ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

16 Απρ 2011

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ; ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡ...Α!

Δε θυμάμαι σε ποιο μπλογκ διάβασα ότι τα ετήσια έξοδα για αποκατάσταση των φθορών που προκαλούν οι εισβολείς σε πανεπιστήμια και άλλα ΑΕΙ, ξεπερνούν τα 3,2 δις ευρώ!

Και εδώ θα ξυπνήσει μέσα μου ο τύραννος. Πως ανευρίσκονται ακριβώς αυτά τα χρήματα; Από τη φορολογία.

Ε λοιπόν, εγώ που φορολογούμαι, δεν έχω καταστρέψει ποτέ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ κανένα κτήριο. Γιατί θα πρέπει να πληρώνω τις φθορές και τις καταστροφές μερικών ανεγκέφαλων; Γιατί δεν τους μπαγλαρώνουν να επιδιορθώσουν μόνοι τους τις καταστροφές που προκάλεσαν;

Αλλά τα πανεπιστήμια είναι άσυλα. Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μαλακία. Είναι άσυλα ιδεών όχι αναρχικών, κλεφτών, καταστροφέων, ναρκομανών!

Γίνονται τα ίδια πράγματα στο εξωτερικό;
Όχι. Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν είναι φοιτητές; Μήπως γιατί δεν είναι δωρεάν;

Όταν κάτι στο χαρίζουν χάνει την αξία του. Αν δεν αγωνιστείς και δεν το πληρώσεις δεν το εκτιμάς. Αν δεν το πληρώσεις δεν το πονάς.

Οι φοιτητές μας πάνε στο πανεπιστήμιο λες και γυρνάνε από πενθήμερη. Άπλυτοι, αξύριστοι, αδιάβαστοι, και με την παρέα τους. Δε σχολιάζω τα ρούχα, είπα να μη μου ανεβάσω την πίεση πρωί πρωί!

Άσε το διάβασμα. Αιώνιοι φοιτητές. Φεύγεις, ρε ρεμάλι, από την Άνω Περδικοραχούλα γιατί πέρασες στο ΤΕΙ υδατοκαλλιεργητών Λεστινίτσας. Χαρά οι δόλιοι οι γονείς σου! Εσύ θα ξεφύγεις από την αμάθεια και τη σκληρή εργασία της γης. Κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να σε σπουδάσουν. Νοικιάζεις σπίτι, πληρώνεις λογαριασμούς με λεφτά που σου στέλνουν οι γονείς σου. Εσύ μόνο να διαβάζεις θέλουν. Κινητό, μηχανάκι, λάπτοπ αγοράζονται την πρώτη χρονιά. Και τα μαθήματα του πρώτου έτους παίρνονται εύκολα. Μετά αρχίζουν οι πολιτικές νεολαίες να σε πλησιάζουν. Και τσιμπάς. Και το όνειρο του πτυχίου απομακρύνεται. Μετά αρχίζουν οι έρωτες. Και δε μιλάω για ξεπέτες. Μιλάω για να δαγκώσεις τη λαμαρίνα για τα καλά! Να μην μπορείς να φας, να κοιμηθείς, να μην μπορείς να διαβάσεις… και προστίθεται και άλλη μια χρονιά παραπέρα. Και μετά για να το ξεπεράσεις θα αρχίσεις τα πάρτυ, τις εκδρομές και πάει λέγοντας. Και φτάνουν αισίως τα έξι και εφτά χρόνια και οι ταλαίπωροι οι γονείς πληρώνουν και ελπίζουν. Μετά τα δέκα χρόνια, το παίρνουν απόφαση, κατεβάζουν το κεφάλι, συνεχίζουν να δουλεύουν, να στέλνουν λεφτά, να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι, γνωρίζοντας όμως ότι ο κανακάρης τους πτυχίο δε θα πάρει ποτέ…

Αν όμως στο πανεπιστήμιο πλήρωνες, αν σου δίνανε κάρτα εισόδου με μαγνητικό μηχανισμό για να ανοίξει η πόρτα του για να μπεις, αν σου είχανε κάμερες παντού και αν δεν την κοίταζες, η εσωτερική πόρτα δεν άνοιγε, αν υπήρχαν φύλακες και σεκιουριτάδες, αν επέστρεφες τα βιβλία σου κάθε χρόνο και αν ήταν ιδιαίτερα φθαρμένα θα τα πλήρωνες όσο στοιχίζουν στα βιβλιοπωλεία, αν υπήρχε όριο φοίτησης, τότε, θα ήταν διαφορετικά.

Ένας φίλος μου, γιατρός, πήγε στην Αγγλία. Εκεί έγινε καθηγητής πανεπιστημίου. Στις προφορικές εξετάσεις, είχε πολύ κρύο και φόρεσε παντελόνι πουκάμισο γραββάτα και δερμάτινο σακάκι. Και ο πρύτανης τον έστειλε πίσω να αλλάξει γιατί ήταν πολύ κάζουαλ ντυμένος. Έχασε τρεις ώρες και επέστρεψε να εξετάσει. Και παρακαλώ, σχεδόν όλοι οι φοιτητές ήταν κουστουμαρισμένοι, κουρεμένοι…

Εσείς θεωρείτε ότι οι καταστροφές που γίνονται κάθε χρόνο, είναι σωστό να πληρώνονται από εμάς τους πολίτες και όχι από τους γονείς των καταστροφέων και τους ίδιους τους καταστροφείς; Στο κάτω κάτω της γραφής, ο δικός μου πατέρας μου έμαθε να μην καταστρέφω την ξένη περιουσία. Οι δικοί τους δεν τους το έμαθαν, ας πληρώσουν την αμέλειά τους ως γονείς! Εγώ που δεν καταστρέφω, γιατί να πληρώσω;;; εγώ τα λεφτά που δίνω στην εφορία θέλω να γίνουν νοσοκομεία, δρόμοι, συντάξεις. Όχι καινούργια τζάμια και πόρτες στο πολυτεχνείο!

Και να σας πω; Κάθε χρόνο αυτό το πολυτεχνείο, το κάνουν καλοκαιρινό. Το φτιάχνουν και του χρόνου πάλι τα ίδια. Γιατί το φτιάχνουν; Ας καταστρέψουν μια, δυο, πέντε φορές, μετά τι σκατά θα καταστρέφουν; Χώμα θα το έχουν κάνει.

Αφορμή για την ανάρτηση είναι ο
προπυλακισμός του νομπελίστα Watson στο πανεπιστήμιο Πατρών. Ξεφτυλιστήκαμε διεθνώς. Ντροπή μας! Πηγή είναι το μπλογκ
Είδα φως και μπήκα...

Kαι εδώ το βίντεο της ντροπής. Η απόλυτη ξεφτίλα της ελληνικής κοινωνίας. Δε μιλάμε για τον οποιοδήποτε, μιλάμε για το νομπελίστα που με τον Kρηκ, ανακάλυψαν τον τρόπο που είναι δομημένη η αλυσίδα του DNA.
http://www.youtube.com/watch?v=DouJCVaokXg

26 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Συμφωνώ σε όλα μαζί σου..
    Ώρες ώρες αυτό το άσυλο είναι ασύμφορο..
    Ρεζίλι γίναμε, πάω να διαβάσω το άρθρο..
    Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δε γνώριζα το περιστατικό με τον καθηγητή, είναι ντροπή μας έτσι κι αλλιώς. Στο κάτω κάτω ήταν φιλοξενούμενός μας.
    Το χάλι με τα πανεπιστήμια το συνειδητοποιείς αφού φύγεις από αυτά. Μεγάλη συζήτηση άνοιξες πρωινιάτικα.
    Όχι άλλο κάρβουνοοο
    Καλημέρες και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν διαφωνώ με τίποτα από ότι γράφεις αλλά θέλω να προτείνω εκδοχές των λόγων για τους οποίος είναι έτσι τα πράγματα.
    - Πρώτον, δεν υπάρχει Αστυνομία. Αυτό που λέμε "Αστυνομία" και "ΜΑΤ" είναι κατά την γνώμη μου ένα ερασιτεχνικό καλαμπούρι όπου απλώς ρίχνουν λάδι στην φωτιά όταν δεν κοιμούνται όρθιοι.
    - Δεύτερον, το περιεχόμενο, τα προσφερόμενα, και η οργάνωση της εκπαίδευσης δεν προβάλλουν κανένα ενδιαφέρον για τα παιδιά και σ' αυτό δεν φταίνε τα παιδιά αλλά η τραγελαφική ηλιθιότητα του συστήματος.
    - Τρίτον, η πλειοψηφία των παιδιών απλά δεν έλαβε ανατροφή και ομαδικό πνεύμα και ιδανικά από το σπίτι.
    - Τέταρτο, τα παιδιά δεν βλέπουν μέλλον ή ελπίδα μπροστά τους.
    Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ότι τα δικαιολογώ όλα αυτά που περιγράφεις, αλλά, υπό το φως αυτών που έγραψα, καταλαβαίνω γιατί γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο γίνεται και στα Λύκεια και στα Γυμνάσια και στα Δημοτικά ακόμη.
    Είχα τη τύχη να τελειώσω ιδιωτικό δημοτικό και ιδιωτικό πανεπιστήμιο.
    Οι δικοί μου κάνανε "το σκατό τους παξιμάδι" για να πιάσει τόπο.
    Καμιά σχέση με τη διαχρονικά ισχύουσα άθλια κατάσταση, γιατί όταν μπαίνει το χέρι στη τσέπη , αλλάζεις νοοτροπία!
    Όσο για το άσυλο, την αστυνομία κτλ κτλ, πάλι άχρηστα είναι στη περίπτωση του ιδιωτικού.
    Τέλος, για τη μόρφωση, τα συμπεράσματα φαίνονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλα νομίζω παίζει ρόλο η ανατροφή από το σπίτι μας..
    καλησπέρα φιλενάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να καταστρέφεις πλέον θεωρείται μαγκιά σ΄αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. sto mono poy symfwnw einai na kapsoyn ti voyli otan einai gemati!
    xalali kai ta lefta ki ola,arkei na allaxoyn ola!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.Ολα ομως ξεκινουν απο το σπιτι.Αν δεν υπαρχει εκει μεσα παιδεια τοτε τι θα μαθουν τα παιδια;;

    Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
    ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hfaistiwnas

    πάρε και κανένα λεξοτανίλ γιατί με αυτά που θα διαβάσεις, θα φρίξεις ηφαιστιωνάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nefelokokkugia

    εγώ το είδα στις ειδήσεις την ώρα που έκανα επίσκεψη. συνειδητοποίησα για ποιον επρόκειτο, όταν το είδα στο μπλογκ που αναφέρω ως πηγή.
    είμαστε αγενείς και αμορφωτοι. και επιεικώς γίναμε ρεζίλι! διεθνώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. thinks

    όχι δημήτρη μου. δε φταίει το σπίτι. γιατί οι γονείς είναι απόντες λογω φόρτου εργασίας. το σχολείο θα έπρεπε να μαθαίνει τρόπους και σεβασμό στα παιδιά. μπορεί οι γονείς να είναι αμόρφωτοι, άξεστοι χίλια δυο. υποτίθεται όμως ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δε μαθαίνουν μόνο γράμματα αλλά και τρόπους. αλλά τι να περιμένεις από άτομα που ξεκίνησαν για γιατροί και δικηγόροι και κατέληξαν δάσκαλοι;;;

    από το δημοτικό ξεκινάει το κακό. δάσκαλοι που μεταφέρουν την πικρία τους καθημερινά στα παιδιά. κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά, τι σκατά αρχές να μεταλάμπαδεύσουν στα παιδάκια;;;

    και μετά ότι αποκτάμε χωρίς κόπο, ποτέ δεν το εκτιμάμαι. η δωρεάν παιδεία μας μάρανε. αν έδιναν έστω και ένα συμβολικό ποσό, τότε να δεις πως θα άλλαζαν τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. bilsot

    ουδέν σχόλιον, με κάλυψες πλήρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΟΥΛΗ

    δεν περιμένω από το σπίτι. δεν είναι όλοι οι γονείς με μόρφωση κοινωνική για να κάνουν και τα παιδιά τους σωστούς ανθρώπους. αν ήταν έτσι, θα διαβάζαν και μέσω υπολογιστή. υποτίθεται ότι το σχολείο σε μαθαίνει όχι μόνο γράμματα αλλα΄και τρόπους και αρχές.
    όλοι οι γονείς δεν τέλειωσαν πανεπιστήμιο. ούτε είναι στο σπίτι όλη μέρα. αν η μάνα δουλεύει σε κατάστημα, πότε θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σουζάνα Xατζηνικολάου

    σ' αυτή τη χώρα φίλη μου, θεωρείται μαγκιά και να προσβάλεις και ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας!!!

    ντροπή μας και ντροπή αυτών που δε διαφύλαξαν το πανεπιστήμιό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. stella

    διάβασα την περιπέτειά σου αλλά ο μπλόγγερ πηδιέται και δεν μπόρεσα να αφήσω σχόλιο.

    έχω ένα φίλο ιπτάμενο. κάθε φορά που πετάει και βλέπει τη βουλή αμφιταλαντεύεται. να πατήσει το κόκκινο κουμπί και να ξεφορτώσει όλα τα βληματα που κουβαλάει το αεροπλάνο του στη βουλή ή όχι; τον κρατάει το γεγονός ότι δε θα έχει απαρτία μέσα, να μην πάνε χαμένα τα βλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS

    αχ φοιτητάκο, είναι εύκολο να λέμε φταίει η οικογένεια. ναι φταίει. το σχολείο όμως τι σκατά κάνει;;;;;;;;;;

    καλές γιορτές αγόρι μου και καλό πτυχίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ ΠΟΛΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΤΡΙΔΑ !
    ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΗ ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ !
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΣΑΒΒΑΤΟ !
    ΩΡΑΙΑ !
    ΠΗΓΑΝ ΜΟΥΣΕΙΑ Κ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΕΣ !
    ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ.............
    ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ !!!
    ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ;
    Ο ΤΑΔΕ Κ Ο ΤΑΔΕ.........
    Ο ΕΝΑΣ 'ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ' (ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΔΩ) - Ο ΑΛΛΟΣ ΧΑΡΤΟ ΠΑΙΚΤΗΣ.....Κ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.....
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ !
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ,
    ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ,
    ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ !
    ΣΑΜΑΤΙΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΦΘΟΡΕΣ ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ;
    ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ !
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ !
    ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ !
    ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΩΣΤΗ ΑΡΧΗ ,ΣΕ ΟΛΑ !

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα Πανεπιστήμια σήμερα σε μαθαίνουν πώς να γίνεις ένα καλό και σωστό κομματόσκυλο ώστε σήμερα να περνάς τις εξετάσεις κοροιδεύοντας τον εαυτό σου και αύριο να ανοίγεις πολιτικό γραφείο κοροιδεύοντας τους υπόλοιπους!Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα κορίτσι, ότι καλύτερο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mα πόσο δίκιο έχεις...
    Εγώ μια απαίτηση έχω:
    Να καταργηθεί ΚΑΙ το Πανεπιστημιακό ΚΑΙ το βουλευτικό άσυλο...
    Δεν είναι λογικό να υπάρχουν!
    Από που και ως που???

    Όλα αυτά που λες για τα ελληνικά πανεπιστήμια γενικά είναι σωστά (αν και το παράδειγμαης Αγγλίας που τον έστειλε να αλλάξει ρούχα μου φαίνεται κάπως ακραίο)
    Οι κομματικές νεολαίες είναι το χειρότερο ναρκωτικό ενός εφήβου(και δυστυχώς προσφέρεται και τζάμπα..)

    Ελπίζω (ξαναλέω) να καταργηθούν και τα δύο άσυλα.
    Αλλιώς, και για τους καταστροφείς, αλλά και για τους βουλευτές που τη γλυτώνουν σε τροχαίο με πιτσιρίκες λόγω ασύλου (πως τον λέγανε αυτόν? Έχουν περάσει χρόνια...)πάρχει και η μέθοδος "Παυσανίας".
    Τους χτίζεις μέσα στο άσυλό τους και τέλος.

    Καλησπέρες μετά από καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ οι κυβερνήσεις χαϊδεύουν τους φοιτητές και τους "φοιτητές" καθώς και τους κουκουλοφόρους για να μην χάσουν ψήφους και γιατί έχουν ταυτίσει την αναρχία με τη δημοκρατία! Το πολιτικό άσυλο είνι μεγάλη αρλούμπα, γιατί την εποχή για την οποία έγινε (χούντα) ΔΕΝ ίσχυσε (σιγά μην το σεβόταν η χούντα!) και ισχύει σε ώρες (έστω πλασματικής) δημοκρατίας. 'Ετσι σήμερα προστατεύει τους βάνδαλους καταστροφείς από τη σύλληψη. Είμαστε ένας λαός ξεφτελισμένος και μας αξίζουν τα χειρότερα. Το κακό είναι ότι κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά! Το έχω πει και μπορεί να μην είμαι εδώ για να το δω, αλλά, αργά ή γρήγορα, θα χάσουμε τη χώρα μας. 'Οταν φτάνεις στην κατάντια τη δική μας θα σε κατακτήσουν οι γείτονες που λυμπίζονται τη χώρα σου και που για την ώρα προοδεύουν (ναι, ακόμα και οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί) με ταχείς ρυθμούς. Κάποτε θα κάνουν έναν περίπατο μέχρι τη Κρήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

    είναι να μην είμαι αγριεμένη φίλε μου;
    εδώ γιουχάρανε κοτζάμ νομπελίστα και σε πανεπιστήμιο μέσα, να μη νευριάζω μου λες;

    καταξευτιλιστήκαμε. άσε τις εκδρομές. έχω φωτογραφίες από την πενθήμερη του γιου μου. εκέι να δεις ρεζίλι οι καθηγητές. τους υπογράφανε στα μάγουλα οι τραγουδιστές στα μπουζούκια!
    και μετά περιμένω από αυτούς να μάθουν γράμματα και τρόπους στα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάγισσα Κίρκη

    καλή ανάσταση κίρκη μου!αυτό το πασχα θα είναι διαφορετικό για σας. θα είναι το πρώτο πάσχα που θα κρατάς αγκαλιά το γιο σου!
    πάντα γεροί και ευτυχισμένοι να είστε!

    φιλενάδα, τα πανεπιστήμια εκτός από άνεργους, βγάζουν και βουλευτές. άμα είσαι καλός στην αφισσοκόληση, μετά μπαίνεις στη βουλή! βλέπε βουλγαράκη και σία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. patsiouri

    που χάθηκες ρε κορίτσι εσύ;;;

    ο φίλος μου έχει να το λέει. τρεις ώρες έκανε να πάει να αλλάξει. και ο γαμπρός μου, είχε μια γραββάτα στο αυτοκίνητο για περίπτωση που ξεχάσει να βάλει στο σπίτι, και όταν φόρεσε τρεις μέρες την ίδια, του την είπανε!
    είναι πολύ περίεργοι σε κάτι τέτοια...

    να καταργηθούν και τα δυο άσυλα. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Heliotypon

    να πω ότι έχεις άδικο; δε γίνεται! αλήθειες γράφεις.

    έτσι όπως τα λες είναι φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δύο ποστ πιο πριν εκραζες αυτούς που κρίνουν από την εμφάνιση.. Και τώρα ανοίγεις αυτό το ποστ κράζοντας τους φοιτητές για το ντύσιμο τους..!
    Τελικά ούτε και ξέρεις τη γίνεται μέσα στο μυαλό σου κυρά μου. Κι εγώ δεν ξέρω γιατί κάθομαι και σε διαβάζω. Μάλλον ως κοινωνιολογικό φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετανάστρια

    κοινωνιολογικό φαινόμενο είσαι εσύ!
    τι νόμισες ότι δεν ξέρω ποια είσαι; άντε να μην πω στον κώστα να σε αναλάβει...

    ξέρεις εσύ!

    και άντε ξεκουβάλα απο εδώ με΄σα γιατί δεν ξέρεις που φτάνουν τα πλοκάμια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες