τη δουλειά της. είναι σαν να πληρώνεις τη υπηρέτρια να σου καθαρίζει και δεν το κάνει. δε θα τήν έδιωχνες; το ίδιο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. teleytaios

    εσύ αν έβλεπες τέτοια σε μια άλλη χώρα, και είχες τη δυνατότητα να τη χρηματοδοτήσεις, θα το έκανες; όχι βέβαια, εγώ και τους γερμανόύς δεν τους κατηγορώ. μας λένε κλέφτες, ψέμματα είναι; δηλαδή μας πειράζει που μας το λένε, όχι το ότι κλέψαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιπεράτος

    ναι, αλλά είδες ποιοι κάνουν τις κινητοποιήσεις; αυτοί που πέρνουν τις 10.000 ευρώ το μήνα. γιατί θα χάσουν τους μισθούς τους. όχι οι εναιωρήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος

    τότε πέτυχε το σκοπό της η διοίκηση. ναι έχω στραφεί εναντίον των εργαζομένων στη δεη γιατί οι ίδιοι θα μπορούσαν να επιλέξουν πιο σωστούς διοικούντες.

    και δεν τους δίνω καμιά δικαιολογία και ελαφρυντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    καλώς τον και ας άργησε.

    πως έγραψες αγόρι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. thinks

    ναι αλλά δεν τους κόβει τόσο!!!
    και πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Panos Konstantinidis

    αυτούς δεν είσαι υποχρεωμένος να τους φας στη μάπα! αμα δε θες, δε διαβάζεις εφημερίδες, δεν ασχολείσαι με τα μπλογκς τους, δε βλέπεις τηλεόραση. άλλωστε όταν απεργούν οι δημοσιογράφοι, το πρόγραμμα είναι καλύτερο, χάρη μας κάνουν όταν απεργούν.

    οι δεητζίδες όμως, μας επηρεάζουν με το χειρότερο τρόπο! δες τι έπαθα εγώ με τη μαμά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. KitsosMitsos

    όχι είναι μοναδικοί νικητές. δες την απάντηση στον πάνο κωνσταντινίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. iLiAs

    ναι αλλά δεν κάνουν μαγκιές, τζάμπα μάγκες είναι. με τον απλό λαό τα βάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αχτίδα

    ολοι καμένοι είμαστε. εσύ με τα άπλυτα, εγώ με τον όγδοο όροφο, με τη μαμά χειρουργημένη, με το ότι δεν είχα κλιματιστικό και εσκασε ο τζίτζικας το σάββατο το μεσημέρι...

    η άλλη με το νεογέννητο που δεν μπορεί να αποστειρώσει τα μπιμπερό, να ζεστάνει το νερό για το γάλα. και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρώτα ήρθαν για τους Κομμουνιστές και δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν Κομμουνιστής....
    Μετά ήρθαν για τους Εβραίους και πάλι δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν Εβραίος...
    Στη συνέχεια πήραν τους συνδικαλιστές και επίσης δεν μίλησα, επειδή δεν ήμουν συνδικαλιστής...
    Στο τέλος ήρθαν για μένα και δεν υπήρχε κανείς για να μιλήσει για μένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μετανάστρια

    αυτήν την καραμέλα στο διαδίκτυο, πόσες φορές θα την πιπιλήσετε;

    κάτι δικό σου έχεις να γράψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες