ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ!

Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού

15 Μαΐ 2008

ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ

Τι σου είμαστε όμως, εμείς οι γυναίκες!
Λεφτά μπορεί να μην έχουμε ούτε για φαγητό (που λέει ο λόγος) αλλά για την εμφάνισή μας όλο και θα πληρώσουμε το κατιτίς μας!
Σας γράφω άρτι αφιχθείς από γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς. Πονάω, καίγομαι, ξέρω ότι αύριο θα είμαι στα χάλια μου τα μαύρα, αλλά δεν παραπονιέμαι. Και αυτό γιατί ξέρω τι περίπου αποτελέσματα θα έχω σε λίγο καιρό. Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος; Τίίίίίίίίίίίίίποτα. Και τον υπομένω. Εγώ όπως και χιλιάδες άλλες γυναίκες. Στο βωμό της ομορφιάς έχουν θυσιαστεί δόντια, χρήμα, ξεκούραση, ταξίδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Και γιατί όλα αυτά; Γιατί θέλουμε να είμαστε όμορφες; Μα φυσικά για σας βρε ανόητοι. Για τους άνδρες. Μην ακούτε το τι λέμε, το κάνουμε για να νιώσουμε εμείς πιο όμορφα και λοιπές κοτσάνες. Η αλήθεια είναι ότι το κάνουμε για να αρέσουμε στους άνδρες. Τους δικούς μας και τους άλλους. Για να είμαστε αντικείμενα θαυμασμού, για να μας κάνουν φιλοφρονήσεις, για να μην περνάμε απαρατήρητες… Και μέσω αυτών έρχεται η δική μας ικανοποίηση, όχι από το τι βλέπουμε στον καθρέπτη μας εμείς, αλλά από το τι βλέπουμε στο βλέμμα σας!
Υπομένουμε επίπονα χημικά πήλιγκ, καυστικές φωτοαναπλάσεις, αποτριχώσεις με ξυράφι, κερί, λέιζερ, ηλεκτρισμό, μηχανήματα που τραβούν και αφαιρούν τις τρίχες, χειρουργικές επεμβάσεις που αφαιρούν ρυτίδες και χρόνια, χόνδρους και λίπη, και περνάμε χρόνια στα γυμναστήρια για να διατηρηθούμε σφιχτές, δεν απολαμβάνουμε μια μακαρονάδα, ένα παγωτό με σαντιγύ, σοκολάτες, αναψυκτικά… Και όλα αυτά για σας. Τους άνδρες. Για να δούμε ένα βλέμμα θαυμασμού, να ακούσουμε ένα καλό λόγο, για να είμαστε ποθητές…
Από αρχαιοτάτων χρόνων μας έφαγε η ματαιοδοξία (όχι ότι εσείς οι άντρες πάτε πίσω), αλλά για μας είναι λίγο πιο έντονο το φαινόμενο. Πληρώνουμε στα καταστήματα καλλυντικών, στα ινστιτούτα ομορφιάς, στα εμπορικά και τα παπουτσάδικα, στα γυμναστήρια και τα σπα… Πληρώνουμε με χρήμα, αίμα, χρόνο, ιδρώτα, κόπο… Πληρώνουμε και δε γκρινιάζουμε. Το έχετε προσέξει;

Μπορεί να μην έχουμε να πάμε στο θέατρο ή να βάλουμε βενζίνη, αλλά την καινούργια αντιρυτιδική κρέμα που υπόσχεται θαύματα θα την πάρουμε. Μπορεί να τρώμε τον επόμενο μήνα φακές και μακαρόνια, αλλά το πρόγραμμα αποτρίχωσης του μπικίνι θα γίνει δικό μας και εθελοτυφλούμε πιστεύοντας ότι μακροχρόνια θα κάνουμε οικονομία γιατί δε θα αγοράζουμε ξυραφάκια και αποτριχωτικές αλοιφές ποτέ πια (για αυτό το σημείο), αλλά το κάνουμε.
Δεν έχουμε λεφτά για χίλια δυο πράγματα, αλλά δε θα μας ακούσετε ποτέ να παραπονιόμαστε αν τα λεφτά τα δώσαμε για την ομορφιά μας, την εμφάνισή μας, τα νιάτα…
Αν αυτό δεν είναι ματαιοδοξία, τι είναι τότε;
Μη με ακούτε, πονάω (αλλά το έκανα το πρώτο μέρος του προγράμματος). Βλέπετε ενόψει των σαράντα με έπιασε η κρίση. Θα διαβάσετε πολλά εδώ όσο πλησιάζουν τα γενέθλιά μου…
Πονεμένα φιλιά. Και να με συμπαθάτε για όσες κακίες είπα. Λίγο ο πόνος, λίγο τα παυσίπονα, τις έγραψα τις μαλακίες μου!
Σι γιου λέιτερ….

32 σχόλια:

  1. Ω! Ψυχή φυεί!
    τα σύρω ποιώ!
    ξύνη μηλική !
    ήθη Ζε δ' γαβ α !!!!!

    προκειται για την ελληνικήν αλφάβητον, φωνητικά εκφρασμένη αλλα ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΝ
    κοινως ποδανά.

    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΎΣΩ τα μυστικά θεόσταλτα νοήματα της αναποδιακής ή ποδανής ελληνικής αλφαβήτου πλην φευ! εις μάτην. Δεν με φτανει το νιονιό φένεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχχ πιάνεις θέμα τσουχτερό.. μόλις ξέπλυνα την μάσκα με εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού που τράβαγε και έκαιγε...
    μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε τωρα βρε γαβ/γουφα την κυ/ria στην μασκα της!
    Εγω σου ειπα να σχολιασεις σοβαρα δυο ποστακια παρακατω!
    Οχι ετσι επιγραμματικα και σε λαθος ποστιον!
    Ρεξιλι θα γινωμεν!
    Ξαναπροσπαθα μπρε!
    Πονταρα ολα τα μπλογκια μου σε σενα!
    Υγ μην τον συνεριζεσαι ria μου!
    Δεν καταλαβε ακομα που βρισκεται!Αλλα αμα καταλαβει,δεν θα καταλαβαινουν ..οι αλλοι!
    Καλησπερα και πολυ //ομορφη αναρτηση!
    Θα επανελθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν η ελληνική αλφάβητος είχε κάποιο νόημα αν διαβαζόταν ανάποδα, πιστεύω ότι χιλιάδες μελετητές της, θα το είχαν ήδη βρει αγαπητέ γουφα.

    σου θυμίζω ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες υπολογιστών στον κόσμο, έχουν θέσει ως επιθυμητό κριτήριο για την πρόσληψη τεχνικών στο τμήμα προγραμματιστών των εταιρειών τους, οι υποψήφιοι να γνωρίζουν την αρχαία ελληνική γλώσσα. άραγε γιατί; γιατί η ελληνική γλώσσα είναι αυτή που συνδιάζει τη λέξη με το αντικείμενο που εννοεί. επειδή στην τεχνολογία δεν είμαι καλή, και επειδή όταν το διάβασα στην εφημερίδα δε σκέφτηκα να κρατήσω το απόκομμα, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είναι σημαντικό αυτό για τα προγράμματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

    σε συζήτηση που είχα με την καθηγήτρια του παντείου πανεπιστημίου κυρία Μαρία Τζάννη, έμαθα, ότι το θέμα έχει λήξει εδώ και τουλάχιστον δυο δεκαετίες παγκοσμίως και έχει καταρριφθεί ο μύθος του φοινικικού αλφαβήτου λόγω του ότι το κάθε σύμβολο περιέγραφε μια ολόκληρη λεξη και όχι ένα ήχο όπως η ελληνική αλφάβητος.
    σαφώς και η γνώση είναι ελεύθερη και ταξιδεύει. όχι όμως να στηρίξουμε σε κάτι που δεν υπήρξε έναν ολόκληρο πολιτισμό που έδωσε τα φώτα του παγκοσμίως. και μάλιστα έχει καταρριφθεί και ο μύθος περί αντιδανείου, δηλαδή ότι οι φοίνικες πήραν το ελληνικό αλφάβητο και μετά οι έλληνες το πήραν από τους φοίνικες και το εξέλιξαν.

    όσο για την ιντερνετική εγκυκλοπαίδεια wikipaideia, δυστυχώς όλο λάθη περιέχει δεδομένου οτι δεν έχει συγγραφεί από ειδικούς, αλλά ο καθένας μπορεί να γράψει σε κάθε λήμμα που υπάρχει. είτε αυτός είναι έλληνας επιστημονας, είτε αλλοδαπός πράκτορας, είτε παντελώς αγράμματος που νομίζει ότι κάτι ξέρει. η εγκυκλοπαίδεια υδρία που ολοκλήρωσε την έκδοσή της πριν 15 χρόνια και αριθμεί μόνο 87 τόμους, αναφέρει το μύθο της καταγωγής του ελληνικού αλφαβήτου από το φοινικικό σα μύθο και αναφέρει και πανεπιστήμια που χρηματοδότησαν προγράμματα ανασκαφών στον ελληνικό χώρο, προκειμένου να ερευνήσουν την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου. τα συμπεράσματά τους είναι αδιαμφισβήτητα και λένε ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι τουλάχιστον 5000 ετών και ίδιο με το αλφάβητο με το οποίο καταγράφηκαν τα ομηρικά έπη.(5ος π.Χ αιώνας)

    την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνδρες είναι κι αυτοί ματαιδόξοι, αλλά αυτοί κάνουν διαφορετικά πράγματα για να ικανοποιήσον την δική τους ματαιδοξία, όπως π.χ. αγοράζουν ένα ακριβό αμάξι και μετά περνάνε μαρσάροντας από τις πλατείες και τις καφετέριες για να τους προσέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άσε μαρουλακο,
    σημερα στο σαλόνι περιμέναν και τρεις κύριοι για αποτρίχωση και φωτοανάπλαση (!)

    σταμάτησαν να αγοράζουν αυτοκίνητα, τώρα το γύρισαν στις κρέμες προσώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που να δείς τι ραβάνε οι άντρες για να αρέσουνε σε άλλους άντρες..εκέι να δείς πόνο και στερήσεις.Εγω σε θέλω νατουράλ όμως καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι τα θέλετε κορίτσια πράγμα τέτοια βάρβαρα σπορ; Μια χαρά μουτράκια και κορμάκια έχετε. Κοντά στα σαράντα οι γυναίκες είσαστε ακόμα παιδούλες. Από τήν ψυχή ξεκινάει η ομορφιά και δεν έχει ηλικία.
    Συγχύστηκα τώρα και πάω να ξυριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θεία ντόννα, έχω δει, όχι μόνο τι ράβουνε αλλά και τι τραβάνε...

    μπλογκούλη είναι που δε σας νοιάζει τι κάνετε! έχεις δει καμιά διαφήμιση για ξυριστική μηχανή ή αφρό ξυρίσματος που να μην καταλήγει στο αν αρέσει ή όχι το φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι στην γκόμενα? τα ίδια και χειρότερα κάνετε γιατί φοβάστε και το κράξιμο!
    έχω δει φωτογραφίες γαμήλιες που ο γαμπρός έβαλε μολύβι ματιών και ήπιο (;) κραγιόν! ήμαρτον.

    ακόμα και σα λέξη η ματαιοδοξία είναι γένους θηλυκού, τι γίνεται όμως τώρα που σουλατσάρει και στις αντρικες γειτονιές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. alienlover

    κάνει καλό η μάσκα τσαγιού???
    αν είναι να το δοκιμάσουμε!
    για δώσε πληροφορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είδες KOSTAS είδες?

    317 λέξεις απάντηση και σε λάθος σχόλιο, χε χε.. φαντάσου πόσες τωρα που θα σχολιάσω και το λεπτό σημειο, εννοώ αυτό που χρειάζεται μόνιμη ντεπουπουλασιόν οχι μονο για το καλοκαίρι που βγάνομεν με τα στρίνκια αλλα και τον χυμόνα που λεπταίνει ακομα περισότερον λόγω λεπτότητος το σημείον και δεν μας το μπανίζουν ούλη αλλά ολίγοι, ολιγάριθμοι και εκ λεκτοί... αχ αχ

    [λέγε ρε, πάλι εκτως θεματος είμαι?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γούφα,
    έκανα μια βόλτα από το ιστολόγιό σου, τα μισά κατάλαβα και πάλι δεν είμαι σίγουρη.
    σορρυ κιόλας, αλλά πλήρης εφαρμογή του "τρικυμία εν κρανίω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω ρε τι έχω να τραβήξω... πλησιάζει και γάμος βλέπεις κι έχω κάτι τρελλές ξαδέρφες που τα ασπάζονται όλα αυτά που περιέγραψες και θέλουν να τα εφαρμόσουν πάνω μου. Για να είμαι όμορφη, λέει στην πιο ωραία στιγμή της ζωής μου. Αμ δεν θα είναι η πιο ωραία στιγμή, αν ο μέλλοντας άνδρας μου φύγει τρέχοντας μόλις δει οτι πάνε να τον παντρέψουν με μια άλλη απ' αυτή που διάλεξε..!
    Καλημερούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. RIA

    εχεις δικηο και ειλικρινα ζητω συγνώμη,αστειομπλογκοσχολιάκια ήταν, για να σπάσει ο παγος, θα επανελθω συντομα και θα δεις, ξερω να ειμαι σοβαρός και κατα βασιν ειμαι, σε λιγες μερες ομως γιατι τωρα ειμαι απασχολημενος με την μελετη ενος σοβαρού βιβλίου το οποιο επιτρεψε μου να το συστησω μεσω της φιλοξενίας σου εδω, προκειται για το

    ΟΙ ΙΝΚΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    -οι Αρχαιοελληνικές καταβολές στην γλώσσα τους-
    των Σ.Δωρικός [Dr,Ing.] και Κ.Χατζηγιαννάκης [Δρ. Μηχ.]
    Εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ

    Είναι πολύ ενδιΦΈΡΟΝ, ΤΑΧΩ ΠΑΊΞΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ το βρεις στα μαγαζια επειδη ειναι παλιό, ευχαριστως στο χαρίζω.

    Και πάλι συγνώμη,

    Γούφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μανιτάριους

    ώστε έχουμε γάμο εεεεε?
    με το καλό! η ώρα η καλή!
    όσο για τα ματζούνια κάντα όλα, μετά δε θα ξαναέχεις καιρό για τον εαυτό σου, ειδικά αν αριβάρει και κανα κουτσούβελο!
    άλλωστε η μέρα σου ανήκει. θέσε εσύ τους όρους σου!

    γούφας

    σιγά καλέ που ζητάς και συγνώμμη! και τι έγινε; το κέφι μας κάνουμε. ότι θέλουμε γράφουμε. και εγώ που νόμιζα ότι θα παρεξηγηθείς! εδώ δεν κάνουμε κοινωνικές επαφές, απλά περνάμε καλά.
    το βιβλίο δεν ξεκίνησα να το ψάχνω γιατί πάλι αύριο έχουμε εξετάσεις για τα αγγλικά του υιού, από δευτέρα θα βγω σαφάρι για να το βρω. ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, όμως αν δεν το διαβάσω δεν εκφέρω άποψη.
    την καλημέρα μου. (γράψε ότι θες. μονο αν ειναι ακαταλαβίστικα, μην περιμένεις απάντηση!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αμα η γυναικα δεν χρωστουσε της Μιχαλους,δεν θα ηταν και ομορφη να μας εξαπατα!
    Νεο Ελληνικον ρητον!

    Δεν το κανετε για μας χαρα μου!
    Για σας το κανετε αυτο!Για να εχετε μετα,περισσοτερα θυματα απο μας!
    Δεν ειναι καθολου ματαιοδοξια!
    Συνταγη υπεραισιοδοξιας ειναι!
    Που αλλωτε εχει δραση και αλλωτε οχι!

    Εσεις; ποσα "θυματα "ειχατε σημερα;
    Ο ερωτων δεν μετραει!!!
    Καλησπερα χαρα μας!Καλο Σαββατοκυριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επι τη ευκαι/ρια κοπελα μας,σου εχω και μια εκπληξη!
    Στην παρακατω διευθυνση,μπορεις να παρεις μια ιδεα για το βιβλιο που σου μιλησε αυτος ο αθλιος γαβγουφας!
    Εβαλα φωτο του βιβλιου,με κοντραστ/εκραν το ιστολογιο σου!
    Κατεβασε την λοιπον αμα θες!
    Καλο βραδυ χαρα μας!

    http://www.zshare.net/image/12126012e2473494/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κώστα, το είδα το βιβλίο, λίγο παλιό φαίνεται, θα προσπαθήσω να το βρω, και μου άρεσε η φωτογραφία και την κράτησα.
    όσο για τα θύματα, έτσι όπως είμαι έχω πολλούς. μόλις με βλέπουν λιποθυμούν!
    σε τελική ανάλυση όλα τα ματζούνια για την ομορφιά μας το κάνουμε για να ανεβαίνει το ηθικό μας, όχι όμως γιατί βλεπόμαστε στον καθρέφτη και μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, αλλά επειδή διαπιστώνουμε ότι αρέσουμε σε σας τους άνδρες. αυτή είναι η πραγματικότητα. ικανοποιούμαστε μέσω της επίδρασης που έχουμε πάνω σας. πάλι για σας δηλαδή, έστω και αν απώτερος σκοπός είναι το εγώ μας. γι' αυτό σου λέω, ματαιοδοξίαααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πφφ!!Υπερβαλεις για την ματαιοδοξια!
    Ακου με!ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ!
    Καληνυχτεν κοπελα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε φάνταρε, δίνεις διαταγή σε αρχαιότερη?
    για πάρε πενήντα κάμψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μια
    δυο
    τρεις
    τεσσερες
    πεντε
    εξη
    εφτε
    οχτω
    ενια
    δεκα
    εντεκα
    δωδεκα
    δεκατρεις
    δεκατεσσερες
    δεκαπεντε
    δεκαξι
    δεκαεφτα
    δεκαοχτο
    δεκαενια
    εικοσι
    εικοσιενα
    εικοσιδυο
    εικοσιτρεις
    εικοσιτεσερες
    εικοσιπεντε
    εικοσιεξι
    εικοσιεφτε
    εικοσιοχτω
    εικοσιενια
    τριαντα
    τριανταενα
    τριανταδυο
    τριαντατρια
    τριαντατεσερες
    ΑΧ
    τριανταπεντε
    τριανταεξι
    τριανταεφτα
    ΑΧ ΑΧ
    τριανταο
    ο
    οχτω
    τριανταενια
    σα
    σα
    σα
    αΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΑΑΑΑΧ
    ΣΑΡΑΝΤΑ
    ΣΑ ΡΑΝ ΤΑ ΕΕΕΕΝΑ
    σαρανταδυο
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ........
    σαραντατριιιιιιιιιια
    σαρα

    ε! σαρανταειίπαμε !
    ξεχαστηκα ρε ΚΟΣΤΑΣ γιατι με αφησε να τις κανω με το καφαλι κατα πανω...

    α! ωραία ητανε!

    αλλες τοσες κανω!
    εχασες KOSTAS εχασες σε λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άμα τελειώσεις με το Γιούγκερμαν και τις εξετάσεις του μικρου για έλα λίγο που σε θέλω να δείς κάτι....
    Έχειςπρόκληση και πρόσκληση στο βλογκ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε γουφα,δεν παιζω!
    Εμενα ειπε ρε αναποδε να παρω καμψεις,οχι εσενα!
    Ασε που δεν καταλαβες παλι και τις εκανες λαθος!
    Ακουσες ομως.. στο φανταρε!
    Ενω εγω,ημουν δοκιμος!Εσυ εχασες!Αμε!
    Αστον ria μου!Ζηλευει αφου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θεία έρχομαι...

    γούφα, πρώτον είπα στο βράκα να πάρει κάμψεις και δεύτερον έφαγες δέκα, είπα πενήντα κάμψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εντάξει... προσφέρθηκα εθελοντής! δηλαδή μονο στις επιχειρήσεις αυτοκτονίας να ζητάμε εθελοντές?
    αλλα και σε τετοια θα σπεύσω αν ειναι για Ιερό Σκοπό!

    οσο για το νούμερο, τι να πω.. δεν το πρόσεξα, ήταν αόρατο, χαμένο ανάμεσα σε δυό επουράνιες γλαφυρες κορφούλες... δηλαδή ισα που το εβλεπα που και που ...μεχρι που ζαλίστηκα.Τις ξανακάνω ευχαριστως!

    Συγνωμη τωρα, να παρηγορίσω τον KOSTAS. E! εγω ξέρσ' τι φαντάρος ήμανε κυρ Δόκιμε? Οπλίτης οδοντίατρος στο 909 ΛΥΓ, εικοσιμία σειρά ψαρούκλα,σε θυμάμαι, που στοβγαλα το δόντ΄χωρίς ενεσα,χα χα χα, ρίξε τωρα αναφορά, μπορεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κοιταξε ρια μου,εσυ μπορει να υπομενεις ολα αυτα που προανεφερες,πιστευω ομως οτι αποτελεις εξαιρεση στον κανονα διοτι αν ολος ο γυναικειος πληθυσμος ασχολουνταν με τον καλλωπισμο,τοτε δεν θα κυκλοφορουσανε ασχημες στον δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα σας,

    είμαι ο Γούφας και μπήκα εδώ συστημένος απο τον κύριο KOSTAS VRAKAS

    Kaτ αρχήν θελω να τον ευχαριστήσω διότι εδω η ατμόσφαιρα είναι Ολύμπια και η φιλοξενία ειναι πράγματι Ξένια και εν συνεχεια επι της ουσίας του ποστ θα ήθελα να πω τα εξης ολίγα.

    Οι γυναίκες, όλες, ειναι εκ φύσεως όμορφες. Τελεία και παύλα.

    '' Γυνή ουκ αείδης, καν αείδης ουκ αν γυνή '' θα τολμούσα να πω κατασπαράζοντας το κομψότατο Αρχαιοελληνικό ρητό για τους συνπατριώτες μου τους Σαμιώτες.

    Eπομένως και όποια βασανον και αν υφίστανται εθελουσίως οι γυναίκες για να ΤΟΝΙΣΟΥΝ την φυσικήν τους ωραιότητα και χάρι καλώς το πράττουν και δεν το κανουν για χαρη κανενός παρα μόνον διοτι ειναι Γυναίκες και αυτό εμένα τουλάχιστον με συγκινεί, πάντα με την καλή έννοια, και υποκλίνομαι μπροστά τους και ευχαριστώ τους Θεούς που τις έπλασαν!-

    Περάστε τωρα όλοι αν θέλετε και απο την φτωχικήν μπλοκοκαλύβην μου να μαντέψτε την σωστην απάντησιν σε ενα παιχνιδάκι κρισεως που μου πρότεινε να παίξω ο γαλαντόμος μπόν βιβερ KOSTAS διότι πράγματι θα με ενδιεφερε και θα με βοηθούσε η άποψή σας και η γνώμη σας.

    Και εχομεν και MEGA βραβειον λεμε' Κιαν θελετε το παίζετε και σεις..

    Σας ευχαριστώ και καλη συνέχεια σε όλες και σε όλους μας.

    Γούφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και βέβαια θα σας επισκεφθούμε κύριε γούφα, παρότι σαμιώτης και προσωπικώς δεν έχω καθόλου καλή άποψη για τους πατριώτες και κυρίως για τις πατριώτισσές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γειά σου Ρία...
    Δεν θυμάμαι πως βρέθηκα στη σελίδα σου αλλά τη διάβασα...
    Δύσκολη λέξη η ματαιοδοξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SUN W KNIGHT

    δύσκολη λέξη αλλα καθημερινά εφαρμοζόμενη.
    μήπως από ματαιοδοξία οι άντρες δεν παίρνουν γρήγορα αυτοκίνητα?
    από ματαιοδοξία δεν βγαίνουν σε μοδάτα μέρη άντρες και γυναίκες?
    από ματαιοδοξία δεν παίρνουμε σπίτια στα βόρεια προάστια?

    άσε να μην επεκταθώ είναι και αργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημέρα σε ολους!

    Εχετε δίκηο κυRΙΑ για τους Σαμιους,οι αρχαίοι που τα εχουν πει ολα ελεγαν ΄΄Σάμιος ουκ αγαθός, κ'αν αγαθός ουκ αν Σάμιος''

    Αλλα κατα το άλλο ήμισι ειμαι Σιούρδος, μηπως βολευει αυτό καλύτερα? Μπα, δε νομίζω...

    Ευχαριστω για την συμμετοχή σας στο παιχνίδι, πραγματι πολύ ουσιαστική η ανάλυσή σας.

    Καλή Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. άργησα λίγο αλλά ξαναήρθα.
    την προμηθεύτηκα από τα Body Shop όπως και ολόκληρη την σειρά με το πράσινο τσάι βεβαίως βεβαίως, και σκοπός της είναι να καθαρίζει βέβαια το δέρμα αλλά και να αποτρέπει την δημιουργεία σμήγματος και αντιαισθητικών μαυρακίων. Αν λάβει κανείς υπ όψη του ότι εδώ και κανά μήνα που χρησιμοποιώ τη σειρά ούτε μισό σπυράκι - μαυράκι δεν έχει εμφανιστεί,νομίζω πως έδρασε και συνεχίζει να δρα αποτελεσματικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

οι δικές σου σκέψεις ποιές είναι;

σχόλια γραμμένα με αγγλικούς χαρακτήρες θα σβήνονται αμέσως. αν δε γνωρίζετε πως γυρνά το πληκτρολόγιο στα ελληνικά, ρωτήστε να μάθετε!

Από το Blogger.

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ

Αναγνώστες