ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

13 Δεκ 2011

ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ...

Έχω μια απορία η έρμη.
Αν κάποιος προχωράει στο δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά του και του έρθει μια μολότοφ στην πλάτη και γίνει κάρβουνο ο μισός,  τι θα γίνει;;;
Και να είναι ένας τύπος που απλά του αρέσει να φτιάχνει και να πετάει αυτοσχέδιες βόμβες για σύγκρουση εντός πόλεως. Πες τε μου τι θα γινόταν;
Αν κάποιος που έκανε τη δουλειά του, παραδείγματος χάριν, είναι κουλουρτζής, και του έρθει ένα κομμάτι μαρμαρόπλακα στο δόξα πατρί, τι θα γινόταν;

Όχι γιατί διάβασα εδώ ότι το περιοδικό Τime είχε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Ελλάδα ως μια από τις φωτογραφίες της εβδομάδας! Μέχρι εδώ ουδέν το περίεργο. Αλλά το περίεργο εκεί είναι. Στη φωτογραφία. Η φωτογραφία είναι η παρακάτω.
 

Αν δεν το ξέρετε, υπάρχει και ενημέρωση. Λέει ότι η φωτογραφία δείχνει έναν αναρχικό διαδηλωτή να εκτοξεύει μια μολότοφ σε μια διμοιρία των ΜΑΤ. Άντε! Γιατί θα νομίζαμε ότι ένας νομοταγής και ήρεμος πολίτης, κάνει επίδειξη στα ΜΑΤ πώς να τις αποφεύγουν! Πόσο ηλίθιους τους θεώρει τους αναγνώστες του το περιοδικό αυτό;

Έχετε υπ’ όψιν σας πόσα παίρνει ένα παιδί που είναι αποσπασμένο στα ΜΑΤ; Να σας πω εγώ. Από 720 μέχρι 900 ευρώ. Τα 900 όταν είναι κάποιος με δυο τρεις τριετίες εκεί… συνήθως δεν είναι κανένας τόσον καιρό. Ποιος θα ήθελε να διακινδυνεύει κάθε τρεις και λίγο να μείνει ανάπηρος ή καμένος από τους αναρχικούς για τόσο λίγα λεφτά; Και να έχει και την κατακραυγή του κόσμου. Λες και οι αστυνομικοί, παίρνουν μόνοι τους τις αποφάσεις να ρίξουν χημικά ή να δείρουν  τους γέρους. Δεν τους δίνουν αυτές τις οδηγίες από το υπουργείο! Δεν παίρνει την απόφαση ο εκάστοτε αξιωματικός που είναι επικεφαλής. Έχει έναν ασύρματο και δέχεται οδηγίες από τους ανωτέρους του που τις παίρνουν από τον υπουργό και όχι από τον αρχηγό. Και αν αμφιβάλετε, να σας θυμίσω ότι ξαφνικά τα ΜΑΤ έκαναν ντου προχθές και άδειασαν την περιοχή γύρω από τη βουλή μόνο και μόνο για να φύγουν όσοι από τους βουλευτές ήταν μέσα. Πως ήξερε ο επικεφαλής ότι ήθελαν να βγουν; Του το είπαν. Γιατί τα τζιμάνια οι βολευτές μας, ναι δε μου ξέφυγε το «υ», μόλις είδαν τα σκούρα, έδωσαν εντολή να αδειάσει ο δρόμος τους! Η πολιτική ηγεσία δίνει τέτοιου είδους εντολές.

Αυτά τα παιδιά που είναι στα ΜΑΤ δεν έχουν μάνα, πατέρα, αδέρφια, γυναίκες, παιδιά; Διακινδυνεύουν τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα καθημερινά με τους διαδηλωτές. Και μην ακούσω κανέναν να λέει ότι πάνε με τη θέλησή τους γιατί θα δαγκώσω κανένα αυτί. Οι διαδηλωτές δεν πάνε με τη θέλησή τους; Μήπως τους εκβιάζει κανείς να πετούν μολότοφ και μαρμαρόπετρες; Δηλαδή αυτοί θα πετούν ότι βρίσκουν και οι καημένοι οι αστυνομικοί θα καίγονται, θα ματώνουν, θα καταλήγουν στο νοσοκομείο με τα κεφάλια ανοιγμένα από καδρόνια μαζί με τα καρφιά τους και εμείς οι νομοταγείς πολίτες δε θα λέμε τίποτα;

Εμείς ως πολίτες τι κερδίζουμε από όλα αυτά;
-Ανεβαίνει το κόστος των νοσοκομείων όταν σε κάθε πορεία καταλήγουν πενήντα αστυνομικοί στα νοσοκομεία για νοσηλεία από μια ημέρα ως και έξι μήνες! Ποιος τα πληρώνει αυτά; Εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες. Γιατί είναι εν ενεργεία τα παιδιά και νέα. Δεν πήγαν μόνοι τους να καούν. Σε διατεταγμένη υπηρεσία ήταν.
-Κλείνουν οι δρόμοι, τα καταστήματα στο κέντρο, χάνουν χρήματα οι έμποροι και οι υπάλληλοι τους καταλήγουν στην ανεργία. Γιατί όταν για πολύ καιρό δεν υπάρχουν έσοδα, δε θα κρατήσεις τον υπάλληλο. Θα τον απολύσεις. Και έτσι απλά γιγαντώνεις το πρόβλημα της ανεργίας.
-Δεν μπορείς να πας στο κέντρο και τις υπηρεσίες που βρίσκονται εκεί για τις δικές δουλειές.
-Δε λειτουργούν λόγω εκτρόπων τα πανεπιστήμια. Δε φτάνει που το έχουν κάνει τετραήμερο, ναι, οι φοιτητές έχουν μαθήματα από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη. Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, οι πανεπιστημιακοί έχουν τριήμερο. Κάθε φορά που ανακοινώνονται απεργίες σε οποιοδήποτε εργασιακό κλάδο, οι πανεπιστημιακοί, δεν κάνουν μαθήματα γιατί είναι στο κέντρο των γεγονότων. Δίκιο έχουν, τι μάθημα να κάνεις όταν απ’ έξω φωνάζουν συνθήματα και πέφτουν μολότωφ; Πως θα πάνε τα παιδιά στη σχολή; Πρέπει να πηγαίνουν και να βγαίνουν από τη σχολή με ασφάλεια; Δεν το έστειλε ο καθένας το παιδί του στην Αθήνα να σπουδάσει και να γίνει φλαμπέ από τις μολότοφ των αναρχικών! Μετά το νόμο της Διαμαντοπούλου κιόλας, να δω πότε θα κάνουν τις εφτά εβδομάδες μάθημα για το κάθε μάθημα για να το δώσουν στην εξεταστική! Και ποιος τα πληρώνει όλα αυτά; Εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες.
-Ζημιές στα πεζοδρόμια, στον άγνωστο στρατιώτη, στα προπύλαια του πανεπιστημίου, στο πολυτεχνείο, στη βουλή, κάδοι σκουπιδιών σπασμένοι και καμένοι, μάρμαρα ξεκολλημένα και σπασμένα. Ποιος τα πληρώνει αυτά; Εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες.

Δηλαδή, αφήνουμε τριακόσιους (αν είναι και τόσοι) αναρχικούς να κάνουν μπάχαλο την Αθήνα και τους πληρώνουμε κιόλας. Έμμεσα βέβαια, οι περισσότεροι. Άμεσα, το δικό τους οικογενειακό περιβάλλον. Και τους αφήνουμε να καίνε τα παιδιά μας. Να πετούν μαρμαρόπετρες στους εργαζόμενους των 700 ευρώ. Να κινδυνεύουν οι φοιτητές μας όταν πηγαίνουν στις σχολές τους. Να κλείνουν τα μαγαζιά στο κέντρο που ήταν σημείο αναφοράς για όλη την Αθήνα…

Και καπάκι, έρχεται και το Τime και κάνει μια από τις φωτογραφίες της εβδομάδας τον αναρχικό που πετά μολότοφ στα ΜΑΤ…

Και μετά με λέτε γκρινιάρα! Δε θα γκρινιάξω όταν γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι; Λες και το μόνο που εξάγουμε είναι φωτογραφίες που δείχνουν την απαξίωση των ελλήνων στα σώματα ασφαλείας!

Ξέρετε γιατί η βιομηχανία αθλητικών  ΝΙΚΕ ειδών έβγαλε αυτό το μαγιώ;
 Για να αποφύγει αυτό:

( έχουμε ανάγκη λίγο γέλιο! )

35 σχόλια:

  1. Διαφωνώ ριζικά..

    είναι σαν να λέμε οτι φταίνε οι μισοί εργαζόμενοι (του ιδίου κλάδου) που ρίχνουν ξύλο στους άλλους μισούς..

    και επαναλαμβάνω.. του ιδίου κλάδου..
    βέβαια, οι νοσηλευόμενοι αυτά δέν τα λένε στις νοσοκόμες και γιατρούς..
    χαχαχα

    βρέ Ρία μην είσαι ρομαντική..
    και τα ματ και οι "αναρχικοί" απο το ίδιο ταμείο πληρώνονται..

    (αν δέν κατάλαβες κάτι, να στο εξηγήσω με μέηλ) αν και νομίζω είμαι σαφέστατος..

    καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο, πως να ρισκάρει τη ζωή του; Ενώ από την πλευρά των διαδηλωτών πάς με την θέλησλη σου, αναγνωρίζοντας τους κινδύνους...
    Αναγκαστικά πιστεύω, την αγριότητα του λαού στα αστυνομικά σώματα θα τη ρίχνουν..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα αλλά τρελλαίνομαι με τη φωτό, όλα τα λεφτά!!! καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ria, θα διαφωνήσω, όχι κάθετα, αλλά με πολύ μεγάλη κλίση τέλος πάντων.

    ΟΚ, τα ΜΑΤ είναι κι αυτά νέα παιδιά. Δεν θα τους λυπηθώ σε καμία περίπτωση όμως. Και δεν θα τους λυπηθώ γιατί την στιγμή που φοράνε την στολή, γίνονται τα ανώνυμα στρατιωτάκια που εγώ τους πληρώνω για να είναι και να πιάνουν τους μπαχαλάκηδες. Που ΔΕΝ το κάνουν. Που σε κάθε πορεία και διαδήλωση, βλέπω ΤΟΝΟΥΣ φωτογραφιών με τα ΜΑΤ να βαράνε πολίτες, ΧΩΡΙΣ μολώτωφ, ΧΩΡΙΣ κουκούλες, να βαράνε γυναικόπαιδα, να βαράνε φωτογράφους. Δεν θα τους λυπηθώ γιατί ακόμη κι όταν κάνουν σύλληψη, πάνε δέκα-δέκα και σαπίζουν στο ξύλο αυτόν που έχουν συλλάβει και ακινητοποιήσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ. Δεν τους πληρώνω για αυτόν τον λόγο. Τους πληρώνω για να με προστατεύουν. Και σύμφωνα με την φτωχή μου την λογική, όχι απλώς δεν το κάνουν, αλλά κάνουν και το αντίθετο.

    Μα θα μου πεις, με 700 και 800 ευρώ
    τι να σου κάνει και το ΜΑΤ ρε Sourotiri; Δεν με νοιάζει, απλά. Αν δεν του φτάνουν, να βρει αλλιώς τρόπο να την παλέψει. Όχι να δέρνει τον κοσμάκη και να τον ταϊζει χημικά. Αν δεν αντέχει, αν δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνει, να παραιτηθεί.

    Δεύτερον, μιλάς για τους μπαχαλάκηδες. Που ναι, υπάρχουν. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από τους μπαχαλάκηδες υπάρχουν και οι ασφαλίτες που πολλές φορές προκαλούν επεισόδια, πετάνε μολώτωφ και σπάνε τζάμια, έτσι; (Τα βίντεο για να σου το τεκμηριώσω αυτό είναι άπειρα και διαθέσιμα σε όλους μέσω Youtube).

    Τρίτον, λες για τις επιπτώσεις της πορείας-διαδήλωσης. Έχουμε διαφωνήσει και παλιότερα πάνω σε αυτό, οπότε κρίνω χρήσιμο να μην επαναλάβουμε τα ίδια επιχείρηματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αγιάσουν τα χεράκια του σχεδιαστή της ΝΙΚΕ που σχεδίασε αυτό το μαγιώ!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας κατατρέχει φαίνεται αυτό το 300...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.. Δυστυχως μας εχει περασει η ιδεα οτι οι αστυνομικοι δεν ειναι ανθρωποι.. Για τους νεκρους αναρχικους πρεπει να διαμαρτυρηθουμε, για τους νεκρους μπατσους δε χρειαζεται, αυτοι δεν ειναι ανθρωποι,δεν κλαινε συγγενεις γι αυτους.. Δυστυχως. Ασε το γεγονος οτι οι διαδηλωσεις δε φερνουν αποτελεσμα (εκτος αν αποφασισουν να μπουν μεσα στη βουλη). Αλλωστε ειδικα για τους αναρχικους υπαρχει η αποψη οτι προκειται για αντικοινωνικη διαταραχη προσωπικοτητας που κρυβεται πισω απ την ιδεολογια για να γινει και καλα αποδεκτη.. Μα η αστυνομια (οχι οι αστυνομικοι) φταει για το εξης: τους συλλαμβανουν και μετα τους αφηνουν και παλι απ την αρχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά από το διάβασμα δεν ήξερα αν γελάω η να κλαίω μαζί σου...

    Φιλενάδα, δεν πάμε καλά!
    Φιλιά, 4 και χοντρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λες! παίρνουνε 720-900 Ευρώ τον μήνα; Αμ βέβαια. Μέρες πού 'ρχονται η αστυνομία θα είναι η πιο σίγουρη και καλοπληρωμένη εργασία στη χώρα! Και άμα ρίξεις και κανένα δακρυγόνο στα μάτια κανενός γέρου, παιδιού ή μαμάς φταίνε εκείνοι που βρέθηκαν μπροστά στο νέο που εκτελεί το καθήκον του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θα σιχτιρίσω άλλο, βαρέθηκα φιλενάδα....
    Χαχαχαχα ρε τον παππού που πάει με τα ξερά σύκα;; φιλιά φιλενάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AAAAAXAXAXAXAXXAXA....
    αρχίζω ανάποδα...βρε το καψοπαππού τι έπαθε...και χαμπάρι ε???

    για τα άλλα φιλενάδα σύμφωνώ..σε κανέναν δεν αρέσουν οι ακρότητες.......

    ΥΓ.Μην με γδάρεις τρέχω σαν παλαβή...από KRIS έχεις φορέσει τίποτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα διαφωνησω μαζι σου κι ας απειλεις πως θα μου δαγκωσεις το αυτι! Σαν τον Ευρηνοο θα σου πω κι εγω πως τα ματ και οι "αναρχικοι" απο το ιδιο ταμειο πληρωνονται! Μετα θα σου πω και το αλλο ...Αυτα ειναι τα ρισκα της δουλειας τους. Αλλοως να παριατηθουν και να πανε να γινουν "καντηλαναφτες" !
    Αλλωστε δικη τους ειναι η επιλογη να παριστανουν τους Ραμπο! Δεν τους το επεβαλε κανεις...Σορρυ αλλα ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχω αρχισει να πιστευω οτι απο τα πολλά σιριαλ βραζιλιανικα,τουρκικα, ελληνικα εχουμε εθιστει και νομιζουμε οτι και αυτα τα επεισοδια ειναι σιριαλ... δεν εξηγητε αλλιως το γιατι δεν αντιδραμε. Οσο για τα ΜΑΤ νομιζω οτι οι αστυνομικοι που υπηρετουν εκει το κανουν με την θεληση τους, ευτυχως ακομα σε αυτη τη χωρα μπορουμε να επιλεξουμε την εργασια μας, τωρα για την αποζημειωση τους δεν ξερω αν ειναι λιγα αλλα ο τροπος που τους μεταχειριζεται η ηγεσια της ΕΛΑΣ, εχωντας κανει τελειως τραβεστι τον ρολο τους, θα ελεγα απλα οτι ειναι πολυ φθηνος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα πιστεύεις πως αυτοί οι "αναρχικοί" από μόνοι τους κινούνται; Δεν σε παραξενεύει το ότι τόσα χρόνια δεν μπορεί να συλληφθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ; Μήπως αυτοί είναι βαλτοί για κάποιους σκοπούς; Σκοτεινούς σκοπούς, αλλά δεν εξηγείται αλλιώς! Από ποιούς; Μήπως από κάποιους από τους 300 που φοβούνται να βγουν από το μέγαρο της ξεφτίλας (που έχει καταντήσει η δημοκρατία μας);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ria, θα διαφωνήσω, όχι κάθετα, αλλά με πολύ μεγάλη κλίση τέλος πάντων.

    ΟΚ, τα ΜΑΤ είναι κι αυτά νέα παιδιά. Δεν θα τους λυπηθώ σε καμία περίπτωση όμως. Και δεν θα τους λυπηθώ γιατί την στιγμή που φοράνε την στολή, γίνονται τα ανώνυμα στρατιωτάκια που εγώ τους πληρώνω για να είναι και να πιάνουν τους μπαχαλάκηδες. Που ΔΕΝ το κάνουν. Που σε κάθε πορεία και διαδήλωση, βλέπω ΤΟΝΟΥΣ φωτογραφιών με τα ΜΑΤ να βαράνε πολίτες, ΧΩΡΙΣ μολώτωφ, ΧΩΡΙΣ κουκούλες, να βαράνε γυναικόπαιδα, να βαράνε φωτογράφους. Δεν θα τους λυπηθώ γιατί ακόμη κι όταν κάνουν σύλληψη, πάνε δέκα-δέκα και σαπίζουν στο ξύλο αυτόν που έχουν συλλάβει και ακινητοποιήσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ. Δεν τους πληρώνω για αυτόν τον λόγο. Τους πληρώνω για να με προστατεύουν. Και σύμφωνα με την φτωχή μου την λογική, όχι απλώς δεν το κάνουν, αλλά κάνουν και το αντίθετο.

    Μα θα μου πεις, με 700 και 800 ευρώ
    τι να σου κάνει και το ΜΑΤ ρε Sourotiri; Δεν με νοιάζει, απλά. Αν δεν του φτάνουν, να βρει αλλιώς τρόπο να την παλέψει. Όχι να δέρνει τον κοσμάκη και να τον ταϊζει χημικά. Αν δεν αντέχει, αν δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνει, να παραιτηθεί.

    Δεύτερον, μιλάς για τους μπαχαλάκηδες. Που ναι, υπάρχουν. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από τους μπαχαλάκηδες υπάρχουν και οι ασφαλίτες που πολλές φορές προκαλούν επεισόδια, πετάνε μολώτωφ και σπάνε τζάμια, έτσι; (Τα βίντεο για να σου το τεκμηριώσω αυτό είναι άπειρα και διαθέσιμα σε όλους μέσω Youtube).

    Τρίτον, λες για τις επιπτώσεις της πορείας-διαδήλωσης. Έχουμε διαφωνήσει και παλιότερα πάνω σε αυτό, οπότε κρίνω χρήσιμο να μην επαναλάβουμε τα ίδια επιχείρηματα :)

    Συμφωνώ 100% με το sourotiri.Το ξέρεις πόσο σ' εκτιμώ αλλά σ' αυτό το κείμενο διαφωνώ κι εγώ μαζί σου.Δεν με νοιάζει αν δέρνουν κατόπιν εντολής.Πρώτον γιατί όταν έβαζαν μέσο να μπούν στο σώμα, ήξεραν που πήγαιναν άρα το ήθελαν και δεύτερον διότι η εντολή δεν είναι ελαφρυντικό.Αν δηλαδή έρθει ο δικός μου εργοδότης και μου πεί "Σε διατάζω να πυροβολήσεις" θα σηκώσω το όπλο; Θεωρώ δηλαδή πως ειδικά η συγκεκριμένη δουλειά (επειδή κάποτε είχα φίλους ,και γκόμενους αν θες, αστυνομικούς τους οποίους έκανα πέρα ακριβώς επειδή ήταν ψυχολογικά διαταραγμένοι)είναι θέμα χαρακτήρα όπως πχ η πορνεία.Τις καλημέρες μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευρύνοος

    δε χρειάζονται εξηγήσεις. έτσι είναι, όμως γιατί πάντα να είναι οι κακοί οι αστυνομικοί;;;
    τουλάχιστον αυτοί είναι πιο τίμιοι, ξέρεις τι είναι και τι κάνουν. δεν υποκρίνονται όπως τα αναρχικά στοιχεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Hfaistiwnas

    γιατί όμως να την πληρώνουν τα μπατσουλάκια;;;

    κρίμα, παιδιά που έψαχναν δουλειά είναι και αυτά. βρήκαν μια τρύπα και τρούπωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. tremens

    μια φίλη μπλόγγερ μου την έστειλε...

    όλα τα λεφτά η φωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Sourotiri

    και κάθετα να διαφωνήσεις, δεν τρέχει τίποτα. ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του. ουτε προσπαθώ να πείσω κανέναν. ούτε θα με πείσει κανείς χωρίς ατράνταχτα επιχειρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αθηνά...

    φαντάσου τι είχαν δει τα ματάκια του για να καταλήξει σε τέτοιο μαγιώ στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eva Psarrou

    δε λες τίποτα. σα να μας κατσικώθηκε αυτό το νούμερο σε πολλές μορφές τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος

    τους αφήνουν, γιατί πολύ απλά, τηλεφωνούν οι πολιτικοί και οι υπουργοί και τους αμολάνε πάλι. τι νομιζεις, ο γιος της φουρνάρισσας θα παέι να πετάξει μολότωφ; όχι, γιατί θα τρέχει για το μεροκάματο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Verónica Marsá

    να γελάσεις, γιαυτό την έβαλα τη φωτογραφία στο τέλος φιλενάδα!!!

    φιλια στα ζουζουνάκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. thinks

    πλάκα μου κάνεις. εσύ ζεις σε ξένη πολη με 700 ευρώ και να πληρώνεις και ενοίκιο;;;

    ψωμολυσάνε τα παιδιά...
    τη στολή τους δεν τους τη δίνουν, την αγοράζουν. ότι χαλάει αντικαθίσταται. ότι καίγεται, ξαναράβεται. και ξέρεις ΄πόσο έχει μια στολη να ραφτεί;;; ρώτα εμένα. από τρακοσάρι και πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΟΥΛΗ

    ο παππούς έγινε φίρμα μετά από αυτήν τη φωτογραφία...

    μεγάλη φυσιογνωμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. mia

    αρχίζω από το τέλος. με άφησες γυμνούλη φιλενας!

    ο παππούς στα @ρχίδι@ του! στην καρακοσμάρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΙΑΚΑΔΑ

    αυτοί που ήθελαν να γίνουν ράμπο, πήγαν σε σχολή κοπελιά! δεν έγιναν φαντάροι της αστυνομίας για να βγάλουν τα προς το ζειν. και έπειτα, και οι οδηγοί ράλι σκοτώνονται και τους θρηνούμε και ας το ξέρανε ότι κινδύνευαν όταν έτρεχαν με 300 χιλιόμετρα την ώρα. είναι δικαιολογία αυτή; ρίσκο του επαγγέλματος;

    πήγαν να προστατέψουν τη γιαγιά από τον κλέφτη, το παιδί από το βιαστή. όχι να έρχεται το κάθε κωλόπαιδο και να τους κάνει φλαμπέ. εγώ ξερω τιγίνεται μετά τις διαδηλώσεις που έρχονται στο 401 τα παιδιά καμένα και με καρφιά στο κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ElenaG

    το είδα πριν το πεις κοπελιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. PerOtel

    τα παιδιά, δε φτάινε. εντολές εκτελούν...
    το πως η ηγεσία στήνει κώλο στους πολιτικούς για να μη χάσει τη θεσούλα του ο κάθε ταξίαρχος, κάνει τα ματ και τα παιδιά που υπηρετούν σε αυτά να δείχνουν χαζά. αλλά δεν είναι έτσι όπως ο πολύς ο κόσμος νομίζει.

    πιάνουν τόσους κα΄θε φορά, ξέρεις πόσα τηλεφωνήματα δέχονται από πολιτικούς για να τα αμολήσουν να κάψουν και στην επόμενη διαδήλωση;;; εγώ ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Heliotypon

    οι πολιτικοί φταίνε. επεμβαίνουν και αφήνουν ελεύθερους τους συλληφθέντες γιατί είναι παιδιά γνωστών τους!αυτοί τα έχουν κάνει όλα σαν το μπλογκ σου!

    άμα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάγισσα Κίρκη

    δε θα σου φέρω άλλο επιχείρημα. δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. εγώ όμως αν είχα όπλο και έβλεπα τον άλλο να καίει τη σημαία μου, θα του έριχνα στο ψαχνό αψηφώντας τις εντολές που θα μου έδιναν να μην πυροβολήσω. έχω κάποιες αρχές, θα τις υπερασπιστώ με νύχια και με δοντια...

    αυτο για το αν μου πουν να πυροβολήσω. ναι θα πυροβολήσω. έχω εντολές, είμαι στρατιώτης. αλλά θα πυροβολήσω και όταν οι εντολές δενείναι τέτοιες γιατί είμαι ελληνίδα και κανένα αρχίδι δε θα του επιτρέψω εγώ να κάψει τη σημαία της χώρας μου, στη χώρα μου μέσα και με την ανοχή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρία μου, αν "ψωμολυσάνε τα παιδιά", με 700 ευρώ, τότε οι συνταξιούχοι των 350 Ευρώ και οι άνεργοι νέοι στους οποίους ρίχνουν τα δακρυγόνα, τι κάνουν εκείνοι;

    Όταν τα καημένα τα "παιδιά", τρομάρα τους, αντί να ρίχνουν τα δακρυγόνα στους φτωχότερούς τους, τα ρίξουν τα δακρυγόνα μέσα στην βουλή για να προστατέψουν τα αδέλφια τους και τους γονείς τους από τους ανίκανους καραγκιοζοδικτάτορες που τώρα κρύβονται από πίσω τους, τότε το πράμα θα αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πάρε ένα επιχείρημα λοιπόν, ένα μόνο από τα πολλά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε κάθε πορεία αλλά μάλλον αρνείσαι να τα δεις.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Jk6pooNckI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Sourotiri

    δεν μπήκα καν στον κόπο να δω το λινκ. γιατί εγώ γνωρίζω λόγω ιδιότητας και ειδικότητας και βαθμού, πράγματα που εσύ δε γνωρίζεις. και για αυτό ότι και να γράφετε δεν παρεξηγιέμαι. ούτε όταν είναι σε προσωπικό επίπεδο.
    γιατί ανέκαθεν πίστευα ότι η γνώση είναι δύναμη. και εγώ ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες