ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

29 Μαΐ 2010

EUROVISION 2010 (ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ)

Τα νεύρα με τη hol  θα τα πληρώσει η γιουροβίζιον. Θα τους θάψω όλους.

ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ:  αχ αυτό το γάντι του μακαρίτη του Τζάκσον, έγινε μόδα σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια! Δεκαεπτά χρονών κοριτσάκι δεν μπορούσε να κουνηθεί λίγο; Αγκύλωση είχε; Το αγκάλιαζαν το χάιδευαν, αυτό τίποτα εκεί, άντε κούνησε κανένα χέρι και ευτυχώς έκανε τη δουλειά του το αεράκι, πετούσαν τα μαλλιά! Παραλίγο να πέσει. Το ήξερε γι αυτό και δεν κουνιόταν Σχετικά καλό άσμα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: κάτι τοσοδούλι όνομα και πράγμα, παρότι επιστράτευσαν τον Τσαϊκόφσκι όλον. Ωραίο για μουσικό κουτί, για το λούνα παρκ, άντε και για να μάθει και Τατιάνα βάλς στο ντάνσινγκ, αλλά όχι για να πάει τη γιουροβίζιον στη Μαδρίτη. Βέβαια, πολύ καλύτερο από άλλες συμμετοχές της εν λόγω χώρας.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ:  εντάξει, το καταλάβαμε, δε θέλετε και του χρόνου το διαγωνισμό στη χώρα σας. Αλλά μπορούσατε να στείλετε κάτι που να μη μας στείλει κατ’ ευθείαν για εσπρέσο για να μην κοιμηθούμε! Ευτυχώς φώναζε και μας κρατούσε τα μάτια ανοιχτά…(φωνάρα ο τύπος).

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: πυροτεχνήματα, σαξωφωνίστας και μια πουτάνα στη σκηνή! Φασαρία αλλά μουσική όχι. Βαβούρα έπρεπε να λεγεται το συγκρότημα.

ΚΥΠΡΟΣ: θα πατώσει, θαύμα ήταν που περασε στον τελικό, φίλη χώρα, δωδεκάρι μας δίνει, αλλά μάπα το καρπούζι. Ας μην κοροϊδευόμαστε!

ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: γεωμετρικά σχήματα, ροκ ρυθμός, καλό για πάρτυ δεκαπενταχρονων, αλλά για εκπροσώπηση σε διεθνή διαγωνισμό δε θα το έλεγα… Η οικονομία τους πρέπει να είναι σε χειρότερη μοίρα από τη δική μας. Χάλια τα κοστούμια και τα εφέ! Ποντάραν στη ροκιά, άσχημο τέλος και απότομο.

ΒΕΛΓΙΟ: αυτός και η κιθάρα του και τίποτα άλλο. Ωραίο να το μάθουν οι νεαροί να το παίζουν τα βράδια στην παραλία δίπλα από τη φωτιά αλλά τίποτα πέρα από αυτό. Ωραία, σιδέρωσα μια φούστα, έβγαλα τα πιάτα από το πλυντήριο. Μπα, τέλειωσε κιόλας;

ΣΕΡΒΙΑ:  εδώ παίζει Μπρέγκοβιτς. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η μουσική του Μπρέγκοβιτς, αλλά λίγο φτηνή η παρουσίασή του κομματιού με τα ξέκωλα που σήκωναν τις φούστες να δούμε τα μπούτια τους και το νούμερο με το κούρεμα που του έκανε η μαμά του (του έβαλε το τάπερ στο κεφάλι και ότι περίσσευε τα έπαιρνε με το ψαλιδάκι των νυχιών). Βαλκάνια με τα όλα τους. Μπέογκραντ έλεγε, δηλαδή Βελιγράδι, μην μπερδευτείτε!

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: όλοι emo είναι στη λευκορωσία; Φανταχτερά φουστάνια, ένας πιανίστας που ξέφυγε από το τέξας, μαλλιά που έμιαζαν με αυτιά (της ξανθιάς), οι πεταλούδες πέταξαν πολύ πολύ μακριά! Τρεις άντρες και δυο δίδυμες είπαν, μήπως μια από τις κοπέλες ήταν χειρουργημένη;;;

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: πετυχημένη συνταγή, η τύπισσα είχε ξαναπάει και μάλιστα νίκησε. Χαρακτηριστική χροιά φωνής, μπαλάντα (άλλη μια απόψε) πολύ λιτή παρουσία, δίνει βάρος στο τραγούδι, αλλά θα μπορούσαν να της δώσουν κάτι που να την κολακεύει την παχουλοκομψή.

ΕΛΛΑΔΑ: αλήθεια, πληρώθηκε η χορογράφος;;; τόσο ρυθμικό και ξεσηκωτικό τραγούδι μπορούσε να έχει τέλεια χορογραφία. Αυτά τα μοσχάρια μόνο τα πόδια τους άνοιγαν και έλεγαν χου και όπα! Η έκπληξη ήταν ο Αλκαίος χωρίς το σκουφί. Ωραίος είναι. Νόμιζα ότι θα έκρυβε φαλάκρα στρεμμάτων! Το κόλπο με τα φώτα και τα ταμπούρλα δε φαίνεται να έπιασε.
(πάντως μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο)

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: πάλι διάσημοι συνθέτες, μόνο στους βρετανούς όμως αυτό τους ακούστηκε καλό! Βγήκε το παιδί από το κουτί, μουσική σαπουνόπερας, μύτη πίτα διπλή και με σουβλάκι. Άντε βρε, με μεγαλύτερη επιτυχία στη ρινοπλαστική! Πάντως οι βρετανοί το θέλουν πολύ να κερδίσουν. Εφέ, διάσημοι συνθέτες, εντυπωσιακή χορογραφία. Το πήραν ζεστά το θέμα!

ΓΕΩΡΓΙΑ: ωραία τουαλέτα η ξυπόλυτη! Άλλη μια μπαλάντα. Αμάν πια. Και δεν εχει και μελωδία. Μου αρέσει που την είχαν και φαβορί! Σε μας έκλεισε το μάτι, αλλά δε φαίνεται να το κατάλαβαν οι ψηφοφόροι! Οι πλωτάρχες δεν πρόσεξα, και αυτοί ξυπόλυτοι ήταν; Δεν πολύ-έλαμψε η Γεωργία!

ΤΟΥΡΚΙΑ: μάγκα ξε-μάγκα, το παλικάρι μοιάζει μόλις να βγήκε από τις σελίδες ενός βιβλίου για τους κακούς πασάδες που βασανίζανε απλούς χωρικούς, παρεμπιπτόντως, λίγο χαριτοδιπλωμένος και κουνιστός  μου φάνηκε. Τα τέρατα που βγήκαν στην Ελλάδα πρώτοι, χωρίς τα κουστούμια, εκπροσώπησαν τη γείτονα χώρα! Το ρομποτάκι τι το ήθελαν; δεν κατάλαβα…Τους είπε κανείς ότι δεν παίζουν σε ρέηβ πάρτυ;

ΑΛΒΑΝΙΑ: ζήλεψαν από τον περσινό νικητή και έφεραν ένα βιολιστή στη στέγη, παρντόν στη σκηνή να υποβοηθήσει, αλλά δεν το βλέπω, (σαν τρελός επιστήμονας ήταν), ρυθμικό το κομμάτι ωραίο μπορώ να πω, αλλά από κοστούμια, ας μην το σχολιάσω γιατί θα πω οι εξωγήινοι ξανάρχονται!

ΙΣΛΑΝΔΙΑ:  η νταρντανοτραγουδίστρια δεν κινδυνεύει από ψύχος. Έχει στρώματα και στρώματα λίπους να προστατευτεί. Κάτι μου θύμιζε, άσπρο είναι, πέφτει σε χειμέρια νάρκη και κινδυνεύει με αφανισμό. Νομίζω πολική αρκούδα το λένε. Μια ιρλανδή με ελληνικό όνομα που τραγουδά αγγλικά ένα τραγούδι με γαλλικό τίτλο (τι να πει κανείς!). Εμένα μου άρεσε πάντως!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: τόσα λεφτά έχουνε  οι ουκρανοί (λεμε και καμιά βλακεία να περνάει η ώρα), δεν μπόρεσαν  να ντύσουν την τραγουδίστριά τους που βγήκε στη σκηνή με το καπότο του παππού της και κουρέλια; Έσκουζε και τσίριζε από το κρύο, δεν το πρόσεξαν;;; τς, τς, τς… (φωνάρα η τσούπρα και με ωραίο μακιγιάζ)

ΓΑΛΛΙΑ: το μοχίτο μας στο χέρι να λικνιζόμαστε στο μπαράκι και να παρακαλούμε να τελειώσει το μονότονο γαλλικό ντίρι ντίρι. Ευχάριστο στην αρχή, μετά καταντάει μονότονο. Μάλλον αυτό θα βγει.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: οι μαύρες κίσσες υποτίθεται ότι έκαναν φωνητικά στους δυο τραγουδιστές με το διάφανο πιάνο που πήρε φωτιά έτσι που το καταντήσανε. Συμπέρασμα, οι ρουμάνοι (οι άντρες) δε βλέπονται. Συμπαθητικό τραγουδάκι.

ΡΩΣΣΙΑ: ο καημένος ο ρώσος, πρέπει να έμεινε πολλές μέρες άστεγος, αξύριστος, ατημέλητος, με κακά αγγλικά, με κακούς συντραγουδιστές, προσπαθούσε να αναστήσει τις μπαλάντες που άκουγε μικρός από τα προπαγανδιστικά κομμουνιστικά κανάλια της πατρίδας του. Πολύ κακομοιριά!

ΑΡΜΕΝΙΑ: το ταλαίπωρο το κορίτσι το έζωσαν να αντέξει να πει αυτό το νανούρισμα/τσιφτετέλι/ροκ/χορευτικό! Το μύδι στο φόντο, η χοντρή να το κρύβει, άντε πάμε παρακάτω. Τελικά δεν ήταν μύδι, βερίκοκο ήταν!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: μπιτάτο το τραγουδάκι, χαριτωμένο το κοριτσάκι που το έλεγε, αλλά μια γερμανίλα την είχε. Σα να άκουγα τη Μέρκελ ένα πράμα. Δορυφόρος η μικρή αλλά δεν το βλεπω και πολύ πολύ μπροστά!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ:  μπαλαντίτσα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέραν της γλώσσας που δεν ήταν αγγλικά, αλλά μάλλον αν πάτε κατά Λισσαβόνα μεριά μην ψωνίσετε ρούχα. Έχουν μείνει στο 1800 συν πλην.

ΙΣΡΑΗΛ: αρχικά νόμιζα ότι ήταν η γαλλική συμμετοχή. Ωραίο χαμόγελο το παιδί αλλά με το μικρόφωνο δε φαινόταν. Μάλλον τον στένευαν τα παπούτσια γιατί αλλιώς γιατί να σκούζει και να κλαίει;;; μας κοίταζε και με μια κακία, σκιάχτηκα!

ΔΑΝΙΑ: ωραίο τραγούδι, χαζά ρούχα, ακόμα πιο χαζά χτενίσματα. Κάτι μου θύμιζε το άσμα αλλά δεν είναι και το δυνατό μου σημείο τα τραγούδια. Λίγο ΑΒΒΑ και POLICE μου έκανε και βγήκα και αληθινή, το θυμήθηκε και  η παρουσιάστρια, νομίζω η Ρίκα Βαγιάνη ήταν.

Η ανάρτηση έγινε πριν βγουν τα αποτελέσματα. Μετά απλώς θα αλλάξω τον τίτλο της ανάρτησης να πάει σετ με το αποτέλεσμα.






                   

Οι χώρες της ευρώπης αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και έδωσαν την πρωτιά στη Γερμανία...
Δεν την άξιζε αλλά δε θα τα βάψουμε και μαύρα. Αυτό της τουρκίας, πως έφτασε τόσο ψηλά δεν κατάλαβα.

18 σχόλια:

  1. Προσωπικά μου άρεσε πολύ της Γερμανίας..
    έχεις όμως καλά σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ισπανία, γνωρίζαμε ότι η Γερμανία θα κερδίσει, εδώ και μήνες. Πολιτική.
    Καλά τραγούδια: Η Ελλάδα με τoυς γορίλλες με μπότες, ο αυθόρμητος ισπανός (Καταλάν) ονομάζεται Jimmy Jump βγένει αυθόρμητος και γυμνός στο ποδόσφαιρο, διαθέτει ήδη πρόστιμα 60.000 ευρώ, το βιολί νέον μπλε και το τραγούδι της Μολδαβίας.
    12 βαθμοί για την Ελλάδα
    11 πόντους Modavía
    0 βαθμοί για όλα τα υπόλοιπα ...

    Η Ισπανία, όμορφη αλλά ντεμοντέ carousel.

    Φιλάκια, φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είδα ταξίδευα !! λίγο το τραγουδάκι Ισπανίας νομίζω! που κάτι έγινε και ξανά έπαιξε!!!καλούτσικο ήταν!!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. denmark δαγκωτο το μονο που αξιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnas

    ευχαριστώ φίλε μου, και να σκεφτείς, συγκρατήθηκα για να είμαι κόσμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. VERÓNICA MARSÁ

    τα τραγούδια δεν τα είχα ξανακούσει, με τη δεύτερη φορά, το ισπανικό μου άρεσε και επειδή έχω και μια συμπάθεια στο βάλσ και το τανγκό, το ήθελα πρώτο. να σκεφτείς, ότι ούτε το οπα δεν είχα ακούσει ολόκληρο ποτέ ούτε ήξερα ότι είχε όλο το τραγούδι ελληνικούς στίχους!

    στείλε το ισπανικό με μέηλ, δεν μπορώ να το κατεβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΥΛΗ

    πάλι ταξιδάκι; καλά να περάσεις.
    φέτος είχε πολλά καλά τραγούδια. ισπανία, ρωσία, πολωνία, γαλλία, αρμενία... και φυσικά το ελληνικό που όμως είχε χάλια χορογραφία. όπως έγραψε και η βερόνικα, δεν ειχε χορευτές, αρκουδες είχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. stella

    όχι ρε στέλλα, στην αρχή δε θύμιζε ένα πολύ γνωστό κομμάτι και μετά τους άμπα;;;;

    γαλλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Panos Konstantinidis

    όγδοοι ήρθαμε αλλά μια μονάδα πάνω ήταν ο έβδομος, δυο ο έκτος κα τρεις ο πέμπτος! δηλαδή ένα τεσσάρι να πέρναμε στο τέλος θα ήμασταν στην πεντάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν την αξίζαμε την πεντάδα Ρία, το τραγούδι ήτανε απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οπως θα κατάλαβες από το ποστ μου δεν είμαι fan (για να χρησιμοποιήσω την "επίσημη" του γλώσσα) αυτού του "θεσμού", διάβασα ότι τα φετινά έξοδα τα πλήρωσε ο Αλκαίος αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν βγήκε χαμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Panos Konstantinidis

    πάνο, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. σε σχέση με το βερύκοκο και τις άλλες αρλούμπες, πολύ καλό ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)

    γιάννη, έγινες κατανοητός από την ανάρτησή σου. απλά εγώ ως φαν, είμαι υπέρ του θεσμού αλλά η διοργάνωση, τα έξοδα, η παρουσίαση να είναι από ιδιωτικό κανάλι για να αποφεύγει το κράτος τα έξοδα. έπειτα, υπάρχουν χειρότερα θεάματα που ασχολούνται πολλοί με αυτά. πχ, προσωπικά θεωρώ τους αγώνες ράλλυ μεγάλο χάσιμο χρόνου, υπάρχουν όμως φαν, ένας από αυτούς είναι η ίδια μου η αδερφή! αλλά χαίρομαι που υπάρχει τρόπος να χαίρεται αυτό το θέαμα. γιατί εμεις που μας αρέσει ο θεσμός να μην τον απολαμβάνουμε;;;

    προχθές βράδυ ήμασταν καμιά δεκαριά σπίτι μου, βλέπαμε τα τραγούδια, σχολιάζαμε, γελάμε και περάσαμε υπέροχα. γιατί αυτό να μην το ξανακάνουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκεψου να μην ειχες συγκρατηθει! :D
    Ειδα ελαχιστα..Δεν το αντεξα! Ειπα μη σπάσω την τιβι! Με το που την ανοιξα βλέπω την "υπερφυσική μπουμπού" απο την Ισλανδια! Φρικαρα! Tης εδωσα zero points!Στον Αλκαιο θα έδινα τρια ..ποιντς! Ωπα τι ειπα! Φευγω .. δεν λεω τπτ αλλο .Τα λεει ολα το ποστ που ανεβασα το μεσημερι ( Παλι για τα ιδια θεματα γραφουμε! )
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. liakada

    ναι καλέ, ίδιες αναρτήσεις κάνουμε!
    εγώ για τη δουλειά, εσύ για βόλτες και εξορμήσεις σε μοναχικά νησάκια, κρυστάλλινα νερά, φεγγαράδες και άλλα υπέροχα πράγματα. θυμηθηκα να σου γράψω ότι ζήλεψα για την ανάρτηση στο νησί του ροβινσώνα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ετσι όπως το θέτεις συμφωνούμε, μακάρι τα έξοδα να μην τα πλήρωνε το κράτος ειδικά με την κατάσταση της οικονομίας μας.

    Πολλοί γνωστοί μου μαζεύονται και κάνουν χαβαλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)

    μα έτσι είναι, μαζευόμαστε και περνάμε ένα ωραίο βράδυ με μουσική και πλάκα! άσε το βρίσιμο που πέφτει σε αυτούς που δε μας ψηφίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες