ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

27 Ιαν 2021

Όταν βλέπω αεροπλάνο...

    Συνεχίζοντας τη σειρά με τίτλο κορεάτικη κολεξιόν, σας παρουσιάζω τον ηθοποιό - ράπερ - μοντέλο, So Ji Seob. 


Το παλικάρι, τρόπος του λέγειν, είναι και νιόπαντρος, γεννήθηκε το 1977 στη Σεούλ και από 18 χρονών ξεκίνησε το μόντελινγκ. Επειδή ήταν πολύ ντροπαλός, ξεκίνησε κολύμπι από πολύ μικρός και μάλιστα πήρε και κάτι πανκορεατικά μετάλλια. Από το μόντελινγκ πήδησε στην ηθοποιία και ανέκαθεν τραγουδούσε ραπ τραγούδια και έχει και μερικούς δίσκους που λόγω πολλών θαυμαστριών έγιναν και χρυσοί.

Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκε μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης 17 χρόνια μικρότερή του. Εθελοντής κερατάς το παλικάρι, μακριά από μας, και όπου  θέλει ας είναι! Εννοείται πως θα σας βάλω μερικές φωτό νορμάλ και μετά το σούργελο νούμερο ένα γιατί το αγόρι μας, έχει πολύ πολύ περίεργο γούστο στα ρούχα.

 


 

    Ότι θέλει ο λαός! (μου ζητήσαν να βάλω κάτι με αυτόν τον κύριο). Το μανκέν So Ji Sub, φοράει ένα άνετο συνολάκι για ταξίδι με αεροπλάνο όταν οι αποσκευές είναι υπέρβαρες και για να μην πληρώσει πρόστιμο, φοράει ότι πρέπει να βγει από τις βαλίτσες. Βολικό, ευρύχωρο και κυρίως κομψό! Μια χαρούμενη νότα το καπελάκι που με το κάρντιγκαν δένει χρωματικά και εποχιακά, κάρντιγκαν λαδί φθινοπωρινό και φεντόρα λάιτ μπεζ ανοιξιάτικο με μια εσάνς καλοκαιριού με το μπλε ρελάκι με τον κόκκινο φιόγκο, ασορτί με το μέγεθος του ανσάμπλ. Και ελβιέλα σε ποικιλία χρωμάτων να ταιριάζει με τις λευκές καλτσούλες με το φούξια σχεδιάκι.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες