ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

5 Δεκ 2012

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Διαρκεί μόνο επτά λεπτά. Αξίζει αυτό που θα δείτε να χαραμίσετε επτά λεπτά από το χρόνο σας για να ενημερωθείτε για κάτι που κανείς επίσημα δε μας λέει.


Και φυσικά περιμένω τις απόψεις σας.

46 σχόλια:

  1. Μου θυμίζει ένα βιντεάκι που είχε βγάλει ο Διοκλητιανός που έλεγε ότι οι Ρωμαίοι πολίτες απειλούνται από μια Εβραίικη αίρεση, του Χριστιανισμού, και είχε καλέσει να γίνει διωγμός. Τελικά δεν τα κατάφεραν. Και μετά ήρθαν ο Κωνσταντίνος, και ο Θεοδόσιος, και πάει η Ρωμαϊκή κουλτούρα...

    Ο Ρατσισμός Ρία μου, και ο συντηριτισμός, δεν είναι τίποτα καινούργιο. Ούτε η φυσική εξέλιξη είναι κάτι το καινούργιο, ή κάτι που μπορεί ποτέ να αναστραφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η διαφορά είναι ότι ο Χριστιανισμός δεν κατέστρεψε την Ελληνορωμαϊκή Κουλτούρα, ενώ ο ισλαμισμός....... φύδι που μας έφαγε. Ο Ισλαμισμός δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτική υποδούλωσης των αλλόθρησκων. Το κοράνι δεν διαχωρίζει τα του Καίσαρος, δεν διαχωρίζει τα κοσμικά με τα θρησκευτικά, αλλά επιβάλει στην καθημερινότητά μας ένα δόγμα, που όποιος δεν το ακολουθεί, αποβάλεται, όχι απομονώνεται και αφήνεται στην ησυχία του, αλλά αποβάλεται βιαίως. Από λιθοβολισμους μέχρι αποκεφαλισμούς.
      Ο "Θεός" του καθενός ας μας σώσει απο ένα κόσμο που το Ισλάμ θα έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια του.
      Ο πολύ σπουδαίος ιστορικός Μπρωντέλ, λέει ότι όταν ξεκίνησαν οι βίαιες επιδρομές του Ισλάμ, η Ευρώπη κατάφερε και αντιστάθηκε, επειδή η νεα θρησκεία (η Χριστιανική) δεν ήταν πια νέα, αλλά είχε ήδη θεμελειωθεί και κατάφερε να αντισταθεί. Δυστυχώς εμείς οι Ελληνες δεν τα καταφέραμε, γιατι όπως λέει ο ίδιος, το Βυζάντιο δεν διέθετε εκείνη την συστημική βία για να αντισταθεί!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω κοινωνίες χωρίς θρησκεία, κοινωνίες βασισμένες στη λογική και στην επιστήμη και όχι σε παραμύθια για μικρά παιδιά έχουν περισσότερες δυνατότητες αντίστασης σε θρησκευτικές επελάσεις, από όπουδήποτε κι αν προέρχονται. Και η χριστιανική θρησκεία έχει διαπράξει άπειρα εγκλήματα. Απλώς, οι χριστιανικές κοινωνίες έτυχε και προόδευσαν, ακολουθώντας περισσότερο τη λογική που θεμελίωσαν οι αρχαίοι 'Ελληνες φιλόσοφοι και ημέρεψαν κάπως, χωρίς οι ισλαμικού τύπου εκδηλώσεις να έχουν εκλείψει παντελώς (βλέπε πρόσφατα γεγονότα στο Χυτήριο).

      Διαγραφή
    3. 1. Ο Χριστιανισμός (αν - δεν ασπάζομαι αυτην την άποψη ότι ο Χριστιανισμός διέπραξε εγκλήματα - λέω αν διέπραξε εγκλήματα έκλεισε το κύκλο του, κάτι που δεν εννοεί να κάνει το Ισλάμ.

      2. Κοινωνίες χωρίς θρησκείες βασισμένες στην λογική, μπορούν να προοδεύσουν, αλλά ο δρόμος της είναι μακρύς. Ωστόσο η θρησκεία είναι ένα λιμάνι στην τρικυμισμένη θάλασσα της ανθρώπινης πορείας, κυρίως για να διώξει το φόβο του επέκεινα. Όποιος υπερνικήσει αυτόν το φόβος και όποιος θεμελιώσει μέσα του μια ηθική - πέρα απο το "νόμιμον" έχει κερδίσει γι αυτόν τον ίδιο και για την κοινωνία μέσα στην οποία ζει.

      3. Η άποψη ότι οι αρχαίοι ήταν άθεοι, δεν είναι η σωστή. Οι αρχαίοι είχαν μια θεϊκή προσήλωση προς την συμπαντική τάξη, και κάθε ύβρις τιμωρούνταν απο τους Θεούς με μεγάλη αποφασιστικότητα.
      Αυτή η σχέση μεταξύ θείου και ανθρώπινου, ξεκαθάριζε την αξία και του Νόμου και της Ηθικής.

      Διαγραφή
    4. δημήτρη θα διαφωνίσουμε. δεν είναι τυχαίο που χώρες όπως η γαλλία και το βέλγιο έχουν απαγορέψει τη μπούρκα και τη μαντίλα στους δημόσιους χώρους. όταν στην ελβετία οι μουσουλμάνοι ζήτησαν να καθιερωθεί νόμος για το ντύσιμο των γυναικών έγινε δημοψήφισμα και απορρίφθηκε.
      υπάρχει πολιτισμικό χάος και διάσταση. δεν είναι η θρησκεία που ξενίζει. είναι ο τρόπος ζωής που απορρέει από τη θρησκοληψία τους!

      Διαγραφή
    5. ange-da μια χαρά τα λες. δε με ενοχλεί η θρησκεία τους, με ενοχλεί ο τρόπος ζωής που τους επιβάλλει και που πρέπει σώνει και καλά να υιοθετήσουμε και οι άσχετοι με τη θρησκεία αυτή.
      είμαι γυναίκα, άρα σύμφωνα με το κοράνι, δεν έχω κανένα δικαίωμα. αυτό οι δυτικοί έκαναν χρόνια να το εμπεδώσουν. δε θα ξαναγυρίσουμε πίσω χίλια χρόνια επειδή μερικοί δε βλέπουν παρά το προφανές!

      Διαγραφή
    6. heliotypon από τη στιγμή που μια θρησκεία διαχωρίζει φύλα και θεωρεί τη γυναίκα κτήμα και απόκτημα και όχι άτομο με τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, τι συζητάμε;
      κανείς δεν αρνήθηκε πως ο χριστιανισμός έκανε φοβερά και τρομερά εγκλήματα αλλά τουλάχιστον ενηλικιώθηκε και ωρίμασε και εξίσωσε γυναίκα και άντρα. τώρα που κυκλοφορούν στους δρόμους της αθήνας κοριτσάκια με σορτσάκια και τις βρίζουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, γυρνάμε χίλια χρόνια πίσω.
      και οι υπεύθυνοι απλά δε βλέπουν και δεν ακούν!

      Διαγραφή
    7. ange-ta
      η τρίτη παράγραφος είναι εξαιρετική.
      από το να είναι όμως η θρησκεία το λιμάνι της τρικυμισμένης ψυχής μέχρι να σου επιβάλει τρόπο ζωής και σκέψης, απέχει πολύ. και δυστυχώς η πολιτισμική διαφορά που έχουμε με τους μουσουλμάνους είναι χαώδης.

      Διαγραφή
  2. Αυτός είναι ο τρόμος για την Ευρώπη και τον πολιτισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς έτσι είναι κύριε βαρδάκα... και η ευρώπη κωφεύει. χαθήκαμε!

      Διαγραφή
  3. Απαράδεκτο το βρίσκω!
    Μου θυμίζει όλα όσα έχω διαβάσει/δει για τον Χίτλερ και την Αρία φυλή.
    Θα γεμίσουμε μουσουλμάνους.
    Ωραία, ξυπνήστε και αρχίστε να γεννοβολάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ δεν έχω σύζυγο. εσύ που είσαι νιόπαντρη κάνε πέντε κουτσούβελα.
      μόνο οι γέννες είναι η λύση;
      δεν είναι τρομοκρατία, σερενάτα, η πραγματικότητα είναι. δες και πίσω από τα γράμματα. υπάρχει κάτι που δεν το κατάλαβες. ο καντάφι μια χαρά τα είχε πει...

      Διαγραφή
  4. Όλα αυτά τα μιλάμε ο Χουαν και εγώ εδώ και χρόνια, μόνο πρέπει να δούμε από μέσα τα σχολεία των μικρών... Πρέπει μόνο να ξέρεις λίγη ιστορία και μυρίζεις αυτά που λέει το βίδεο.

    Φιλιά πολλά, φιλενάδα! Ποοποοο, δεν μου αφήνουν τα παιδάκια χρόνο για τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδιά είναι φιλενάδα, ανάγκη από τη μανούλα τους έχουν!

      μια χαρά τα λέει ο χουάν. και η ευρώπη δεν καταλαβαίνει και άργησε πολύ να μιλήσει μην τυχόν και θιγούν οι μειονότητες. μόνο που σε λίγα χρόνια, μειονότητα θα είμαστε εμεις στον τόπο μας!

      Διαγραφή
  5. Φαντάζομαι πως το βίντεο αφού προτρέπει σε διάδοση του ευαγγελίου είναι φτιαγμένο έτσι που να τρομοκρατεί για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του..
    Μπορεί κάποια στοιχεία του να είναι αληθινά (άλλωστε η καλή προπαγάνδα πάντα σε αληθινά στοιχεία βασίζεται, απλά το προχωράει και λίγο παραπέρα) αλλά δε νομίζω πως κινδυνεύουμε περισσότερο από τους μουσουλμάνους από όσο κινδυνεύουμε από τους δικούς μας..τώρα να δεις πόσο θα πέσει η γονιμότητα στην Ελλάδα...θα μας ξεκάνουν με συνοπτικές διαδικασίες οι ίδιοι που υποτίθεται πως μας προστατεύουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρία, βλέπεις το προφανές. αυτό λέει το βίντεο; ότι πρέπει να διαδώσουμε το ευαγγέλιο; μην ακούς άλλο τσίπρα, σου έχει κάψει τον εγκέφαλο!

      Διαγραφή
    2. σερενάτα, έχασες το νόημα. κόλλησες στο δέντρο και έχασες το δάσος!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. και πολύ καλά κάνεις ηφαιστιωνάκο.
      αλλά τι άλλο κάνεις;

      Διαγραφή
  7. Η κυρίαρχη θρησκεία στον κόσμο ήταν, είναι και θα είναι η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ισλαμισμός δεν είναι θρησκεία!!!!!!!
      Οποιος το πιστεύει αυτό είναι βαθειά νυχτωμένος.

      Διαγραφή
    2. φαρμακοτριφτάκο, δες πίσω από το βίντεο. δες το νόημα και όχι το προφανές. οι γουρούνες μάλλον σε αποβλάκωσαν!

      Διαγραφή
    3. αντέ-τα, είναι τρόπος ζωής και σκέψης!

      Διαγραφή
  8. Δες, πού έχουμε φτάσει ήδη: http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2012/12/blog-post_695.html#.UMH8tOQyIr5

    και δες και αυτό: http://ange-ta.blogspot.gr/2012/12/21.html

    και αυτό:

    http://ange-ta.blogspot.gr/2012/11/13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://ange-ta.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1699.html

    και αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρία το είχα δει και παλαιότερα, μπορεί και να αληθεύουν τα στατιστικά, μπορεί και όχι. Συμφωνώ κυρίως με το σχόλιο του thinks.

    Πάντως και να είναι αλήθεια θα αντικαταστήσουμε μία θρησκεία (Χριστιανισμό) με μία άλλη (Μουσουλμανισμό). Το ίδιο είναι και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα το θέμα πάνο είναι με ποια θρησκεία θα αντικαταστήσουμε το χριστιανισμό; ή την αλλαγή στον τρόπο ζωής και τον υποβιβασμό της γυναίκας σε άντικείμενο; στην καταπάτηση ελευθεριών που κερδήθηκαν με αγωνα και κόπο; με δάκρυα και αίμα;
      δεν είνα θρησκεία ο ισλαμισμός. είναι τρόπος ζωής. ξύπνα!

      Διαγραφή
  11. Το βίντεο είναι η καμπάνια της αγγλόφωνης καθολικής εκκλησία αλλά είναι βασισμένο σε ορθότατες στατιστικές και δεδομένα. Ζω σε ευρωπαϊκή χώρα, δεν είμαι χριστιανή και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα όσα λέει είναι αληθινά και ακόμα χειρότερα,πολύ χειρότερα. Επιβάλλουν στις σχολικές καντίνες το κρέας να είναι χαλλάλ και απαγορεύεται το χοιρινό ή οτιδήποτε μπορεί να το περιέχει. Μόνο οι μουσουλμάνοι γιατροί μπορούν να τους εξετάζουν και τις γυναίκες απο μακρυά και η περιτομή προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα νοσοκομεία. Υπάρχουν και παράνομα κέντρα που εφαρμόζαν το αντίστοιχο στα κοριτσάκια. Θα μου πείτε είναι πληθυσμός της χώρας επίσης ναί αλλά κυκλοφορούν ντυμένοι όπως στους δρόμους της Καμπούλ και σου φτύνουν κατάμουτρα άν είσαι μόνη σου και με ελεύθερα μαλλιά και σε βρίζουν. Προσεύχονται παντού και εν ώρα εργασίας. Θα μου πείτε αυτά δεν είναι σημαντικά. Ναί αλλά πρόσφατα η ειδική αστυνομία ανακαλύψε βαρύ οπλισμό κρυμμένο σε ισλαμικά κέντρα π.χ 2 τέτοια σε μία πολή 25 000 κατοίκων όπως την δική μου και πέντε τεμένη έναντι πέντε εκκλησιών. Τώρα τελευταία η αστυνομία είναι επι ποδός διότι υπάρχουν καθημερινές διαδηλώσεις κατά της ίδιας της χώρας τα ΜΜΕ αποφεύγουν να μιλούν για τα θέματα αυτά αλλά μόνο ένας τυφλός δεν θα τα έβλεπε.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με την Ανώνυμη (Α) στο σχόλιο της 8.12.2012
      Οι Ευρωπαίοι σήμερα μού θυμίζουν τον μάντη Τειρεσία
      ΤΥΦΛΟΣ ΤΑ Τ' ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ' ΟΜΜΑΤ' ΕΣΜΕΝ.

      Διαγραφή
    2. αυτό ακριβώς λεω κοπελιά. ότι γυρνάμε πίσω και ότι ο δυτικός κόσμος εθελοτυφλεί εν όψη τη πολυπολιτισμικότητας!

      θα φτάσουμε να ζούμε στο μεσαίωνα γιατί μερικοί δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους!

      στη σουηδία οι βιασμοί έχουν έξαρση γιατί έχει αυξηθεί πολύ ο μουσουλμανικός πληθυσμός. τώρα το χτυπάνε το κεφάλι τους οι σουηδοι αλλα΄είναι μάλλον αργά! στη δανία δεν τους επέτρεψαν να βάλουν χριστουγεννιατικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.

      και ο κόσμος δεν ξυπνά!

      Διαγραφή
    3. δυστυχως έτσι είναι κύριε βαρδάκα!

      Διαγραφή
  12. 'Εχουν κυκλοφορήσει πολλά τέτοια και όλα δείχνουν ακριβώς στο ίδιο σημείο. 'Αλλωστε δεν χρειάζεται να μας το πούνε οι σοφοί. Το βέλπουμε και μόνοι μας και είναι θέμα απλών υπολογισμών που μπορεί να κάνει κι ένα παιδί του δημοτικού. Αν εμείς δεν πολλαπλασιαζόμαστε, αλλά οι μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται με τρελλούς ρυθμούς, σε λίγες δεκαετίες θα είναι κυρίαρχοι σε Ευρώπη και Αμερική και η Ρωσία δεν θα είναι εξαίρεση. Φοβάμαι ότι μέσα σε μιά δεκαετία οι "δυτικοί" θα αντιδράσουν βίαια σ' αυτήν την εισβολή, με πρακτικές σαν της Χ.Α. ή και χειρότερα κι αυτό βέβαια δεν θα είναι η λύση! Τη μαλακία την έχουν κάνει πριν πολλά χρόνια, όταν για φτηνό εργατικό δέχονταν μουσουλμάνους στις χώρες τους. Κι οι μαλακίες πληρώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://ange-ta.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2235.html

      Διαγραφή
    2. heliotypon τη λύση δε θα τη δώσει η χρυσή αυγή. τη λύση εμείς πρέπει να τη δώσουμε. το ξέρεις ότι δεν απολύει ο βενζινάς μου τους πακιστανούς για να προσλάβει έλληνες γιατί τον απείλησαν ότι θα του κάψουν το μαγαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του;

      Διαγραφή
    3. το είδα κοπελιά... αλλά δε βοηθά!

      Διαγραφή
  13. Καποτε ο φοβος και ο τρόμος ηταν οι κομουνιστές, σημερα ειναι οι μουσουλμάνοι
    Καλα οι εβραιοι ειναι παντος καιρου
    Γιατι παντα θα υπαρχει ο φοβος να ενωνει το κοπαδι
    Πρεπει να φυτευτει το μισος στις καρδιες των ανθρώπων και να μην μονιασουν ποτε οι λαοι
    Η υπαρξη του εχθρου δικαιολογεί πιο ευκολα την βια και τον πολεμο


    Τωρα οι καλοι χριστιανοι τι γυρευουν εκει, στις χωρες των μουσουλμάνων
    με τα οπλα και τους στρατηγούς τους, ποιος ξερει
    Μα για να διδαξουν τον λογο του χριστιανικου Θεου, φανταζομαι
    Να φερουν την ειρήνη και την "δημοκρατια" στις χωρες τους
    Να προσφερουν απο το περίσσευμα της καρδια τους...λιγο "αγαπη"

    ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο καλός μουσουλμάνος ή καλός χριστιανός και άλλο Ισλάμ και Χριστιανισμός.

      Δεν ξέρω αν είσαι γυναίκα ή άνδρας, αλλά αν είσαι γυναίκα, δες τι γίνεται στην δημοκρατική ισλαμική Τουρκία και θα καταλάβεις τι γίνεται στην Σ. Αραβία λ.χ. ή στο Πακιστάν ή στην ισλαμική Ινδονησία.

      http://ange-ta.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2235.html

      Διαγραφή
    2. Το θέμα δεν είναι η θρησκεία, αλλά η στάση που επιβάλλει μιά θρησκεία στους πιστούς. Και ο χριστιανισμός είναι ολέθριος, αλλά τώρα φαίνεται ότι κάνει ανάπαυλα. 'Εχει κι αυτή η θρησκεία στο ενεργητικό της αρκετά εγκλήματα. Το ισλάμ είναι τώρα επιθετικό και, βοηθούσης και της πολιτικής της δύσης εναντίον των μουσουλμάνων, καθώς και με την υπογεννητικότητα των δυτικών, βαλθηκε να καταλάβει τη υφήλιο, ξεκινώντας από την Ευρώπη και την Αμερική. Θα το καταφέρει; 'Ιδωμεν...

      Διαγραφή
    3. βέλβετ, είσαι εκτός πραγματικότητας. πολύ τσίπρα ακούς. και κάηκες. μιλάμε για το χριστιανισμό; μιλάμε για έναν τρόπο ζωής ξένο προς εμάς. που αν τον θέλαμε θα τον είχαμε. που θα επιβληθεί με το έτσι θέλω γιατί αυτό θα θέλουν οι πολλοί! ξύπνα ρε καημένε. ξύπνα!

      Διαγραφή
    4. αντζε-τα

      σιγά μην κατάλαβε. βλέπει μόνο το θρησκευτικό κομμάτι και όχι το πολιτισμικο και το κοινωνικό. δεν έχει ακούσει για τους γάμους των μικρών παιδιων. τις δολοφονίες των γυναικών, το βιτριόλι, το δικαίωμα να σκοτώνουν τις γυναίκες ή να τις πουλάνε. δεν του επιτρέπει ο τσίπρας να τα δει!

      Διαγραφή
    5. heliotypon, ακριβώς έτσι είναι και η κοινωνία μας αρνείται να δει τι πρόκειται να γίνει. όταν ξυπνήσουν όμως θα είμαστε μειονότητα στον ίδιο μας τον τόπο. και τότε θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσουμε!

      Διαγραφή
  14. Ρία, δες και αυτό και φρίξε: http://ange-ta.blogspot.gr/2013/01/10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το είδα. εσύ και εγώ καταλαβαίνουμε τι λέει. οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής;;;

      μην κοιτάς που δεν το σχολίασα. έφριξα. τι να πει κανείς; μένει άναυδος μπροστά σε τέτοια πράγματα. αν εμείς είχαμε ακόμα την ιερά εξέταση, τι θα γινόταν;;;

      Διαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες