ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

22 Σεπ 2010

ΑΡΝΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥ, ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ...

Ξέρετε ποιο είναι το αντίθετο της φράσης:
 Αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας του το καμάρι…  ;;;;
 Η απάντηση…
 Λύκος μαύρος και ισχνός του μπαμπά του ο καημός!
 Θα μου πείτε, και πολύ σωστά, τι βλακείες λέω πρωί πρωί.
Λοιπόν, δεν είναι και πολύ άσχετο με το θέμα. Κυρίως εκείνο το σημείο που λέει «…του μπαμπά του ο καημός».
 Και εξηγούμε. Πήγα πριν μερικές μέρες σε μια φίλη στην Ανάβυσσο, εκεί ήταν και άλλοι καλεσμένοι. Επειδή το σπίτι ήταν πάνω στη θάλασσα, στην ουσία ήταν ένα beach party. Παρεό,  τσοκαράκια, αδιάβροχο μακιγιάζ, βερμουδίτσες και σαγιονάρες για τους κυρίους!
 Ήταν, λοιπόν, και ένας κύριος, ο οποίος ήταν ξυρισμένος στο πρόσωπο (λογικό), στο στέρνο (όχι λογικό για μένα, αλλά μπορεί να έκανε επαγγελματικό κολύμπι σε πισίνα), στις γάμπες (πες τε μου εσείς αν είναι λογικό) και στα μπουτάκια (παραπάνω δεν είδα, δεν τον έγδυσα τον άνθρωπο)!
 Στην αρχή, νόμισα ότι ήταν σπανός, είχε όμως μαλλιά και… καλά να πάθω, δε σας είπα ότι έβγαζε και τα φρύδια του. Όχι σε σχήμα όπως το έχουμε εμείς οι γυναίκες, απλά τους έδινε μια φόρμα και έβγαζε τις πιο μακριές…
 Όλες οι κυρίες αλείψαμε τις κορμάρες μας με αντιηλιακό γιατί ο ήλιος καραδοκεί και ο καρκίνος του δέρματος έχει πολύ υψηλά ποσοστά τα τελευταία χρόνια. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε νεσεσέρ που μέσα είχε αντιηλιακά σπρέυ, κρέμες, αλοιφές, και φυσικά αντιηλιακά προσώπου σε ποικιλία που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις όλων των γυναικών που ήμασταν εκεί!
 Και όμως ήταν αρρενωπός. Δεν  έδειχνε κάτι στη συμπεριφορά του ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Και δεν ήταν παντρεμένος. Μπρουτάλ  δεν τον έλεγες, αλλά αν του έλειπε το νεσεσεράκι και δεν ήταν ξουρισμένος ή λεϊζεριασμένος ή κερωμένος, δε θα διέφερε από όλους τους άλλους κυρίους.
 Μύριζε λάδι, αφτερσέιβ, και κολώνια. Και κάποια στιγμή τον είδα να βάζει και αποσμητικό.
 Θα μου πείτε, είναι ωραίο να βλέπεις έναν άντρα να περιποιείται τον εαυτό του. Όμως αυτός το παράκανε! Όπως έμαθα αργότερα  η ηλικία του ήταν γύρω στα 55 με 50, δεν του φαίνονταν, για να είμαι και ειλικρινής.
 Για φαντάσου να έχεις έναν τέτοιο σύζυγο. Θα τσακώνεστε για τα καλλυντικά στο μπάνιο. Θα έχει περισσότερα από εσένα. Θα ψάχνεις το κερί για τα πόδια σου και θα στο έχει πάρει…
 Είναι καλύτερο να έχεις έναν άντρα που δε βάζει αποσμητικό γιατί το θεωρεί φλούφλικο; Όχι βέβαια, αλλά εδώ έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Το να φροντίζει κάποιος τον εαυτό του δεν είναι κατακριτέο αλλά να υπάρχει και ένα όριο!
 Μετροσέξουαλ, ξεμετροσέξουαλ, το θεωρώ πολύ γυναικωτό! Και ας μην είναι. Για μένα ο άντρας το πολύ να βάζει μια κρέμα μετά το ξύρισμα. Αλλά να τσακώνεται με τη γυναίκα ποιος θα πάει πρώτος στο ινστιτούτο για αποτρίχωση με κερί, το θεωρώ αδιανόητο. Το να θελήσει να κάνει ένα σπα με μασάζ είναι λογικό. Αλλά όταν περνά σε αρωματοθεραπεία και σοκαλοτοθεραπεία τότε το πράγμα αλλάζει και μου λέει πολλά για την ψυχοσύνθεσή του. Το να βάζει μια κολόνια, έχει κάποια βάση, αλλά το να καταλαμβάνει όλο το χώρο της σιφονιέρας στην κρεβατοκάμαρα με τη συλλογή του από αντρικές κολόνιες, τότε βρωμάει η δουλειά!
 Κρίμα τα λεφτά του μπαμπά του στο μαιευτήριο όταν του είπαν ότι έκανε το γιο! (εδώ κολάει ο τίτλος).
 Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν το χάι λάιτ της συζήτησης των γυναικών όταν έληξε το πάρτυ. Προσπαθήσαμε να μαθουμε περισσότερα αλλά κανείς δεν ήξερε και δε ρωτήσαμε την οικοδέσποινα γιατί και αυτή τις ίδιες απορίες είχε…
 Αυτά για σήμερα. Ετοιμάζω και άλλη ανάρτηση και πρέπει και να φύγω. Ζζζζματς!




26 σχόλια:

  1. "Κρίμα τα λεφτά του μπαμπά του στο μαιευτήριο όταν του είπαν ότι έκανε το γιο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas

    συμφωνούμε ηφαιστίωνα. το ίδιο είπα και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν κατάλαβες, δεν συμφωνώ, έμφαση ήθελα να δώσω, στο νόημα της πρότασης, Τυχαίνει να είμαι ομοφυλόφιλος και να το βρίσκω προσβλητικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω συναντήσει τέτοιο τύπο, αλλά εν πάση περιπτώση, άλλα μετράνε σε έναν άνθρωπο.
    Δεν έχουμε συνηθίσει τους άντρες έτσι και μας φαίνεται περίεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnas

    το πήρες στραβά. το να είσαι ομοφυλόφιλος δε με απασχολεί όπως το έχω ξαναπεί. ξέρεις τι είσαι και τι θες. και να το λες χωρίς κόμπλεξ, είναι πολύ σημαντικό. δείχνει θάρρος και αυτοπεποίθηση.

    το να μην είσαι όμως ομοφυλόφιλος ή να είσαι και να το κρύβεις, τότε είναι μεμπτό. γιατί άμα εσύ ντρέπεσαι για ότι εισαι, πως θα σε δεχτούν οι άλλοι;;;

    αν όμως είσαι ετεροφυλόφιλος και έχεις νεσεσέρ μεγαλύτερο από της καγιά, τότε έχεις άλλου είδους πρόβλημα! πρόβλημα ταυτότητα, ναρκισισμού, παλιμπαιδισμού και πολλά άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. athina μπασιούκα

    όλα μετράνε τελικά κοριτσάκι. σκέψου να τα φτιάξεις ή να παντρευτέις με έναν τύπο που όταν γυρνά απο τη δουλειά κόβει το αγγουράκι όχι για σαλάτα, αλλά για να βάλει φετούλες στα μάτια του να φύγουν οι σακούλες κάτω από τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν εγώ βρίσκω πολύ σέξυ τους τριχωτούς άντρες, όσο πιο τριχωτοί, τόσο το καλύτερο! Και επειδή ξέρω πολλές ακόμα που συμφωνούν μαζί μου σ' αυτό, δεν μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι ξυρίζονται, αλλά με κάνει να αναρωτιέμαι "γιατί"; χαχα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. sstamoul

    έχουμε ταυτότητα απόψεων μαμά εις τον κύβο, αλλά το να ξυρίζεις τα πόδια σου αν είσαι άντρας, δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα. άλλες γυναίκες δε θελουν τρίχες στο στέρνο ή την πλάτη, αλλά και αυτο είναι νορμάλ, και να κάνει αποτριχωση κάποιος για το χατήρι της κοπέλας του το κατανοώ, αλλά η κοπέλα θέλει ξυρισμένο μπουτάκι;;; εκεί κάτι παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα, όταν γύρισε σπίτι ο κύριος από το πάρτι, και εξιστόρησε με ντροπή πως όλες οι γυναίκες εκεί ψιθυρίζανε γι αυτόν, το έτερο του ήμισυ πρέπει να τού 'πε: "Σε ζηλεύανε αγάπη μου! Όλες σε ζηλεύανε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ντρεπόταν δεν θα ερχόταν με το νεσεσερ. Αφού καμιά σας δεν έμαθε κάτι γι'αυτόν, που ξέρετε αν είναι ή όχι, αν το κρύβει ή όχι; Μήπως θα έπρεπε να πάρει τη ντουντούκα και να σας το φωνάξει για να μάθετε αν είναι και ότι δεν το κρύβει και δεν ντρέπεται γι'αυτό που είναι, για να μην τον κακολογίσετε και να τον δεχτείτε; Και ότι πρόβλημα και να έχει, ταυτότητας, ναρκισισμού, παλιμπαιδισμού, δεν αρμόζει τέτοια έκφραση, την οποία σημείωσα παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη, ότι κριτική και να θες να κάνεις, για το πρόβλημα του άλλου. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει, να έχει τις ιδέες του και τις απόψεις του, δεν έπρεπε να σχολιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hfaistiwnas

    λάθος τα έχεις πάρει στο κρανίο ηφαιστίωνα. το πιο πιθανό είναι να μην είναι ομοφυλόφιλος, αλλά η ανάρτηση έχει να κάνει με τους άντρες που έχουν αρχίσει και θηλυπρεπίζουν άσχετα με το σεξουαλικό τους προσδιορισμό. το οτι οι άντρες έχουν αρχίσει να μας μιμούνται διαπραγματεύεται η ανάρτηση. όχι το σεξουαλικο ενδιαφέρον του καθενός.

    ελπίζω τώρα να το κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. thinks

    μάλλον δεν ήταν παντρεμένος. είναι απο τη δουλειά του οικοδεσπότη. όσοι είχανε συντρόφους τους φέρανε. εμείς οι πέντε δεν είχαμε και πήγαμε μόνες εμείς και δυο τρεις άντρες μόνοι τους.

    το θέμα είναι στο σπίτι του ποιος κάνει περισσότερη ώρα να ετοιμαστεί το πρωί! αυτός ή η συντροφός του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και πριν το κατάλαβα, δεν έμεινα στο τι αναφέρεται η ανάρτηση, που όντως αληθεύει σαν γεγονός. Δεν είναι και όλοι ίδιοι, διαλέγετε και παίρνετε τον άντρα σας, δεν σας το δίνουν σε σακί, τι στάση ζωής θα διαλέξει ο καθένας, είναι δικό του θέμα. Έμεινα σε μια φράση, που η χρήση της με προκάλεσε και με λύπησε που το εύρος αναφοράς της μπορεί να πονέσει πολύ κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ria μου, στο σχόλιό μου δεν αναφέρομαι στο άρθρο (ο/η) που μπορεί να ταιριάζει στο έτερο ήμισυ, το οποίο, έτερο ήμισυ, φυσικά δεν θα υπήρχε μόνο υπό τας συνθήκας εγγάμου βίου... Ασχέτως λοιπόν προτιμήσεων, ο εν λόγω κύριος θα ταίριαζε πολύ περισσότερο, ίσως, με το πνεύμα της ανάρτησης, σε άλλες κοινωνίες όπου ο ευνουχισμός του πάλαι ποτέ ισχυρότερου φύλου από το σοφότερο, δημιουργεί συνήθη παρεμφερή θεάματα και ανάλογες αντιδράσεις ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τριχωτoί άνδρες σαν τις αρκούδες και μυρίζοντας κατσίκα;

    Θυλικοί άνδρες με νεσεσερ μευαλίτερο από ένα τενεκέ;

    Ούτε το ένα...
    Ούτε το άλλο...

    Αλλά εγώ κατούρισα από το γέλιο διαβάζοντας το κείμενο σου!!!

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν σου εχω πει βρε φιλεναδα για τις πισινες?
    Χαθηκαν οι παραλιες βρε κοριτσακι? Θα σου τα πω αναλυτικα με φωνη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά ούτε το πολύ, αλλά ούτε και το καθόλου!!
    καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Hfaistiwnas

    τώρα έγινες σαφής.
    όμως φίλε μου, πρέπει να μαθουμε να ζούμε με τις επιλογές μας.
    για αρκετά χρονια ζούσα με το στίγμα της διαζευγμένης. μερικοί καλοθελητές είπαν στην κηδεία του πατερα μου ότι τον σκότωσε το διαζύγιό μου. πριν αποφασίσω ζύγισα τι με πονούσε λιγότερο. και έκανα αυτό που ήθελα.
    πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την αλήθεια και τις συνέπειες των πράξεών μας.
    ίσως σαν έκφραση να πονάει, αλλά λέγεται παντού και πάντα. δεν μπορώ να κατηγορηθώ γιατί αναπαράγω κάτι που δεν αποτελεί δική μου πρωτοτυπία!
    δεν είναι κάτι που διάβασες πρώτη φορά εδώ. είμαι σίγουρη ότι και κάπου αλλού το έχεις διαβάσει, ακούσει ίσως ακόμα και γράψει.
    λυπάμαι αν σε στενοχωρει γιατί σε θεωρώ φίλο μου και δε θέλω να εισαι λυπημένος, αλλά νομιζω ότι πρέπει να μάθεις να το προσπερνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. thinks

    μάλλον έχεις δίκιο, αλλά εμένα και τις φίλες μου μας εντυπωσίασε η αφοσίωσή του και η οργάνωση του. χάνουμε το τελευταίο προπύργιο της θηλυκότητάς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Verónica Marsá

    μην είσαι των άκρων και με κάνεις και εμένα και γελάω!
    δεν υπάρχει μέση λύση; γιατί θα πρέπει η να είναι τριχωτός και να βρωμάει κατσικίλα ή να είναι φλούφλης εντελώς;
    δεν υπάρχει κάτι σαν τον μελ γκίμπσον, τον άλεκ μπολντουιν, τον χάρισον φορντ έστω, που να κάνει μπάνιο και να έχει και αποσμητικό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λιακαδα

    πάλι εξαφανισμένη είσαι φιλενάς!
    το τηλεφώνημα το είδα πολύ πολύ αργά γι αυτό δε σε πήρα πίσω.
    τώρα θα φύγω για το γέρακα. όποτε θες πάρε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΟΥΛΗ

    μα αυτό ακριβώς θέλω να επισημάνω φιλενάδα. την υπερβολη που δυστυχώς όμως είναι πολύ συχνή.
    άντρες παιδί μου, δε γνωριζουν τη μέση λύση. ή του ύψους ή του βάθους θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα,
    ναι την είχα ξαναδεί, βασικά δεν περίμενα ότι θα έγραφες κάτι τέτοιο, είναι η συμπάθεια που τρέφω για κάποια άτομα και δεν περιμένω κάποιες αντιδράσεις.. και μου βγαίνει σε απογοήτευση για το πρόσωπό τους..
    είναι απλά μια έκφραση όμως, που δεν έπρεπε να δώσω τόση σημασία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hfaistiwnas

    φίλε μου, ότι γράφω εδώ, τουλάχιστον εγώ, ξέρεις ότι το γράφω χωρίς κακία. θα υπάρξουν όμως άλλοι που θα το γράψουν με μίσος ή για να πληγώσουν επιτηδες. θα πετυχαίνουν το στοχο τους όσο εσύ δίνεις σημασία και αξία σε κάτι τέτοια. αγνόησέ το, προσπέρασέ του και πάει...

    έχω ακούσει τα χειρότερα. άμα τα άφηνα να με καταδιώκουν θα έπρεπε να βουτήξω από τον όγδοο όροφο.

    καλη σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξαθυστερημένα την ανακάλυψα τούτη την ανάρτηση. Λοιπόν, ξέρεις ότι γυναίκες σήμερα απαιτούν να είναι αποτριχωμένος ο άντρας στα ...απόκρυφα; Μια κυρία, σχετικά προσφάτως, με κύτταξε με περιφρόνηση όταν είδε ότι δεν ήμουν! Της είπα ότι δεν σκοπεύω να αποτριχωθώ και η περιφρόνηση διπλασιάστηκε... Τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. QUIZ μετα απο πολλα χρονια... σκεψεων εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ολους μας διακατεχει ενα συνδρομο, του οποιου το ονομα δεν εχω καταφερει ακομα να...απομονωσω. ειναι εκεινη η κατασταση κατα την οποια οριοθετουμε, για ολους και ολα γυρω μας,το μεσο ορο ή τη χρυση τομη παντα με τα δικα μας μετρα και σταθμα. βεβαια εμεις και οι αποψεις μας για το καθε τι "τυχαινει" παντα να βρισκομαστε... ακριβως εκει! αν καποιος λοιπον ζυγιζει λιγοτερα κιλα απο εμενα ειναι κοκαλο ενω αν ζυγιζει περισοτερα ειναι φαλαινα, ομοιως αν εχει περισοτερα αποσμητικα ειναι...λουλου, μεγαλυτερα σκουλαρικια ζουλου, μικροτερο IQ βλακας, περισοτερες τριχες αρκουδα, υποδεεστερο Ε1 φτωχος, πιο μαυρο δερμα γυφτος, περισσοτερους εραστες πουτ...@ κλπ. επιπλεον τα ορια που βαζουμε ειναι σαν τον ΤΙΡΑΜΟΛΑ δηλαδη... ελαστικα. αν πχ παχυνουμε λιγακι, αλλαζουμε και το μεχρι προτεινως οριο που ακροβατουσαμε και μεγαλωνοντας δε μας φαινονται πια και τοσο υπερηλικες... οι παπουδες μας. για τους λογους λοιπον που προανεφερα ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΔΙΚΟ(?) αν με χαρακτηριζατε πορνοδιαστροφικο αν σας ελεγα πως εχω καταληξει στο συμπερασμα (ναι παλι) οτι ο μεσος ορος (αντε παλι)ηλικιας των παρευρισκομενων θυληκων ηταν σχεδον ιδιος αλλα εστω και οριακα μικροτερος αυτης του εν λογω κυριου γιατι αν εκεινες ηταν πανω απο 50 με 55 ή εκεινος ηταν γυρω στα 25 με 30 εστω και με τα ιδια...κουσουρια δε θα ασχολουνταν με τριχες και με το μεγεθος του νεσσεσερ του αλλα θα σφαζοντουσαν ποια θα τον...πρωτοπαρει?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες