ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

20 Ιαν 2021

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


    Η πρώτη ανάρτηση για το 2021, θα σας αποκαλύψει μια ακόμα πτυχή του χαρακτήρα μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγουν μόνοι τους έξω, εκτός αν είναι να πάω για ψώνια. Οπότε, όταν είμαι σπίτι διαβάζω ή βλέπω ταινίες. Ααα, και μια και διαβάζω, πήρα και το proficiency να μην πηγαίνει στράφι το διάβασμα. Και μετά είπα να βοηθήσω και κανέναν άνθρωπο, και έτσι ξεκίνησα να μεταφράζω ταινίες και σήριαλ, χωρίς να πληρώνομαι, για να βοηθήσω μια φίλη. Επειδή όμως πολλοί μεταφράζουν αγγλικά έργα, εμένα μου ανατέθηκαν τα κορεάτικα σήριαλ και ταινίες. 

    Και κόλλησα. Γιατί είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα. Και έμαθα και πάρα πολλά γι αυτήν τη μακρινή χώρα, και δοκίμασα και την κουζίνα τους (πολύ νόστιμη και καθόλου παχυντική), και όπως ήταν αναμενόμενο, για να γνωρίζω τις τάσεις του κοινού για τα έργα αυτά, έγινα μέλος σε κάποιες ομάδες με κορεατοσινεφίλ. Γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και διασκεδάζω πολύ. 

    Και για αυτήν τη διασκέδαση θα σας πω. Μια μέρα, είδα κάποιους ηθοποιούς και τραγουδιστές που φορούσαν κάτι ανεκδιήγητα σύνολα και άρχισα να τα σχολιάζω στην ομάδα, γέλασα πολύ γράφοντάς τα και γέλασαν πολύ και όσοι τα διάβασαν, αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ τα γραφόμενά μου μαζί σας. 

    Επειδή όμως δε θεωρώ πως γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί, θα σας δίνω και πληροφορίες για τον καθένα που θα γράφω. Ξεκινώ καινούργια σειρά με την ετικέτα, κορεάτικη κολεξιόν.

  


 Το πρώτο μοντέλο μας είναι ο ηθοποιός Song Seung Heon. Γεννημένος το 1976 στη Σεούλ, έχει κύριο επάγγελμα την ηθοποιία και το μόντελιγνκ. Είναι επίσημος  πρεσβευτής της χώρας του για την εκμάθηση της κορεατικής κουλτούρας διεθνώς.

Έχει παίξει σε πολλές ταινίες που η παραγωγή τους είναι εκτός από κορεάτικη, αμερικάνικη, κινέζικη, ή ιαπωνική. Τα σήριάλ του χτυπάνε κόκκινο στην τηλεθέαση γιατί εκτός από όμορφος και με τέλειο σώμα, οι ρόλοι του έχουν μια δόση χιούμορ που αρέσει στους θεατές. Από τη δουλειά του κερδίζει πολλά και είναι δημιούργησε μια αλυσίδα με ρεστοράν ιταλικής κουζίνας και μερικά καφέ. Σας παραθέτω μερικές νορμάλ φωτογραφίες του για να δείτε και το σούργελο μετά. 

      Καλώς ήρθατε στην επίδειξη μόδας με τα ομορφότερα αγόρια και κορίτσια της Κορέας όλων των ηλικιών.Το πρώτο μοντέλο μας είναι ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της τολμηρής ταινίας Obsessed, Song  Seung  Heon, που φοράει ένα see through μπλουζάκι noir για να φαίνονται οι κοιλιακοί του και ο κόπος που καταβάλει καθημερινά στα γυμναστήρια. Το κρύο όμως θα έκανε τις θηλές του μοντέλου να χαλάσουν το λεπτεπίλεπτο ύφασμα και γι αυτό ο στυλίστας έριξε ανέμελα στους ώμους του παίδαρου μια ετόλ ρενάρ στο χρώμα του εκάι να ζεσταίνει αλλά και να χαρίζει μια φινέτσα στην εμφάνιση.  Το ανσάμπλ συμπληρώνει πανταλόνι άνιμαλ πριντ σε λευκό μαύρο λεοπάρ για να ταιριάζει με την μπλούζα. Για τους άντρες που δε φοβούνται να προκαλέσουν, είναι κρυουλιάρηδες αλλά ταυτόχρονα και εκλεπτυσμένοι.








4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου άρεσε. δεν το έβαλα στην ομάδα αυτή αλλά του έκανα και αλλαγές!

      Διαγραφή
  2. ❤Ειχα πολύ καιρό να περάσω απο την αγαπημένη μπλοκογειτονιά μας.Ειδα φως και είπα ν αφησω ευχες για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία στο σπιτικο σου.❤Πολύ καλή η αναρτηση σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή χρονιά και σε σένα σκρουτζάκο, με υγεία και χαρές, να προσέχεις!

      Διαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες