ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

12 Μαρ 2008

ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ!

Τι νούμερα κυκλοφορούν στον κόσμο!
Έβλεπα χθες βράδυ την εκπομπή του Λαζόπουλου και διαπίστωσα για άλλη μια φορά το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης. Επίπεδο είπα; Δάπεδο καλύτερα!
Από πού να ξεκινήσω; Ας πάω ηλικιακά. Ο Γαλάτης τι δουλειά έχει να τρέχει από κανάλι σε κανάλι σ’ αυτήν την ηλικία και να ξεφτιλίζεται έτσι; Υπήρξε ένας μεγάλος σχεδιαστής, αναμφισβήτητα. Όμως η εποχή που μεσορανούσε πέρασε, τώρα τι θέλει; Σχεδιάζει τουαλέτες; Και αν ναι για ποιον; Οι πελάτισσές του πρέπει από πολλού να έχουν συναντήσει το δημιουργό τους. Δε λυπάται τη φήμη, το όνομα και όλους αυτούς (όσους απόμειναν) που ήταν φίλοι του και με καμάρι έλεγαν ότι τον γνώριζαν και ήταν φίλοι του; Τώρα βγαίνει κανείς να πει ότι τον ξέρει; Χαζός είναι ο άνθρωπος; Γνωρίζει τι λέει ο λαός, «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! νομίζετε ότι είναι πολλοί που θέλουν να γίνουν ρεζίλι;
Καλά, ας μην το δένουμε και κορδόνι αυτό, ότι δηλαδή δεν θέλουν να γίνονται ρεζίλι. Γιατί δεν τράβηξε κανείς από το αυτί τη Βροχοπούλου να βγει στα κανάλια. Άλλο νούμερο αυτή! Λες και όλη η χώρα νοιάζεται για τον γεροντοέρωτά της με τον αλβανό. Κρίμα το παληκάρι δηλαδή. Τα ήθελε όμως, και αυτός και τα έπαθε. Αφού την ήξερε, γιατί την παντρεύτηκε; Για τον ίδιο λόγο που πήρε και το φωτομοντέλο τον Κούγια (πρέπει να είμαι η μοναδική ελληνίδα που είναι με το μέρος του Κούγια σ’ αυτην την περίπτωση, αλλά δεν είναι του παρόντος), θα μου απαντήσεις. Πρωινό, βραδινό, απογευματινό πρόγραμμα, να σου και η ξεφτίλα της γυναίκας. Η απόλυτη επιτομή της κατινιάς! Και μετά παρεξηγιόμαστε όταν μας λένε κατίνες! Με κάτι τέτοιες και λίγα μας λένε. Η γυναίκα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Κρίμα τα λεφτά και τον καημένο το γιό της.
Υπάρχουν όμως νούμερα που τα κανάλια τα δημιούργησαν. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένη. Μπεζεντάκου, Βέρα Λάμπρου, Πόπη Μαλιωτάκη και ούτε μπορώ να θυμηθώ από τα νεύρα άλλες ατάλαντες, άφωνες και ανόητες γυναίκες. Ποιος θα τις ήξερε αν δεν τις βγάζανε καθημερινά στα κανάλια; Και για να είμαι ειλικρινής, ποιος ο λόγος να βγαίνουν αυτές στα κανάλια; Τι προσφέρουν; Στον πολιτισμό; Στη μουσική; Στο βιοτικό επίπεδο; Που στο καλό και εγώ δεν το καταλαβαίνω πέραν του ότι επιβεβαιώνεται η ανοησία των γυναικών; Όχι ότι και οι άνδρες είναι καλύτεροι! Βλέπε εθνικό σταρ, εκείνο το νούμερο που υποτίθεται ότι είναι μάνατζερ καλλιτεχνών και βγαίνει με το σκυλί, τα στρας και τις γούνες, (δυο νούμερα είναι αυτά, μην μπερδευτείτε).
Και καλά αυτές και αυτοί που χαρακτηρίζονται από το αρνητικό πρόσιμο του iq τους. Η μέση ελληνίδα που διαμένει στην Αθήνα ή την επαρχία και τηλεφωνεί στην κάθε κυράτσα της τηλεόρασης για να πει τον «πόνο» της και να ακούσει τα εξ αμάξης από την μετρ του savoir vivre κυρία Σακάκου; (φαίνεται της κυρίας Σακάκου, δεν της είπε κανείς ότι δεν προσβάλουμε τους καλεσμένους μας έστω και τηλεφωνικά!). Τι κερδίζουν όλες αυτές και αυτοί που τηλεφωνούν για να πουν τα προβλήματά τους; Θα μου πεις, θέλουν να τα βγάλουν από μέσα τους. Γειτόνισσες δεν έχουν; Φίλες; Ας επισκεφθούν ένα ψυχολόγο και ας τα πουν αν φοβούνται μη γίνουν βούκινο στην πόλη ή το χωριό τους. Άσε που οι χαζοβιόλες νομίζουν ότι δεν τις καταλαβαίνουν οι χωριανές τους όταν βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε άλλο όνομα από το δικό τους! Δε γίνονται ρεζίλι μόνο στον τόπο τους αλλά πανελλαδικώς. Φαίνεται το προτιμούν!
Νούμερα, πολλά νούμερα και αρχίζω να νομίζω ότι εγώ είμαι η περίεργη, η γκρινιάρα, η ανικανοποίητη απ’ αυτά που βλέπω. Αλλά έλα που στη δουλειά, σε παρέα, ακόμα και στο κομμωτήριο, ακούω τα ίδια που γράφω εδώ. Και προφανώς δεν εκφράζω μόνο τη δική μου άποψη εδώ, αλλά και πολλών άλλων που δε σκέφτηκαν ή δεν ήθελαν να την εκφράσουν δημοσίως οι ίδιοι.
Αυτά για την ώρα. Περισσότερη γκρίνια από εβδομάδα που θα γυρίσω από το εξωτερικό (επαγγελματικοί λόγοι).
Μέχρι τότε, φιλούθια και Λυδιάκι δύναμη, κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει πιο κοντά στην ίαση. Ναυτίλε, δύναμη και περιμένω να αναρτήσεις νέα από το κοριτσάκι μας. Το κοριτσάκι όλων των bloggers!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες